Lite sliten

Hallo!
Jag är urdålig på att uppdatera för tillfället. Hittar på så mycket på dagarna och myser med min älskling på kvällarna så det finns inte mycket tid över. Orkar inte skriva vad jag hittat på sen sist. Det är lite av varje. Det har varit fika med Anna och Sally en dag och med Sofie en annan. Jag hittade ett par superfina skor när jag var i stan men de var slut i min storlek i hela Skåne. Finns i Köpenhamn och man är ju lagom sugen på att dra över dit och handla dem. Men min dumma ekonomi säger fyfy på den. Vi får väl se hur det blir. Om det är någon som ska över till Köpenhamn snart så hör av er så ska ni få ett uppdrag av mig hehe. Dock handlade jag lite annat när jag var i stan. En kjol och en klänning. Så fina så!

Jag är lite småsliten idag. Var på tjejmiddag hos Jenny i fredags och det var himla trevligt <3 Det var bara jag och Emma som kom men vi gjorde det bästa av situationen och hade det riktigt kul. Vi gosade en massa med Jennys söta hundar och de låg i mitt knä till och med. Så söta! Sen åkte vi till Big Bowl och bowlade lite. Där mötte vi även Martin, Jonas, Robin, Freddie och Fredrik. Jag vann första omgången minsann :) Fattar inte hur jag kunde sikta med all alkohol i kroppen haha. Men jag började med en strike och det fortsatte bra. Efter bowlingen drog vi till Etage och där träffade vi Chrille också. Vi stannade dock inte så länge utan drog hem till honom och sov. Men han skulle upp och jobba dagen efter så blev inte mycket sömn.

Så i lördags var jag helt död! Jag följde med Anna när hon gjorde sin fina tatuering. Men jag var inte mycket till sällskap då jag somnade lite då och då hehe. På kvällen stack jag, Emma, Martin och Sofia till Kiwi. Där förfestade vi innan vi drog till White. De huserar ju nuförtiden på Slagt. Men det är typ inte ett av rummen som var dansgolv när det var Slagt utan typ en passage. Och helt fattig och överhög musik. Och så var det ju tema också (Änglar och demoner). Jag och Emma var änglar. Men det var inte många andra som var utklädda. Och senare på kvällen när Ems och Martin hade gått var jag kvar med Chrille och jag var den ända som var utklädd då haha. Folk trodde nog jag var dum i huvudet. Men det gör inte så mycket. Till slut var jag så trött så att jag knappt kunde stå på benen. Så då fick vi åka hem.

Igår slappade jag bara med min älskling hela dagen. Så himla mysigt. En riktigt underbar kille jag har hittat ska ni veta <3 Sen på kvällen stack jag hem till Robin där även Palmé och Nisse var. Och så kollade vi på Barca-Real. Kung Zlatan kom ju in och avgjorde. Jag hade verkligen velat vara på Camp Nou igår!
När jag kom hem kom jag på att jag glömt göra min sista danskauppgift men tänkte att det fixar jag. Men den sista var jättestor och svår så jag får lämna in den idag. Hoppas jag inte får IG bara för det för då kommer jag böla ihjäl mig...

Idag jobbar jag till halv fem och sen ska jag hem och göra läxan då. Tråkigt!

Hoppas ni har det bra i allafall. Nu orkar jag inte skriva mer.
XOXO Charre

Öppet Hus

Hola!
Jobb idag med då... Har fått jobbsjukan. Han ont i halsen men det går över lagom till jag slutar haha. Ne men lite ont har jag allt ändå. Men det är inte hela världen. Nu ska jag bara stå ut i några timmar till. Sen ska jag hem och göra mitt fjärde uppdrag i danska och skicka in det. Blir nog inte jättejobbigt. Fast vi ska prata om en nyhet i en dansk tidning och skicka in en ljudfil av det. Ser inte fram emot det alls! Men jag ska göra mitt bästa ändå ju. När jag är klar med pluggandet ska jag nog träffa min babe, Chrille. Har inte bestämt så mycket än men det löser sig alltid.

Igår var det ju Öppet Hus på KEA, skolan i Köpenhamn. Anna var en pärla och följde med mig dit. Vi tog bilen och det var tur för det tog en halv evighet att ta sig dit. Lite drygt. Sen var där hur svårt som helst att hitta parkeringsplats. Och gatorna var supersmala. Vid ett tillfälle var jag långt genom halva gatan när en annan bil svänger in. Han hade kanske 10 meter att backa och jag hade 50. Men han vägrade. Den dummisen tyckte att jag skulle backa. Men nänä... Envis som jag är la jag armarna i kors och stängde av bilen. Sådana gubbar brukar sällan ha så mycket tålamod. Och mycket riktigt dröjde det inte länge förrän han backade undan. Det var faktiskt jag som hade rätt. Enligt svenska regler i allafall.

Till slut hittade vi en plats inte allt för långt bort. Så gick vi in på skolan. Där hade presentationen redan börjat. Den var ändå helt på danska och det gick lite väl fort för att uppfatta vad de pratade om. Så vi kollade bara runt lite och sen gick vi in så jag fick prata med en studievägledare. Han förklarade att den inriktningen som jag ville gå bara har kursstart till hösten. Så alltså kan jag inte börja plugga nu som jag hade hoppats. Så nu måste jag söka jobb ändå. Min jobbcoach kommer säkert bli glad för då kan hon jobba lite mer som hon brukar. Men vi får väl se vad som händer. Jag ska ringa sekreteraren på skolan imorgon. För hon pratar svenska. Så hon skulle förklara lite för mig och då är jag helt säker på att jag uppfattat allting rätt.

Vi stannade inte så länge utan vi gick igen. Men innan vi körde hem gick vi in på Netto. Där handlade vi Faxe Kondi, Matilde Chokladmjölk och Dumleklubbor. MUMS! Men sen bar det av hemåt och vi kom lagom till Ugly Betty. Chrille kom också typ då och var mindre glad att vi skulle se på det haha. Så han fick äta lite mat så länge. Sen myste vi bara resten av kvällen.

Det var allt för mig idag :)
XOXO Charre

Årsfest med mera :)

Tjolahopp!
Jobb idag med. Har lite ont i halsen faktiskt. Hoppas jag inte blir sjuk för det har jag inte tid med. Jag har ont i mitt öga också. Det är lite rött. Får hoppas det går över snart. Planerna är många framöver. Hmm få se nu. Idag jobbar jag till 16.30. Sen är det Öppet Hus på den skolan jag vill gå i Köpenhamn, så jag ska över dit. Imorgon är det också jobb till 16.30 och sen ska jag lämna in min danska (som jag inte gjort klar än). På torsdag tror jag dagen är fri men på kvällen är det möte med MFF och man får även gå en rundvandring på Stadion. Mötet ser jag väl inte fram emot direkt men rundvandringen gör jag verkligen! På fredag (eller kanske torsdag) blir det fika med Emma och om inte hon kan ville Tobbe ses en stund. På kvällen tänkte jag träffa Maria. Vad vi ska hitta på och med vem återstår att se. På lördag på dagen är det årsmöte med MFF Support. Dötråkigt men väldigt viktigt. Efter det bär det av direkt till Köpenhamn igen. Vi ska gå på Tivolis julmarknad och så ska vi se Crazy Christmas Cabaree. Superkul ska det bli! På söndag eller måndag ska jag och Chrille se New Moon. Och sen på tisdagen i nästa vecka är det möte på AF. Men efter det hoppas jag innerligt att jag ska få lite lugn och ro haha. Fullt upp, jaaadå!

Vad har jag då hittat på sen sist? I tordags efter jobb chillade jag bara. Chrille kom på kvällen och sov hos mig och det var himla mysigt. Men annars var det inte mycket som hände då.

I fredags var jag hemma själv typ hela dagen. Chrille började jobba 12 så vi fick sovmorgon. Men när vi skulle äta frukost upptäckte jag att vi typ inte hade någon mat. Så han fick ett Max hamburgerbröd med drottningsylt. Haha, stackaren. Blir bättre nu när päronen är hemma igen :P
Eftersom mamma och pappa skulle komma hem var det väl läge att städa lite. Så det gjorde jag. Jag var himla duktig. Dammsugade och moppade och diskade och allt. Stolt som tuppen. Jag gjorde även lite danska men hade svårt att koncentrera mig så glodde på tv istället till slut. Sen kom Anna hem och så käkade vi lite. Sen körde hon mig, Emma och Martin hem till Stefans nya lägenhet. Där var det lite folk och så förfestade vi lite. Jag lyckades få i mig fyra cider. Vid halv tolv stack vi till Big Bowl, dit även Chrille kom. Där bowlade vi och drack lite till. Minns inte riktigt vem som vann (Chrille hävdar att det var han). Jag tror jag drack totalt sju cider plus en shot så minnet sviktar. Jag slog bara en strike på hela kvällen och det var när jag slog till Martin haha.
Sen åkte jag hem till Chrille och sov där.

På lördagen skulle Anna göra sin nya tatuering så hon hämtade mig på Mobilia typ vid tio (efter att jag luffsat runt där ett tag då Chrille var tvungen att sticka till jobb). Vi åkte till tatueringsshoppen som visade sig vara stängd. Alla som jobbade där var sjuka utom en lärling. Och en lärling utan uppsikt är kanske inte den man vill ska göra ens tatuering. Så vi körde tillbaka till Mobilia för att vänta på Linnea där. Jag lyckades handla två diadem, ett hårband, en nyckelring, en sjal och lösögonfransar på nolltid. Så för att inte handla mer gick vi ut och satte oss i bilen. Linnea var tyvärr sen så det slutade med att vi satt där i en halv evighet. Men till slut kom hon och så körde vi hem. Där chillade vi lite innan vi började göra oss i ordning för kvällen. Jag körde och hämtade MT och Josse och så körde vi hem till oss och spelade spel och förfestade. Sen vid sju åkte vi in till KB där vi mötte Alexandra och Cissi. Det blev en trevlig kväll! Tyvärr var där bara fyra MFF-spelare. Men jag fick träffat dem och pratat med dem i allafall och det var himla kul.

Linnea, Eddie och jag :D

Jag och den jag tror är Sveriges framtida målvakt, Johan Dahlin.

Jag och Jimmy Durmaz, coola som få.

Jag och Linnea med en av mina favvisar i MFF, Rick Kruys. Vi kröp upp i hans knä. Myspys!

Shottras (nästan alla) med Jimmy Durmaz.

Det var som sagt en rolig kväll och Shottras var festen haha. Enligt oss själva i allafall. När festen var slut försökte vi ta oss in på Möllan men det gick sådär. Antingen var där fullt eller så kollade de leg och vi hade tre minderåriga med oss. Så vi åkte hem till oss igen istället och spelade ett spel till. Sen kom Chrille hem till mig och så gick vi och la oss.

På söndagen var det bara till att gå upp tidigt. Mamma och pappa landade klockan 06.15 så jag och Anna åkte över till Köpenhamn och hämtade dem. Sen vid niotiden blev det frukost och stackars Chrille fick gå upp och lite halvt sömndrucken träffa mina föräldrar för första gången haha. För att göra det ännu roligare var även min farmor, farfar och kusin där :P Resten av dagen chillade vi mest. Vid halv två stack Chrille och Linnea och lite senare somnade jag i någon timme. På kvällen blev det god mat. Och riktig mat för första gången på tre veckor hehe. Oxfilé med hemmagjord portvinssås och hemmagjorda rösti. Aahh det är så himla gott! Sen kollade jag och Anna på våra söndagsavsnitt och sen åkte jag hem till Chrille. Först satt vi bara i hans soffa och lyssnade på musik och snackade. Så sjukt härligt. Vi spelade våra favroitlåtar för varandra och bara satt och sjöng. Ibland behövs det inte mycket för att man ska ha övermysigt. Sen kollade vi på en film som hette Little Man. Den var ball faktiskt. Sen somnade vi gott :D

Igår fick vi äntligen lite sovmorgon. Och den drog vi ut på länge. Chrille skulle egentligen klippa sig hos Anna klockan 13 men vi dealade lite med henne så vi skjöt på det. Istället köpte vi med oss lunch och käkade på salongen. Men sen blev han klippt till slut och det blev finfint! Och jag fick mina ögonbryn plockade och det var lika plågsamt som vanligt. När vi var klara åkte han och jag in till stan en stund. Chrille köpte nya fina skor. Jag ville också ha sådana hehe. Fina bruna vintersneakers med ludd i. Verkade supersköna hehe. Sen gick vi in på Hansa Companiet och drack vars en god smoothie. Sen kom hans kompis och hämtade honom för de skulle iväg. Så jag åkte hem. Väl hemma tog jag det lugnt och sen gick jag och la mig hyffsat tidigt. Inte alls kul att sova själv.

Nu sitter jag här på jobbet och försöker låtsas om att mina danskböcker inte ligger i en påse bredvid mig och anklagar mig för att jag inte gör mina uppgifter. Men jag ska och jag vet framförallt att jag måste. Imorgon är liksom sista dagen så jag får helt enkelt ta tag i det. Men tråkigt ju...

Jaja ha det toppen!
XOXO Charre 

New Moon

Jahapp. Jobb idag då. Blir kanske ett långt inlägg nu. Har hänt lite i veckan. Fast nästan bara roliga saker. Jag är dödligt trött idag. Blev väldans sent igår och sen skulle Chrille upp tidigare än jag idag så vaknade när han gick upp. Men han kom med frukost på sängen till mig <3
Ska försöka minnas allt jag hittat på den senaste veckan.

I torsdags på dagen pluggade jag faktiskt ordentligt precis som jag skrev att jag skulle. Sen på kvällen åkte jag och Anna hem till farmor och farfar eftersom farfar fyllde år. Minns inte riktigt hur mycket han fyllde men det var typ 78 kanske :P Vi fick Flygande Jacob att äta och det var ju himla gott. Efter maten käkade vi glass och spelade spel. Vi spelade det som heter Charad men är som Pictunary. Och jag vann hihi. Ganska överlägset. Då är det kul att spela spel :D När vi var färdiga körde jag hem till Chrille och kollade på filmen Up. Det är en tecknad film men den var helt hemsk! Bra visserligen men verkligen sorglig och så. Inte direkt en barnfilm tycker jag. Men där fanns en del roliga stunder.

I fredags började Chrille jobba klockan 10 så det var bara för mig att stiga upp också. Jag hade ju hela dagen framför mig i allafall. Så jag städade och fixade lite hemma. Det var riktigt stökigt men jag fick gjort en del. Och så la jag in mina bilder från Martins fest på Facebook. Sen pluggade jag min danska och gjorde färdigt mitt uppdrag. Denna gången skulle man spela in en ljudfil och skicka med haha. Kändes lite lustigt och ingen har fått höra den än (mer än läraren då). Tyvärr visade det sig att jag hade spelat in för kort tid (men det stod ju inte hur långt det skulle vara). Som tur är fick jag MVG ändå. Tredje i rad nu så det går bra :D Sen kom Anna hem och så åt vi middag. Blev falukorv en fredagkväll haha, så är det när päronen är borta. När Chrille slutat jobba kom han hem till oss och så körde vi och köpte snacks och hyrde film. Vi såg The Proposal. Den var inte jättebra tycker jag. Lite för förutsägbar utan att ha tillräckligt många "haha-moments". Men det var en mysig kväll i allafall.

Lördagen började hur mysigt som helst. Jag och Chrille låg och mornade oss innan vi åkte in till Limhamn och gick på Systemet och sen på Limhamns Kakbod och köpte god frukost. Sen satt vi hemma i vårt kök och mumsade på våra bullar. Men sen var han tvungen att sticka till jobbet. Jag och Anna körde och handlade det sista inför festen. Och så gjorde vi i ordning allt där hemma. Det var riktigt fint och välstädat där ett tag (nu ser det förjävligt ut igen haha). Sen körde jag och hämtade Emma, Martin, Sofia och Martins kompis Jonas. Sen lagade jag Pasta med Citronkyckling till oss allihopa. Gottigt!
Lite efter åtta började folk droppa in och vi blev ganska många till slut. Jag tror att alla hade en trevlig kväll och jag hade det absolut. Vid femtiden gick de sista hem och jag stupade i säng.

På söndagmorgonen kände jag mig helt överkörd! Blev kanske lite väl många shotar. Så det var bara att åka till Pizzeria 28 så fort de öppnade. Tyvärr käkar ju Chrille inte kött så han kunde inte smaka det goda utan åt nån jäkla pizza (inte lika bra effekt som gyrostallrik). Sen åkte han hem och så åkte jag, Anna och Fia hem till dem för att få lite mat och fira farsdag. Jag började med att somna och sov i typ en timme. Sen kom mormor och morfar och då fick man ju vara lite vaken. Sen kollade jag på det Allsvenska kvalet och dumma Djurgården klarade sig kvar. De borde tvångsnedflyttas så som deras supportrar uppför sig...
Undertiden bakade Anna och Linnea goda kladdkakemuffins som vi skulle äta efter lasangen. När vi käkat färdigt spelade jag, Anna och Nean Så det kan låta. Det gick sådär. Men tror nog mitt ena lag vann till slut haha.
Sen på vägen hem åkte vi inom farmor och farfar för att önska farfar en glad farsdag också. Våran egen pappa är ju fortfarande bortrest så fick fira gamlingarna istället. Sen åkte jag hem till Chrille och sov där.

I måndags var sötnosen ledig så vi skulle åka in till stan och mysa lite. Dagen började med att han gick upp och fixade frukost på sängen till oss (är han inte för go hihi). Sen körde vi in till stan (i hans extremt stökiga bil haha). Och trots att det regnade skulle vi ut minsann. För vi skulle åka pariserhjulet på Stortorget. Wheel of Malmö. Men det kostade fan ta mig 100kr per person. Hallå är det inte lite överdrivet. 50kr hade varit lite mer lagom. Så vi kom fram till att det inte var värt det så vi gick på Espresso House och fikade istället. Drack god varm choklad. Dock var min paj ingen höjdare så den ville jag inte ha. Men det var en viss person som ställde upp och åt den hehe. Sen tog vi en långpromenad bort till Impala på Möllan. Chrille ville kolla lite på skor men där fanns inte så många. Dock fanns det ett helt coolt spänne till ett skärp som var guldigt och såg ut typ som en bandspelare. Sånt hade jag velat ha hihi. Sen började vi gå tillbaka till bilen. Men på vägen gick vi inom Shock där jag var tvungen att köpa Leopardskorna som jag spanat in när jag och Emma var där. Får se fall jag kan hålla mig och få dem i julklapp. Men känner jag mig rätt kommer jag ha dem på mig på lördag :P
När vi var färdiga i stan åkte vi och handlade lite middagsmat. Sen skulle Chrille hem till sig och fixa lite (antar att det betydde att han skulle spela sitt nya Football Manager haha). Så jag åkte hem så länge. Sen började jag på maten och för första gången på väldigt länge så brände jag skiten. Typiskt när jag skulle laga mat till Chrille för första gången. Men jag lyckades rädda det mesta så fick bara börja om lite. Det blev Penne ala Cacciatore. GOTT!

Efter maten åkte jag och Anna bort till Bergaskolans skolgård. Där var det minnesstund för en lärare som dött. Han hette Conny och han var en riktigt bra lärare. Alltid glad och han hade respekt för alla och alla hade respekt för honom. Till och med våran klass som var lite bråkiga annars. Han var med på våran klassresa i nian. Där spräckte han sina termobyxor i liften hehe. Han var verkligen en uppskattad lärare och person. Så det var ganska mycket folk på skolgården. Vi tände ett ljus och pratade lite med gamla klasskamrater innan vi åkte hem igen.

Där hemma satt Chrille och kollade på Ullared. Så jag kollade också på slutet av det. Sen spelade vi lite spel hehe. Tur vi gillar spel så mycket. Chrilles lag förlorade hela tiden och han var inte superduktig på att nynna hehe. Men han gjorde ett försök i allafall och det är det viktigaste :D
Vi avslutade kvällen med ett mysigt bubbelbad med så mycket skum så vi knappt kunde se varandra hehe.

I tisdags åkte jag och Anna till nya IKEA. Jag ville se hur där såg ut plus att jag tyckte vi kunde hälsa på Robin lite. Så vi åkte dit vid ett och gick runt där ett tag. Vi provsatt soffor och inredde ett låtsashus. Blev skitbra hehe. Jag köpte även en gardin, en lampa och ett doftljus. Sen mötte vi upp med Robin och körde bort till Foodcourt för att käka lunch. Jag kunde inte bestämma mig mellan deras gyrostallrik och Spaghetti Bolognese så jag tvingade Robin att dela med mig. Hihi det var det bästa! Sen satt vi där och babblade i evigheter innan jag och Anna fick bege oss vidare. Vi skulle ju tvätta och grejer. Men först åkte vi till Entré. Där köpte jag två nya påslakan till mitt rum. Anna handlade lite på Gina och sen åkte vi hem. Allt blev lite stressigt helt plötsligt då Anna skulle på bio. Hon släppte mig hos Chrille på vägen och vi hade bara myskväll. Vi såg Twilightfilmen. Han blev också väldigt förtjust i den och tyckte att vi skulle boka biljetter till New Moon. Det lät ju inte helt fel för jag vill ju sen den. Så det får väl bli någongång om typ en och en halv vecka.

Igår var jag först hos min jobbcoach. Det är verkligen helt kockobello där. Känns som man är i terapi för sjutton haha. Hon gav mig ett sånt papper där det stod olika saker om hur man reagerar när man blir arg. Och sen satt hon och analyserade mina svar. Typ att jag gillar att ha rätt och att ha sista ordet. Då tryckte jag ner mina kompisar tyckte hon. Då undrade hon om jag tyckte att det var värt att lägga energin på sånt. Haha jag visste knappt vad jag skulle säga. Tro man tänker på att man slösar energi. Och så pratade hon hela tiden om någon jäkla bomerang. Om jag kastade iväg en bomerang med kärlek skulle jag få en tillbaka med mer kärlek haha. Flum på hög nivå!
När jag var klar där gick jag en runda på Triangeln och väntade på Anna. Där hittade jag en fin klänning och ett par mysiga vinterstövlar. Men jag var duktigt och lät bli att handla hihi. När Anna väl kom och hämtade mig var hon megasen. Hon skulle besiktiga bilen och vi hade nada tid att ta oss dit på. Men vi kom bara typ en minut försent så jag rusade in för att göra incheckningen. Då stod det att vi var på fel station. Vi hade kört till Fosie och tiden var på Waldemarsro. Pappa hade bokat om tiden men glömt att skriva att han bytat station också. Så det var lite störigt. Så Anna körde mig tillbaka till stan där jag mötte Maria. Vi började med en fika på Espresso. Vi satt där en bra stund och snackade om allt möjligt. Det behövs ibland. Sen gick vi i lite affärer och jag handlade fortfarande ingenting även om det var frestande. Till slut åkte jag hem och åt middag med min kära syster innan det var dags att köra till Chrille.

Jag körde hem till honom och då stod han och rakade sig. Han har inte gjort det med annat än trimmer på typ ett år sa han. Men nu gjorde han det och jag tyckte det blev supersnyggt! Ingen hemlighet att jag tycker skägget sticks haha. Sen hade han på sig jeans och en svart långärmad skjorta. Han var så himla snygg hehe. Anledningen till detta var att vi skulle på Amiralen och se genrepet av Joe Laberos show. Chrille jobbar där så han hade fått gratisbiljetter till oss. Och vi fick jättebra platser också. Showen var bra och han Labero var rolig om än lite töntig haha. Vissa saker kan man verkligen inte förstå! Han stoppade ner en tjej i en låda och jag svär på att hon försvann hehe. Och i ett annat nummer hade han en anka som också flyttade på sig utan att jag kan förstå hur... Nä det var väldigt roligt. Men det slutade inte förräns typ halv tolv så det var därför det blev så sent. Men det var det värt <3

Nu har jag skrivit så jag nästan får kramp. Ska uthärda de sista timmarna på jobb och sen ska jag hem och vila mig och kanske glo lite på TV.

Ha det bra alla mina vänner.
XOXO Charre

Har haft en härlig vecka minsann...

Jaha nu sitter man här igen och ska göra det här. Borde göra en massa andra saker men kan gott hinna blogga lite med. Nu har det ju nästan gått en vecka igen. Jag ska snart plugga lite till. Har ett kapitel kvar att läsa och sen ska jag göra min uppgift och lämna in den. Men nu ska jag först blogga och sen käka frukost för nu är jag hungrig.

I fredags gjorde jag inte mycket på dagen precis som jag förutspådde. Men Josse kom hit sen på kvällen och så körde vi lite förfest. Vi spelade spel och babblade en väldig massa. Och skickade en massa roliga sms till folk (lagom uppskattat kanske hehe). Men vi hade kul. Sen vid halv ett tog vi taxi in till Hipp. Där ställde vi oss i kö och jag höll på att dö redan där. Bara en massa 18-åringar överallt som var helt dryga. Och kön rörde sig inte alls. Så Anna gick fram och frågade vakten och där var fullt. Klockan var inte ens 1! Shit... Ne det pallade vi inte så vi gick till Etage istället. Där kom vi in snabbt och utan problem. Så vi snabbade oss upp till baren för att shotta lite. Efter en liten stund kom Chrille som också ville dansa lite med oss. Kvällen blev väldigt rolig tycker jag. Vi stannade dock inte tills de stänger som vi brukar eftersom det trots allt var fest på lördagen också och man vill ju inte vara heldäckad precis. Så vi drog hem och sov gott.

På lördagen hade vi lite olika ärenden att ta hand om. Först åkte vi med Chrille så han kunde köpa sin Halloweendräkt. Jättehärligt att gå in på Buttericks just denna dagen. Sen när han var klar lämnade vi honom hemma och så åkte vi till Skopunkten och Ekohallen. Där handlade vi lite rekvisita inför kvällen och lite annat smått och gott. Vid 17 typ åkte jag och Anna hem till Martin och Emma. Anna skulle klippa Ems medans jag och Martin lagade mat. Vi mumsade i oss våra hamburgare och sen började vi göra oss klara inför kvällen. Jag blev riktigt läskig måste jag säga (kommer bilder på Facebook snart). Hela kvällen blev lyckad och alla hade roligt :D Vid halv 3 började folk antingen dra sig hemåt eller in till stan. De andra drog till Barcelona (har blivit någon jäkla trend att vi ska hänga där) men jag och Chrille drog hem. Och tur var väl det för det spårade ut inne i stan...

I söndags var det ju sista matchen i årets Allsvenska. När vi vaknade följde jag Chrille till bussen för han skulle ju direkt till Ölkaféet. Jag behövde dock min gyrostallrik så jag och Anna mötte Josse på Pizzeria 28 och så åt vi och sen hoppade vi på bussen till stadion. Där mötte vi även Emma och Martin. På stadion mötte vi även upp med Linnea, Robin och Linus. Matchen var ju lagom kylslagen. Det var protest mot att nätet hade kommit upp så vi satt ner helt knäpptysta hela matchen. Satan vad det var kallt om ballarna! Efter matchen gick vi till spelargången för att tacka spelarna (inte deras fel att nätet kom upp ju). När alla var ute och vi skulle gå hittade vi Alexandra. Hon stod precis vid Guille och Jasmin så hon tog ett fint foto på oss. Och Anna fick Jasmins blommor :) Sen åkte vi hem. Linnea följde med oss för att få lite middag. Sen kollade vi på lite av våra söndagsavsnitt. Men sen var det dags för Nean att åka hem så jag körde henne och passade på att sova hos Chrille också :P

Sen var det måndag och jag hade ett tandläkarbesök inbokat klockan 9. Lagom nervös gick jag dit (är lite rädd för tandis). Men det gick bra och det gick fort. Sen skulle jag hem och väcka Anna. Men jag skulle bara vila lite först. Det slutade med att Anna väckte mig klockan 13 istället hehe. Sen hade vi bara en slappedag. Vi kollade en massa på TV och så såg vi en film som Anna hade hyrt på boxen kvällen innan. När det var typ tio minuter kvar tog hyrtiden slut. Haha lagom irriterande... Efter en stund kom Chrille hem till oss och så körde vi till Malmborgs och handlade lite för han var sugen på pannkakor :) Mums. På natten snackade jag i sömne och då påpekade Chrille det och frågade varför jag gjorde det. Mitt svar var: Jag kan väl inte hjälpa att dem jag pratar med inte är här. Haha klockrent svar och det var också i sömne :P

På tisdagen chillade jag mest. Skulle hämta mina små busungar klockan 15 men det fick bli vid 13 istället så jag hann inte så mycket annat. Vi gick och fikade och myste lite innan vi åkte hem och lekte Häxjakt och lite sånt hehe. När jag passat dem var det dags för möte igen med MFF Support. Det var faktiskt ganska intressant... om än lite långtråkigt som möten brukar vara.

Igår skulle jag på ett annat möte med min arbetscoach som jag har fått av Arbetsförmedlingen. Hon sa att jag skulle bygga upp långsiktiga mål för att känna lugnet på min gata om fem år. Haha lite flummigt men vi får väl se om det leder någonstans. Sen åkte jag hem och pluggade ett helt kapitel danska innan det var dags att hämta lilla Tilda. Meja skulle vara med deras pappa en stund. Jag och Tilda busade en massa och lekte med Barbie. Sen kom Meja också hem och så lekte vi lite till. Men sen fick jag bråttom. Jag slutade klockan 18 och skulle vara hemma hos Robin 18.30 för att se Barca. Innan det skulle jag hem och käka tacos med Anna. Jag kom typ 20 minuter försent. Men matchen var ändå skittråkig. Slutade 0-0 och det är urdåligt för Barca. Men men får hoppas att det klarar gruppen ändå. Efter matchen babblade vi lite och sen åkte jag hem till Chrille och sov där...

Nu sitter jag här och tänkte kolla lite på Våra bästa år :D

Ha det!
XOXO Charre

RSS 2.0