Orättvist!

Hej hej!
Fredag idag. Megaskönt :) Inte för att jag har haft världens jobbigaste jobbvecka precis. Men ändå. Chefen tycker vi ska jobba fulltid några dagar nästa vecka men vi ska överklaga hehe. Finns inget att göra och det ringer så otroligt lite att man hade hunnit sova emellan samtalen. Idag började jag tolv och det var skönt med sovmorgon. Snart kommer Martin med lite fika till mig. Var ett tag sen vi sågs nu. Han får väl berätta om deras lilla trip och så.

Igår när jag slutade körde jag till Entré där jag mötte min söta Sofie. Vi började med att gå upp på högsta våningen för att käka. Där finns faktiskt mycket att välja på. Sist jag käkade där tyckte jag det var sådär men igår var det ganska gott ändå. Käkade hängmörad entricotte med bearnaisesås för 79kr. Helt okej pris! Sen satt vi där och snackade i typ en och halv timme. Vi lyckades nog uppdatera det mesta. Sen kom Sofies mamma och mötte oss så käkade hon också. Vi snackade om framtidsplaner och jag blev bara ännu mer sugen på att börja plugga. Hoppas jag hittar nått bra i Köpenhamn för det är där jag helst vill plugga faktiskt. Ska till nån syokonsulent om ett tag så får väl se då vad jag hittar.
Sen gick vi och shoppade istället. Tyvärr hade jag inte lagt på parkering så där jättelänge så jag hann inte med alla affärerna. Men jag och Anna har ändå också bokat shoppingrunda på Entré så det gör inget. Jag hann dock med att köpa en rosa Paris, Kate and I-klänning från MQ som jag velat ha helt länge. Halva priset och allt. Nöjd och glad med mitt köp.

Sen körde jag hem och så grillade vi korv med familjen. Mysigt mysigt. Sen var det ju äntligen dags för match igen. Jag och Anna satte oss på bussen bort till Stadion. Där mötte vi Camilla. Utstyrd i fina MFF-kläder precis som vi :) Så gick vi in på Stadion med höga förväntingar. Och gud så bra Malmö spelade. Första halvlek var lätt den bästa jag sett iår. Nu kan vi ju tyvärr inte göra mål och matchen slutade 0-0 igen. Mer orättvist än någonsin! Fy så arg jag var. Jag och Mattias bestämde att vi skulle ta självmord tillsammans men jag somnade innan vi hann det hehe. Kanske bättre att sova bort det lite :P

Ikväll har jag inte så mycket planer. Ska kanske träffa min Emma och Martin sen. Imorgon på dagen blir det kanske shopping med syrran. På kvällen lär det bli utgång. Får väl se om det blir tråkiga Breeze som vanligt eller om vi hittar på något annat.

Nä nu kommer Martin med min fika :D
Ha det...
XOXO Charre

Tillägnat Bella

Jag älskar dig!
Du betyder allt och lite till för mig.
Bara så du vet.
Puss Charre

Kom igen solen, värm oss!

Hej allihopa!
Nu är det torsdag. Det är jag glad för av två anledningar. Det ena är att då är det match idag och det andra är att då är det fredag imorgon. Man får ju glädjas över småsaker ibland med :) Plus att just denna torsdagen ska jag luncha med Sofie och då blir man ju också glad. Det var riktigt längesen vi träffades så vi kommer säkert babbla ihjäl oss hehe. Men det brukar vi ju göra så. Vet inte riktigt var vi ska äta dock men det löser sig nog.

Sen senare ikväll, närmare bestämt klockan 20.00, är det fotboll! Malmö tar emot AIK. Jag tror, hoppas och önskar på vinst. Håller tummarna av hela mitt hjärta (kan man säga så?). Jag ska heja på dem i allafall hihi.

Igår umgicks jag med Robin lite. Var jättelängesen ju. Han kom lite efter fem och då gick vi ner till stranden. Vi bestämde oss för att spela lite minigolf. På världens troligen sämsta banor men det gör ju ingenting. Robin vann en förödande storseger. Kan inte ens annat än att gratulera. Så mycket sög jag haha. Tror det var för vi snackade så himla mycket så jag kunde inte koncentrera mig. Skyller på det hehe.
Sen gick vi hem till mig igen så käkade jag middag. Farmor och farfar var på besök. Sen tillbringade vi mest hela kvällen med att snacka. Och att tracka Robin lite men det hör till hehe.

Det var nog allt jag hade att säga idag.
XOXO Charre

Äntligen!

Hmm nu har jag minsann slarvat lite med inläggen. Trots att jag jobbat både måndag och tisdag har det inte hänt mycket på bloggfronten. Men nu tar jag nya tag igen. Ska göra en liten uppdatering i allmänhet.

I fredags umgicks jag bara med syrran. Vi gjorde inte mycket direkt. Så himla tråkigt när vädret suger. Jag vill ha riktig sommar där man kan vara ute och hitta på saker hela kvällarna. Men nä nu ska det regna istället så man får stanna inomhus. Bull som satan. Men jaja sånt är livet ibland. Vi cruisade i allafall runt i stan sen såg vi en film tror jag och sen var klockan mycket så vi somnade.

I lördags på dagen hade vi lite ärenden som skulle fixas. Jag och Anna hämtade upp Emma och hennes syrra Elisabeth. Så började vi med att köra till Systemet för att inhandla lite inför kvällen. Sen gick vill till Expert för jag skulle handla en ny kamera. Det blev en ny Olympus och den tar verkligen finfina bilder. Tyvärr är den lite större än jag hade velat ha men jag vänjer mig väl. Efter det var vi bara en snabb runda inne på Mobilia innan vi körde in till stan istället. Jag var i desperat behov av lite nytt smink så det blev en tur till Källaren. Jag handlade två maskaror, en eyeliner, ett läppglans och ett ansiktsvatten för typ 200kr. Ja men det ääär ju faktiskt helt okej hehe. Sen skulle Anna bara snabbt inom SF för att köpa biobiljetter. Hon och kusinerna skulle se Harry Potter.
Sen åkte jag och Anna hem och gjorde pannkakor. Mums så gott det var. Efter ett tag smsar Bella mig och frågar om jag inte kan hämta henne kl 16 inne i Limhamn. Visst kunde jag det och jag passade på att hämta Martin och Emma på vägen också. Hemma hos mig förfestade vi lite innan det var dags att bege sig till lokalen för Marias överraskningsfest. Så länge vi har hållt tyst om den hehe. Äntligen var det dags att få se hennes min. Underbart!
Anna körde oss dit vid sextiden och sen väntade vi ca en halvtimme innan Maria kom. Lotta hade varit och hämtat henne. När de skulle gå in i lokalen vägrade Maria gå in för hon trodde någon annan hade fest. Så Lotta sa: Kom in nu då. Maria svarar: Varför då! Haha klockrent. Till slut kom hon in i allafall och oj så överraskad hon blev :D
Innan Maria kom passade jag och Bella på att hälsa på Marias splitternya lilla brorson Lukas. Och gud så bedårande han var. Som en söt liten trollunge. Gullig som få!
Sen festade vi hela kvällen och jag fick visst i mig lite för mycket hehe. Inte alls kul. Syrran ringde mig någon gång under kvällen. Då sa jag att jag mådde dåligt, att alla var dumma och att jag var vid en byggnadsställning. Haha. Dåligt mådde jag kanske men ingen var dum :P Och hon trodde ju jag var vilse någonstans men byggnadsställningen var precis utanför lokalen hehe. Till slut togs beslutet av de andra att jag skulle hem haha så syrran kom och hämtade mig. Men jag ville ju inte hem heller. Efter lite övertalning körde hon mig till Mattias istället så sov jag där. Det var himla mysigt. Dagen efter trackade han mig hela tiden för jag hade varit full, kommer ju verkligen från rätt person hehe.
Vid tolv på söndagen kom syrran och hämtade mig och så körde vi till Pizzeria 28 och där mötte vi Martin, Emma och senare även Kalle. Hela veckan i Magaluf saknade jag min bakisgyrostallrik. Nu fick jag den äntligen! När vi käkat färdigt tog jag och Anna oss hemåt och jag lyckades somna i typ två timmar. Sen tror jag inte vi gjorde mycket mer. Hade en lugn söndagskväll helt enkelt.

Sen var det då måndag. Jag jobbade 8-12 och sen åkte jag hem. Jag och Anna fixade lite sen åkte vi ut till farmor och farfar och käkade lunch. Det var ju äntligen dags för Halmstad borta. Bussen skulle gå klockan 15 och vi var dagens bussvärdar. På vägen dit hämtade vi upp Mattias. Vi räknade in alla och bussen blev full :) Riktigt trevligt. Sen i Halmstad satt vi på en pub och chillade innan det var dags för match. Förväntningarna var höga samtidigt som man visste att det mycket väl kunde bli en ny mållös 0-0-match. Tråkigaste som finns. Så såg det också ut att bli då första halvlek slutade just 0-0. Men sen i andra, då hände det grejer. Först gör Jille 0-1. Den lättnaden och glädjen som strömmade genom kroppen då var helt sinnes! Det var inte långt till tårarna haha. Sen räddar vår nya supermålis en nick som verkligen såg ut att gå in. Tur det annars vet man inte hur det hade slutat. Sen kommer Agon in och gör först 0-2 och sen även 0-3. Lyckan, glädjen och lättnade var helt sjuk. Hela klacken blev galen och alla kramade alla och bara sjöng och hoppade. Underbara känsla! Äntligen seger :)
Sen var det dags för hemfärd och den gick också smärtfritt. Nu på torsdag kommer äckliga AIK på besök och då ska vi spöa dem. Så är det bara. För vi är Malmö FF och seger är alltid vårat mål :)

Igår jobbade jag på eftermiddagen. När jag kom hem blev det snabbstädning. Mamma och pappa har varit i Frankrike i två veckor och igår kom de hem. Då får ju huset se lite fint ut i allafall haha. När vi hade röjt undan lite körde jag och syrran till Trelleborg. Vi skulle grilla lite med moster, kusinerna, mormor och morfar. Det var både gott och mysigt. Sen satt vi lite i deras nya lägenhet och snackade. Men efter ett tag smsade mamma och sa att de var hemma nu så vi körde hem för att träffa dem. Då tittade vi på bilder och lite så.

Idag jobbar jag också eftermiddag. Imorse när jag gick upp hade de andra handlat brunch. Så jag fick en superstart på dagen. Får hoppas den fortsätter så. Ska träffa Robin efter jobbet idag. Vi har inte setts sen deras sista kväll i Magan. Så det är väl dags nu. Får se vad vi hittar på.

Ha det nu bra alla.
Ta hand om era vänner och bråka inte :)
XOXO Charre


Hicka

Hello *hick hick*.
Ball. Jag har fått värsta hickan just nu. Det är väl inte så farligt tänker ni säkert nu. Bara det att jag måste ju svara i telefonen hehe. Och alla som har hört mig hicka vet att det låter ganska speciellt (som när man trampar på ett marsvin typ). Men alla i telefonen skrattar bara åt mig hehe. Så det är lugnt. Den går nog över snart. Lite tråkigt just nu för jag jobbar helt själv. Skickade hem kollegan redan för hon hade lite att fixa och jag har tagit lite extra rast och sovmorgon innan i veckan så hon förtjänade det. Men jag har ett helt fredagskorsord att lösa plus att jag måste läsa ut en bok jag hittade här på jobb. Vet inte vems det är så vill läsa ut den snarast haha.

Igår hände det inte mycket. Skulle ju fika med Sofie men så blev det inte. Jag och Anna körde och hyrde film istället och köpte en massa frukt att mumsa på. Jag läste i tidningen att blåbär var bra för minnet så jag fick köpa en paket sånna att käka. Så åt lite igår och resten idag så får hoppas det hjälper haha.
Filmen vi hyrde hette Boy A och den var väldigt bra tyckte jag. Den handlade om en kille som gjorde något hemskt när han var 10 år gammal. För det satt han i fängelse i 14 år. Så handlar det om när han försöker anpassa sig till livet efter att suttit inlåst så länge. Han är ju en 24 åring med upplevelser av en 10 åring. Och så handlar den mycket om att få en andra chans i livet, att vissa tycker man förtjänar det och andra inte. Den var i vilket fall som helst bra och killen som spelar huvudrollen gör det väldigt bra. Den rekomenderas.

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. Men något hittar man väl alltid på :) Det löser sig.
Ha nu en trevlig helg allihopa!
XOXO Charre

Shoppingproblem på mer än en nivå...

Snart är det äntligen fredag och helg. Ska bli så skönt så. Får dessutom lite extra sovmorgon imorgon. Nice som satan. Tur när man kan bestämma lite själv. Så länge vi sköter jobbet borde det ju vara okej att byta lite tider hehe. Idag slutar jag dessutom en timme tidigare. Ska också bli skönt. Ska ju träffa min Fii sen förhoppningsvis.

Igår efter jobbet åkte jag till Mobilia där jag träffade Bella. Vi skulle handla present till Maria. Vi visste typ vad vi skulle handla men det finns ju bara tråkiga affärer med tråkiga saker att handla. Skittråkigt. Att handla till mig själv är dock inget problem som vanligt utan där är snarare problemet att sluta haha. Jag hittade massor med saker jag ville ha. Speciellt en klänning från MQ som är himla fin och nu var den på halva priset. Helt överlycklig hittar jag den dessutom i storlek 36. Så jag går in och provar den bara för att se så den sitter fint. För 36 passar mig alltid så det skulle inte vara något problem. Men jodå. Den var förstor! Helt sinnes, inget i 36 brukar vara förstort. Men jo denna var det och den finns så klart inte i hela Skåne i 34. Kul. Hittade visserligen två andra klänningar som jag också ville ha men lyckades låta bli att handla dem. Nu var det Maria som var det viktiga. Dock hittade vi verkligen ingenting på tråkiga Mobilia. Så vi åkte till Burlövs Center istället. Där fanns inte mycket mer men till slut hittade vi en fin present i allafall. Så vi får hoppas att hon gillar den.

När vi hade handlat färdigt åkte jag hem och käkade med syrran. Sen såg vi She's all that. Så längesen man såg den filmen. Men den är väldigt bra faktiskt. Och Freddie Prince Jr var väldigt söt på den tiden (tycker han har blivit lite gammal nu). Efter filmen var jag supertrött och gick och la mig redan klockan halv tio. Då kan man ju tro att jag var pigg imorse när jag vaknade. Men nää det var jag inte. Somnade nästan i badkaret haha.

Nu ska jag bara uthärda tre timmar till på jobb sen slutar jag, woohoo!
Ha det..
XOXO Charre  

Grattis syrran!

Haj!
Onsdag nu igen då. Redan en vecka sen man kom hem från semestern. Man känner hur man bleknar för varje dag som går haha. Får hoppas på lite sol snart. Fast bara på helgen för annars jobbar jag ändå. Ne men det får gärna vara soligt alltid för min del. Hellre det än detta pissvädret.

Igår kom ju syrran med lunch till mig eftersom hon varit så duktig och tagit sitt körkort. Sen körde vi runt en liten runda. Jag försöker lära henne att hitta haha. Ganska roande. Jag ger henne ett mål så ska hon försöka hitta dit. Är det för svårt får hon en ledtråd. Bara det att hon försöker fuska och köra Inre Ringen istället för att ta de vägar jag vill. Kan ju vara mitt fel visserligen efter som jag själv typ alltid kör Ringen.

När jag hade slutat körde jag direkt hem och så körde Anna oss till Skopunkten. Det var det första stället jag körde till när jag tog mitt körkort så vi tyckte att hon skulle fortsätta den traditionen. Så klart hittade vi fina skor där och jag köpte två par och hon ett par. Nu börjar det bli helt hopplöst. Det får inte plats fler skor på mitt rum. Måste snart hitta en lösning för jag får knappt plats i mitt eget rum längre :P
När vi var klara där körde vi ner till Trelleborg. Där hämtade vi upp våra kära kusiner och så gick vi på restaurang. Gick på ett ställe som heter Istanbul och jag säger bara: Gå inte dit! Sånt skit. Jag beställde planka men jag gillar inte potatismos så jag beställde utan. När maten kom fick jag den på en tallrik. Hmm inte riktigt det man vill ha när man beställer planka. Vi brukar göra det hemma utan mos till mig så det är inte så himla svårt. Sen var det dessutom bara jag och Linnea som fick vår mat (hon hade också beställt planka). Anna och Fia hade valt kebabtallrik så den borde inte ta så lång tid. Men det tog minst tio minuter innan de fick maten. Man vill ju gärna äta tillsammans. För att göra det ännu värre är det dessutom inte alls kebab (som är nötkött) utan något slags griskött som kommer in. Anna är allergisk mot detta och kollade med servitrisen när hon beställde så det verkligen var nötkött. Ja, sa tjejen, det tror jag det är och om det inte är det så fixar vi något annat. Men det gjorde de då inte. Som tur är var Anna uppmärksam så hon började aldrig äta utan fick beställa ny mat. Men den fick hon ju vänta ytterligare tio minuter på. Så vi åt i tre omgångar när vi firade hennes körkort. Toppenkul.. eh not och maten var inte ens särskilt god. När vi sen skulle betala tog vi upp våra klagomål. De sa förlåt men that´s it. De kunde ju bjudit på drickan eller något bara som en gest. Men näpp icke sa nicke. Men de gjorde oss tjänsten att veta att vi aldrig ska gå dit igen.
Efter maten åkte vi hem till kusinerna och kollade på tv, käkade godis och snackade lite. Men sen var klockan mycket och vi begav oss hem till Malmö igen.

Idag ska jag träffa Bella för vi ska handla present till Maria som fyller år imorgon. Vet inte riktigt vad vi ska handla men det löser sig alltid. Brukar inte vara såå svårt. Sen imorgon ska jag nog träffa min lilla Fii en stund. Om hon hinner (hoppas, hoppas, hoppas). Sen fredag har jag inga direkta planer och lördag ska vi fira Maria med lite förfest och sen utgång. Ska bli kul. Längtar till helgen så jag kan sova lite hehe.

Nä nu har jag babblat färdigt för idag.
Have a nice day!
XOXO Charre

En vägg av kärlek <3

Hello!
Nu är jag tillbaka. Hade skrivit ett kort litet inlägg igår där det stod att jag tänkte uppdatera idag. Bara det att jag hade bara sparat det och inte publicerat det hehe. Så det sket vi i. Nu kommer det ett riktigt inlägg istället. Inget kort tjafs :P Nu ska jag dessutom jobba i fem veckor så det kommer komma ett inlägg i stort sett varje dag i allafall.
Om jag tänker efter riktigt noga kan jag nog minnas vad som hänt varje dag sen jag skrev sist. Bloggen är ju som en dagbok för mig som gör att jag kan komma ihåg vad jag hittar på. Och som jag sagt innan... orkar ni inte läsa så strunta i det för detta kommer nog bli långt haha!

Vi börjar ända bak där jag slutade sist. Jag jobbade på dagen och sen var det Månskonsert på kvällen. När jag kom hem från jobbet kom pappa från Tyskland och vi bestämde oss för att gå ut och äta. Vi tog Cutty Sark i Limhamn. Det var himla gott faktiskt. Sen lite lätt försenad åkte jag in till Folkets Park där Måns spelade och där Maria och Bella väntade. Riktigt tur att vi inte betalade för biljetten. Han spelade bara i en timme och man hörde alldeles utmärkt där vi satt. Efteråt åkte vi hem till Bella där vi bara satt och snackade. Efter ett tag kom även Emma dit. Jag hade sagt till henne att jag kunde hämta henne för hon tänkte ta bussen. Jag fattade inte varför hon skulle åka buss från sig själv till Bella. Det tar liksom längre tid att gå till bussen än att gå hem till Bella direkt. Men hon fick ju göra som hon vill men så körde jag och hämtade henne. Bara det att när jag var utanför deras hus förstod jag varför hon tänkt åka buss. Hon var ju inte där utan hemma hos sin mamma som bor typ vid Kronprisen haha. Lite längre bort :P

På lördagen då den 4:e juli var det soligt och fint i Sverige. Jag käkade mumsig brunch med pappa ute på Ön. Riktigt god baguette och den intogs på en bänk längst ute på Ön i Limhamn. Nice! Sen stack jag ner till stranden där Maria, Bella och Lotta befann sig. Jag tog årets första dopp och det var bara lite svinkallt. Jag lyckades även bränna min bleka kropp lite grann. Efter stranden körde vi och handlade lite middagsmat. Det vankades grillning. Men innan vi käkade tog vi fyra ett bad i jaccuzin. Mys på hög nivå. Och vi hade vattenkrig. Vi andra var lite mer vana än Lotta för hon hade munnen och ögonen öppna hela tiden hehe. Och sen klagade hon på att hon fick skum överallt. Men det gick ju bra ändå. Vi hade goda drinkar i badet och då mår man alltid toppen.
Efter badet var det då dags för grillning och då poppade även Emma och Martin in. Lite senare kom Kalle, Linus och Micke också. Jag, Emma, Martin, Bella och Kalle skulle ut så vi förfestade för glatta livet och sen drog vi till Breeze. Där träffade vi Danne och M2. Det var dålig musik nästan hela tiden men annars hade vi ball.

På söndagen åkte jag och pappsen till Trellehulla. Mina kusiner håller på att flytta och jag skulle måla en fin bild på Linneas vägg. Jag har tyvärr ingen bild på det men det kanske kommer en dag. Jag tyckte det blev fint. Lite ovanligt och väldigt personligt. Vi käkade även där och lite så. Sen följde Linnea med hem till Malmö när vi var klara.

Måndagen började vi med att åka hem till Emma med lite nyköpta frukostbullar. Det var ju dagen innan vår resa och jag vill träffa min Emma innan jag åkte. Sen släppte vi henne på jobbet och då ringde Martin och behövde lite skjuts. Så vi körde med honom och gjorde lite av hans ärenden och lite av mina inför resan. Sen åkte jag och Linnea hem till farmor och farfar och fick lite middag. På kvällen var det äntligen nystart på Allsvenskan och kvällens motstånd var Kalmar. Martin hade lånat Annas årskort så han hängde med mig och så då Linnea så klart. Tyvärr blev det ingen toppenmatch. Laget spelade uselt och säsongens första hemmaförlust var ett faktum. Bara hem och sörja och vänta på att det skulle bli tisdag.

Så var det då äntligen dags att åka utomlands. Klockan ringde 04.45 och då var jag lagom pigg. Jag körde och hämtade upp Maria och Bella och så körde vi till Sturup. Resan gick bra och vi var framme på hotell Rosa del mar ca klockan 14. Vi hoppade så klart direkt i bikinin och la oss och pressade. Vi tog första doppet ganska snart för det var svinvarmt. Till och med vattnet kändes ljummet och knappt svalkande alls.
Första kvällen tog vi det ganska lugnt eftersom vi var megatrötta. Vi gick och tittade runt lite och satte oss på en restaurang och åt i lugn och ro. Sen blev det hyffsat tidig sänggång.

På onsdagen var det ganska molnigt tyvärr och efter ett tag regnade det till och med en liten skvätt. Så vi gick runt inne i Magaluf för att bekanta oss med allt. På kvällen var det dock festdags och vi begav oss ut på stan. Grabbarna Grus blev vårt slutliga mål och där dansade vi ett tag. Vi hade klickat på att vi skulle shota varje gång Rap das armas kom. Denna kvällen var första gången vi hörde den så vi begav oss fram mot baren alla tre. Men innan vi ens hunnit beställa står det tre shotar framför oss. Bartendern bjöd. Ändå klockrent att han bjöd oss precis då :) Jag träffade en norrman som jag dansade en del med, vi hann även med ett dopp i det salta vattnet innan det var dags att gå hem.
När jag sen kom hem såg jag att Robin hade ringt (han, Palmé, Adam och Nisse var där nere samtidigt som vi). Så jag hann med att träffa honom och Palmé en liten stund med innan jag gick och la mig.

På torsdagen var jag ganska så trött. Sola måste man ju så även om jag gick och la mig klockan sex på morgonen ringde väckarklockan nio och det var bara att stiga upp. Tyvärr var solen inte på vår sida denna dagen heller. Men vi tog oss ner till stranden och chillade lite där istället. Vi hittade ett ställe som hette Daiquiri Palace. Jag tog en med jordgubbssmak och det var något av det godaste jag någonsin smakat. Riktigt fruktiga och mumsiga. Det blir ju inte värre heller av att man ligger på en kritvit sandstrand vid turkost vatten och njuter när man dricker denna goda sak.
På kvällen bestämde vi oss för att ta en lång och lugn middag. Vi hittade ett ställe som hette Palm Beach. Där hade de sånna stekstenar där man steker sin mat själv. Jag tog Cajunkyckling och det var supergott. Vi satt där i över två timmar och vi avslutade middagen med lite chokladfundue. Helt perfekt. Sen gick vi ut och dansade lite grann. Upptäckte ett ställe som hette Revolution där de spelade toppenbra musik. Man fick en tröja när man köpte en drink och det var ju lite kul. Överallt gick det runt mörkhyade killar som sålde en massa skräp och så sa de saker i sina minimegafoner. Hela tiden sa de: Hellooo there chickennuggets. Haha garvade helt mycket åt det. Sen studsade vi runt på lite olika ställen innan vi till slut bestämde oss för att sängen kallade för högt.

Nu var det redan fredag och hela dagen tillbringade vi vid polen. Fortfarande med för mycket moln för vår smak dock. Jag och Bella passade på att spela lite biljard och airhockey eftersom man ändå inte fick någon sol. Vid fyra tiden ville Maria gå upp från polen men jag och Bella drog ner på stranden. Vi simmade ut till flotten och lite så. När vi skulle gå tillbaka hörde vi en låt spelas på Grabbarna Grus som vi gillade så vi stannade en liten stund för att dansa till den. Sen gick vi bara runt på lite småäventyr innan vi begav oss tillbaka. Maria och Bella skulle käka kinamat så vi hade bokat in mig med Robin och de andra. De var deras sista kväll och bussen skulle gå ganska tidigt på morgonen så de ville börja lite tidigare. Så lite efter sju begav jag mig till deras hotell och efter ett litet tag gick vi för att käka middag. Vi åt på ett ställe vid stranden som hette Chili Lounge. Jag åt kycklingspett med chilismör och det var helt ljuvligt!
Efter maten köpte vi med oss lite sprit och drog hem till dem igen. Där förfestade vi ett tag innan det var dags att dra ut. Vi gick först till Pacha men det var dötråkigt så vi begav oss innåt Magaluf istället. Utanför Robin och deras hotell fanns en grej som hette Slingshot. Det är typ en karusell eller vad man ska säga. Tänk er två saker som går riktigt högt upp i luften och där emellan sitter det en boll som sitter fast i två tjocka gummisnoddar typ som bungyjump. Så sitter man då i bollen och skickas rakt upp i luften i ca 160 km/h.

Ganska dålig bild men ni förstår idéen i allafall.

Robin hade då kollat på denna hela veckan och när vi sågs då på onsdagen (ganska borta båda två) hade vi klickat på att vi skulle åka den på fredagen. Så upp till bevis. Bara det att det kostade 25 euro per person. Lite väl saftigt så vi stod över. Men det tyckte inte Adam att vi skulle utan han valde att bidra med 20 euro. Nu var det helt plötsligt värt det. Och shiiiit så kul det var! Robin var helt nervös men jag tyckte bara det var ball. De spelar in en film när man åker (men den kostade för mycket för att köpa) och på filmen sitter jag hela tiden med världens leende och bara säger: så ball! Haha klockrent. Efter vi hade åkt den mötte jag Maria och Bella och vi festade en stund. Sen blev det lite tumult och jag gick och lyssnade ett tag på Två Backar Läsk (ett liveband) istället. Men sen kom Bella tillbaka till mig. En annan norrman som hade följt efter mig när jag lyssnade på bandet frågade Bella hela tiden: men asså du.. har du type?! Lät så jäkla ball. Fast han frågade henne typ hundra gånger så det blev störigt till slut. Men vi skrattade ändå och sen gick vi haha. Så var vi inne på Glade Viking och dansade och hade kul istället.

På lördagen hade Robin och dem åkt hem när vi vaknade typ och detta var även första dagen med strålande sol :) (ser ni sambandet haha). Så vi solade satan heeela dagen. Jag var riktigt trött efter ännu en sen natt och det var de andra två med. Vi hade bestämt att vi skulle åka in till Palma på kvällen så det gjorde vi. Vi kom tyvärr lite sent så alla affärerna hade stängt nästan. Så vi åt bara veckans äckligaste middag med den otrevligaste personal man kan tänka sig. Sen tittade vi lite på katedralen och så innan vi åkte hem och gick och la oss oförskämt tidigt för att vara i festparadiset. Men är man trött så är man!

Söndagen var ännu en dag med strålande väder. Dagen ägnade vi åt polen men vi tog även en runda ner på stranden. Vi bestämde oss för att trampa trampebåt. De hade sånna helt söta båtar som såg ut som bilar och som hade en rutschebana på. Tyvärr blåste det lite så vi åkte inåt stranden hela hela tiden så vi pallade inte trampa speciellt länge.
Till denna kvällen hade vi köpt biljetter till Skandinavisk Tacobuffe. Detta började klockan 21 och det var på E4:an. Men maten serverades inte förrän nära halv elva så innan det hade vi ju redan hunnit få i oss en del drinkar. Planen var att ta det liite lugnare denna dagen eftersom vi tänkte åka med Partybåten på måndagen. Men det gick ju som väntat och vi blev heltoppade redan innan maten. De körde en sån grej att man inte fick dricka med höger hand. Om man gjorde det ställde sig alla runt en och sjöng Buffalo Buffalo Buffalo tills man halsade hela sin drink. Vid ett tillfälle drack vi alla tre med höger men jag och Bella (mest Bella haha) lyckade peka ut Maria så hon fick halsa hela sin drink och då filmade de henne till och med. De satt några trevliga göteborgare vid vårt bord som jag snackade en massa fotboll med. Till slut tröttnade Maria och Bella och drog till vårt hotell och förfestade med våra norska grannar. Efter ett tag drog även jag och två av killarna dit. När vi vatt där en stund drog vi vidare ut. Det var Ladies Night på Grabbarna Grus så det var målet. Men när vi väl kom dit var det redan slut. Vid det laget hade jag dessutom tappat bort Maria och Bella. Men jag festade med Linus som den ena götegorgaren hette. Han var väldigt söt fast han rökte (dock inte i min närhet!). Sen att han pratade underbar göteborgska gjorde ju att jag smälte. När klockan närmade sig fem på morgonen gick vi ner och la oss på en solstol och pussades lite. Under den tiden lyckades någon idiot sno min väska. Där hade jag mobilen, 25 euro, lite smått och gott och så det viktigaste av allt: kamerna med alla våra semesterbilder. Jahapp nu var de putsväck. Lagom kul. Som tur är hade Maria några bilder men jag hade haft kameran med överallt. Hade massor med festbilder och flera bra bilder på oss alla tre tillsammans. Men så går det väl när man pussas med en IFKare, då straffas man direkt haha.

Måndagen bjöd också på fint väder och vi var ganska bakis alla tre så vi tog det mest lugnt. På kvällen gick vi till den restaurangen som jag hade varit på med killarna för Maria och Bella var tvugna att smaka den goda maten. De gillade den också jättemycket!

Tisdag och hemfärd. Bussen skulle hämta oss klockan halv sju på kvällen så vi hann med både solning, lunch och middag innan det var dags att bege sig hemåt. När vi kom på bussen och åkte till nästa hotell steg det på en helt ensam tjej. Hon hade missat sin buss på morgonen och då även flyget hem till Stockholm. Även om hon kanske fick skylla sig själv för att hon missade sin buss tyckte jag himla synd om henne. Hon var helt ensam och så skulle hon komma till Sturup klockan 1 på natten för att då ta sig in till Centralen som är låst på natten. Hon hade dessutom aldrig varit i Malmö. Så hon fick gå med oss på flygplatsen och sen när vi kom till Malmö åkte hon med oss i bilen. Jag ville inte lämna henne helt ensam på Centralen mitt i natten när hon inte hade biljett eller någonting och när det då dessutom var låst. Så hon åkte med mig hem och så köpte vi en biljett till henne. Bara det att hon skulle jobba klockan 11 dagen efter så hon var tvungen att ta första tåget hem och det gick 05.14. Inte lönt att sova då. Sen tänkte hon ta taxi in till Centralen på morgonen men jag åker ju själv inte taxi ensam plus att jag ändå var vaken eftersom hon var hemma hos mig så jag körde henne in dit också. Ville vara säker på att hon hamnade rätt och så. Som tur är kom hon hem väl och hon hann till jobbet så det var bra. Alla kanske inte hade gjort som jag men jag hade velat få samma hjälp om jag hade varit i hennes situation och jag gjorde ju en god gärning. Hon var tacksam till tusen :)

På onsdagen sov jag sedan riktigt länge. Det kändes som att jag inte sovit på hur länge som helst. När jag väl vaknade gjorde jag och Anna ingenting... Vi bestämde oss för att ta en tidig middag och gick till favvorestaurangen Limone. Sen åkte vi hem och hyrde film på tvn. Vi såg Vi hade i allafall tur med vädret igen. Men jag tyckte den var sådär faktiskt. Den hade väl sina stunder men annars var den inte jättebra. Johan Glans var dock rolig men det kunde man ju räkna ut med lillfingret att han skulle vara.

Torsdag nu då och det var äntligen dags för mig att klippa håret och plockaögonbrynen (välbehövligt!). Efteråt åkte jag och Anna in till stan och käkade lunch på Graffiti Café. Vi hade bestämt oss för att se Harry Potterfilmen men vi var lite sent ute så vi fick bara platser på Entré och allra längst fram dessutom. Men vill man se filmen så vill man så det fick duga. Vi körde bort till Entré där vi hann gå lite i affärer innan filmen började. Jag skulle egentligen inte handla alls men när jag var klar hade jag två nya klänningar och ett par skor hehe. Vi gick på den tidiga bion som var slut lite efter åtta. Då åkte vi hem och käkade middag. Sen var det bara att glo på tv som gällde. Men helt plötsligt, mitt i natten, ringde Danne och tyckte vi skulle komma och spela spel och det var väl klart vi skulle det! Det var han och hans nya tjej Camilla som var där och så Martin2 också. Vi spelade typ Pictunary och jag vann :D Sen spelade vi två omgångar Med andra ord också och jag var i det vinnande laget båda gångerna. Till slut var alla helt hungriga så vi körde till Donkan (jag åt inget så klart). Klockan var jättemycket och det var definitvt sovdags när vi kom därifrån.

Jag tror inte vi gjorde mycket på fredagen. Solade lite för att behålla brännan och så. Sen var vi ett ärende på Bauhaus. Vi hade bokat grillning med samma gäng som vi spelade med kvällen innan. Martin och Emma var i Turkiet så de kom inte och jag saknade dem helt mycket. Inte för det har så mycket med grillingen att göra men ändå haha.
I allafall så körde jag och Anna och handlade lite att grilla och vi köpte även efterrätt. Det blev en väldigt trevlig kväll med väääääldigt mycket spel. Vi började med Piano Piano (tjejerna mot killarna). Tjejerna vann! Sen körde vi Retrospelet. Jag och Camilla i ett lag, Danne och Anna i ett och Martin själv. Jag och Camilla vann, wohoo. Sen spelade vi Så det kan låta 1 och 2. Danne var helt kaxig att han och Camilla skulle utklassa oss andra men de gjorde de så klart inte och mitt lag vann båda spelen. Sen spelade vi Helt hysteriskt två gånger för Danne tyckte det var helt kul och vi garvade halvt ihjäl oss. Det var riktigt roligt faktiskt. Jag vann båda gångerna och det tyckte jag ju var kul det med hehe. Sen tror jag vi avslutade med Upp till bevis. Nu var det jag och Danne mot Anna och Camilla för M2 ville inte vara med. Och gissa vem som vann? Mitt lag så klart haha! Men det blev inte sista för vi hann till och med med en omgång Pictunary och jag tyckte nästan lite synd om de andra när jag vann igen mohahaha. Efter allt detta spelande var det till slut dags för dem att gå hem och för oss att sova.

Lördagen blev en tidig historia. MFF Support, Supras, MT96 och Rex Scania hade bett alla att gå på lördagsträningen för att stötta laget nu när det går så dåligt. Så fast klockan var 9.15 en lördagsmorgon och det spöregnade var där över 200 personer. Det är kärlek. Vi fick vara upp på Norra sitt på gamla stadion och där hejade vi på spelarna hela träningen. Det var mycket uppskattat. När träningen var slut åkte vi bort till våran farbror där vi åt lite frukost/lunch. Vi var bara där ett tag dock för vi var himla trötta. Så efter ett tag åkte vi hem för att bara vila lite. Det slutade med att vi sov i typ fyra timmar. Till slut gick vi dock upp och gjorde middag. Vid niotiden bestämde vi oss helt plöstligt för att vi ville festa. Mattias (killen jag träffade i Göteborg och som är riktigt söt) var i Falsterbo och campade så vi drog dit för att förfesta med dem och sen dra antingen till Strandbaden eller till Horse Showens egna festtält. Dock upptäckte Anna när vi kom dit att hon glömt sitt legg. Så det var ju strålande. Det slutade med att vi förfestade med dem och sen drog jag, Anna, Mattias och Erik in till Breeze istället. När vi skulle hem hade ju Mattias inga nycklar eller saker för meningen var ju att han skulle vara i Falsterbo. Men han fick sova hos mig så det var lugnt ;)

I söndags gjorde vi inte mycket. Sov länge. Sen lämnade vi Mattias vid hans tält och sen körde jag och Anna och käkade pizza. Vi testade stället nere på Ön för helt många har sagt att det är god pizza där men vi hade aldrig testat. Men nu har vi och det stället fick verkligen godkänt! Gott var det och väldigt fräscht där. Så nya pizzastället helt klart. Sen körde vi och handlade lite mat inför veckan. Har kanske glömt säga att våra föräldrar är i Frankrike i två veckor så vi är ensamma hemma. På kvällen kom Martin och Emma över på middag för de hade äntligen kommit hem till Sverige igen! Vi käkade lövbiff och lite annat gott. Så babblade vi på i timmar som vanligt. Till slut var klockan tyvärr himla mycket och det var ju jobbedags för första gången på länge för mig. Så vi fick avsluta och gå och lägga oss helt enkelt.

Igår jobbade jag då och det hände ju inte mycket på jobbet. Här är helt dött! Ingen som jobbar och ingen som ringer. Men men man får stå ut helt enkelt. Sen på kvällen var det då äntligen fotboll igen. Malmö mot Halmstad. Och Malmö spelade bra fotboll igen och det var skönt att se. Tyvärr släpper inte de jäkla målskyttet så matchen slutade 0-0 men bättre än förlust. Efter matchen snackade jag och Anna lite med MFF Supports ordförande. Vi ska hjälpa till med lite allt möjligt där och framför allt bortaresorna. Detta ledde dock till att vi missade bussen så vi fick ta femman hem och då kunde vi lika gärna åka till farmor och farfar och få lite middag i oss där hihi.

Idag jobbar jag igen då ju. Fick dock lite sovmorgon. Jag och hon jag jobbar med har bestämt att vi jobbar 8-15.30 eller 9-16.30 för det händer ingenting här. Himla skönt är det att få lite alternativa tider. Och en glad nyhet idag är att syrran klarade körkortet! Skiitnajs, jag behöver aldrig köra mer haha. Hon kom hit med lite lunch till mig och sen cruisade vi runt en liten stund. Härligt! Ikväll kör vi nog ner till Trelleborg för att fira med lite restaurang med kusinen. Annars ska vi inte göra mycket.

Kan berätta lite vad som händer i veckan i morgondagens inlägg för jag tror detta är tillräckligt långt nu. Tvivlar på att någon orkat läsa allt haha men det gör ju ingenting :)

Ha det lovely allihopa!
XOXO Charre


Semester i bloggen

Heej hej!
Idag är sista dagen jag jobbar på ett litet tag. Jag kommer börja jobba igen den 20:e juli så fram till dess kommer min kära blogg ta semester. Sen ska jag göra vad jag kan för att uppdatera då. Min kompis sa till mig att fiskleverolja hjälper mot dåligt minne så jag får kanske införskaffa lite sånt hehe. Ne men det ska nog bli bra. Jag, Maria och Bella åker ju till Magaluf på tisdag sen är det inte mycket annat jag ska hitta på.. eller jo en del men ändå haha.

I måndags var jag med Anna och såg U21-finalen. Tyskland vann ju och de spelade riktigt bra! Vi fick platser mitt ibland tyskarna men det var ganska kul. Synd att Sverige inte var i final för då hade det varit ännu grymmare. Men nu fick jag i allafall se några av världens framtida stjärnor (kan nog dock nämna max tre namn på spelare som var med haha).

Sen i tisdags var jag ledig. Smsade lite med Bella på morgonen och hon sa att de skulle till stranden men sen kom molnen så de ångrade sig och stannade på gården. Jag var helt seg så orkade först inte ta mig någonstans. Men efter att jag städat och fixat lite av varje hemma så tog jag min cykel och trampade hem till dem ändå. De låg och solade på gräsmattan (för nu kom solen minsann). Efter en stund blev det så varmt så jag var tvungen att låna en bikiniöverdel av Bella för jag hade ingen med mig. Bara det att den var ett par storlekar för liten men det gjorde ingenting haha. Sen tog vi fram vattenspridaren men jag hade ju inga badkläder så jag hoppade inte runt i den. Blev dock ganska nerstänkt ändå haha men det var mest skönt. Sen tyckte Bella att vi skulle shota så hon hämtade en flaska Strawberry Fields, för jag och Maria är ju inte dem som tackar nä precis haha. Bara det att vi drack upp hela haha. Mums. Fast de sista shotarna var äckliga (kan bero på att den låg i solen lite väl länge).
Sen klockan 19 hade jag bjudit hem lite folk på grillning och brännboll/kubb. Så vid 18-tiden drog jag mig hemåt. Vi blev ganska många till slut ändå. Det var jag, Anna, Danne, Marre, Elina, Robin, Martin 2, Bella, Maria och Linus som var där när vi grillade. Sen till brännbollen kom även Martin och Emma och mitt i alltihopa även Viktor och hans konstiga kompis Daniel. Vi hann aldrig spela kubb för myggorna försökte äta upp oss så vi fick gå in igen. Då hade Emma fått en absurd mängd med bett! Vi snackade och umgicks hela kvällen och jag tror inte de sista gick förrän vid ett.

I onsdag hade jag lunch inbokat med Anna men Emma blev också sugen och ville följa med. Så vid halv tolv hämtade vi upp Emma och åkte in till stan. Det blev Gränden idag. Jag provade kycklingspettet för de har bytat kryddning sen förra säsongen och årets är megagod!! Riktigt mumsig lunch. Vi pratade knappt med varandre för alla var helt hungriga och bara njöt av maten. När vi ätit färdigt var vi supersugna på glass så det gick vi och inhandlade. Jag tog en Solero Berry. Så god! Sen fick jag den briljanta idéen att vi skulle trampa trampebåt. Det var ju så varmt och soligt så det borde bara vara nice att trampa lite. Speciellt när jag får den ännu bättre idéen att vi ska trampa hela varvet runt kanalen. Fy faaaaan vad jobbigt det var. Jag har gjort det förr när vi dessutom bara var två personer som trampade och då tog det 55 minuter. Nu var vi tre stycken som turades om och ändå tog det 1 timmer och 20 minuter. Den sista kilometern eller nått var jag helt DÖD! Nästan svimfärdig haha. Emma fick ta över den sista biten. Jag är inte så klen egentligen men detta var jobbigt. Men men nu har man gjort det i allafall haha.
Efter vi var klara med trampningen (som vi slapp betala övertid för hehe) skulle jag lämna in min bil eftersom där är något fel på larmet. Men jag fick inte tag på min bilkille så jag tänkte att jag lika gärna kunde köra dit men det slutade med att jag fick sitta och vänta i nästan en timme. Och där ute där han har sin verkstad finns verkligen nada att göra så det var bara att vänta. Men sen blev jag hämtad och åkte hem en liten stund innan det var dags att åka igen.
Fika med Sofie på schemat. Så jag och Anna hoppade in i hennes bil och körde bort till Jägerso. Vi fikade och snackade lite och det var himla trevligt för det var så längesen. Jag hittade även ett par spetsleggings som var billiga (mina gamla gick sönder). Sen ville Fii gå på Kicks och vi följde med. Bara det att det slutade med att jag handla ett läppstift, en hårinpackning och ett glitterhårspray hehe. Good shit!
Sen åkte vi bara hem och fixade lite inför Annas resa (hon åkte till Grekland igår). Vi hann även med en liten kvällsfika hos farmor och farfar.

Igår hade jag ett fullpackat schema och allt jag skulle göra innefattade mat haha, ne inte riktigt men nästan. Först gick jag upp ganska tidigt. Jag och Anna hade bestämt oss för att se MFFs träning idag. Vi var dessutom duktiga och cyklade dit. Träningen var rolig att titta på och det ser bättre och bättre ut. Det var dock lite kallt för vi stod i skuggan. Men det får man stå ut med ibland. När vi kom hem hade jag bara ca 10 minuter på mig tills jag skulle ta bussen in till stan. Jag och Tobbe hade bokat lunch klockan 13. Han smsade mig och sa att han var 15 minuter sen (som dessutom visade sig vara 20 minuter). Lagom poppis eftersom jag hade så mycket att hinna med hehe. Men när han väl kom gick vi bort till La Emapanada för han ville käka där. Jag tog en liten nachostallrik och vi hann med att snacka en del innan det var dags för mig att gå. Mamma och Anna skulle ju åka till Grekland så vi hade bestämt att vi skulle äta tillsammans klockan 15. Så när klockan var halv tre tog jag bussen hem igen. Där hemma väntade också tacos hehe men det är gott så det gör ingenting :) Sen körde jag med bort till Svågertorp och vinkade av dem. Sen åkte jag hem och chillade lite innan det var dags för grillning hos Bella klockan 18. Jag tog bara med mig lite korv och bröd för jag var verkligen inte hungrig (konstigt va haha). Där hemma var även Maria och Lotta. Vi grillade och snackade hela kvällen och det slutade med att jag stannade alldeles för länge så nu är jag helt trött haha. Men det var det värt.

Idag sitter jag bara på jobb. Det ser lite molnigt ut ute så det tröstar lite när jag måste sitta inne hela dagen hehe. Men sen ikväll spelar Måns Zelmerlöw i Folkets Park. Vi hade tänkt se honom men det kostar fan 195kr. Hmm det är det inte riktigt värt tycker jag. Men vi ska nog dit ändå och se om man kan lyssna i allafall. Sen imorgon ska vi nog till Båstad. Tennisveckan börjar ju på söndag så vi tänkte åka dit och sola, bada och festa lite. På söndag ska jag till Trelleborg och måla min kusins vägg. Hon har anställt mig haha. Ska skriva hennes namn och måla en fin blomma. Får verkligen hoppas att det blir bra!

Men ha en bra helg allihopa och jag ska festa för er alla på Mallis! :D
XOXO Charre 

RSS 2.0