Yo :)

Hello!
Måndag idag ja. Jag vaknade till imorse klockan 07.56 och tänkte: shit så skönt det är att inte behöve gå upp och jobba. Sen somnade jag om. Ca 15 minuter senare ringer mobilen. Chefen. Hej kan du komma in och jobba idag. Jag var lite yrvaken men kom fram till att alla dagens planer går utmärkt att skjuta på så jag snabbade mig upp och körde till jobbet. Dock så får jag sluta tidigare eftersom det är match ikväll. Mff tar emot Hif. Marsch från Möllan klockan 17. Det kan man ju inte missa! Kom igen nu Malmö, ikväll gäller det!

Så ja tänkte uppdatera lite om vad som hänt sen sist jag bloggade.
I tisdags var det ju grillning på schemat. Det blev dock mycket sämre väder ju senare det blev och när jag släppte av Anna och Martin på ön (jag skulle hämta Emma på jobb) så började det till och med smådroppa lite. Men sånt hindrar inte oss. Jag hämtade Emma och de andra två grillade. Så det blev mumsiga hamburgare. Vi satt där instoppade i filtar och lyssnade på musik och snackade. Riktigt mysigt. Efter ett tag kände vi dock att det var dags att dra oss hemåt. Så vi åkte hem till oss. Där bakade vi en mumsig kladdkaka och så kollade vi på Slumdog Millionaire. Såå bra film!

I onsdags åkte jag till Infoteket för att reda ut min framtid lite. Jag kom fram till en hel del. Hittade en skola i Köpenhamn som jag vill gå på. Ska utbilda mig till Designteknolog. Är inte hundra på vad det innebär men det såg roligt ut och jobben man kunde få efteråt var precis vad jag vill. Förhoppningsvis kan man söka in nu till våren också men annars får jag ta det nästa höst. Innan dess ska jag dock plugga två ämnen på distans. Inte för att jag behöver dem för att komma in utan för att jag vill. Så jag är så förberedd som möjligt. Det är Företagsekonomi A (kanske senare B också) och sen Danska steg 1. Danska ska bli ball att lära sig faktiskt hihi. Hoppas jag klarar det på distans bara. Men det gör jag nog. Lite skönt ändå att ha lite hum om framtiden nu.

Efter jag varit där mötte jag Anna på Triangeln. Jag hittade en översöt höstmössa på MQ som jag var tvungen att ha (dock det ända jag köpt sen jag bokade resan till Skottland för jag skulle ju inte shoppa). Sen skulle Anna på Carlings och jag satt utanför på bänken och väntade på henne. Sen körde vi hem. Vi hade kommit nästan hela vägen hem när jag upptäckte att jag hade glömt min mapp på Triangeln. Detta är alltså mappen med alla mina intyg och betyg som jag någonsin fått i hela mitt liv. Allt i original så klart. Dessutom fanns ansökningspapperna till Komvux och adressen till skolan jag ska ansöka till där i. Fick lite lätt panik! Så kom på att Anna hade ju ett kvitto från Carlings så jag kunde ringa dit. Bara att hennes kvitto var från Carlings på Entré så fick först ringa dit och be dem om numret till den andra butiken. Och sen ringa dem och fråga om de kunde kolla på bänken om min mapp låg där. Jag har ju dekorerat min mapp med en massa fina klistermräken. Killen i telefonen frågade med skrattet i halsen om det möjligtvis var mappen med den stora grodan på. Haha yes den var det. Så i ilfart åkte vi hela vägen tillbaka och jag fick tillbaka min mapp hihi.

Sen när vi var hemma kom Robin för att hämta sin väska som varit hemma hos oss i typ två veckor. Sen satt han och babblade lite medans jag och Anna käkade. Senare på kvällen var jag och Anna uttråkade så vi smsade M2 och frågade om han ville komma förbi med sitt Buzz och det ville han. Så vi spelade Buzz halva kvällen. Danne joina oss också efter ett tag.

I torsdags var jag och Anna på Bakken. Farmor och farfar bjöd oss. Men där var urtråkigt. Vi var där i kanske två och en halv timme sen åkte vi hem. Där fanns en ny vattenkarusell som var ball dock! Där var några killar som var där på klassresa och det är en sån karusell som man skjuter på varandra med vattenpistoler och vi hade krig med dem! Så jävla ball. Men satan så blöt man blev :D Men som sagt resten av Bakken var B och sunkigt. Har ju varit där innan men mindes inte att det var så bull. Sen skulle vi äta där men hittade inget ställe som var intressant. Buffen såg översunkig ut och på ett annat ställe fick vi ingen service. Så vi åkte tillbaka till Malmö och gick på Mando istället. Sen resten av kvällen chillade vi bara.

Sen i fredags åkte jag med Anna till jobb. Sen åkte vi in till stan och käkade lunch på Gränden. Supergott som vanligt. De har bytat marinad på kycklingen och den är hur god som helst nu. Sen tog vi efterrätt på Entré. Provade juicebaren som finns där. Drack vars en smoothie och de var också jummy. Sen resten av kvällen tog vi det bara lugnt. Käkade med familjen och sen spelade vi Buzz mot varandra. KUL! Jag vann flest gånger (vad jag minns i allafall haha).

I lördags var det att gå upp tidigt för att se MFFs sista öppna träning innan Hifmatchen. Det var bestämt att vi skulle samlas klockan 9.15 så det gjorde vi. Lite mycket bengaler för min smak men det var ändå mycket folk som stöttade. Och spelarna gjorde fler mål är på länge. Så det bådar gott men man är ändå orolig.

Sen åkte jag och Anna till Trelleborg och gick på Palmfestivalen. Där mötte vi Linnea. Men det vara bara en kort visit. Käkade grillspett och frusen banan. Så gott så jag kan dö. Älskar bananerna.

På kvällen var det utgång. Tyvärr blev både Emma och M2 sjuka och några till ställde in. Så det var bara jag, Anna och Kiwi i början men sen kom Robin och Freddie också (Robin full som få haha). Vi förfestade och hade ball. Tyvärr följde inte Stefan med ut men vi andra drog till Breeze och hade överball!

Igår var jag helt däckad hela dagen och gjorde ingenting mer än glodde på tv. Skönt det med ibland.

Idag jobbar jag som sagt men slutar nu. Ska hem och ladda för matchen :)

Ses på stadion
XOXO Charre 

Blev sugen på att blogga...

Hello
Idag sitter jag här hemma och bloggar. Tro det eller ej. Men har ingenting att göra just nu. Väntar på att syrran ska komma hem så vi kan se en film vi har hyrt. Tänkte skriva lite om min helg och så. För den har varit hur härlig som helst.

I fredags jobbade jag ju för sista gången på ett tag. Var himla skönt att komma hem efter jobb. Har varit förkyld och i fredags kände jag mig helt nerklubbad. Så jag kröp i ett par joggingbyxor och en gosig tröja. Sen lagade pappa och Anna god mat till oss. Bland annat rösti som jag älskar :D Sen vid åttatiden hämtade vi upp Martin och Emma och åkte hem till M2. Där spelade vi Buzz en massa gånger och det var himla kul. Jag och Martin spelade i samma lag i början för det fanns bara fyra kontroller. Sen spelade vi lite till var för sig. M2 vann typ hela tiden. Men jag vann en gång minsann hihi. Då blev jag glad.

Sen spelade vi några omgångar Alias (påminner om Med andra ord). Och det var också jättekul. Det laget jag var i vann flest gånger. Dock vann vi inte när jag spelade själv med M2. Han var nog lite förvirrad när han gissade haha. I Alias får man ett kort med åtta ord på så ska man förklara till exempel ord nummer 2 på flera kort. Men när vi spelat färdigt gjorde vi meningar av korten istället haha. Låter lite småkonstigt kan jag tänka mig. Men det började med att vi råkade döda en bananfluga. Så hade vi begravning för den och jag läste upp en dikt från kortet. Sen började alla improvisera och vi skrattade sjukt mycket (vi var nog ganska trötta vid detta laget). Även Danne hade kommit då och hann fick in ett par riktigt balla med även om han tänkte lite längre än oss andra ;)
Men sen var det till slut sängdags så vi gick från M2 för att åka hem. Men när vi kom utanför hans lägenhet stod Stefan och Bax där (Sofies motspelare i filmen och hans polare). Så då stod vi och snackade med dem i typ en halvtimme. Väldigt trevligt det med.

I lördags åt jag brunch med familjen och sen vid halv två körde jag bort till Tobbe. Vi skulle se bio och den gick bara klockan 15.10 så det fick bli den. Eftersom det var så himla fint väder ställde vi bilen och gick in till stan. Där köpte vi biljetterna och sen gick vi och köpte glass och dricka och satte oss vid kanalen och bara snackade i solen. Sen var det då dags för bio. Vi såg Baksmällan och jag tyckte det var hur rolig som helst. Om ni vill se en meningslös film som man bara garvar åt är denna den rätta hehe. Efter bion gick vi hem till honom igen. Där käkade vi lite mat. Tanken var sen att vi skulle spela biljard men klockan var inte så mycket än så vi avvaktade. Vi spelade tre omgångar Gin och jag vann de två första trots att han ledde hela tiden haha (han blev nästan tokig hihi). Sen kollade vi på friidrott. Jag ville gärna se Jamaicas 4x100 meter med Bolt. Men sen när det var slut var jag sjukt trött för jag var ju ganska förkyld. Så jag åkte hem för att vila mig istället.

I söndags mådde jag lite bättre och solen strålade från en klar himmel. Jag försökte övertala mamma och pappa att vi skulle hitta på något hela familjen men de tråkade sig. Så jag tog saken i egna händer och frågade Martin och Emma istället om de ville göra något. Emma kom med den lysande idéen att vi skulle spela minigolf. Så det gjorde vi. Vi åkte ut till banorna vid Bulltofta (som är tusen gånger finare än dem på Sibbarp). Jag spelade ovanligt bra (speciellt på de svåra banorna). Och jag kom tvåa (hade kanske vunnit om jag inte vore så usel på att putta haha). Efter minigolfen siktade vi in oss på fika. Vi frågade ett par stycken men ingen var på. Lite synd men vi hade supermysigt ändå. Vi började med att köra till Ikea för att stilla hungern med lite korv. Där köpte vi även billiga Delicatobullar till fikan. Sen stannade vi till på Lindängen och handlade chips och läsk. Så körde vi bort till Katrinetorp. Där är riktigt mysigt! Jag hade varit där ett par gånger men för de andra två var det första gången. Så vi satt i det gröna och åt vår fika. Sen gick vi och plockade bär. Provade på vindruvorna men de var alldeles för sura. Likaså var björnbären. Vinbären där emot var helt övermogna. Men hallonen, ooh hallonen! Det var ljuvliga. Helt perfekta just nu. Så vi stod där mitt i hallonskogen och mumsade bär. Martin försökte uppfostra mig och Ema och säga att vi skulle äta vart femte och stoppa de andra i burken. Men vi åt snarare fyra och stoppade i ett hihi. Riktigt härlig dag hade vi.
Sen åkte jag hem för att äta middag men när jag var klar åkte jag hem till dem igen. Vi hade bestämt att vi skulle se Fjorton suger eftersom det är samma regissörer som den filmen Sofie ska vara med i. Jag hade visserligen sett den innan men inte så många gånger. Men jag gillar den faktiskt. Får hoppas att Odjuret blir lika bra :)

Igår var jag först på Arbetsförmedlingen. Det var ju lika kul som vanligt men det gick i allafall fort denna gången. Sen när jag kom hem ville pappa att vi skulle köra honom till Kastrup så det gjorde vi. Sen var det helt plötsligt bråttom. Vi skyndade hem till farmor och farfar och slängde nästan i oss maten. Sen körde vi bort och parkerade och skyndade bort till parkeringen vid Malmöhus. Det var ju bortaresa mot Örgryte igår och vi var nästan sena. Men vi hann. Och när vi kom fram såg vi att det inte var storbuss utan två minibussar. Jippie, strålande början. Men vi kom upp i allafall. För att se laget spela uselt och förlora mot ett lag som också spelade uselt. Har inte mycket att säga om denna matchen. Men något är fel och det måste fixas. På något sätt. Nu helst....

Idag har jag inte gjort så mycket. Var borta på jobbet för att få ett papper ifyllt till A-kassan. Sen nu sitter jag bara här hemma och chillar. Ikväll blir det grillning med M och E. Vi ska grilla hamburgare på engångsgrillar ute på ön i Limhamn. Och ha med filtar och musik och bara sitta där och mysa. Riktigt härligt!

Ha en bra dag!
XOXO Charre

Fika is da shit!

Yo helloo!
FREDAG! Woho. Sista jobbedagen nu på ett tag. Såå skönt det ska bli att vara ledig (även fast jag så klart vill ha ett jobb). Men jag får se vad jag ska göra. Kanske får jag jobba en del här på Akzo ändå. Annars får jag ta tag i det och söka något extra. På måndag ska jag till arbetsförmedlingen och fixa med framtiden haha. Önska mig lycka till!

Igår efter jobbet bar det av in till festivalen där jag mötte Anna. Men vi var inte så hungriga så vi gick mest runt en stund och pratade. Efter ett tag kom min baby och så gick vi upp mot Triangeln. Där skulle vi möta Fii klockan 18. Dock mötte vi en massa folk på vägen (bland andra Micke och Lotta :D) så vi kom lite sent hehe. Vi kom fram till att vi var sugna på Espresso House så vi gick bort till det vid Storgatan Gallerian. Jag tog en scone med en Coca-Cola till. Och en väldig massa vatten haha, de andra undrade om jag var törstig :P
Det var riktigt längesen vi hade fika bara vi tre så vi hade en del att prata om. Sofie berättade lite om filmen och det var superintressant att höra hihi. Den kommer bli större än jag trodde. Nu kan jag säga att jag känner en kändis haha eller hur Sofie (och kolla där är huset hon bodde i och så där). Sen pratade vi om lite allt möjligt. Vanligt tjejsnack liksom. Det var kul och välbehövligt haha.

Sen helt plötsligt var klockan 20.20 och jag ville sjukt gärna se Usain Bolt springa så jag och Emma rusade (nja nästan i allafall) till bilen och körde hem till dem. Vi hade radion med sporten på i bilen. I samma sekund som jag stannar utanför deras hus går startskottet. Så irriterande. Hade vi kört 3 minuter tidigare hade vi hunnit. Men han slog ju som bekant världsrekordet så loppet gick ju i repris en massa gånger. Så vi fick sett det till slut. Så överlägsen han är! Hoppas att han inte är dopad bara. Resten av kvällen satt vi mest och kollade på friidrott. Sen åkte jag hem och somnade gott.

Min förkylning har blivit värre idag men det är i allafall inte svininfluensan haha (inte vad jag vet). Har inte riktigt de symptomen. Men det går nog över snart.

Ikväll ska jag och Anna hem till M2 och spela spel och lite så. Känns lite konstigt att missa sista dagen på Malmöfestivalen. Jag brukar alltid gå dit. Men det händer inte så mycket där ikväll. Det här kommer säkert bli hur trevligt som helst.

Sen imorgon har jag och Tobbe bokat ny biokväll så får hoppas han inte ställer in denna gången också för då blir jag knäpp på honom! Vi ska se Baksmällan (precis som vi skulle sist). Så blir det väl lite käk och kanske biljard sen. Vi får väl se. Får hoppas jag är frisk bara hehe så inte jag måste ställa in. Men det tror jag inte att jag kommer behöva.

Ha en trevlig helg nu. Vet inte riktigt när jag kommer blogga nästa gång. Brukar ju tyvärr vara lite slarvig med det när jag inte jobbar. När jag är i Skottland lovar jag att uppdatera i allafall. Kanske inte varje dag men lite då och då. Eller jaa jag lovar att berätta om resan haha, kan bli när jag kommer hem men ambitionen är att jag ska blogga där med.

XOXO Charre

Långlunch

Tjo!
Usch idag är jag lite förkyld. Helt jobbigt. Började känna mig lite hängig redan igår och i morse var det knappast bättre. Dock är jag lite piggare nu. Fick dessutom långlunch av min kollega. Så jag hämtade upp Nathalie, som är nere från Norrland, och så åkte vi in till stan. Det blev lite stressigt men väldigt mysigt. Jag käkade Grekiskt grillspett och hon åt wokad älg (hade väl hemlängtan redan haha). Det var himla nice att sitta i solen och snacka lite om allt möjligt. Men vi får ses lite längre nästa gång gumman. Jag fick även sovmorgon i morgon och det är skönt som satan. Funderar på att gå upp lite tidigare än jag behöver och ta ett skönt bad. Men vi får väl se hur trött jag är imorgon.

Igår var ju jag och Anna på möte. Det varade i två hela timmar. Lite drygt men vi kom fram till en hel del. Allting är lite överväldigande men det löser sig säkert. Så fort vi får ordning så kommer det vara lättare. Vi hade mötet inne i Mediacenter på nya stadion. Det var riktigt coolt att se (det är där MFF presenterar nya spelare för media). Tyvärr fick vi inte gå in på planen och kolla. Det hade jag väldigt gärna velat! Det fanns ju även på min lista (på saker jag skulle göra under sommaren) att jag skulle känna på gräset på Malmö stadion. Det blir nog svårare än jag trodde att få göra det tyvärr.

Efter mötet åkte vi hem och åt fläskpannkaka och det var mums. Sen satt jag bara och kollade på friidrott ända tills jag nästan somnade så då gick jag in och la mig och sov gott.

Idag blir det middag på festivalen med syrran direkt efter jobb. Sen vid 18-tiden ska jag fika med Emma och Sofie. Ska bli nice. Behöver snacka med mina tjejer lite grann. Var längesen vi hade fika nu ju. Och helt längesen vi sågs överhuvudtaget ju. Längtar!

Peace!
XOXO Charre

Skottland, here I come!

Hihi nu är resan bokad :) Och kan då avslöja att det är Skottland som är målet. Inte alls udda haha. Men min gamla klasskompis Leana bor där och vi har snackat helt länge om att åka och hälsa på henne. Så när hon var här i helgen funderade jag helt mycket på det och så ringde jag och frågade henne om jag fick hälsa på och det fick jag så klart. Var ju egentligen sugen på en solsemester men det här är nästan ännu bättre. För det första har jag aldrig varit i Skottland och för det andra är det lite ovanligt (är inte överförtjust i semesterorter där det finns så mycket svenskar så det känns som om man är hemma).
Så jag åker i början av September och stannar i sex dagar. Ska bli sjukt kul. Vi ska hitta på en massa skoj. Ska försöka se en fotbollsmatch om det är någon när jag är där. Sen ska vi ha lite sightseeing. Festa är så klart givet att vi ska göra (drinkarna kostar mellan 1-3£). Och min favoritsysselsättning så klart: shopping! Här finns bland annat Primark. Sen finns det en affär som heter Rare Fashion (det är de som säljer de superfina klänningarna som Nelly.com har). Det roligaste av allt är så klart att få träffa Leana. Det var riktigt längesen vi sågs mer än en kort stund.
Nu ska jag bara låta bli att shoppa fram till dess. Det kommer bli svårt men jag måste hålla i slantarna hehe.

Ska bli såå kul!

Det ända dryga med resan är att jag först inte hittade någon billig flight (plus att dem jag hittade mellanlandade i Amsterdam). Men sen hittade jag med Ryanair. Bara det att då måste man åka från lilla Landvetter i Göteborg. Så då ska jag först ta mig dit. Men hittade billig tågbiljett med så slutpriset är ändå mer än 1000kr billigare än de andra flighterna som jag hittade.

Igår efter jobbet kollade jag och Anna på när MFF spelade U21 match mot Helsingborg. MFF var överlägset och vann med 4-0 (hattrick av Agon). Tänk om A-laget kunde varit så överlägsna hehe. Duktiga som satan var de igår i allafall. Ikväll ska vi på möte med en representant från MFF. Min syrra är MFF Supports nya bortareseansvarige och jag hjälper henne en del. Så vi ska försöka få ordning och reda på allt.

Annars smsade jag massa med Mattias igår. Så söt den killen är alltså haha. Synd bara att han är som så många andra killar så man inte riktigt vet var man har honom hehe. Vi får väl se om de leder någon vart eller inte...

Nu är det bara två och en halv jobbdag kvar innan jag blir arbetslös. Sen ska jag börja klydda med arbetsförmedling och allt sånt igen. Men ska ju i allafall gå och snacka med dem om utbildning och det ser jag faktiskt fram emot. Trodde aldrig jag skulle säga det men jag är ganska sugen på att börja plugga haha. Men det är väl för att jag för en gångs skull vet ungefär vad jag vill.

Ha det bra nu i solen!
XOXO Charre

Lite läskigt...

Usch för en stund sen ringde de inne från fabriken här på mitt jobb och bad mig ringa efter ambulans. De sa att någon hade tryck i bröstet och typ kramper och det var bråttom. Jag har aldrig slagit 112 i hela mitt liv förr så jag fick ju typ panik för jag visste inte vad jag skulle göra. Men jag gjorde som jag blev tillsagd och ringde dit men då började de ställa frågor som jag ju inte visste svar på (typ om personen andades och så). Nu fick jag ännu mer panik för det visste ju inte jag om han gjorde. Jag sa igen att det var tryck i bröstet och det var viktigt att ambulansen kom fort. Men det gick han i luren inte med på utan han var tvungen att veta mer. I mitt nervösa förvirrade tillstånd antecknade jag heller inte riktigt vem som ringde så jag kunde ju inte ringa upp och be dem ringa 112 direkt heller. PANIK! Började svettas och jag trodde jag skulle svimma. Det ända jag kunde tänka var: shit nu har jag klantat mig så han dör. Men till slut redde jag ut tankarna och lyckades få tag i den som ringt mig så han ringde SOS. Sen har jag inte hört mer men jag hoppas innerligt att allt gick bra och att ingen mår sämre för att jag inte behöll mitt lugn. Jag har i allafall fått en erfarenhet om något liknande skulle hända igen...

Hmm ja annars är det lugnt på jobb idag. Fördriver tiden med att kolla lite resor. Och det verkar som att det klaffar :) Hittade en billig innan så nu ska jag checka lite annat sen bokar jag förhoppningsvis senare idag. Ska bli så kul så kul hihi!

Igår var det fotboll och jag drog dit med Anna och Linnea. Matchen sög och klacken sög och reslutatet sög. Så var det med det och nu pratar vi inte mer om det. Nya tag på måndag mot Örgryte (som ligger ohjälpligt sist). Så då hoppas vi på vinst då istället.
Efter matchen körde vi Linnea till bussen och när vi ändå var inne i stan passade vi på att käka en god friterad banan på festivalen. Det var min barndomskompis som sålde dem dessutom så han gav oss dem gratis! Tack för det, jättesnällt hehe.

Idag ska jag nog se MFFs U-21lag spela mot Helsingborg. Känner väl att jag behöver plåga mig lite till :P

Ha det..
XOXO Charre

Varför gör man så?

Hej..
Var på helt gott humör idag men det ändrades snabbt. När jag nu loggade in på bloggen hade någon lämnat en kommentar om mitt förra inlägg där det stod: patetiskt lär dig vad som är viktigt i livet. Personen skrev inte ens under med sitt namn utan valde att vara anonym. Varför? Vad är ditt problem? Ingen tvingar dig att läsa min blogg. Jag vet mycket väl vad som är viktigt i livet. Vad jag väljer att skriva om i min blogg har ingenting med det att göra utan där skriver jag om vad som händer i min vardag. Sluta läsa min blogg och läs nyheterna istället om du vill läsa om viktiga saker varje dag...

Nu till annat oviktigt skit som händer i mitt liv. För er som vill läsa ändå: Välkomna! För er andra: SKIT I DET!

Jag har haft en härlig helg. I fredags åkte jag hem och mötte Anna och Sofia. Vi åkte in till festivalen. Först gick vi och shoppade lite och jag fick handlat min efterlängtade jacka. Älskar den (som den oviktiga materalist jag är). Sen gick vi och åt lite mumsig festivalmat. Efter det åkte vi hem och gjorde oss iordning. Martin och Danne kom hem till oss efter en stund och så förfestade vi. Det var ju Meparty denna kvällen. Och jag hade superskoj. Det var riktigt bra musik och övertrevlig personal. Inte så jättemycket folk men alla jag pratade med var hur trevliga som helst. Inget bråk och bara skoj.

I lördags sov vi ganska länge. Men när vi väl var uppstigna åkte vi in till festivalen för att äta lite lunch. Vi åt den goda cajunkycklingen från Louisiana. Efter ett tag körde vi till Mobilia och dit kom Fia och Linnea. Medans vi väntade på dem gick vi in på MQ. Där råkade jag handla en tröja till. En blå från Bondelid med sånt ludd inuti. Så himla varm och gosig. Jag kommer inte frysa på hela vintern hihi. Sen kom de till slut så gick vi in på Malmborgs och handlade lite till kvällen. Vi fyra plus M2 skulle grilla lite. Det blev övergott. Jag var tyvärr ganska trött men det var mysigt ändå. Vi spelade lite spel och snackade en massa.
Sen vid halv elva åkte vi in till stan igen för att se Timbuk. Där mötte vi Leana som är hemma från Skottland. Riktigt trevligt att träffas! Och Timbuktu var hur bra som helst. Önskar att han hade spelat lite fler gamla låtar bara. Saknade typ mina favvisar. Men hela torget kokade och dansade och stämningen var på topp. Alltid trevligt när han spelar i Malmö. 

Igår åkte jag och Linnea ut till några vi känner och hälsade på. Hon ville så gärna träffa deras små busungar så vi åkte dit och lekte lite med dem.
Sen fyller min farbror år idag så vi var på släktkalas igår. Grillade grillspett och åt färska bär till efterrätt. Mums!

Idag är första dagen på sista jobbveckan. Ska snart ringa och klydda lite med min A-kassa som vanligt. Alltid lika kul :P Sen ikväll är det äntligen match igen. Det är förfest på ståplatstorget innan matchen. Ska bli så kul. Stämningen kommer vara tipptopp på matchen! Häcken har aldrig vunnit i Malmö och de ska fan inte göra det idag heller. Jag, Anna och Linnea ska gå på matchen och ge allt för våra blåa pågar!

Har även bestämt mig för att åka på en lite trip om någon vecka. Hittade det perfekta resmålet så får hoppas det blir av också. Men det ska vi se till att det blir. Längtar redan :D

Ha en bra dag!
XOXO Charre

Mardrömsmöte...

Hola!
Love friday :) hihi. Ännu en kul och fullspäckad helg väntar. Malmöfestivalen börjar ju nu. Tyvärr är det typ bara dåliga artister detta året men det gör inte så mycket. Det jag gillar med festivalen är käket ändå. Och så Dansbanan och där spelar det inte så stor roll vem som spelar. Blir väl att dra dit lite då och då. Jag och syrran om min kusin ska käka middag där ikväll. Det mesta pekar dessutom på att Pizzeria 28 får ta ett steg tillbaka imorgon för jag lär äta min bakismat istan sitället hehe.
Så idag när jag slutar ska jag bara hem om och sen åker vi in till stan och äter och handlar lite hehe. Ska kolla hur mycket lön jag får idag fast jag kommer nog köpa jackan ändå hihi för jag kan inte låta bli. Mamma skällde på oss igår och sa att vi måste ta in tvätten från tvättrummet. Visst det har jag inga problem att göra men var faan ska jag göra av kläderna?! De får ju inte plats i garderoben. Så jag skyllde på mamma och sa att det var hennes och pappas fel att kläderna blev kvar där. Jag menar om de hade köpt ett större hus från början så hade jag fått plats med en större garderob och voilaa så är problemet löst haha. I morse när jag skulle leta efter kjolen jag ville ha på mig blev jag attackerad! Hela garderoben överföll mig haha. Jag låg underst i en jättehög med jeans och kjolar. Illa.. Behöver onekligen flytta hemifrån snart :)


Här är förresten en bild på mig med mitt långa hår hihi. Bilden är inte så bra men man ser i allafall hur långt och fint håret är. Jag är supernöjd. Har en massa idéer i huvudet på frisyrer som jag alltid velat ha men inte kunnat. Nu kan jag mohahaha.

Igår var jag först hos Anna och klippte till håret lite och sen fick jag helt plötsligt bråttom till optikern. Klockan sju hade MFF Support ett öppet styrelsemöte för första gången så vi bestämde oss för att gå på det. Det var urtråkigt! Så tråkigt att jag bara drömde om det hela natten sen. Alla var lite småaggro och allt var lite underligt. Men de uppskattar väldigt mycket att jag och sis har börjat hjälpa till. Vi är lite mer organiserade om man säger så haha. De började diskutera bengaler igår och det är onekligen en het fråga. Alla nästan skrek på varandra men ingen kom fram till något. Ne sånt orkar vi inte med heller. Trots allt var det lite intressant att vara där och man fick lite insyn i vad de gör.

Nu ska jag bara härda ut några timmar till på jobb sen börjar den efterlängtade helgen. Sen har jag ju bara en vecka kvar att jobba. Ingen aning om vad jag ska göra sen och hur jag ska få pengar haha. Men det är Future-Charres Problem... :D

Ha nu en riktigt underbar helg!
XOXO Charre

Inga from Sweden!

Hello!
I'm back on my blogg hehe. Inte för jag varit borta så länge. Nu har jag äntligen fått som jag ville. Även det jag skrev om i förra veckan att jag hade på G. Jag har gjort hårförlängning igen :) Och den är jättefin. Det var när jag var och såg Harry Potterfilmen för andra gången som jag fick för mig att jag ville ha det igen. Två av tjejerna i den filmen har så himla långt och fint hår så det ville jag också ha. Denna gången beställde vi håret från ett ställe som heter Gocciani och de var verkligen bra. Först var jag dock arg på dem för vi beställde håret förra onsdagen och jag ville ha det hos Sofie i lördags men det kom aldrig. I tisdags hade det fortfarande inte kommit så då ringde syrran och klagade. Då visar det sig att de visst hade skickat håret direkt och att det är posten som slarvat bort paketet eller avin i allafall. Så de skickade nytt hår  direkt och bara litade på oss. Men denna gången skickade de hem det istället och det kom igår :D Håret var mycket bättre kvalité än det vi beställde förra gången. Och det var mycket längre också hehe. Så nu har jag långt fint blondt hår och jag älskar det! Tack älskade sis!

Ska dock bort till syrran efter jobb för att klippa det lite för nu ser det helt ojämnt ut.
Satte ju i det hemma igår sen drog vi direkt till Martin och Emma för fotbollsfika så det var inte riktigt läge att klippa håret då. Vi såg matchen och mumsade på ganska äckliga brownies (hann inte baka egna). Matchen var urtråkig men Sverige vann ju i allafall så det var toppen.

Så skönt med torsdag idag för det betyder ju att det snart är helg igen. Sen har jag bara en vecka kvar att jobba. Sen ska jag sova hehe. Och helst resa någonstans. Nån som vill följa med?! Imorgon ska jag ut. Ska på Meparty coh vi får väl se om det blir ball. Ska höra med de andra sen om det blir förfest eller vad.

Så sugen jag är på att shoppa igen. Och imorgon kommer lönen mycket lägligt hehe. Kommer antagligen inte kunna låta bli att köpa WCTjackan som jag hittade på Stadium förra veckan. Den var så fin och jag avgudar den haha. Hoppas den finns kvar i min storlek :P Jag och syrran ska in till stan och käka imorgon på festivalen så hinner nog inom Triangeln också så jag kan handla.
Har riktigt mycket lust att åka över till Köpenhamn också för att shoppa lite. Jag vet att det fortfarande är dyrt och allt sånt men jag VILL! Har alltid älskat att shoppa i Danmark på deras sjuka reor där allt fint finns kvar superbilligt. Måste dit....

Nä nu ska jag gå in och kolla på lite hemsidor med kläder och försöka låta bli att shoppa :P Wish me luck!

XOXO Charre

God morgon!

Har inte så mycket att säga idag tror jag. Igår fick jag inte som jag ville men vi hoppas att det blir av idag. Nu hände inte ett skit igår. Jag och Anna såg Narnia - Prins Caspian. Den var inte alls så bra som ettan tycker jag. Mest slagsmål hela tiden... Annars hoppas jag väl mest på att en viss person ska höra av sig. Men vi får väl se hur det blir med det. Killar är ju inget att lita på direkt. Fast jag tror jag överlever hehe. Ska inte deppa ner mig över en sådan sak. Förhoppningsvis blir jag extra glad om någon timme ;)

Igår kom tröjan jag köpt på Tradera. Den var fin men som jag misstänkte var den lite stor. Jag får ha den som en myströja för det är ändå en tjocktröja. Det blir nog bra. Har en annan tröja från Tradera på väg också. Det har varit lite klydd för försäljaren var superförvirrad. Först fick jag inget vinnarmail. När jag mailade och bad om vinnarmail fick jag svaret: det är bara att sätta in pengarna på mitt konto så skickar jag tröjan. Så då fick jag maila igen och skriva att jag ju inte fått några kontouppgifter. Så då mailade hon dem men skrev inte vilken bank hon har. Nu till slut har jag dock kunnat betala så jag hoppas den kommer snart hehe. Så jobbigt ska det väl inte vara att shoppa heller.

Imorgon blir det fotbollsfika med Martin och Emma. Sverige spelar landskamp mot Finland så de tänkte vi se :)

Ha det bra...
XOXO Charre

MFFare är vi alla (Nja nästan då)

Haallo!
Monday idag då. Inte så trött som väntat men ändå inte kul med måndag. Men det är bara att stå ut. Bara fyra timmar kvar att jobba *snark*. Får se vad som händer idag. Förhoppningsvis får jag som jag vill men vi får väl se.

Hmm ja i fredags skulle jag ju träffa Tobbe. Men han ställde in mig *suck*. Men hyffsat godtagbar ursäkt i allafall men tråkigt ändå ju. Så planerna fick ändras. Käkade först middag med familjen istället. Sen smsade jag med Emma och vi kom fram till att vi var sugna på att se skräckis. Så jag och Anna mötte Martin på Hemmakväll och så hyrde vi film där. Min syrra är ju under 20 och då får man hyra filmer för halva priset. Då kunde vi ta två skräckisar (lika bra för man vet hur mycket de kan suga). Vi hyrde Fingerprints (ganska bra film men lite B och inte särskilt läskig) och så hyrde vi Crazy Eights (lite läskigare men ganska mycket utan någon handling). Det blev en mysig kväll och vi blev lite lagom rädda så det gick att sova gott ändå hehe.

I lördags var det ju äntligen match igen. Vid halv tolv körde jag och syrran och hämtade Robin sen bar det av till Trellehulla. Vi sjöng och viftade med flaggor inne i Trelle och Robin tyckte inte vi var kloka. Vi började med att köra hem till våra kusiner. Där fick vi lunch. Mormor hade gjort sina mumsiga köttbullar till oss. Vi passade även på att fixa håret inför kvällen eftersom vi hade bråttom efter matchen. Efter ett tag drog vi ner i parken som ligger precis vid Vångavallen. Där värmde vi upp lite med några andra MFFare. Vi trodde att folket som hade cyklat dit skulle vara där men de hade visst inte kommit än. Vi passade på att svalka oss lite i plaskedammen eftersom det var supervarmt. Vi doppade dock bara fötterna. Efter ett tag kom två andra killar som tog av sig till bara kallingarna och hoppade i. De tyckte ju det var hysteriskt kul att skvätta på oss. Ha ha ha. Sen kom även Mattias med sina polare och vi hade lite krig i vem som skulle hamna i vattnet. Men alla klarade sig till slut. En stund innan matchen började gick vi in på läktaren. Där var typ fullsatt och stämningen var på topp (i allafall på MFFs sida). Matchen vann vi ju med 2-0 och det var helt underbart. Första vinsten där sen 2001. Riktigt skönt! Efter matchen fick vi ju snabba oss. Vi skulle vara hos Sofie typ klockan 19. Klockan 18.50 stapplar vi dock in där hemma så vi blev lite sena. Men vi var supersnabba och vi var faktiskt hos Sofie halv åtta. Då fick vi pizza och mums. Det blev en trevlig kväll med nästan bara folk jag kände sen innan. Träffade Sofies motspelare i filmen som hon ska var med i och det var ju trevligt. Vid fyratiden tog jag, Martin och Emma taxi hem. Jag gick sista biten och på vägen hittade jag en helt ensam tjej som precis vaknat upp i parken. Riktigt skrämmande. Hon visste inte var hon var, vad klockan var eller var någon av hennes saker var. Så hon fick ringa nått samtal och så fixade vi taxi till henne och så väntade jag där tills taxin kom. Hoppas verkligen hon kom hem bra. Hon visste själv inte vad som hade hänt. Scary!

Igår sov jag ganska länge och sen var jag supertrött resten av dagen. Så jag gjorde typ ingenting utan bara tog det lugnt och försökte bli levande igen...

Ha en härlig dag!
XOXO Charre

Trötter

Tjollahopp!
Fredag, fredag, fredag. Äntligen! Bara några timmar kvar sen börjar denna helgen som förhoppningsvis ska bli kul. Händer ju massor hihi. Just nu jobbar jag själv då min kollega gick tidigt. Det är ganska tråkigt men jag har lite allt möjligt att fördriva tiden med.
Ikväll ska jag ju på bio med Tobbe. Tror dock det blev Baksmällan istället för Tobbe fick för sig att den andra var tråkig hehe. Mig spelar det ingen roll jag ville gärna se denna med för den verkar helt ball.

Igår var nog världens längsta dag. Jobbedagen tog aldrig slut och jag hade urtråkigt. Det kändes som att klockan var tre i typ två timmar. Men till slut var den halv fem ändå och då körde jag bort till Entré. Där mötte jag Emma och Anna. Vi fick avklarat våra ärenden hyfsat snabbt eftersom vi visste vad vi skulle köpa. Så var vi ändå lite sugna på fika men samtidigt hungriga. Vi skulle ha spaghetti med köttfärssås hemma så det ville jag inte missa. Vi bestämde istället att höras efter maten och kanske ta en fika då. Men när vi ätit färdigt chillade jag lite i mina föräldrars säng och helt plösligt vaknade jag och då var klockan över nio. Jag smsade Emma att jag råkat somna och fick svaret: jag också. Haha vi var visst lite trötta båda två :P Men det tar vi igen en annan dag. Och på lördag ska vi festa. Skoj!

Jag kom förresten på att jag visst hittade på något i tisdags hehe. Jag var med Anna och kollade när MFFs U21-lag mötte Öster. Men matchen var inte superbra och MFF förlorade. Säkert därför jag hade förträngt det haha.

För övrigt virval tankarna runt i mitt huvud om allt möjligt. Vill bara ha lite lugn och ro. Komma bort ett tag. Men problemet med det är att det är vissa saker och människor man vill komma bort från medan det finns andra som man absolut inte vill lämna. Men jag blir nog här om jag känner mig själv rätt. Kanske åker bort en vecka eller så. Men vi får se. Lite tankerensning hade suttit fint i allafall...

Ha nu en underbar helg i vad som kanske blir sommarens sista värme. För det tänker jag bannemig ha. Och imorgon ska vi ge Trelleborgarna storstryk. Det är planen hehe.
XOXO Charre

Lillkusinen på besök :)

Hola!
Torsdag idag. Veckan går fort som satan ibland. Längtar som fan till denna helgen. Ska bli mycket kuligt. Imorgon efter jobb ska jag hem till Tobbe så har han lagat mat till oss. Lite lyx så där :) Sen ska vi gå på bio. Vi ska se Year one, den verkar rolig. Efter bion vet jag inte riktigt vad som händer. Det bli kanske biljard eller nått. Jag har även något annat på G men det skriver jag om senare i veckan hehe (eller i nästa). Sen på lördag bär det av till Trellehulla. Första ska vi äta lite lunch (troligen världens bästa köttbullar hos mormor), sen ska vi mysa i parken och efter det dagens höjdpunt: TFF-MFF. Blir nog en spännande match. Hoppas på vinst men tror det blir lika... Sen efter matchen får vi snabba oss hem för då är det dags för kvällens höjdpunkt: Sofies fest! Ska bli superskoj med en massa trevligt folk. Det ser vi fram emot. Fast vet inte vad jag ska ha på mig. Blir nog klänningen jag köpte i lördags. Med lite accesoarer till så blir det finfint :)

Jag glömde ju blogga igår men det var nog mest för att jag inte gjorde något direkt i tisdags. Tror jag inte jag gjorde i allafall. Chillade nog mest hemma.

Men igår hittade jag på lite av varje. Jag fick jobba förmiddag så jag slutade klockan 13. Så himla skönt. Då mötte jag Linnea som vatt på Ikea med min kära moster. Vi började med att åka till Svågertorp för att käka en god lunch i solen. Jag tog Penne Bolognese som vanligt för det är supermums! Bara det att jag hade jeans på mig och det var varmt så in i heelvete. Men det löste vi fort. Linnea hade en kjol med sig i sin packning eftersom hon skulle sova över. Så det var bara att strippa inne i bilen och shit så skönt och svalt det blev haha.
Sen hade vi egentligen tänk passa lilla busungen Thea men de var upptagna så vi fick ändra våra planer. Jag var så sjukt shoppingsugen igår så jag röstade för att vi skulle dra till stan och Nean var ju inte sen på att hänga på. Så vi körde in till Triangeln. Jag hittade ett par Apple Bottomjeans som jag velat ha helt länge. Överfina! Så jag kunde inte låta bli att köpa dem fast de var ganska dyra hehe. Så köpte jag en helt söt klänning också som var på rea. Men det var helt dålig kvalité så tyllet gick sönder när jag provade den hemma. Så får se om jag orkar åka in och lämna tillbaka den eller om jag bara ska försöka fixa det själv. Tror det blir det senare alternativet hehe. Sen kom Anna också in till oss i stan så gick vi i lite fler affärer. Jag lyckades låta bli att handla mer men jag är riktigt sugen på en Fred Perry WCTjacka som finns på Stadium. Helt förälskad men 800kr till vet jag inte om jag har råd med denna månaden. Får se nästa vecka hur mycket lön jag får ut. Så om jag får mycket får jag bara hoppas att den finns kvar.
Efter vi handlat färdigt där gick vi ner i Källaren för Linnea behövde nytt smink. Jag köpte bara en ny foundation :) Sen åkte vi hem och åt grillad kyckling. Gottgott!
Till slut blev vi uttråkade så vi körde och hyrde film och köpte fruktsallad (nyttigt värre). Vi hyrde Taken. Den var riktigt bra faktiskt! Rekomenderas hehe. Jag kanske ska starta sån filmrecensering eller något för jag tycker jag ser för mycket film haha.

Idag efter jobb ska jag träffa Anna och Emma på Entré för vi ska handla till Fii. Vi har redan bestämt vad vi ska köpa så det blir toppenbra :D Så får vi se vad vi hittar på sen. Kanske fika eller något. Ne nu längtar jag mest efter att sluta.

Ha en bra dag.
XOXO Charre

Fika, shopping och bio

Heej!
Tisdag idag då. Igår hann jag inte skriva. Ingen aning om vad jag hittade på hela dagen på jobb men något var det i allafall. Men nu har jag massor med tid. Vi fick inte jobba halva dagen var längre utan nu jobbar vi sex timmar varje dag istället. Absolut bättre än att jobba hela dagen ändå hehe. Så nu har jag då två timmar mer varje dag att blogga och göra allt jag nu gör. Tänkte berätta lite om min helg och så.

I fredags kom då Martin med fika till mig. Supermysigt. Kul att slippa sitta själv på jobbet hela eftermiddagen. Han hade dessutom med sig en bamsekanelbulle till mig och det tackar man ju inte nä till :) Vi satt och snackade om lite allt möjligt och tiden gick snabbt. Helt plötsligt var det dags att gå hem. Hemma hade päronen middagsbjudning för några av deras kompisar. Det är två familjer och den ena har två barn och den andra ett. Och alla barnen är supersöta! Små stjärnor <3 Så vi åt god mat och sen busade jag och Anna med barnen. Lilla Thea blev MFFare och gud så söt hon blev!

Liten minihulligan :)

Efter en stund kom M2 hem till oss. Vi skulle spela kubb. Fast det hade blivit lite väl mörkt. Men vi är inte dem som ger upp för det. Så vi begav oss ut. Dock inte till parken för vi ville inte leka med myggen. Så vi spelade på grusplanen en liten bit från vårt hus. Det blev bara en omgång för man kunde knappt se kubbarna :P Så vi gick hem och spelade Med andra ord istället. När jag och Anna spelade tillsammans vann vi helt totalt överlägset men annars var det ganska jämnt.

På lördagen var det dags för shopping! Det gillar vi. Jag och syrran skulle till Entré och Martin och Emma hängde på. I typ den första affären vi gick in i köpte jag ett par skor. Det är ett par svarta Addidas gympaskor som jag velat ha helt länge, Så fina! Sen gick vi runt i de flesta affärerna men jag hittade typ ingenting. Blev lite nedstämd där hehe. Men sen hittade jag en klänning och ett linne på BikBok så blev jag glad. Och så fick jag för mig att jag ville ha nya hårband. Jag hade en bild i huvudet på hur jag ville att de skulle se ut och så gick jag in på Glitter och hittade precis sådana. Lycka! De andra handlade också lite av varje. Sen gick vi på Hemköp för att handla kvällens middag. Det blev grillspjut med pasta och portvinssås. GOTT!

Sen vid 21-tiden var det förfest hemma hos Danny. Vi pallade inte med bussen så vi körde dit och ställde bilen där. Det var jag, Anna, Emma, Martin, Danne, Martin2, Camilla och Danny som förfestade. Senare kom även Kristina. Det var himla kul faktiskt. Vi dansade som galningar allihopa. Och sjöng gjorde vi så klart.

Alla tjejerna med våra fina mickar.

Sen efter ett tag var det dags att dra ut. De andra ville absolut till Breeze fast jag protesterade högljutt. Så Breeze blev det. När vi kom dit såg jag direkt att det var den djn som jag tycker är sämst. Och mycket riktigt spelade hann pissmusik. Där var även en trubadur denna kvällen som om möjligt var ännu sämre än djn. Det tog inte lång tid innan vi tröttnade. Danny och M2 drog hem. Camilla och Danne stannade kvar. Men vi andra fyra drog till Etage istället. Som tur var slapp vi visa legg (annars hade kanske inte Anna kommit in). Men sååå kul vi hade det nu. Jag gillar Etage som fan och nu var det första gången jag var där på typ två år. Mycket roligare än Breeze. Vi röjde hela kvällen och dansade tills det kändes som att fötterna skulle ramla av.

Man har alltid kul när man är ute med balla männsikor (förutom på Breeze när musiken suger haha).

Till slut stängde dem och vi fick åka hem. Så fort jag la mig i sängen slocknade jag. Sen sov jag hyffsat länge på söndagen. På kvällen var det dags för bio. Våra föräldrar hade inte sett den nya Harry Potterfilmen så de skulle se den med några vänner. Så de hade köpt biljett till mig och syrran också. Så jag såg den en gång till helt enkelt hehe. Sen blev det middag på BK efteråt och det var ju lagom poppis hos mig :S

Igår började jag tolv. Men varför sova tänkte jag. Nä vi tar och går upp för att kolla på MFFs träning istället. Önskar nästan att jag hade stannat hemma. De hade en övning som bara gick ut på att anfalla. Hela laget var med i anfallet och det fanns inga försvarare alls. Man hade dessutom Dejan i mål (tredjemålvakten). Och ändå så får de inte in bollen! Helt sinnes så ofta de missar målet. Inte alls bra. Man blir lite orolig, det måste jag säga.
Till slut var det dags för mig att sticka och jobba istället. Sen efter jobb gjorde jag typ ingenting. Såg Eurotrip med pappa och var duktig och la in bilderna på Facebook :)

Idag vet jag inte vad som händer. Är lite sugen på fika faktiskt. Vi får se.
Ha det bra.
XOXO Charre


RSS 2.0