Händig som få

Hello
Har en liten stund över att skriva nu. Håller på att ladda upp foton som jag ska skicka in och få framkallade så jag kan göra nya kollage till mitt rum. Ska bli himla kul. Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra än. Men man fick framkalla 100 bilder gratis så jag har lite att välja på...

I måndags efter jobbet var jag jättetrött. Så jag gjorde ingenting. Hade tänkt hitta på något men det regnade ju så värst så jag och Anna hyrde film på TVn istället. Vi hyrde Football Factory eftersom Joel och Robin hävdade att den var bra. Det kan jag ju inte hålla med om att jag tycker. Att ordet fotboll ens får vara med i titeln är sjukt. Den handlar nada om fotboll. Bara om fotbollsvåld och ingenting annat. Jag vill knappt påstå att den har en handling. Men se den om ni vill men inget jag rekomenderar...

Igår hade jag och Anna en massa på schemat att fixa. Börjar verkligen arta sig här hemma fast det är en del kvar ändå. Anna körde först till Malmborgs för att handla frukost och där hittade hon farmor. Så hon följde med hem och käkade och sen hjälpte hon till med min garderob. Anna och farmor fick nöjet att vika allt medans jag sorterade och stoppade in i garderoben. Jag är riktigt stolt över vad jag åstadkom. Jag slängde hela 15 tjocktröjor! Duktigt va :P Sen att jag har typ 37 stycken kvar är en annan femma haha. Kom fram till att även efter att jag rensat klart hade jag nog kunnat klara mig i ca 3 månader utan att tvätta något och utan att ha samma sak på mig. Ganska illa va. Fast nu har jag plats i garderoben att handla nya saker :D
När vi var nästan klara med rensningen skulle Anna och klippa sig så jag följde med henne så att vi kunde gå ärenden efter hon var klar. Hon blev fin i håret och sen körde vi till IKEA. Anna har bestämt sig för att sätta in två hyllplan i sin garderob till sina skor och så får jag hennes gamla skohyllor. Bara det att vi glömde mäta innan vi åkte så de visste inte vad vi behövde haha. Så Anna handlade bara två lådor sen fick vi köra vidare (efter att vi fikat lite så klart). Då körde vi bort till Svågertorp och Rusta. Och där hittade jag äntligen en massa saker som jag behövde. Hittade ett lakan, en filt och hela två mattor. Jag har letat mattor lite här och var men bara hittat fula. Men här fanns typ fyra olika jag kunde tänka mig. Och superbilligt så klart :)
När vi var klara där bar det av till MFF-shopen för att kolla antalet anmälda till på söndag. Tyvärr inte så många än så det pekar på minibuss... Efter det gick vi in på Coop där jag hittade ett fotoalbum för 600 bilder. Perfekt eftersom jag har en massa foton i små album och de får inte plats längre. Sen åkte vi hem och käkade mat och glodde lite på TV. Vid 20 körde jag bort till Robin för att se Barca i Champions Leauge. Tyvärr gjorde inte Zlatan mål men Barca vann ändå!

Idag var det resten som skulle fixas. Har hållt på att välja bilder som jag skrev innan. Och medans jag gjorde det pysslade Anna med lite allt möjligt innan det var dags att gå på IKEA igen. Hon mätte nu sin hylla noggrannt så att det skulle bli rätt. Så vi körde bort till IKEA och letade upp en vänlig själ att fråga. Han sa att de inte hade någon hylla med de måtten men vi kunde ta en lite större och såga till. Jaja tänkte vi det kan säkert pappa fixa så vi traskade bort till den angivna platsen och hittar... världens minsta hylla haha. Det visar sig att Anna har mätt med fel sida av tumstocken så de måtten hon gav trodde han var i centimeter haha. Som tur är listade jag ut det ganska snabbt och hittade ett måttband som hade samma sak (olika mått på olika sidor). Så vi fick gå bort och förklara vårt lilla misstag för honom haha. Men han skrattade inte ens åt oss. Nu fick vi i allafall en hylla som passade utan att vi behöver såga.
När vi var klara där körde vi inom ICA Maxi för jag behövde ett fotoalbum till (sa ju att jag har många bilder). Sen körde vi hem till farmor och farfar och fikade lite och hämtade penslar. När vi fikat färdigt åkte vi hem och målade mina två skohyllor svarta. Så nu är de fina och så väntar vi bara på att de ska torka. Kan nog sätta in dem i morgon. Så nu ska vi sätta upp en vanlig hylla. Pappa får sätta upp de sista två sen för det är mollyplugg och grejer och det kan jag inte. Men sen är det typ klart. Bara foton och väggdekorationerna kvar :)
Ska bli så skönt.

Ikväll blir det bara att slappa. Imorgon står väl rummet i centrum som vanligt men sen på kvällen ska jag och Nathalie gå på hockey. Är riktigt sugen på att se MIF på fredag också men vi får se.

Have a nice day.
XOXO Charre

Nu tar ni det jävligt lugnt ikväll!

Tjoohoo!
Måndag idag och det blev jobb. Jag låg och sov så himla gott. Skulle fixa med mitt rum idag så det kan bli färdigt någon gång. Men så ringde chefen klockan 8 och frågade om jag kunde jobba. Fattig som man är får man ju säga ja även fast man hellre hade gjort andra saker. Så nu sitter jag här igen. Men dagen har gått hyfsat fort. Anna var här och åt lunch med mig för jag glömde lunchen där hemma på golvet. Så hon ringde vid 10 och frågade om det fanns någon anledning till att det stod en frusen lunch på mitt golv. Haha det var bara Charre Klantskalle som glömt den. Men det löste sig (fick dessutom godare lunch nu haha).

Berättade ju i förra inlägget att jag fått mina gardiner. Jee supernöjd med det och hoppades att allt annat skulle fixa sig nu. Men min kära farmor (som alltid tar tag i allting) ringde till IKEA för att höra om mina skohyllor. Och de hade utgått ur sortimentet. Dessutom alldeles nyligen (i augusti). Så nu kan jag inte köpa nya. Spånar satan på hur jag ska lösa det på bästa sätt. Behöver verkligen verkligen minst två och helst tre hyllor till. Syrran har två hyllor som är likadana som mina så kan kanske köpa två helt nya till henne och få hennes gamla så slipper jag köpa hur många nya som helst. Men nu fick jag lite extra tid på mig att tänka på detta eftersom jag fick jobba. Om det inte blir jobb imorgon är det garderoben som står på tur att göras iordning och sen ska allting flyttas in i rummet igen. Har fixat lite och jag älskar det redan!

Hmm vad har jag nu hittat på sen sist? Ska försöka minnas det hehe. I fredags efter jobbet körde jag hem och hann vara hemma en liten stund innan Fia ringde och frågade om jag inte kunde hämta henne vid bussen. Eftersom vi hade bråttom så gjorde jag det. Vi delade lite hastigt på en pizza och sen fick vi snabba oss. Klockan var halv 7 och vi skulle vara på fest klockan 7. Vi gjorde oss iordning så fort vi kunde men blev ändå sena. Sen var det ingen som kunde skjutsa oss heller så vi fick ta bussen till ICA i Bunkeflo och sen gå därifrån. Det var faktiskt ganska långt och det tog en bra stund att gå (speciellt eftersom vi inte var säkra på vägen). Till slut var vi dock framme hos Sandra. Jag kände henne inte sen innan men det var en himla trevlig tjej. Resten av festen var väl sådär måste jag säga. Vi var 7 tjejer (har ibland lite svårt för bara tjejer) och där var speciellt en tjej som jag höll på att spy på haha. Överdryg! När de andra fem tjejerna dessutom tyckte det var en bra idé att börja festen med att se Idol höll jag på att dö (avskyr Idol). Så jag satt mest och snackade med Fia och vi tog en massa shotar. Sen vid 23 gick de andra och så var det bara jag, Fia och så då Sandra kvar. Det gjorde mig ingenting. Vi spelade lite Wii Fit (eller jag gjorde haha ingen annan får slå mig haha). Jag åkte slalom och vägrade ge upp! Till slut var jag nöjd med min tid och då var Sandras pojkvän övergo och körde oss in till stan. Bara jag och Fia som drog ut men vi hade ball ändå. Drog till Etage. Där kommer hon ju egentligen inte in och vakten sa nej när vi kom fram. Du är för ung. Då ska jag lösa det och säger: men det är ju min LILLA kusin. Haha strålande argument... Men han gav sig och sa: jaja då men ta det jävligt lugnt ikväll! Hihi klart vi tog det lugnt :P Vi snackade med några danskar i kön som var rätt så balla. De tyckte vi skulle vara deras guider i Malmö. Sofia skulle upp och jobba klockan 5.30 i lördags så vi drog hem redan vid kvart i 3. Då missade jag bussen och nästa gick en timme senare. Men syrran var sjysst och kom och hämtade mig. Tack *smack*.

I lördags var jag himla trött men hade en väldigt rolig dag allt som allt! Det började med att vi gick upp hela familjen och åt frukost och sen bar det iväg på ärenden. Vi började med att åka till Bilia och provköra en sån bil som päronen ska köpa. Den var rätt så nice faktiskt. Tyvärr kunde jag ju inte provköra för jag tror att jag fortfarande hade lite väl mycket alkohol i blodet haha. Sen körde vi bort till Entré för Anna skulle handla en superfin jacka. Jag vill också ha en sån men jag skulle frysa ihjäl. Men får väl låna hennes ibland hehe. Efter det bar det iväg till Svågertorp och Foodcourt. Där käkade jag gyrostallrik. Mumsfillibaba. Vi såg även Dusan Melicharek (MFFs andremålvakt) sitta och glufsa i sig Pizza och Spaghetti House All you can eat-pizzabuffe! Dagen innan match. Shit alltså. Han satt där och åt när vi kom och han satt kvar när vi gick. Ska nog skvallra för Phillips mohahaha!
Sen åkte vi till Stoff och Stil där jag köpte fina tyger att klä min sminkbordspall med. Kommer bli såå fint!. In en sväng på Jysk för att handla bäddmadrass men den var slut så fick bara bli några örngott och ett lakan. Sen direkt när vi kom hem fick vi fixa oss för klockan 16 skulle vi vara på Utmaningarnas Hus. Jag visste inte vad jag skulle ha på mig men eftersom vi skulle på restaurang valde jag att klä mig lite fint ändå. Dumt misstag för man blev lite svettig och man ålade på golvet och höll på. Men jag tyckte verkligen det var superkul. Det var min familj och sen en familj som vi känt i hela mitt liv. Totalt 10 personer. Så vi körde 2 lag med 5 i varje (nästan tjejerna mot killarna). Så fanns där typ 40 rum som var indelade i olika svårighetsgrader och så fick man olika poäng beroende på hur svårt det var. De var också indelade i fysiska-, tänkande- eller precisionsrum. Så när man klarade en uppgift sparade en dator poängen. Om man klarade rummet fick man inte göra det igen men om man inte klarade det fick man göra om i stort sett hur många gången man ville. Jag rekomenderar lätt detta om man vill hitta på något ett par stycken men är trött på bowling och sånt. Det kostar 250kr för två och en halv timme och det är inte så farligt. Riktigt kul tyckte jag! Speciellt eftersom jag ensam löste 2 utmaningar haha. Fast mitt lag förlorade i slutändan men inte inte med så mycket :)

När vi var klara där bar det av till Le Colisé. Där käkade jag en pepparstek med bearnaisesås och råstekt potatis och det var hur gott som helst! Efter maten åkte alla utom två hem till oss och så spelade vi Kampen mellan kvinna och man. Jag tror bestämt att tjejerna vann :D När gästerna hade gått stupade jag i säng, trött som få...

Igår hade vi lite ärenden kvar. Först tillbaka till Bilia igen för att skriva på papperna på bilköpet. Så nu har mina föräldrar köpt en ny, fin, HIMMELSBLÅ Renault Grand Espace. Den kommer dock inte förrän typ i januari. Sen körde vi till ett annat Jysk och då fick jag äntligen min madrass (och en ny dimmer med hihi). På väg hem släppte mamsen och pappsen mig vid Stadion där jag mötte Anna och Josse. Först gick vi in i shopen där jag köpte jubileumsboken och förnyade mitt årskort. Försökte även fixa lite med bortaresorna men orkar inte skriva om allt klydd det innebär. Vi ska till Örebro på söndag i allafall på ett sätt eller ett annat...
Sen mötte vi upp med Robin och även Danne och Camilla. Matchen vann vi ju med 3-1 och det var fjärde raka. Är glad samtidigt som alla känslor blandas. Jag säger bara: Vi står som en för klubben alla. Då tycker jag alla inblandade ska visa det. Just nu är det vi ungdomar som verkar mest mogna i hela högen. Men jaja min åsikt i allafall....
Efter matchen gick jag och Robin och såg HK Malmö eftersom man kom in gratis med sitt MFF-årskort. Där mötte vi Sofie som kollade på sin kära Fredrik. Kul att träffa dig gumman men får bli längre snart. Även dem vann sin match idag och det gjorde ju MIF också så det var en bra dag för Malmösport :D Tyvärr hann jag inte se hockeyn också utan jag fick åka hem och äta istället. Och kolla på de kära programmen.
Sen innan det var sovdags fixade jag lite i rummet och det kliar i fingrarna att få göra klart!

Idag har jag inga direkta planer. Saknar min Emma i allafall så får se hur sent hon är hemma idag...
Ha det nice allihopa <3
XOXO Charre

Gardinerna är bärgade

Wooohoo!
Farmor ringde precis. Hon har hittat mina gardiner. Så fint mitt rum kommer bli hihi!
Bara det jag skulle säga.
Ciaaaoo!

Shottras första Torsdagsklubb blev lyckad

Hooollaa!
FREDAG! Så skönt så skönt. Är trött som en lite gnu ju. Eftersom farfar målar om mitt rum har jag sovit hos mamma (pappa är i Finland). De har vattensäng så varje gång mamma vänder sig skumpar jag runt. Så är där dessutom superljust och datorn väsnas och allt haha. Så kan inte sova ordentligt. Men nog bättre än ett rum som stinker färg. Dock kommer pappa hem ikväll så har ingen aning om var jag ska sova. Men det löser sig alltid.

Igår fick jag sluta klockan 15 och det var himla nice. Då hann jag inom IKEA för att handla lite. Där var faktiskt inte lika tomt som jag hade väntat mig men dock fanns ju inte just det jag behövde. Eller ja, de fina väggdekorationerna som jag ville ha fanns så dem köpte jag. Men behövde verkligen skohyllorna nu. De ska nämligen målas av mig själv och jag känner mig själv rätt bra. Så om jag inte gör det nu när jag har motivationen så vet i fan om det kommer bli gjort. Som det är just nu har jag ju faktiskt en målad och en omålad skohylla haha. Så det bevisar min teori. Men jag får ta mig själv i kragen helt enkelt. Efter IKEA åkte jag till Lagerhaus på Mobilia (där jag spanade in de fina gardinerna så sent som i onsdag). Där skulle jag då köpa skitfina svarta spetsgardiner till mitt rum. Men fanns dem? Nää då. Helt slut. Så ska leta satan på alla andra Lagerhaus för nu har jag ju bestämt mig för dem.

När jag handlat färdigt (eller ja, inte handlat) åkte jag hem och hämtade Anna. Vi körde först och hämtade mammas och pappas bil som varit inlämnad. Sen körde vi bort till Coop för att handla käk inför kvällen. Vi hade ju bjudit hem Josse och Sally. Det var grillning och match som stod på schemat. Köpte även lite snacks men vi åt fler innan maten än efter haha.
I måndags innan matchen kom jag, Anna och Josse fram till att vi skulle starta Shottras. En del killar i MFF-klacken är ju med i Supras men där får inte tjejer vara med (inte för att vi vill haha). De har alltid Torsdagsklubben. Vi blev också sugna och ska starta vår egen klubb. Vi är visserligen bara fyra medlemmar (jag, Anna, Josse och Sally) än så länge (hedersmedlem är killen vi kallar Fernet efter att han shotat det på Möllan men han kom inte haha). Vi ska ha Cissi som gästmedlem ibland har vi tänkt. Ska bjuda in Agon Mehmeti också och hoppas för Cissis skull att han kommer. Det kommer bli skitbra. Josses mamma hade till och med gjort en fin tröja till oss. Med MFF-emblem och allt. Vi får massproducera den sen.

Denna fina logga fixade jag precis med det lysande programmet Paint på jobb haha. Får väl se om de andra i klubben gillar den :P Tänk dock hjärtat himmelsblått så klart (programmet fixade inte riktigt det).

I allafall så samlades alla Shottrasmedlemmar hemma hos oss igår (vi får hitta klubblokal sen). Vi grillade lite gott och babblade dessto mer. Fick höra skrämmande historier om klackledare och lite så. Fick även reda på att Rick Kruys (en spelare i MFF) hade hjälpt MT96 med tifoinsamlingen i måndags. Hmm undrar om någon i MT läser min blogg för det är ju skrämmande likt min plan att spelarna skulle sälja bortaresorna. Har ni stulit min idé?! Men nåvääl. Hoppas det fungerade i allafall så förlåter jag för denna gången :P
Klockan 20.00 var det dags för match och efter lite klydd hittade vi äntligen kanalen som visade matchen. Eddie körde lite repris och tryckte in två mål även denna match och mister Larsson tog en kopia på sitt förra mål och satte 3-0. Underbart med ännu en seger. Robin var uppe i Gävle och hejade på och fast att han sa att det var svinkallt ville vi vara där istället för i vardagsrummet. Inte riktigt samma känsla som att vara på plats.
Efter matchen var klockan ganska mycket och tjejerna stack hem. Vi bestämde dock att vi ska gå på MFF Supports Årsmiddag tillsammans. Tror till och med det slutade med att vi bestämde att vi skulle sitta i spelarnas knä men vi får väl se hur det blir med den saken haha. Jag ser fram emot det i allafall! Och det vet jag att Sally också gör (lunaqueen.blogg.se, jag kan inte gör så fint att ditt namn blir länk haha).

Idag jobbar jag till halv fem och jag ska försöka att inte däcka innan det hehe. Sen blir det direkt hem och vänta på Fia. Vi ska fixa mat själva så lär väl bli pizza eller nått. När vi käkat färdigt ska vi göra oss iordning och sen dra på fest. Ska bli nice. Fast vet inte vad jag ska ha på mig. Vill ha en ny klänning juh! Men får väl rota i garderobens allra innersta och se vad jag finner.
Läste att det var bögklubb på Buddha idag. Kanske något att satsa på haha. Bara få dansa ifred till bra musik. Inte helt fel. Men vi får väl se...

Ha en bra helg!
XOXO Charre

Bloggsugen så in i satan.

Hej!
Nu får jag äntligen blogga. Inte för att någon har hindrat mig direkt haha. Men har verkligen inte haft tid. Har varit sugen sen i söndags på att skriva men allt har gått i 190 så när jag väl har haft en stund över har jag bara vilat mig. Så nu tänkte jag berätta vad sjutton det är jag hittat på som tar sån tid. Jag gör om mitt rum! Tog beslutet till slut. Kostar egentligen lite mycket och ambitionen är ju trots allt att flytta hemifrån snart men har man inget jobb så är det svårt. Men var så himla trött på det nu så det fick bli omgörning ändå. Men jaja ska berätta lite mer senare i inlägget om mitt projekt.

I fredags efter jobbet körde jag och Anna till den nya MFF-shopen på Malmö Stadion. Vi ville se hur den såg ut plus att vi skulle lämna listorna med de nya bortaresorna till han som är butikschef. Vi visste att några spelare skulle vara där under dagen och när vi kom var Eddie och RÅP där. Robban spelade fussball med Magnus (butikschefen). Han sa att vi också kunde spela med spelarna men det vågade vi inte. Sist jag spelade fussball bröt jag lillfingret (min version i allafall haha alla andra sa att det kanske var en spricka). Så jag tyckte inte riktigt det var läge att spela med dem :P Sen innan vi skulle gå tog vi autografer av spelarna. Där låg även några signerade från spelare som varit där under dagen. Anna visste att bland annat Daniel Andersson hade varit där men hon hittade inte hans kort så hon sa lite halvhögt till mig: varför finns inte Dannes och deras här? Då svarar Åhman Persson henne: de är slut tyvärr. Anna som inte tänker riktigt säger till honom: meen ah varför sparade du inga till oss?! Och han svarar lite halvsnopet: vi visste inte att ni skulle komma. Haha höll på att garva ihjäl mig :D
När vi körde därifrån bestämde vi oss för att käka på favvisen Limone (mamma och pappa var bortresta). Sen körde vi till Malmborgs och handlade lite snacks, hämtade några filmer hemma och åkte hem till Martin och Emma. Vi såg Crybaby. Sen gick Anna och Martin och hyrde Bedtimestories medans jag och Ems babblade lite.

Sen på lördagen åkte jag hem till Mattias på förmiddagen för att snacka lite vett med honom (det gick sådär haha). Vid halv fyra körde jag och hämtade Anna och så körde vi och handlade saker till ett ljusfat som vi skulle ge till Rebecka som bjudit oss på middag på kvällen. Sen åkte vi hem och fixade fatet och oss själva och så hämtade vi Martin och Emma. Jag hade på mig min Paris Kate and I-klänning som är min gå-bort-klänning (alltså för lång att festa i haha) och så hade jag ingen sprit med mig. Men det gick inte Emma med på. Så vi fick vända och köra hem och hämta lite (fast jag inte tänkte gå ut).
Hos Bex bjöd hon och Kalle på fondue. Och det var himla gott! Jag käkade så mycket att så fort jag fick något i magen resten av kvällen kände jag mig skitmätt. Efter maten spelade vi en omgång pictunary som jag vann :) Under tiden förfestade vi lite. Sen kom hennes föräldrar hem och hennes pappa satte på Barcamatchen. De ledde med 4-1 när vi började titta och kung Zlatan hade redan gjort mål. Barca vann till slut med 5-2 och vi njöt av det genom att äta persikor med choklad till efterrätt. Till slut blev det utgång till Etage i allafall och alla sex följde med vilket var väldigt kul! Jag var dock himla trött så vi stannade bara till klockan tre.

Sen i söndags stack jag och Anna till Pizzerian på Ön. Där delade vi på en pizza i solskenet. Inget att klaga på direkt. Men sen när vi kom hem var det kaos i gatan. Grannarna till vänster om oss dog för ett tag sen. Vi trodde att någon annan höll på att flytta in där. Men det visade sig att de bara har fixat huset för att sälja det dyrare. Så nu var det visning. Där stod en bil parkerad på varje ledig yta på gatan och vi kom knappt fram. När vi sen ska parkera på vår egen uppfart har någon ställt sin cykel där. Hallå så kan man väl inte göra heller?! Så jag gick ut. Lyfte cykeln. Spände ögonen i folket som stod i kö för att titta på huset. Kastade cykeln på de andra cyklarna och stampade iväg. Mohahaha nu har jag skrämt iväg våra nya grannar tror jag. Men fem minuter senare stod alla cyklarna snyggt och fint parkerade på den uppfart som tillhör grannen (och tro mig de kan inte ha satt den på vår av misstag, det är tydligt att den är vår). Efter ett tag kom päronen hem och pappa försökte parkera men folk stod och pladdrade mitt i gatan. Så han fick tuta lite på dem. Haha vi är trevliga grannar egentligen!
På kvällen skulle jag träffa Tobbe men vi glömde bort tiden och sen pallade inte jag. Så jag stannade hemma och kollade på alla tvprogrammen istället. Följer inte ett ända i veckan men hela tre på söndagskvällen.

I måndags hade jag bestämt mig för att städa rummet ordentligt. Men bara en lite stund efter att jag börjat bestämde jag mig för att det får bli omgörning helt och hållet. Så jag rensade och slängde och sopade och bar ut TVn och allt möjligt. Sen var jag trött. Anna kom hem vid fyra och då fick vi skjuts in till Möllan. Där mötte vi Josse, Isak, hans kompis och Sally (som var tvungen att gå :( för hon skulle jobba). Vi andra hade en väldigt trevlig stund i allafall. Jag hann få i mig två cider och sen övertala de andra att vi skulle shota också. Vi lyckades till och med övertyga en att prova Fernet (några fler av Isaks kompisar hade kommit då). Till och med servitrisen rynkade på näsan när han beställde Fernet. Dock rörde han knappt en min när han tog den. Lite imponernade. Han sa till och med att det inte var så farligt. Men han måste försökt spela cool för det är skitäckligt så är det bara. Och just det mitt när vi sitter och pratar kommer servitrisen fram till Isak och säger: jag måste hälsa till dig att man inte får stjäla gästernas cyklar. Mannen i röd tröja där borta säger att du försökte stjäla hans cykel och det får du inte. Haha jag, Anna och Josse skratta som fan! Då kommer mannen i röd tröja fram och säger: så du kan inte ens erkänna det nu! Jag såg nog att du tittade på min cykel. Isak fattade ju ingenting och vi bara skrattade och skrattade. Det visade sig att mannen förväxlat Isak med en av hans kompisar. När denna killen hade kommit till Ölkaféet (som vi då var på) hade han försökt se Dagens Erbjudande-skylten men det hade stått en cykel ivägen som han hade lyft på för att kunna läsa. Detta hade mannen då tolkat som att han försökte stjäla den. Hysteriskt roligt!
Vid 18 började vi spatsera mot stadion och en stund senare var vi framme. Vi gick in och stod tillsammans (utom Josse som stod med sin kompis). Efter en liten stund kom även Camilla. Matchen hann ju knappt börja förrän första och andra målet var gjort. Vi blev helt galna allihopa och bara skrek rakt ut och hoppade och kramades. Underbart! Slutresultatet blev 5-0 och man kan inte vara annat än nöjd och glad just då! Sen har ju MFF och allt omkring en massa problem men det behöver man inte tänka på just då..
Efter matchen sa vi hej då till Isak som åkte till England för att plugga. Väldigt synd för det var en himla trevlig kille :)

I tisdags var det bara städning som gällde. Skulle egentligen träffa Nathalie en stund men hann inte det. Shit som jag städade och kämpade. Var iväg och köpte färg med farfar också (det är han som ska måla mitt rum). Jag ska inte avslöja nu hur det ska se ut. Men jag kommer lägga in bilder när det är klart. Kommer bli himla fint tror jag. Om jag får sluta tidigare idag ska jag inom IKEA. Vet att där nästan är tomt men det jag vill ha kanske finns ju.
Sen lite efter 21 åkte jag hem till Robin. Där tittade han, jag och Joel på när Barca vann ännu en match och Zlatan gjorde ännu ett mål!

Igår kom farfar för att börja spackla och måla och så. Jag hjälpte honom med lite saker men sen skulle jag och Anna in till stan för att tvätta min bil och päronens bil. Vi gör det på ett ställe som ligger i Citygaraget i stan. För 200kr tvättar de hela utsidan och dammsuger och tvättar inne i bilen. Plus att man parkerar gratis då så kan man gå och äta lunch under tiden. Bara det att när vi kör in i parkeringshuset så kommer Anna lite fel och drar hela sidan på föräldrarnas bil (som vi ska sälja) i en kant. Där blir tre ganska allvarliga repor och en buckla. Hmm panik! Men pappa tog det chill och sa att det är sånt som händer. Så länge vi mådde bra så. Vi lämnade in bilen och gick till Graffiti Café. Där åt vi mumsig bakad potatis. Sen kollade vi lite snabbt i några affärer innan det var dags att hämta bilarna.
Då körde vi bort på Mobilia en kort runda. Vi gick in på Lagerhaus där jag köpte nytt påslakan, en skitfin tvättkorg och en krok formad som en fjäril. Ska dit igen och köpa ett par helt fina gardiner också. Sen lämnade vi min bil där så länge och körde bort till Hermods. Jag ska ju plugga danska på distans och nu skulle jag på introduktionsmöte. Anna följde med som moraliskt stöd. Mötet var ganska tråkigt men det verkar vara ett väldigt bra upplägg som gör det lätt att plugga så jag ska nog klara det bra. Kom tyvärr inte in på Företagsekonomi A. Studievägledaren sa att det var bara för att Komvux är så snåla med hur mycket man får studera. Men får väl se om jag tar den kursen sen då. Just det jag träffade Jucke där. Han skulle också studera på distans och plugga upp sina gymnasiebetyg.
Efter det åkte vi hem och en stund senare kom farmor och hjälpte mig att städa lite innan farfar kan börja måla ordentligt. Man ska tydligen tvätta väggarna och sånt innan man börjar. Där ser man haha. När vi var färdiga med det körde jag farmor hem och sen kom Robin förbi en stund. Han skulle hämta lite sprit han glömt hos mig och så skulle han prova min ena MFF-matchtröja (den som är en äkta spelartröja och alltså är lite större). Men den var förliten för honom. Han skulle ha den eftersom han, Linus, Jeppa och Freddie åkte upp till Gävle idag och så ville han ha en tröja. Men han får klara sig utan helt enkelt.

Idag jobbar jag (tråkigt för det händer inte mycket). Sen när jag slutar ska jag som sagt inom IKEA. Senare ikväll kommer Sally och Josse hem till oss. Så ska vi käka och se Geflematchen på TV. Första matchen jag inte ser på plats iår (borträknat Brommapojkarna borta men då var jag ju på Mallis). Illa att inte vara där hehe. Men jag ska se matchen i allafall. Och det blir nog supertrevligt. Vi brukar ju ha kul ihop :D

Ha det nu bra så sjunger vi för himmelsblå seger ikväll!
XOXO Charre

Publikrekord kära läsare

Wohoo. Igår läste 13 personer min blogg på samma dag. Haha lite smått patetiskt :P Men jag blir glad om ni vill läsa (och bryr mig inte ett piss om ni inte vill haha). Vet inte riktigt vad jag ska roa er med att skriva idag. Hade en idé i huvudet innan men den försvann igen.

Inte mycket att skriva om dagen igår. Var så himla trött så det blev bara TV. Orkade inte ens se på film. Det ända jag gjorde var att hjälpa Anna att skriva ihop några texter till MFF Support. Om de kommande bortaresorna. Blev skitbra. Så kom jag på en strålande idé hur vi skulle kunna sälja flera resor. Idag öppnar den nya MFF shopen. Då kommer spelarna vara där så man kan träffa dem. Och de borde sålt resorna! Jag menar hade du tackat nä om en två meter lång Edvard Ofere säger att du SKA med till Örebro? Skulle knappast tro det haha. Lysande plan. Ska se om det går och fixa. Spelarna vill väl ha publik så de borde ställa upp haha.

Nu är det äntligen fredag. Himla skönt. Det jag ska ägna mig åt är att sova! Är trött som en gnu. Och så måste jag packa upp ordentligt efter Skottland (över en vecka sen jag kom hem) och så måste jag städa mitt rum. Känner för att göra om hela rummet och bara slänga ut allt. Men det är så himla litet så vet knappt om det är värt besväret liksom. Man kan ändå inte göra så mycket. Och alla skorna måste få plats på något sätt. Men vi får sen om jag orkar ta tag i det. Hade varit nice. Leana köpte jättefina väggdekerationer och jag vill också ha sådana. Men de passar inte riktigt i mitt rum nu. Vill bara flytta hemifrån så jag kan inreda något eget!

Vet inte riktigt planerna för denna helgen. Hade en del bestämt men det ser ut att bli ändringar. Så jag skriver mer sen när jag vet istället.

Ha en skön helg. Njut av solen om den är framme och om den inte är det så ta och mys lite extra!
XOXO Charre

Roland Nilsson hallå jaa!

Hehe, lite underlig rubrik kanske men jag ska berätta var den kom från. Jag jobbar ju i en växel och svarar då bland annat när någon inte kan ta sin telefon. Meningen då är att jag ska säga till exempel: Akzo Nobel ni sökte (och så personens namn). Nu var det någon som ringde på en Roland. Jag som är helt uppe i allt MFF svarade ju: Akzo Nobel ni sökte Roland Nilsson (MFFs tränare för er som inte visste det). Haha började garva åt mig själv lite smått men personen i luren reagerade inte som tur är. Så nu vet ni hur förvirrad jag är.

Igår spelade Barca borta mot Inter. Men de roliga TV-människorna hade bestämt att det bara är Viasat som sänder den och det har ju inte vi. Så jag smsade Robin, som också älskar Barcelona, och frågade honom var han skulle se den. Han visste inte riktigt heller men vi bestämde att jag skulle komma dit så skulle vi köpa den på Viasat on Demand. Så jag käkade först hemma med mamma och Anna och sen vid halv åtta stack jag hem till honom. Då försökte vi hur länge som helst med att köpa den eller se den streamad men utan resultat. Var väl antagligen väldigt många som ville se denna matchen så Viasats hemsida fungerade knappt alls. Men med 15 minuter kvar lyckades Robin till slut (eller ja, sidan började fungera helt enkelt). Så vi hann se lite. Och sen såg vi ju andra så klart. Matchen slutade 0-0 men Barca var närmast vinsten och jag tror lätt de kommer vinna hemma sen.

Idag ska jag kanske träffa min söta Sofie. Pratade lite med henne igår om fika och film så får hoppas det blir av. Var ett tag sen vi sågs nu ju gums. Ska ta och smsa dig så fort jag skrivit färdigt här.

Ha nu en bra dag allihopa!
Och Sally - mysigt att du hittat min blogg :D
XOXO Charre

Fågelkvitter på radion

Haj igen :D
Nu tänkte jag skriva om vad jag gjort sen i torsdags när jag kom hem. På kvällen när jag kom hem gjorde jag ingenting. Tog det bara väldigt lugnt. Var ju så himla trött.

På fredagen sov jag ganska länge och det var skönt :) När jag väl vaknade gick jag upp och åt lunch och sen hämtade farmor och farfar mig. Vi åkte hem till dem och fikade lite. Jag fick äpplemunk. Mums. Efter ett tag kom pappa och Anna och hämtade mig för vi skulle till Lund. De skulle handla te haha. Lite underligt kanske att åka ända dit för te men vi känner dem som äger butiken och de har tydligen väldigt gott te. På kvällen grillade vi och det var också riktigt gott. Mamma var på tjejmiddag så det var bara jag, Anna och pappa. Efter maten spelade vi spel och så.

I lördags åt jag och Anna frukost själva och då blev det så klart bullar från Limhamns kakbod. Sen vid tvåtiden hämtade vi upp Martin och Emma och körde bort till Entré. Jag köpte en söt kjol, en kofta och ett par skitsöta leggings som äntligen var på rea (de kostade 149kr egentligen men var nu nersatta till 50kr). När vi shoppat färdigt tog vi en fika på Waynes Coffee. Jag och Anna delade på en blåbärsmuffins och drack vars en mumsig smoothie från Juicebar. Sen åkte vi hem och fick åka nästan direkt till Daniel och Jenny där vi fick middag. Tyvärr hann vi inte stanna där så länge eftersom det skulle vara förfest hemma hos oss vid åttatiden.
Det var jag, Anna, Emma, Martin, Kalle och Stefan som förfestade. Lite senare kom även Robin dit. Vi hade en väldigt lång förfest och kom inte in till stan förrän vid 2 ungefär. Då ställde vi oss i kön till Etage där alla för en gångs skull kom in. Tyvärr mådde Emma dåligt så hon fick åka hem men vi andra stannade och hade det ball. Ända tills någon kastade ett glas på Robins hand så det började blöda. Jag höll på att svimma av blodet och hans finger bara svullnade mer och mer. Så efter det åkte vi hem men klockan var ändå nästan fem så de stängde ändå.

På söndagen var jag heldäckad typ hela dagen men jag mådde inte så dåligt faktiskt. På kvällen hade familjen bokat bord på Elysée och det var riktigt gott. Fondue är så himla gott ibland. Dock käkade jag lite väl mycket. Kunde knappt gå sen haha.

I måndags hade jag tid till att lämna in min bil för att äntligen få larmet fixat. De ville byta siren men det skulle kosta 3000kr och det pallade jag inte så de fick omprogramera något istället (kostade baaara 1300kr..). Det värsta var att bilen skulle lämnas mellan kl 7-8 på morgonen så jag var ju lagom trött. När jag lämnat den åkte jag hem och lagade lunch till mig och Anna för vi skulle åka upp till Stockholm och se Dif - MFF. Vi tänkte att vi inte kommer kunna äta lunch (man stannar alltid på Donkan) så vi käkade lunch till frukost haha. Klockan kvart i 10 hämtade vi upp minibussen för vi hade fått ta över resan från de som skulle ha den. Var först lite lack för det men detta visade sig vara den ballaste resan på länge så det var väl tur att det blev så hehe. Klockan 10 rullade vi in på parkeringen vid Malmöhus där vi mötte de andra 6 som skulle med. För typ första gången i världshistorien var vi fler tjejer än killar. Det var jag, Anna, Cissi och sen två tjejer som hette Josse och Sally. Sen var det Isak (megasööt), Joel och Filip. Vi hade skitball hela vägen upp och garvade ihjäl oss verkligen. Vi hade riktigt sammanhållning i gruppen också. Vi satt tillsammans och åt och väntade på varandra hela tiden. Myspys. Resan upp gick bra och vi kom upp till After utan större incidenter. Anna höll bara på att köra av vägen när vi pratade om Supras haha. Resten av våra samtalsämnen ska jag nog inte ta upp här för de var ganska sjuka. På After åt vi lite middag tillsammans innan det var dags att ge sig av till Stockholms Stadion. Tyvärr var där inte så mycket publik och speciellt vår klack var väl inte vad den brukar. Men vi som var där gjorde vårt bästa (eller nja vi sjöng ju knappast men vi var där i allafall). Malmö vann ju matchen och vi var alla väldigt glada. Vad som mer hände på matchen orkar jag inte ens skriva om. Men Djurgårdenidioterna uppförde sig ganska så illa! Men det kan ni läsa om i tidningen istället. 
På vägen hem erbjöd sig Isak och Joel att köra och Joel började. Vi hade inte hunnit långt förrän katastrofen var nära. Vi rullar i kanske 30-40 km/h och då ringer hans mobil. Precis då blir det rött ljus och alla bilarna framför oss stannar så klart. Men precis då letar han efter sin mobil och ser inte det. Alla vi i bussen skriker STANNA AKTA BROMSA. Och han hinner precis! Vi stannade max en decimeter innan bilen framför. De var dessutom en lite bil som vår minibuss hade mosat totalt. Fatta att sitta i den och se i backspegeln hur bilen bakom kommer närmare och inte kunna göra något. Fy fan sån hjärtklappning jag hade i flera minuter efter.
De första typ tre timmarna av hemresan hade vi allsång i bilen (bara tjejerna som sjöng men ändå). Det var riktigt roligt! Men efter ett tag hade vi lyssnat på alla balla skivor så vi stoppade i Det bästa med Ted Gärdestad. Då blev alla helt mysiga istället. Men precis då var vi framme i Jönköping där vi stannade för att äta (Donkan så klart). Jag ville bara ha glass men de hade stängt glassmaskinen. Taskigt. När vi sen körde vidare var det istället Isak som körde. Ted spelade fortfarande för fullt och killarna hade varit snälla att låna ut sina kuddar till oss tjejer. Så föga förvånande somnade alla i bilen (utom föraren då). Så den stackaren fick sitta där helt själv och försöka hålla sig vaken. Till slut lyckades han stänga av Ted som då hade startat för typ tredje gången. Men bilen var så mörk och han var tvungen att koncentrera sig på körningen så det ända han fick in på radion var fågelkvitter! Visste inte ens att de sände det haha. Så när jag vaknade (eller ja, de snodde min kudde för att väcka mig) fattade jag verkligen inte varför fåglarna kvittrade när klockan var typ 3.30. Men det var ju radion. Vi stannade och tankade strax efter det och jag fick äntligen min glass.
Ungefär 4.30 rullade vi in mot Malmö och så släppte vi av alla. 5.15 var jag och Anna hemma och vi stupade i säng.

Tyvärr fick vi inte sova så länge. Jag skulle hämta min bil och vi skulle lämna tillbaka minibussen. Först hämtade vi upp Martin för han och jag skulle till Svedala. När vi hämtat och lämnat allt vi skulle körde han och jag ut till outleten för att handla lite. Hittade dock ingenting där heller. Så himla tråkigt när man är shoppingsugen. Men jag köpte ett linne och ett par hipsters i allafall. När vi var färdiga där åkte vi till Svågertorp och käkade lunch. Sen lämnade jag av honom hemma och så åkte jag till Anna för att klippa mig. Det var välbehövligt!
Sen åkte vi bara hem och tog det lugnt och jag gick och la mig tidigt.

Idag jobbar jag halv dag men sen imorgon och på fredag är det jobb som vanligt.
Ha det bra nu.
XOXO Charre

Skottlandsbloggen del 2

Hello
Fröken Segesson är här med ett nytt inlägg haha. Meningen var att jag skulle hinna blogga i allafall en gång till i Skottland men det blev inte så. Men nu är jag på jobbet igen och jag tänkte göra som sist att jag först skriver om Skottland och sen i ett annat inlägg skriver jag om vad jag hittat på sen jag kom hem.

I söndags (den 6 september) var det jag skrev sist. Då satt jag och väntade på Leana. När hon kom hem gick vi och åt på TGI Fridays. Det var dock inte så billigt tyvärr. De priserna hon hade berättat om gällde bara på vardagarna. Men vi fick vars en god köttbit så vi var nöjda ändå. När vi kom hem sen var klockan ganska mycket så vi kollade lite på TV på datorn och sen var det sängdags.

På måndagen skulle Leana jobba till klockan 15.15 så jag fick roa mig själv lite. Jag tog tunnelbanan in till stan och gick och shoppade. Köpte en väldigt söt klänning men annars hittade jag tyvärr inte så mycket denna dagen heller. Kände mig lite patetisk när det var lunchdags för jag fick ju sitta och äta helt själv men jag överlevde. Jag gick runt i hela stan och tänkte gå hem till Leana men jag hittade inte riktigt. Visade sig att jag hade varit väldigt nära när jag vände haha. Jag hittade i allafall flera av affärerna som jag hade skrivit upp på shoppinglistan när jag och Maria åkte till London och som vi aldrig hittade där. Precis innan jag skulle åka tillbaka köpte jag en övermumsig milkshake.

Man köpte den på typ en vanlig glassbar och så fick man välja tre smaker och istället för att få dem i bägare eller strut kunde man då välja milkshake. Väldigt gott.

Sen vid halv fyra möttes jag och Leana hemma hos henne. Där i från gick vi och tittade på hennes skola, University of Glasgow. Där var det väldigt fint.


Leana utanför skolan.

Sen gick vi hem till hennes kompis Nicola. Där i från tog vi taxi till IKEA. Leana som hade saknat den svenska maten ville gärna äta middag där så det gjorde vi. Jag åt spaghetti och köttbullar. Jag har aldrig ens ätit på IKEA i Sverige (förutom korv då). Men det smakade svensk och så hehe. Sen var det dags för storhandling. Leana hittade en massa fina saker och en hel del nödvändigheter med.

Utanför IKEA med alla inköpen :D

När vi kom hem igen skruvade jag och Leana ihop två bord och en lampa. Lite impad blir man av sig själv haha (inte för det var svårt egentligen). Sen var det dags för utgång till Viper. Jag förstår varför de gillar stället. Musiken var bra och inte alls så hög som på de andra ställena.

Jag och Nicola på dansgolvet.

Men där var lite väl mycket folk för min smak. Kändes lite som Privé 16 när de tryckte in många fler än man borde. Och mycket riktigt var där mer än dubbelt så mycket folk som är tillåtet. Jag träffade nämligen en kille som hette David som hade jobbat där. Han var väldigt snäll och trevlig. Tyvärr stängde stället redan klockan 2 så det var lite synd.

På tisdagen var jag och Leana ganska sega. Vi hade bestämt att vi skulle åka in till Edinburgh idag. Men vi skjöt på det ganska länge. Jag råkade somna vid 13 och vaknade typ 15.30. Men då tog vi tag i oss och gjorde oss klara och tog bussen in till Edinburgh. När vi väl kom dit gick vi lite i stan fast allt hade stängt så vi tittade mest. Vi var dock riktigt hungriga så det fick bli käk nästan direkt. När vi ätit färdigt gick vi bort till katedralen för att gå med på en spökrunda. Det var både roligt, intressant och lärorikt hehe. När vi kom till kyrkogården (där poltergeisten bodde) fanns där en massa fyllon. De bara avbröt touren hela tiden och jag och Leana garvade halvt ihjäl oss hehe. De var riktigt roliga men dock lite störiga. Men när vi väl kom in till innersta delen av kyrkogårdenblev vi allt lite skrämda. Guiden berättade om den här poltergeisten som attackerar folk. Man kunde få blåmärken och brännsår och sånt. Vi klarade oss dock helskinnade därifrån. Eller haha Leana hade ett blåmärke men vi tror det var från utekvällen snarare än från poltergeisten. Efter spökrundan åkte vi hem och gick och la oss.

Onsdagen var min sista hela dag och det var dags för sightseeing. Vi började med att ta tunnelbanan ut till Ibrox där Rangers fotbollsstadion ligger. Först hittade vi den inte men när vi till slut gjorde det kunde jag bara konstatera att det inte ens såg ut som ett stadion... Efter det åkte vi in till stan för att käka lunch och titta lite mer i affärer. Sen gick vi upp till Glasgows högsta punkt och tittade på utsikten. När vi tittat färdigt åkte vi till Celtics stadion istället. Den såg i allafall ut som ett stadion men jag föredrar vår egna nya stadion haha. Brevid stadion låg ett shoppingområde så vi gick och shoppade lite där med men bara Leana som handlade. Sen var vi tvugna att snabba oss hem för Sverige skulle ju spela match mot Malta och de spelade helt tidigt. Men jag missade bara lite och matchen var ändå skitdålig. Men Sverige vann i allafall så det var ju bra. Sista kvällen var ju givetvis utgång planerad. Vi skulle till The Arches på en klubb som hette Octopussy. Vi förfestade med tre av hennes kompisar och sen drog vi dit. Där träffade jag David som jag hade träffat på Viper också. Vi började med att hoppa i hoppslottet som fanns där. Sjukt ball!

Jag kör Zlatans målgest i hoppslottet.

I ett annat rum på nattklubben kunde man även spela Rockband. Riktigt nice! Musiken var sådär men nu kunde man ju roa sig med andra saker. I vanliga fall kunde man även gifta sig med godisringar i ett vitt kapell vigd av Elvis men han var nog ledig hehe. Till slut fick vi gå hem för jag skulle upp 6.15. David var supersnäll och erbjöd sig att köra mig till flygplatsen så han hämtade mig 6.45. Det var verkligen snällt för det var skönt att slippa tåget. Sen hemresan gick hyfsat snabbt eftersom jag sov typ hela tiden. Men det var drygt att sitta i Göteborg själv ett par timmar. Vid 18.45 var jag hemma och fick god mat.

Skönt att vara hemma igen i ett mycket soligare Sverige. Men gud så kul jag har haft det. Tack Leana för att jag fick komma :D

XOXO Charre


Skottlandsbloggen

Haj igen.
Kanske kan tyckas att det var lite lojligt att jag skriver tva inlagg precis efter varandra. Men nu blev det sa for det ar nu jag har tid eftersom Leana var tvungen att jobba. Tankte i allafall beratta om min resa nu. Eller ja om vad som hant fram tills nu da.

I fredags vaknade jag ganska tidigt. Jag plockade ut lite till ur min resvaska och stoppade ner lite annat. Sen vagde jag den. 14,5 kilo! Shit, man far bara ha 15 kilo :S Men handbagaget far vaga 10 kilo och mitt vagde inte ens 5. Men kommer nog fa betala overvikt pa vagen hem, men det ar ju inte hela varlden. Vid halv tio korde min syster mig forst till Limhamn (for att handla lunchbaguette) och sen bort till Centralen. Val framme upptackte jag att inga skyltar fungerade. Sa jag fragade en tagvakt fran vilket spor taget till Goteborg skulle ga. Men det visste inte han. Han sa till mig att lyssna efter det i hogtalarna. Bara det att de skorrade sa mycket sa man kunde knappt hora vad tjejen sa som ropade ut tagen. Ca tio minuter innan taget skulle ga gick jag ut till sparen for att forsoka hitta mitt tag. Da blev jag stoppad av en tjej fran Sveriges Radio. Hon intervjuade mig om det med att det var svart att hitta tagen. Jag vet dock inte om det hordes pa radio nagon gang under dagen. Om nagon horde mig sa sag till :D
Till slut hittade jag dock ratt spar och ratt tag. Hittade aven min plats och slog mig ner. Resan var handelselos och ganska trakig men gick hyfsat snabbt. Roade mig mest med att smsa hehe. Upptackte aven att jag borjat bli lite aksjuk pa tag. Mindre kul maste jag sag. Kunde ata halva min baguette sen fick jag inte ner mer. Val framme i Goteborg fick jag vanta en liten stund pa flybussen men det gick ocksa bra. Jag kom fram till Goteborg City Airport Save. Valdigt liten om man sager sa. Jag checkade in och sen vantade jag pa planet. Inga konstigheter. Till slut boardade vi, flog och landade. Kom fram ca 18, deras tid. Sen tog jag taget in till Glasgow Central dar Leana motte mig.

Vi akte hem till hennes nya lagenhet som inte ar riktigt inredd an. Men hennes rum ar superfint och jag fick ett eget rum med dubbelsang. Riktigt nice (aven om dar ar heltackningsmatta vilket ar mindre nice hehe). Dar hemma at vi bara lite pizza och sen gick vi till affaren och handlade vodka. Jag har tyvarr blivit lite krasslig igen. Valdigt ont i halsen bland annat. Sa jag fick vila mig lite innan jag var redo for kvallens bravader. Till slut borjade jag dock gora mig fardig och precis nar jag var klar kom Leanas kompis Kim hit for lite forfest. Denna kvallen hette nattklubben Bamboo.

Leana, Kim och jag med vars en superbillig drink :D

Det var en valdigt trevlig kvall. Dock har jag kommit fram till en del saker. For det forsta ar musiken jattehog. Minns att det var sa i Sverige forr ocksa, att nar man kom hem ringde det i oronen. Sa ar det har med. Man kan absolut inte prata pa nattklubben. I sa fall for man skrika nagon rakt i orat. Sen ar dar helt morkt typ overallt utom precis vid baren. Sa om man star och tittar pa personen bredvid en kan man knappt sen hur denne ser ut. Men det gor ju inte sa mycket men anda nagot jag la marke till. Det sista jag har observerat om Skottland so far ar att alla ar korta som fan! Tjejerna ar typ mellan 1,60-1,65cm. Killarna har nog en genomsnittslangd pa 1,70! Sa nar jag har klackar pa mig kan jag alltsa se over hela folkhav. Ar inte riktigt van vid det hehe. Det ar valdigt synd for har finns faktiskt manga sota killar. Men som sagt de ar pygmeer allihopa haha.

Just det en annan sak som jag ocksa tankte pa var att jag knappt kande igen nagra latar. Det var liksom inte som nar man ar pa en klubb dar de spelar en musik man inte gillar. Ne det var liksom typ pop och r'n'b och sa men jag hade aldrig hort latarna forr. Lite underligt nar man ar van att kunna typ allt som spelas.

Jag och Leana kor fjortisbild inne pa Bamboo <3

Under kvallen satt jag och pratade med en kille som gillar fotboll precis som jag. Han var Celticsupporter. Det ar dar Henke Larsson spelade for en himla massa ar sen och de avgudar honom fortfarande. Jag har fatt lara mig av Leana att man ska akta sig for Celtic och Rangerssupportrar for de kan vara ganska aggresiva (och de hatar varandra). Men med lite dricka i kroppen tankte ju inte jag pa det utan jag gick pa om att Zlatan ar battre an Henke och lite sa. Men han tog det ganska cool och bara argumenterade med mig. Men nar jag sa att jag bara visste en person som spelar i Skottland (Jonathan Johansson, gammal MFFare) undrade han vem det var. Sa sade jag att jag inte visste var han spelade men jag visste ju hans namn. Den har killen visste dock var han spelar och det ar ju sa klart Rangers, det laget han hatar mest hehe. Men som tur ar var han ju inte aggresiv sa allt gick bra anda (och Zlatan visade ju igar att han ar bast hehe).

Dagen igar borjade med att klockan ringde 11. Sen igen 12 och sen kom Leana in ca 12.20 och sa till mig att vi sovit lite lange. Haha minst sagt! Men det gjorde inte sa mycket. Vi gjorde oss i ordning och akte in till stan for en shoppingrunda. Borjade med att kaka frukost/lunch pa Cafe Nero. Dar at vi vars en hyfsat god toast. Sen gjorde vi misstaget att borja pa Primark. Jag handlade sa mycket sa att jag hade kramp i armarna resten av dagen eftersom jag var tvungen att bara de jakla tunga pasarna. Leana klarade av Primark ganska snabbt men hon fick vanta pa mig ett bra tag hehe (sorry gumman men jag ar dar ju inte lika ofta som du). Tyvarr hittade jag inte sa mycket vanliga klader dar (ska dock dit imorgon och kolla en gang till hehe). Jag handlade for typ 1100kr. Blev visst ganska mycket haha. Men for det priset fick jag: fem linnen, fem diadem (superfina), typ 15 par hipsters och string, tva riktiga push-up BHar, ett par skor, en massa klammor, en eyeliner, tva par overkneestrumpor, 12 par nylonknastrumpor och.... wait for it.. typ 50 par strumpbyxor haha. Leana trodde jag var galen. Men kopte faktiskt nagra till Emma ocksa och syrran om hon behover. Men det ar superbilligt med strumpbyxor och de haller skitlange! Sadana vanliga i nylon som man koper fem par for 69kr pa Lindex kostar 1£ har (typ 13kr for fem stycken). Och det fanns tjocka strumpbyxor och tunna och svarta och graa och marina. Haha kunde inte hejda mig. Tullen kommer stoppa mig for de tror att jag ska salja.
Efter Primark gick vi i lite olika afferer. Jag hittade dock inte sa mycket. Men det var nog mest for att jag var sa trott och pasen sa tung och det var ganska mycket folk. Men imorgon ska jag in igen och da ska jag kolla noggrannare. Det anda jag ocksa kopte igar var ett par nya skor fran New Look. Sa himla sota!
Fina va? :D

Nar vi var sa trotta sa vi knappt kunde sta gick vi in i en mataffar och handlade saker till tacos. Sen akte vi hem och tillagade det. Vi satt och at framfor datorn medans vi kollade pa nar Sverige slog Ungern. Kung Zlatan, allt jag har att saga haha. Sen var det bara att gora sig iordning for nar matchen var slut var klockan redan nio och Leanas kompis Nicola skulle komma vid tiotiden. Vi forfestade har igen och sen tog vi taxi in till ett stalle som hette The Garage. Ganska stort faktiskt. Ungefar som Slagt nar de hade tva dansgolv oppna. Har var visserligen ett dansgolv till men vi var aldrig dar. De spelade tydligen Indiemusik. Om jag har forstatt det ratt ar det typ som estetare (alltsa typ KB). Leana gillar inte det och det gor ju inte jag heller sa det passar perfekt. De andra dansgolven var dock bra och ikvall kande jag atminstone igen varannan lat hehe. Precis nar vi kom sag jag en jattesot kille men sen sag jag inte honom pa hela kvallen igen. Forrans vi stod i ko till garderoben for att ga hem. Lagom kul hehe.

Leana, Nicola och jag at The Garage.

Denna kvallen hande det tre saker som jag maste skriva speciellt om! Ganska sjuka saker enligt mig i allafall.

Nummer 1. Vi star i kon inomhus for att betala intradet. Dar star en tjej och en kille framfor oss. Plotsligt sager Leana till mig: kolla sa mysig flack tjejen har bak pa sin klanning. Jag tittar och ser en stor blot flack. Sa vander jag mig om till Nicola och sager samma sak. Da sager hon: It's getting bigger. Sa ser jag att hennes ben ar helt blatt och det ar vatt pa golvet. Tjejen har alltsa kissat pa sig i kon. Men hon gar inte hem eller springer mot toan eller nagonting. Ne hon latsas som om ingenting har hant. Hur sjukt ar inte det! Tankte forst fota henne men kom fram till att det var lite elakt. Kanns som hon hade det svart nog anda. Alla i kon var verkligen i chock!

Nummer 2. Tidigare igar spelade Skottland match mot Makedonien och vann den med 2-0. Sa Leana hade varnat mig att det kunde finnas killar som firade detta genom att ga ut och festa i deras nationaldrakt. Alltsa kilt. Jag var val lite skeptisk for jag trodde verkligen det var en myt att killar i var alder gick ut i kilt. Men icke alltsa. Dar var en hel del faktsikt. Jag skrattade halvt ihjal mig varje gang jag sag en. Ser ju inte klokt ut! Det roligaste av allt ar dessutom att det alskar fotboll sa mycket sa det matchar sin lilla kilt med en Skotsk landslagstroja! Jag trodde knappt mina ogon for detta sag annu dummare ut. Jag var tvungen till att ga fram till en kille och forklara laget att jag var svensk och aldrig hade sett nagot sa lustigt och fragade om jag fick fota honom. Det var ju klart jag fick for han var nog valdigt stolt over sin kladsel.

Ar han inte fin :P Hade val i och for sig sett annu roligare ut med svensk landslagstroja till men anda...

Och nu till den sista saken jag maste skriva om.

Nummer 3. Vi var nere pa det ena dansgolvet och helt plotsligt dyker det upp tva nya killar i kilt. Han ena ser att jag tittar och skrattar lite at honom sa han borjar dansa med mig. Detta var jag dock inte riktigt helt med pa. Men Leana var nyfiken pa att se om det var sant att killarna inte har nagot pa sig under kilten sa hon forsokte kika lite. Till slut valde han att visa sjalv och moona oss. Och visst var det en bar rumpa som tittade fram dar. Haha valdigt underligt. Senare under kvallen hittar han mig igen pa det andra dansgolvet. Vi snackade lite (fast man knappt kunde hora varandra). Sen tyckte han att vi skulle kyssas och jag blir helt paff och svarar: men du har ju kjol pa dig! Haha han tyckte jag var dum som inte ville pussas med nagon i kjol och liten vaska (som dessutom gick runt och lufta snorren i allmanhet). Men na det hade varit lite for konstigt for mig. Kanske i och for sig en del av erfarenheten man ska ha om man besoker Skottland. Men nee tack jag tror jag star over det och upplever nagot annat istallet.

Idag ar jag bara hemma hos Leana medans hon jobbar. Hon lyckade slarva bort nycklarna igar kvall efter att vi kom hem (sa vet ju att det maste vara har nagonstans). Men jag har letat hela dagen typ overallt och jag kan banne mig inte hitta dem. Sa darfor har jag fatt stanna har men det gor inte sa mycket. Har kollat lite pa tv, vilat mig, tagit ett varmt bad, atit god lunch och uppdaterat bloggen lite. Nu ar det bara tva timmar tills hon slutar. Sen ska vi ga pa TGI Fridays. Har ar det mycket billigare an pa Lilla Torg. Man for forratt och huvudratt eller huvudratt och efterratt for ca 10£ (typ 130kr). Inte helt fel! Sa det ser jag fram emot.

Planerna for resten av veckan ar:
Mandag - Leana jobbar till 15.15 under tiden shoppar jag lite pa egen hand. Sen ska vi mota upp med Nicola och aka till Ikea for att handla lite till lagenheten. Pa kvallen ska vi pa Viper (tror det ar deras favvostalle om jag fattat det ratt). Dar brukar tydligen vara en massa folk fran skolan och sa.
Tisdag och onsdag ar inte helt bestamt men en utflykt ska det bli i allafall. Det jag vill se ar antingen Celtics eller Rangers stadion (eller bada), jag vill se Edinburgh och sen kanske en loch eller nagot annats skotskt.

Far se om det blir mer bloggande innan jag kommer hem. Bilderna kommer upp pa Facebook nar jag val ar hemma igen dock for det tar for lang tid att lagga upp dem har. Men ni har fatt ett litet hum om vad jag sysslat med so far. Hoppas ni har det bra dar hemma med.

XOXO Charre

Vanlig uppdatering

Hello everyone!
Nu ar jag i Skottland sa det finns ju inte riktiga bokstaver men hoppas att ni kan forsta anda. Tankte forst skriva ett vanligt inlagg om vad som hant sen sist fram till i fredags nar jag akte. Sen kommer det ett till inlagg som typ en resedagbok med lite bilder och sa.

Je sist jag skrev var ju i tisdags pa jobbet. Efter jobbet var jag himla trott och i stort sett dackad nar Nathalie smsade mig. Hon undrade om jag ville folja med och traffa hennes kompis. Det ar en tjej som ocksa ar fran Norrland och som har flyttat ner har for att plugga till tandlakare. Sa jag hangde pa fast jag var trott och vi korde in till Magistratsparken. Dar var de ett par stycken och de flesta var ganska askalas. Speciellt Sara, Nathalies kompis, hehe. Men hon var mest snall och glad sa det var bara kul. Traffade en massa blivande tandlakare och sa. Kan vara bra att kanna infor framtiden haha. Ne men det var trevligt. Efter ett tag akte vi dock hem igen for de andra skulle ju trots allt till skolan dagen efter (aven om jag kan tanka mig att inte alla madde superbra).

Sen i onsdags var stora fixardagen. Borjade med att jag och Anna akte ut till framor och farfar och at spaghetti och kottfarssas. Det var mumsigt! Sen hjalpte jag farmor lite med datorn. Hon ar duktig men behover allt lite hjalp pa traven. Nar vi var klara dar korde vi inom MFF-shopen. Later kankse lite skumt men vi skulle bli medlemmar i MFF. Har faktiskt inte varit det innan. Men jag laste pa MFFs hemsida att de pa nasta medlemsmote skulle fa se innandomet av Malmo stadion. Och det vill jag ju ocksa se! Plus att man far en fin arsbok och det vill jag ocksa ha.
Sen korde vi bort till OB (Overskottsbolaget, sag dumt ut utan ratt bokstav). Dar skulle jag handla paprika Pringels infor resan men det fanns bara de nya Rise infusions i Red Paprikasmak sa fick prova den (inte sa god enligt mig). Sen ville Leana ha lite svenskt godis sa jag passade pa att kopa det med.
Efter det for vi till Mobilia. Dar vaxlade jag pengar och sa. Sen var vi val i stort sett klara sa vi akte hem. Da var jag duktig och packade (alldeles for mycket sa klart).
Resten av kvallen var bara helt lugn.

I torsdags var jag forst pa mote pa Arbetsformedlingen an en gang. Himla kul faktiskt. Nar det antligen var slut gick jag in till stan och motte Emma som var valdans blot om fotterna hehe (det regnade ganska mycket). Sa vi gick och fixade lite arenden och letade torra billiga skor (hittade inga). Till slut kom aven Nathalie och Sofie och sa gick vi till Jensens Bofhus for lite lunch. Alla kakade kyckling fast med olika tillbehor. Lika trevligt som vanligt! Efter maten var Sofie tyvarr tvungen att ga men vi andra gick pa Espresso House for lite fika ocksa. Jag fick i mig en av deras goda pajer. Sen snackade vi en massa om allt mojligt. Helt plotsligt var klockan ganska mycket och Ems skulle pa bio med sin lilla Martin sa jag akte hem. Gjorde inte mycket dar hemma vad jag kan komma ihag.

Det var nog allt for nu. Ska ga och leta upp min kamera om min sladd och sen kommer det ett till inlagg idag som innehaller diverse lustiga saker som hant har :D

Ha det toppen nu!
XOXO Charre

Dumma huliganer!

Hello!
Blir ett kort inlägg idag. Det ända jag gjorde igår var att gå på match. Efter jobbet åkte jag hem och käkade tacos. Har varit sugen på det hur länge som helst och det var megagott. Sen tog jag och Anna bussen till Möllan där marschen skulle gå ifrån. Så vi gick med den till stadion. Dock lite mycket bengaler och rökbomber för min del. Speciellt eftersom de använde färgerna blått och rött (Hifs färger), hur dum är man då.

Sen själva matchen slutade 0-0 och det var ju sådär. Men det kändes inte så tungt igår för de spelade trots allt bättre än i de två tidigare matcherna. Tifot var superfräckt med ballonger, konfetti och serpentiner. Tjusigt värre. Och klacken var ovanligt på G. Där var ju i stort sett fullsatt för en gång skull.

Men sen kommer då fotbollens baksida. Alla dessa idioter. Tappar folk vettet helt så fort det är match. De absolut största idioterna är givetvis dem som bråkar innan och efter matcherna. Igår hade de ju vandaliserat gravplatsen inne vid Gustav. Shiit det har ju inte med fotboll och göra. Hur kan man göra så? De pajar dessutom ryktet för klubben och för de andra supportrarna som inte ängnar sig åt sånt skit.
Sen finns det vissa andra idioter som jag bara måste skriva några rader om. Igår innan tifot delades det ut serpentiner som skulle kastas när spelarna kom in på planen. Och folk håller på och kastar hela tiden under uppvärmningen. Hallå?! Varför? MT96 har ordnat med ett coolt tifo som slår alla Hifs tifon tillsammans och så vill folk förstöra.
Och inte nog med det för sen sparar de en massa och kastar senare under matchen. Det är strängt förbjudet att kasta in saker på planen och om det händer kommer de att sätta upp nät framför ståplats. Det vill vi verkligen inte. Speciellt inte eftersom det igår var en massa folk som inte brukar gå på match utan bara var där för derbyt och det var säkert dem som kastade. Så om nätet kommer upp kommer det inte påverka dem ju. Hoppas bara att MFF har lite överseende just igår eftersom de lär ha godkänt tifot och man kunde ju räkna ut med lillfingret att det skulle kastas under matchen också. 
Sen kan jag förstå att det var lite kul att kasta på motståndarnas målvakt och så men puckona kastade även på vår egen! Så när han skulle göra utspark hade han en massa papper runt benen för det fastnade i hans spikskor.
Banna alla idioter från matcherna, tack (vet att det är omöjligt men jag kan väl få drömma).

Hehe man kan nästan tro att detta är en fotbollsblogg ibland. Men det är det inte. Kommer andra blandade saker snart. Men det var allt för idag.

XOXO Charre

RSS 2.0