Världens bästa picnic!

YO!

Najs idag är det fredag. Fast den har inte börjat så bra. Igår när jag skulle ta fram lunch till idag ur frysen hittade jag ingen. Nähä tänkte jag då var de väl slut men det löser sig alltid. Så det första jag gjorde var att kolla fall Anna, farmor och farfar kunde komma och äta med mig, men nä det kunde de inte. Så jag kollade vad det var att äta på jobb men nä det gillade jag inte. Så jag frågade Maria fall hon kunde käka med mig och guess what? Nä det gick inte idag. Frågade Lester här på jobb om han ville köra iväg och käka men han hade vatt hos tandläkaren så han skulle inte äta alls. Så tänkte jag ringa Fii och fråga fall hon hade tid för lunch men då ringer de från min arbetskamrats dotters dagis och säger att dottern är sjuk så hon får komma och hämta henne. Alltså har jag ingen möjlighet att ta mig ifrån kontoret. Så min lunch idag bestod av två stycken knäckebröd med bara smör. Muums så himla god fredagslunch, ibland lyxar man till det rejält. Min andra kollega är alltså inte heller här idag så från om med nu jobbar jag själv idag. Drygt, kommer få ta hur många samtal som helst (har redan tagit fler än jag brukar ha på 8h). Men jaja får hoppas att resten av dagen blir bra.

Ska hem till Maria ikväll och kolla på hockeyn och heja rejäält mycket på Malmö Redhawks. De kan vinna jag vet det! Heja heja! Hade egentligen velat se Så ska det låta idag med men det hinner vi nog inte hehe. Vi får väl se vad som händer. Sen imorgon ska jag se Arsenal spöa Fulham med Ola. Vet inte riktigt om vi ska hitta på nått mer innan matchen men det får jag se imorgon. Efter matchen ska jag hem till Maria så vi ska käka och göra oss iordning för sen klockan åtta ska vi på fest. Ska bli himla kul! På söndag vet man aldrig vad som händer. Kanske fika hos farmor och farfar eller så kanske jag trackar Sofie lite :D 

Får berätta om gårdagen. Tanken var ju picnic ute och skridskoåkning i Folkets Park men jaaa, vädret ville inte riiktigt som vi ville om man säger så. Efter regn lite under hela dagen och även sen på eftermiddagen konstaterade vi att vi inte kommer kunna åka skridskor. Så Emma föreslog att  vi skulle vara där hemma istället och det gick vi med på så länge vi fick ha picnic på golvet. Så när vi kom dit hade de flyttat undan soffbordet och lagt ut filt och kuddar över hela golvet. Mysfaktor 10! Så vi kom där med vår picnickorg och packade upp det ena efter det andra. Vi hade minipizzor, vaniljrunningar, kanelbullar, mackor, kolakakor, chokladbollar, varm choklad, Coca-Cola och kaffe. Vi åt tills vi sprängdes, speciellt jag och Fii tror jag haha. Vi låtsades att vi va på savannen för Martin och Emma har det lite så Afrikanst inrett hos sig. Fast sen satte vi på Björn Rosenström och hade allsång till det (Emma är under inlärning) och då kändes det mer som om vi var på en åker i typ Eslöv hahaha. Vi hade en riktigt riktigt trevlig eftermiddag/kväll i allafall. Trevligt sällskap, god mat, härlig stämning, fin omgivning (speciellt strumporna bakom mig haha), vad mer kan man önska sig här i världen?!

Har vatt riktigt fräck här och stulit Fiis bild men jag var ju tvungen att visa hur mysigt vi hade det. Har inte lagt in mina bilder än (surprise surprise). Här är precis i början av picnicen och hälften av maten är inte framme än.

Det här får vi lätt göra om i allafall. Fast kanske en riktig utomhuspicnic nån gång med :D Sen planerade jag och Sofie vår gemensamma fest. Vi ska ha 45-års fest hihi. Och så planerade vi vår inflyttningsfest. Vi ska inreda vår fina lägenhet vid Stadionområdet (när vi har hittat en alltså haha) med saker från Lagerhaus, Bolagret och Bolaget haha (Systemet). Så skulle vi önska oss allt i present som vi kan tänkas behöva haha. Låter som en bra plan tycker jag. 

Måste skriva in en sak här som hände för ett tag sen. Sofie trackade mig så är väl bäst jag skriver in det. Det var när jag smsade med hennes ragg (se tidigare inlägg). Så skrev han ju till slut att: haha Lotta, hälsa Sofie. Och då säger Fii hur förvånat som helst: Sofie?? Så jag tror ju att hon inte fattar att det är henne han syftar på så jag säger: jaaa, det är du! Hahaha och nu mobbas alla för det. Men numera vet Sofie vem hon är tack vare mig haha eller hur Fii ;)

Nee nu får jag väl sluta hänga här på bloggen och gå och hänga en stund på Facebook istället :P
Peace!
XOXO Charre

Födelsedagspresenten

Idag var det trögt att börja skriva. Sitter och snackar med min kollega hela tiden. Vår beemer är borta (det är typ nån slags projektor). Någon har "lånat" den och nu är den väck. Alltså det är inte vår så men vi har ansvaret för den och man måste säg till oss om man lånar den men det har de inte gjort. Så synd fall den inte kommer fram för de kostar ganska mycket. Men men inte vårt fel ju.

Igår efter jobb körde jag först bort till Coop precis som planerat. Jag körde till det nya stora fina vi Bernstorp. Var verkligen stort där. Jag hittade två böcker på rean woohooo. Jag köpte den fjärde boken i Mia Erikssonhistorien. Den kostade bara 69kr. Sen köpte jag Tusen strålande solar. Har hört av många att den ska vara jättebra och den kostade dessutom bara 59kr. Rena klippet ju. Den andra saken jag skulle handla var en del av födelsedagspresenten till honom som vi ska på fest till på lördag. Jag hittade ingenting tyvärr. Så jag körde och hämtade Maria istället. Under tiden jag satt och väntade på att hon skulle sluta råkade jag somna i bilen. Snacka om att vara trött då haha. Vi körde och hämtade hennes pass (som var bra tyckte jag). Sen körde vi bort till Mobilia där vi mötte Emma och Lotta.

Vi slog oss ner på Espresso House som vanligt. Lilla Emma va bekymrad för att hela studiebidraget gick till räkningar så jag bjöd henne på en liten kaffe så hon blev lite muntrare. Vi diskuterade lite allt möjligt. Bland annat vilka kulturgrejer vi har undvikit när vi varit ute och rest haha. Bara för att jag och Maria hellre vill shoppa än titta på byggnader och sånt. Fast jag vill faktiskt se Arsenals hemma-arena för den ser mäktig ut. Men vi får väl se om jag får som jag vill. Sen var vi ju bara tvuuugna att dikskutera lite om förlovningen. Vi ska ju få nya regenter. De ser så himla gulliga ut tycker jag och jag tycker det är bra att de får gifta sig. Och jag tycker hans titel är ball ändå: Prins Daniel, Hertig av Västergötland. Hehe. Men lite skrämmande, jag kollade upp prinsessans förra pojkvän som också hette Daniel och hans nya flickvän ser fan ut som prinsessan Madeleine. Lite creepy tycker jag.

Är hon inte lik henne?

Efter fikan gick vi för att leta efter födelsedagspresent till den käre Danne då men det gick ju sådär. Jag var ju så trött att jag kunde stupa när som helst och vi kände ingen vidare motivation. Eftersom jag inte hittade vad jag letade efter på Coop och vi hittade inget annat som var bra heller så gav vi upp. Så vi gav ansvaret till två killar om vi skulle lägga ihop med ändå. Så nu får de fixa.
När jag kom hem fixade jag och Anna minipizzor till den stundande fika-picnicen i eftermiddag. Sen stupade jag i säng och jag sov så himla gott. Så idag var första dagen på hela veckan som jag inte var megasupertrött.

Nu sitter jag bara och väntar ut tiden tills jag slutar. Blir förhoppningsvis en väldigt mysig eftermiddag. Vi håller tummarna för att regnet inte kommer. Men om det gör det får vi leta upp ett vardagsrumsgolv hemma hos någon och ta vår picnic där istället. Kan bli litta svårt att åka skridskor då men det gör inget.

Ha en mysig dag för det tänker jag ha.
XOXO Charre


Trött som en gnu...

Usch och shit vad jag behöver sova. Får försöka komma i säng i tid ikväll men det är inte så troligt. Ska ju fika med Maria, Lotta och Emma (hoppas jag). Stackars Emma stukade foten igår men förhoppningsvis är hon på benen idag igen. Efter jobb ska jag försöka hinna in på Coop och kolla bokrean lite grann och kanske handla ett och annat. Sen hämtar jag upp Maria på hennes jobb och så kör vi väl in mot stan. Hennes pass har kommit nu så vi får väl se om vi hinner in och hämta det med. Ska mötas klockan fem så det kan bli lite tight hehe. Sen när jag kommer hem ska jag och Anna baka minipizzor till i morgon. Ska ju ha en liten mysig utomhus fika i Folkets Park med skridskoåkning, varm choklad, pizza, kanelbullar och kolakakor. Det är jag, Fii, Emms och Anna som ska mysa till det riktigt mycket. Hmm ska se till att komma ihåg att stoppa in en filt i bilen.... och ooh kanske ladda batterierna till högtalaren så vi kan ha musik med. Mys på hög nivå.

Igår var det ju fotboll på schemat. Jag körde först hem och fixade lite med en sak och åt en god middag bestående av pasta med kyckling i vitvinssås, muums. Sen vid halv åtta körde jag och hämtade upp Maria och Linus och så körde vi till Robin. Tyvärr kom vi sist så vi fick sitta typ allra längst ut i rummet på trädgårdsstolar så man såg inte superbra. Robin hade nog bjudit lite fler än han får plats med. Men jaja jag fick ju sett matchen i allafall. Fast nu i efterhand hade jag nog hellre valt att stanna hemma och sova. För det första är jag ju som sagt svintrött och för det andra var matchen ändå tråååkigt. Det va fin fotboll stundtals men när de inte kan trycka in ett ända mål är det måttligt roande. Vi får hoppas returmötet blir bättre. Och Arsenal vann ju sin match så det är bra.
Det var ändå en rätt trevlig kväll och det var jag, Maria och tio killar som va där. Jag kände alla utom en. Fast det tråkiga när man tittar på fotboll med så många killar är att det känns som att de tror att man inte kan nått. De diskuterar med varandra och så känner man sig lite utanför samtalet. Jag går ju oftast på MFF med min syrra och Linus och ibland med två andra killar och då är det inget problem. Men när det är så här många killar känns det lite som man inkräktar på killkväll. Men skitsamma jag klarar mig nog ändå hehe.

Jag bara måste skriva om ett papper som vi fick igår. Det handlar om hur vi som telefonister ska hantera situationen om någon ringer hit och bombhotar oss. Man skulle hålla sig lugn och försöka få ut så mycket infortmation som möjligt och man skulle försöka avgöra om man kände igen rösten och hur den lät och så. Men sen kom det som fick mig att garva (jag vet att det inte är roligt med bombhot). De tycker att vi ska fråga saker som: när kommer bomben explodera, hur ser den ut, ligger den i en svart väska? Jag menar om man nu vill bomba någon svarar man väl inte på de frågorna. Lite längre ner på sidan stod det dessutom att man skulle fråga: vilken är din adress och vad heter du? Jag menar haallå, hur intelligent är det. Det bästa var nog ändå när man skulle försöka resonera med bombmannen. Man skulle säga: inser du inte att du förmodligen kommer att förstöra en arbetsplats som ger sysselsättning och trygghet åt många människor. Hahaha känns urlöjligt. Under tiden man pratar med den här personen ska man dessutom försöka få nån annan att ringa polisen och helst av allt ska man spela in samtalet. Jaja men det är lugnt jag tar min bärbara lilla inspelningsgrej och bandar allt han säger. Hmm vet inte riktigt om jag kommer kunna hantera det så bra fall detta händer i verkligheten.

Alltså blir lite knäpp på det här med finanskrisen. Alla snackar om att man ska spara pengar hit och dit och många människor får sparken. Men jag tycker det känns som att många företag slösar pengar på en massa onödiga saker där man kunde sparat pengar istället. Till exempel fick vi reda på igår att det nya arbetsplatsbiblioteket är klart. Hallå vad ska vi med det till. Ska man läsa böcker eller jobba? Då har de allstå köpt in en massa splittnya böcker för en massa pengar. Folk kan väl gå till det vanliga biblioteket och låna och läsa böcker på sin fritid. Och sen en annan sak. Vi har en sån liten minifontän här i receptionen (ljudet från den gör en jättekissinödig hihi). Den här fontänen ska då fyllas på med nått speciellt vatten. Vet inte riktigt vad för vatten men det måste vara speciellt för vi har det i sånna jättedunkar och det kommer en kille lite då och då och bytar ut dessa dunkarna. Den killen fyller dessutom på fontänen när han är här. Jag kan ju bara anta att vi då faktiskt betalar honom för det jobbet. Är inte det totalt meningslöst? Sätt dit en staty eller nått i stället. Onödiga pengar säger jag.

Jaja skitsamma krisen blir inte bättre av att jag oroar mig. Jag handlar lika mycket som vanligt så det är inte mitt fel haha. Nä nu ska jag låtsas jobba lite till och fortsätta halvsova hehe.
XOXO Charre

Bottle Pop!

Ah idag är det ganska fint väder ute. Kollade precis vädret i Österrike, där var det inte lika fint om jag säger så. Men det är ju nästan en månad kvar innan vi åker så det hinner nog bli fint väder tills dess. Idag är det ju fettisdagen. Fast jag gillar inte fastlagsbullar så jag bryr mig inte så mycket. Jag åt en vanlig slät vetebulle innan men det gills knappt.

Igår var det då premiär för Pussycat Dollsdansen. Jag hämtade Maria vid åtta och så körde vi och tog ut pengar för vi skulle betala kursen. Vi hade tittat ut i förväg hur man hittade dit. Bara det att vi råkade vara på Lantmannagatan och inte Nobelvägen som vi skulle. Så vi hitta fan ta mig inte dit. Som tur är har jag ju min pålitlige följeslagare Miss Gps så den kom och räddade oss. Vi var bara ett kvarter fel. När vi kom in dit tappade man nästan hakan. Det var jättemysigt. Allt var inrett i rosa typ. I omklädningsrummet stod det sex jacuzzis och massor med doftljus brann överallt. Fast vi fattade inte om vem som helst får bada eller hur det ligger till.

Tyvärr var det Öppet hus igår så det var jättemycket folk men förhoppningsvis försvinner en hel del av dem till nästa gång. Där var framför allt lite för många fjortisar för min smak. Speciellt en liten tjej i rosa tröja som trodde hon var något. Usch pi haha. Dansläraren var både bra och rolig i allafall och vi började ganska omgående. Vi dansade till en låt som jag tror heter Bottle Pop men jag är inte säker. Den var bra och det var kul så mycket vet jag. Vi har ju dessutom valt den kursen som heter Pussycat Dolls med Redskap! Haha så vi fick sjalar att dansa med igår. Det var lite svårt men vi får öva ordentligt Maria. På lördag haha ;) eller inte. Tror det blir bättre nästa gång om det är lite färre folk då för nu kunde man knappt se läraren. Längtar redan till nästa måndag!

Idag efter jobb ska jag plocka upp Maria och sen ikväll ska vi till Robin och se fotboll. Manchester United spelar mot Inter. Heja Inter! Det ska bli kul faktiskt. Egentligen har jag lite saker att fixa hemma men det kan jag göra en annan dag. De där stackars bilderna kom till exempel aldrig ut på Facebook igår. Men de kom in på datorn så det kommer - va inte oroliga haha.

Kort pch gott idag!
XOXO Charre

Inga pengar - Bara hjärta!

Tjoo
Måndag måndag måndag. Idag börjar min och Marias Pussycat Dollsdans. Hihi ska bli kul och se hur vi klarar av det. Vi kommer vara grymma på dansgolvet sen i allafall. Yeees! Hmm annars händer det inte mycket idag. Slutar halv fem sen ska jag se om jag kan komma till skott och lägga in lite nya bilder först på datorn och sen på Facebook. Vi får se, kanske. Det är mitt mål.

I fredags körde jag och hämta lilla Annisen på vägen. Vi körde inom stan där vi mötte upp med Sofie, Emma och Martin för vi skulle hämta ut gratisbiljetter till Slagt på fredag. Men får se om jag ska dit. Har inte bestämt mig än. Ska kanske mysa med Maria annars. Men det är ett senare problem. Sen körde vi hem och åt middag med mammorna och papporna. Efter det körde vi och hämtade Sofie och invaderade hemma hos Martin och Emma. Vi började med att lira lite Guitar Hero. Jag och Martin spelade första låtan och vi mjukstartade med Dragonforce - Through the fire and flames. Den är bara så där 8 minuter lång och svårast i spelet (fast vi spelar easy i och för sig). Grymma var vi i allafall och det är det viktigaste. Sen spelade vi lite till och jag tyckte alla var duktiga. Vi tog en sväng in på Malmborgs för att inhandla lite snacks. Och vem ser vi där? Jo Guillermo Molins (anfallare/mittfältare i MFF).

När vi var tillbaka hos Emms och Martin körde vi lite gamla spel som jag och Anna inte spelat på typ 10 år. Vi började med Snapshot. Ett spel där man tittar på en bild och så ska man skriva saker från A-Ö som man ser på bilden. Skitball spel där det gäller att vara uppmärksam. Sen spelade vi Focus. Där har man tre böcker med blad som där är hål i. Hålen är formade som antingen nyckelhål, cirklar eller fyrkanter. Så sätter man en bild längst bak så ska man försöka gissa vad den föreställer. Också ball. Dessa spelen var extra roliga eftersom jag vann :D
Sen spelade vi ett spel som var som Pictionary men det hette Charad. Det var ganska svåra ord med det var ball. Där fanns bland annat ordspråk och även person eller titel. Ganska svårt men det blev balla bilder. Jag var sjukt nära på att vinna igen men fick nöja mig med en andra plats (fyra poäng efter). Emma tog hem vinsten denna gången.
Vi avslutade kvällen med lite mer Guitar Hero men sen var det dags att åka hem och sussa sött.

Jag blev väckt ganska tidigt på morgonen av mamma för det var frukostdax. Mina ambitioner var att göra mig klar och gå med Anna och se MFFs träningsmatch klockan ett. Men när jag väl hade duschat la jag mig i sängen för att kolla lite TV och det slutade med att Anna släpade mig ur sängen lite efter tre (vi skulle egentligen hämta Emma klockan tre så det var väl inte mer än rätt). Till slut mötte vi Emma på Malmborgs för att handla lite middag till kvällen. Vi åkte hem och började laga mat och lagom till den var klar kom Sofie (glidaren haha). Vi käkade mumsig marinerad kycklingfilé med Twislers, vitlöksbröd och Rödvissås. Efter maten hoppade vi i jacuzzin och tog ett stärkande bad fullt med badskum och badsalt och allt möjligt så vi doftade ljuvligt. Sen lekte alla Barbie med varandra. Vi klädde, sminkade och stylade varandra. Supersöta blev vi allihopa i vårt rosa tema. Snygga som små prinsessor!

Sen började förfesten. Vi shotade Baja Päron allt vad vi orkade och efter ett tag kom Kalle och Martin och joina oss. Trevligt trevligt. Sen tog vi bussen in till stan och på den hade vi allsång med några andra tjejer på bussen. Vi sjöng allt från Disney till Björn Rosenström, nån stackars kille bakom oss försökte prata i telefon men tjii fick han haha. Alldeles för sent var vi på väg till Slagt men fram kom vi trots att det var halv snöstorm. Mina skor va snorhala att gå med på snöiga kullerstenar så jag bara halkade runt men efter många om och men var vi framme. Vi höll alla tummarna att Anna skulle komma in så vi skulle slippa gå hela vägen tillbaka. Och det gjorde hon! Woohoo tack vakten. Hjälper tydligen med snöstorm. Vi hade en tyvärr ganska kort men ganska rolig kväll på Slagt. Men till slut blev det sista bussen hem och sängen ropade högt våra namn. På vägen hem från bussen trillade jag FYRA gånger. Ajaj. Anna bara garvade åt mig haha fast det hade jag nog också gjort.

Sen var det då söndag. Trött som satan vaknar jag igen av att det är frukost. Men direkt efter frukosten stupar jag tillbaka i sängen och vaknar klockan två när Fii ringer och väcker mig. Nu hade jag helt plöstligt bråttom för jag och Anna skulle på hockey klockan 16 och vi skulle med pappa och veckohandla innan det. Lite stressigt blev det men vi hann. Klockan 15.37 var vi på arenan. Det blev en underbar och underhållande match med skitnajs stämning. Malmö vann över Troja med 6-1 och hela Malmö Arena (över 12000) stod upp de sista fem minuterna och bara hyllade laget. Jag skrev ju här i bloggen när jag hade vatt på Moramatchen att det måste göra ont i hjärtat att vara MIFsupporter. Så är det ju inte längre kan jag säg. Hjärtat sväller av stolthet och jag är inte ens en som följer laget egentligen. På fredag är det avgörande match uppe i Leksand och det kommer bli tufft för dem men fortsätter de spela som de har gjort de senaste åtta matcherna så ska det inte vara nått problem. Heja Malmö!

Efter matchen och maten åkte jag hem till Fii en stund för att se på film. Vi såg Raise your voice. Fast vi snackade nog mer än vi tittade. Inte lätt att hålla tyst ju. Som tur var hade vi sett filmen båda två. På tok för sent åkte jag hem och la mig så nu är jag tröttelitröttis.

Nu går vi en ny vecka till mötes och jag har kalendern fullpackad med skoj.
Ha det..
XOXO Charre

Tacos :)

Hohoo äntligen Fredag!
Idag har det varit en bra start på dagen. Stressade lite imorse så jag inte skulle komma för sent till jobb idag igen. Skulle skjutsa Maria och hennes mamma också och ville ju inte att de skulle komma sent. Det slutade med att jag kom helt tidigt till jobb. Men bättre det så. Till lunchen kom lilla loppan (Anna) och käkade lunch med mig. Vi käkade tacos hemma igår så vi hade med resterna hit. Kom till jobb med typ sju olika burkar. Det var jättegott och supermysigt. Sen hade hon ändå ingen kund så hon stannade och snackade med mig i typ två timmar hehe.

Igår var det fika planerat. Jag åkte först hem till Fii för jag skulle få bilderna från förra veckan. Jag hade fått dem en gång och lagt dem på min kamera med de försvann. Nu fick jag dem igen i allafall. Sen snackade vi lite och jag tittade på bilden från när hon var och fotade sig i Turning Torso. Superduperfin var den och Sofie var söt som en sockerbulle. Helt plötsligt smsar Emma att hon snart är framme på Jägersro. Så vi fick lite bråttom för vi skulle inom Rebecka också eftersom jag skulle låna hennes klänning på lördag. Sofie springer in och hämtar den, hon visar klänningen i fönstret för att vi ska se om det är rätt och jag gör tummen upp. När hon kommer ut i bilen visar det sig att det var en helt annan klänning. Den var visserligen fin men hon skulle gå dit och hämta den andra sen.

Vi körde bort till Jägerso och där satt Emma tålmodigt och väntade på oss. Jag och Sofie tog som vanligt jättekanelbullarna medans Emma tog en marsipantryffel. Vi babblade på om allt möjligt precis som vi brukar. Jag och Sofie bestämde att Emma definitivt ska med på Slagt och eftersom vi två ska ha rosa på oss måste Emma också ha det. Så efter fikan fick vi bege oss på shoppingrunda. Fii fick till slut sin älskade ros från Lindex men Emma hittade inget fint rosa. Jägersro Center är väl inget shoppingparadis precis hehe. Men det löser sig, vi ska nog hitta något fint till Emma.

Sofie hade bestämt träff med nån kille som hon egentligen inte ville träffa så när han ringde igen blev det jag som fick telefonen i handen. Vi försökte först hitta på nån bortförklaring till varför hon inte skulle komma men sen sa jag bara att jag hade ångrat mig (när jag låtsades vara S då). Så enkelt var det och så var den saken ur världen hehe. Vi tog en snabb runda på Coop och sen släppte jag av de andra två och skyndade hem till mina tacos.

När jag kom hem och tänkte lite till på Rebeckas klänning kom jag fram till att hon nog inte ens har den klänningen jag menar. Hon har ju aldrig sett min och jag har aldrig sett hennes. Hon har bara läst min beskrivning av klänningen på min blogg och den stämde ju typ in på den klänningen Sofie hämtade haha. Men vi får väl se. Jag kan ha fel och det hoppas jag att jag har annars har jag inget att ha på mig imorgon helt plötsligt. Jag hade ju kunnat ha denna jag har lånat nu men den passade mig inte. Jag smsade precis Maria och frågade fall jag fick låna en av hennes rosa klänningar annars. Hon har en jättefin som jag älskar.

Ikväll blir det myskväll hemma hos Martin och Emma. Jag, Sofie och Anna ska dit och lira lite Guitar Hero och jag ska rocka fett hehe. Sen blir det kanske en film eller något, har inte bestämt så mycket. Imorgonkväll är det ju Slagt och på dagen spelar MFF träningsmatch men får se fall jag pallrar mig dit. Är så förkyld att jag egentligen inte vill stå ute i en och en halv timme och frysa. Sen på söndag ska jag och Anna på hockey och se MIF vinna för en gång skull. De har ju vunnit flera matcher i rad nu men de förlorar alltid när jag är och tittar.

Ser väldigt mycket fram emot denna trevliga helgen.
Peace and Love
XOXO Charre


Vi=Heta
Jag och Fii (Pocahontas)


Buuuuus!
Sofie, Emmis och Jag fullt normala

Igloo

Halloo!
Ahh så skönt idag är jag inte så trött. Gick och la mig kl 21.20 igår och somnade direkt. Sen vaknade jag ett par gånger i morse och insåg att jag hade tid kvar att sova. Så himla sköönt. Så när jag till slut gick upp flummade jag runt lite hemma och gjorde mig iordning i lugn och ro. Till slut var jag nästan sen men jag gick ut till bilen och såg att det var snö på den. I vanliga fall brukar det inte va is på bilen när den är täckt med snö. Men tyvärr var detta inget vanligt fall. Det var så isigt så jag fick leta efter bilen för det ända jag hittade var en igloo. Jag gick in och satte mig i bilen för att sätta på den och där inne var det helt mörk för alla rutor var helt täckta. Jag började med att sopa av snön och sen hade jag och isskrapan ett mindre slagsmål med rutorna. Jag har en sån spray som smälter isen direkt men inte ens den hjälpte så mycket. Tillslut var allt borta och färden till jobb började. Nu var klockan ca 07.40 och det tar mig knappt tjugo minuter till jobb en vanlig dag. Nu eftersom det var "halt" körde bilen framför mig i 20km/h. Sen var det lite kö på ringen. Kom några minuter sent till jobb. Underbar början på dagen....NOT.

Men nu är det bättre. Har precis fått lite mat i magen. Hoppas på att jag får sluta tidigt idag för jag ska fika med Sofie och Emma :) Myspys! Hmm undrar vad vi ska prata om för sjukt idag hihi. Blir säkert mysigt.

Igår lyckades jag få pappsen att hämta mig till slut. Han kom i min bil så det var ju ett bra tecken för då mådde den bra igen ju. Stackaren, önskar jag hade haft ett garage. Vi hämtade upp syrran också på vägen så hon skulle slippa ta sig hem själv.

Väl hemma började jag städa mitt rum precis som jag hade bestämt mig för. Eller ja städa och städa. Jag flyttar runt sakerna lite hehe. Ne men innan låg helt mycket på golvet och jag hade inte packat upp efter att jag sov hos Fii. Hade massa kläder med mig för jag visste ju inte vad jag skulle ha på mig. I allafall så blev jag nöjd med resultatet. Det sista städade jag till och med under lite träning. Har lånat en så abtronic av Maria. Det är en sån grej som man sätter på musklerna så skickar den typ elektriska impulser så att musklerna tror man tränar. Är lite tveksam till om det verkligen funkar men jag tänker definitivt ge det en chans. Tänk om jag är värsta biffig om en månad haha. Inte så troligt men kanske lite fett har försvunnit i allafall. Har redan börjat ändra mina matvanor lite så jag kan få bort lite oönskat fläsk hehe.

Sen tittade jag lite på The hills som jag börjat följa och sen såg jag litta annat på TV, käkade middag (snitzelen som jag trodde jag undkom i måndags), sen chillade jag mest. Just det, jag och Anna såg början på Harry Potter och den flammande bägaren. Den är bra men vi var ganska trötta och jag hade ju redan bestämt mig för en tidig kväll.

Jag och Maria mailar varandra konstant om allt möjligt som har med London att göra. Det visar sig att den affären vi ska till, Primark, är fem våningar! Fatta vad vi ska shoppa. Det står på flera ställen att de har skitfina kläder till typ Ullaredpriser och det låter ju underbart. Vi har bestämt att det bär dit med tom resväska. För då kan vi handla lite extra mycket. Jag kom fram till att om jag hittar så mycket som jag hoppas kommer jag behöva göra en garderobsrensning när jag kommer hem. Har ju ändå en del kläder som jag inte använder. Måste dock säg att jag använder det mesta. Men nu har jag inget val för det går inte in mer i garderoben så enkelt är det.

Skönt med fredag imorgon. Vad som händer då vet jag inte än men jag hittar säkert på nått. Sen på lördag blir det Slagt med Sofie :D
Ha det gytt
XOXO Charre


Handbroms hit och handbroms dit

Såå drygt i morse när jag skulle köra till jobb. Jag stod på uppfarten för ovanlighetens skull. När jag skulle backa ut kändes det som jag körde på något. Inte direkt en människa utan snarare värsta snöbumlingen. Men när jag tittade bakåt sen såg jag ingenting. Jag hann köra runt två hörnor innan jag stannade bilen. Det gick verkligen trögt att köra. Jag gick ut och tittade under bilen och runt om alla däcken. Sparkade lite, tittade med min kännarmin och sen beslöt jag mig för att nää det var nog inget då. Jag satte mig i bilen och försökte köra framåt. Det gick inte, så jag backade. Det gick bra. Försökte köra framåt igen, gick fortfarande inte. Då tänkte jag ju att jag nog sitter fast in en snödriva för ungefär så kändes det. Jag backade hela vägen runt hörnet och sen kunde jag äntligen köra framåt. Men efter typ fem meter tänds tre lampor i bilen. Lampan för att handbromsen är åtdragen (!), lampan för att absen arbetar (abs) och sen lampan med den röda trekanten. Shiit vad gör jag nu? Ringer och väcker pappa som får komma och hjälpa till. Han konstaterar att handbromsen nog frusit fast och att jag inte borde dra åt den när det är så kallt. Nähää ska tänka på det i fortsättningen. Nu står bilen och vilar sig och tinar i garaget. Pappa fick köra mig till jobb så både han och jag kom för sent hehe. Och idag ska jag ta bussen hem, så himla drygt. Men jaja får hoppas att min lilla pärla har klarat sig i allafall. Behöver mina pengar till London och inte till bilreperation.

Idag ska jag ha en riktig chilldag med mig själv. Ska bli skönt som satan. Ska bara röja lite i mitt rum, fixa lite saker som jag skjutit upp och sen bara titta på tv eller vad jag nu känner för. Och sen ska jag sova tidigt för det behövs. Bara ligga och slappa och ta det lugnt. Sköönt.

Igår stack jag och Maria och fixade hennes pass. Hon säger att det inte blev bra men jag tror det blev bättre än hennes förra, men det är ju i och för sig inte så svårt. Haha eller hur Maria ;)
Efter det drog vi iväg och tog en fika (ovanligt). Jag käkade varm hallonpaj med glass, det var ganska gott. Maria käkade en panini som tog hundra år men den var mättande i allafall. Vi satt och snackade en hel del om London och allt vi ska se och göra (och köpa!). Sen pratade vi en del om vår sommarsemester. Var vi ska åka och med vem och så. Vi är väldigt sugna på Ayia Napa. Maria var där förra året och hon gillade det. Vi ska åka två veckor så vi snackade lite om utflykter och båtresor och sånt. Man blev så sjuukt sugen på att åka nu direkt. Men jag får ha tålamod. En resa i taget hehe. Tittade på webkamerorna som sitter i skidområdet i Österrike där vi brukar åka och där var det strålande fint väder. Hoppas det är det när vi åker också.

Igår fick jag min Henry Lloyd jacka som jag köpte av en tjej. Den var jättefin och allt men den var ju i storlek xxs så den är i minsta laget. Inte riktigt för liten men jag hade gärna haft den i en storlek större. Men jag kommer lätt anväda den. Den får nog bli skidjacka redan nu om nån vecka. Jag har förnyat nästan hela min skidgarderob för det var på tiden. Jag hade redan ett par fina vita skidbyxor men jag har köpt hjälm, väst, vantar och jacka. Snyggast i backen kommer jag va, Lääätt! Hihi.

Usch tre och en halv timme kvar att jobba. Sen väntar minst en timme på bussen. Tur jag har min lilla mp3-spelare. Ska försöka ragga skjuts av någon haha. Vi får se hur det går.
Have a nice day
XOXO Charre

Miss you Bella!

Usch idag åker Bella till Polen och sen kommer hon inte hem förrän om ca fyra månader. Saknar dig redan gumman. Men vi får se till att maila denna gången ju. Både du och jag. Hoppas du kommer hem en liten sväng i allafall, även om det bara blir en helg. Förhoppningsvis kommer du när vi ska se Björn Rosenström :) Annars så är ju faktiskt planen att så fort du kommer i sommar så åker vi på semester. Jag och Maria ska fixa och planera så vi hittar nått bra ställe och då ska vi ha kuul!

Just nu längtar jag mest. Efter allt möjligt. Längtar och väntar. Jag och Maria ska gå på fest nästnästa helg och det ska bli kul. Sen är det ju Londonresan. Veckan efter London åker jag till Österrike i en vecka. Och så hittade jag ju en Björn Rosenström konsert i Ljungby och det tar bara två timmar att köra dit, fast detta är i maj så det är ju ett tag tills dess. Innan det börjar Allsvenskan och det längtar jag jättemycket till. Vi ska gå på alla hemmamatcher och många bortamatcher. Känns som jag går en härlig vår till mötes. Det ända som saknas är Bella...

Igår fick vi reda på att det finns en risk att det blir nedskärningar hos oss också och det är inte så kul. Jag går ändå bara på vikariat så jag klarar mig nästan ändå. Så länge det inte blir direkt uppsägning trodde chefen vi skulle få stanna i allafall i 6 månader och eftersom jag troligtvis har vikariat till november så är det bara två månader jag förlorar. Man blir ändå lite orolig just eftersom det inte finns så mycket jobb. Jag fattar verkligen inte det med lågkonjuktur. Varför det blir så. Bara fortsätt handla allihopa så löser det sig hehe. Kan inte vara så svårt.

Idag har jag mest suttit och googlat massa saker om London. Jag hittade nån olika bloggar där tjejer hade gjort shoppingguider och sånt. Hade gjort ett fint dokument där jag samlat allt vi borde se. Affärer, marknader, köpcentrum och lite sevärdheter. Sen när jag skulle spara min underbara lista (hade till och med gjort egna små stödord) så bara balla datorn ut som vanligt och allt försvann. Nu får jag göra om det igen. Men det gör ju ingenting för vi måste ha vår guide. Så vi inte missar nån viktig affär. Vi har kommit överens om att vi ska kolla på Big Ben, alla andra sevärdheter och sånt ska vi bara titta på om vi typ råkar gå förbi. Så intresserade är vi av kultur.

Efter jobbet igår körde jag och hämtade Maria. Bara det att hon slutade en halvtimme efter mig så jag fick sitta och frysa i bilen hihi. Vi körde hem till Maria och chillade lite innan vi körde och hämtade upp Bella i Limhamn. Alla var hungriga (eller jag och Maria i allafall) så vi bestämde oss för restaurang. Vi skulle ha snitzel hemma och det vill jag ju inte råka ut för haha. Vi körde till Strandhotellet där på det stället som hette Mikes corner innan. Vi brukar äta där när Bella kommer hem till julen så vi tänkte att vi får äta där nu när hon ska åka iväg så länge. Jag käkade dock bara pizza, men den va inte jättegod.

Vi satt där i nån timmar och snackade om allt möjligt. Vi försökte övertala Bella att följa med till London men det blir nog inte så. När Bella hade käkat upp sin hamburgare blev hon så mätt att hon ville ta av sig byxorna. så skyllde hon på mig och Maria att hon inte fick ta av dem. Men vi sa var så god men trodde nog inte hon skulle göra det. Men Bella är ju Bella så byxorna åkte av (halvvägs i allafall). Hehe vi garvade lite smått.

Sen var jag så trött så jag åkte hem och gick och la mig.

Idag ska jag med Maria och fixa ett nytt pass till henne. Det kan ju vara bra att ha när man sa ut och resa. Sofie smsa mig precis och frågade fall jag ville med på sån fotografering med sminkning och allt i Turning Torso. Jag har velat gå på det helt länge men idag hade jag ju redan planer. Men får titta på Sofies bilder och så får hon berätta om det var värt det så får jag väl gå dit en annan gång. Det hade varit sjukt kul men men. En dag med Maria är ju inte heller fy skam ;)
Ha nu en bra tisdag...
XOXO Charre

Slagt, alla hjärtans dag och Jensens böfhus

Haaj!
Wohoo måste börja med att skriva att jag och Maria äntligen har bokat vår Londonresa. Ska bli så himla kul. Du och jag i stora stan baby! Hihi. Vi åker den 13-16 mars. Ska alltså flyga på fredagen den trettonde, lite läskigt fast jag inte är vidskeplig hehe. Vi ska bo på ett hotell som heter Club Quarters, Trafalgar Square. Så vi bor mitt i stan och har gångavstånd till typ allt. Nära till Soho där man festar och till Oxfordstreet där man shoppar. Underbaart. Längtar som fan.

Jaja men nu får jag väl berätta lite om helgen som varit istället för att sitta och drömma om London (iiiih längtar hihi). I fredags efter jobb åkte jag till Anna och klippte mig lite grand och så lockade jag håret inför kvällen. Fiin blev jag! Sen körde jag inom Systemet innan jag körde hem till mamsen och pappsen och käkade lite middag. Sen gav mamma mig skjuts till Sofie där jag fick träffa världens största hund Rambo. Han är en Grand Danoise stor som en ponny. Jag är ju rädd för hundar men jag vande mig ovanligt snabbt, bara för han var så snäll och lugn. Efter ett litet tag kom Martin och Emma också till Sofie och så började vi förfesta. Helt plötsligt hade vi druckit fyra tequilashots var och typ tre-fyra drinkar. Sofie var nog fullast (Baaall haha). Martins två kusiner Danne och Robin kom också och festade med oss en stund och sen drog vi till Slagt.

Där var det inte så mycket folk tyvärr men vi hade sjukt ball ändå. Vi flummade mest runt, minns knappt att vi dansade så mycket. Vi hängde ganska mycket i runda baren där Sofie raggade på bartendern. Så vi fick hur mycket gratis vatten som helst och vi fick till och med jordgubbar mumsi! Vi hittade en kille som jag småraggade lite på som sa att han va 88:a sen kom det fram att han bara var 90:a (detta fick jag reda på dagen efter). Sån skitunge, man borde tvinga dem ha lapp på sig fall de ska va så små och sen ljuga om sin ålder. Tur att man aldrig gjorde nått med honom haha. Sööt var han i allafall och han spelar till och med i Malmö Redhawks A-lag, inte illa ju. Synd bara att han var lite fööör mycket lammkött. Sofie var ganska full hela kvällen och gjorde massa saker. Bland annat trillade hon nerför soffan (fast egentligen var det en kille från Gran Canaria som fällde henne). Lite efter fyra gick jag och Emma hem. Vi mötte Martin på Stortorget, käkade lite på Max och sen hoppade vi in i taxin. Sofie ville stanna lite till och fortsätta ragga på bartendern.

Dagen efter vakade jag vid 10 och mådde ändå hyfsat bra (kan bero på att vi drack typ 5 liter vatten på Slagt hihi). Jag, mamma och pappa käkade frukost sen tog vi en välbehövlig promenad (behövde lite frisk luft) in till Limhamn. Min farbror hade vernissage så vi skulle dit och titta på hans tavla. Den va superfin! Sen gick jag och mamma en sväng på Guys n' Dolls och där inne fick jag ett sms från ett nummer jag inte kände igen. Det visade sig att det tillhörde Sofies ragg från några helger sen. Hon hade bett mig smsa honom och fråga om han skulle till Slagt. Jag tittar under skickade meddelanden och ser vad jag skrivit till honom under mycket influerande av Tequilan. Mitt meddelande löd: Ska du till Slagt? Vi vill sexa med dig. Haha höll på att dö av garv. Han skrev i allafall: haha vem? Så jag var tvungen att smsa Sofie och berätta. Jag svarade honom bara typ: oh nu blev du nyfiken va och han svarade givetvis och så igen vem är det? Men jag svarade inte då. Sofie ringde helt plötsligt och vi började snacka i en evighet. Hon hade tydligen en massa minnesluckor från kvällen som jag fick fylla i och under tiden skrattade vi halvt ihjäl oss haha. Så fort jag kom hem packade jag min väska och stack hem till henne. Vi svarade på killens senaste sms med: det skulle du bra gärna vilja veta, Johannes. Hihi kul att vara fjortis ibland.

Vid halv tre tiden körde vi ut till Oxie för vi skulle se när killarna spelade match. Vi missade bara 20 minuter av en 60 minuters handbollsmatch. Matchen slutade lika fast de borde ha vunnit och det var inga superglada miner precis hihi. Jag och Sofie var superhungriga så vi körde till Marathon och käkade gyrostallrik. Gottigt! Där fick jag ytterliggare ett meddelande av Johannes där det stor: haha kul Lotta, hälsa Sofie. Ihh då har killen alltså först kollat upp mitt nummer, sen antagligen gått in på Facebook, konstaterat att han inte känner mig och sen kollat igenom min vänner och listat ut att det var Sofie jag kände. Snacka om att lägga ner energi haha.
Sen körde vi till Coop och handlade lite inför den stundande tjejkvällen. Meningen var att jag skulle hjälpa Sofie laga mat och så och vi hade väldigt fina ambitioner. Med hemmagjord pizza och piroger och kyckling och så. Helt plötsligt ringer det på dörren och varken vi eller maten var klar haha. Det slutade med att Marie och Elina gjorde pizzorna (superfina minipizzor formade som hjärtan). Anna och Sofie stekte kycklingen och jag och Sofie tittade på haha. Några piroger blev det inte ens. Nee men Fii gjorde faktiskt salladen och jag dukade och småfixade lite. Ändå roligare att hjälpas åt (speciellt när det innebär mindre arbete för mig, världens lataste). Gott som satan var det i allafall och vi hade det trevligt. Alltid kul att träffa nya snälla människor. Precis när vi ätit upp utbrister någon: Melodifestivalen! Vi skulle ju se Måns. Vi slog på TVn och hann precis se de båda duellerna. Så vi fick sett och hört Måns ändå :D Duktig var han och låten var bra, fast den var ingen ny Cara Mia precis. Efter det körde vi en omgång Så det kan låta och jag och Sofie vann, woohoo. Jag var ganska trött under kvällen tyvärr men som tur är var de andra också det så vi hade bara en lugn och mysig kväll. Typ vid två tiden kom Fridh dit och snackade lite. Han fick utstå en hel del men det får man räkna med när man crashar en tjejkväll. Han fick bland annat svara på vem i handbollslaget som hade störst paket. Vet inte om vi fick ett ärligt svar men kanske hehe.

Fast jag inte hade druckit så mycket sov jag över hos Sofie. Men hon skulle spela match på söndagen så vi hann nästan bara vakna innan jag stack hem. Jag var bara hemma en liten stund sen körde jag och hämtade Maria så körde vi till Fyndbörsen för hon behövde en ny mascara. Efter det körde vi in till stan och gick där en stund medans vi väntade på Bella. Jag köpte ett par leggings och en klänning till syrran som hon velat ha helt länge. Jag hittade en annan klänning som också va fin men den skulle jag aldrig använt. Förutom möjligtvis om jag skulle på bröllop så om nån tänker gifta sig nu och bjuda mig så hör av er ;)

Eftersom vi var lite hungriga bestämde vi oss för att gå och käka och vi hann precis med lunchpriserna på Jensens Böfhus. Mumsfillibaba så gott det var. Vi det laget hade Bella också hunnit in till stan och vi satt och snackade om lite allt möjligt. Efter maten åkte vi hem till mig och tog ett värmande bubbelbad. Alltid lika mysigt. Fast denna gången fick Maria ansvaret för badskummet vilket resulterade i att vi nästan drunknade i skummet hehe. Efter badet åkte de hem och så chillade jag lite. Kollade på Gossip girl och One tree hill med syrran och sen gick jag och la mig.

Idag efter jobb ska jag hämta upp Maria och så ska vi träffa Bella. Hon åker till Polen imorgon och sen lär vi inte träffa henne förräns till sommaren (saaakna!). Vet inte riktigt vad vi ska göra idag men det spelar inte så stor roll. Sällskapet som är det viktiga. Denna veckan är första veckan på länge som jag inte har fullbokad. Men det går att ordna hihi. Nä nu ska jag tänka lite mer på London och kanske googla runt lite :D
XOXO Charre

Dark Angel

Tjoo!
Idag är det fredag, muums! Har precis kommit tillbaka från lunch med min lilla älskling Maria. Eftersom vi bara har en halvtimmes lunch fick vi ta och käka snabbt. Jag hämtade upp henne på hennes jobb sen körde vi till Ikea. Där käkade vi två korvar var och delade på en läsk (haha man får ju ta hur mycket man vill så varför betala för två då). Sen köpte vi lite delicatobollar till fredags fika. Precis när jag ställt mig i kön hittar Maria Marschoklad. De kostade 5kr för fem stycken. Jag menar hallå det är nästan gratis ju. De går i och för sig ut på söndag men sannolikheten att de finns kvar tills dess är inte så stor hihi. Mysigt var det i allafall med lite paus från jobbet.

Igår när jag slutat körde jag och hämtade syrran så körde vi och handlade lite mat. Vi körde hem och käkade innan jag drog iväg till Laserdome. Vi skulle mötas där lite innan sju. Det var jag, Bella, Andreas, Tobbe, Alex och en brud som jag tror hette Martina (hon presenterade sig inte när hon kom). Vi blev det gröna laget tillsammans med fyra andra tror jag det var, eller kanske bara två andra men skitsamma. Jag blev Dark Angel :) och svettigare väst får man fan leta efter, den luktade inte nådigt kan jag säga. Vi gav oss in där i lokalen i allafall och jag sprang runt och kände mig helt vilse precis som förra gången. Jag letade desperat efter ett sånt torn som jag stod i sist jag spelade men jag hittade aldrig det. Jag hamnade till slut i ett hörn nånstans med två från mitt lag som jag inte kände. Gröna laget vann första omgången överlägset. Dock kom jag sist men det är en annan femma haha.

Andra omgången ville röda laget att vi skulle köra med baser istället. Man får då vars en bas som man ska försvara och jag anmälde mig att vara försvarare så fick de andra i laget attackera. Detta bestämde jag medans han stackars killen som jobbade där försökte förklara för oss så han sa till mig: det är heeemskt vad du snackar! Som om deet skulle vara första gången jag hör det haha. I allafall så började andra omgången då och det var det tråkigaste jag har varit med om. Det tog säkert tio minuter innan nån ens kom i närheten av vår bas så då bara stod man där och glodde. Och helt plötsligt så kommer det typ tre personer från det röda laget och attackerar och då är jag givetvis själv vid vår bas. Men vi reder ut det ganska snabbt. Sen lyckades jag till och med ta mig bort till deras bas och skjuta några gånger så vi fick poäng. Sen var tiden ute och vi fick gå tillbaka ut till killen som jobbade där. Gröna laget vann igen woohoo. Kan bero på att Tobbe var grym och skjöt alla hehe.

Sista omgången var vi inte så många kvar så då bestämde de andra att vi skulle köra alla mot alla. Det tyckte jag inte var det minsta kul. Var man än vände sig var det ju fiender och jag blev skjuten hela tiden. Jag hittade äntligen till det där tornet jag letade så efter och jag försökte stå där och skjuta alla men helt plöstligt kom folk från alla håll och jag försökte springa där ifrån. Nu blev jag straffad för att jag hade letat efter det jäkla tornet för nu kom jag dit var jag än försökte springa. Helt sjukt. Till slut lyckade jag springa där ifrån och så sprang jag runt en hörna och där stod det en man och lurade. Jag blev så sjukt paff och rädd så jag bara gallskrek. Kunde ju gett mannen hjärtattack för sjutton. Haha lättskrämd kan man lugnt säga. Sen när det var kanske fem minuter kvar sprang jag åt nått håll (fråga mig inte vart) och så helt plötsligt var jag helt ensam. Var jag än gick såg jag ingen. Det var så mina klackar började eka. Så när slutsingnalen gick såg jag fortfarande ingen och när jag väl kom ut var jag absolut sist. Helt borta hihi. Denna omgången kom jag fyra dock! Inte illa ju. Fast det kan ju bero på att jag var borta så ingen kunde skjuta mig, i och för sig kunde ju inte jag skjuta någon då heller. Men de andra måste ha varit sjukt dåliga sista omgången för jag blev träffad 63 gånger men jag skjöt bara folk 55 gånger. Så jag låg på minus och ändå kom jag fyra. Kanske för att jag alltid skjöt folk i ryggen. Haha sån backstabber. 

Denne helgen blir en riktig Sofiehelg! Naajs :) Ikväll blir det förfest eller ja förkrök hos henne och sen drar vi till Slagt. Förhoppningsvis dyker Maria och Bella också upp under kvällen men det får vi se. Just det innan jag ska till Sofie ikväll ska jag först till syrran och klippa mig. Och fall jag är snäll ska hon locka mitt hår med så jag blir fin. Är sjukt sugen på att göra något med mitt hår men jag vill och vågar inte riktigt. Jag hade velat prova vara brunett, men bara för en dag. Så vill jag klippa mig lite kortare och fylligare i en sån lite rockig frisyr som jag såg i en tiding för kanske fem år sen. Men det är stora förändringar så det blir nog inget med det hehe.

Sen imorgon på dagen vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske tar det lite lugnt och tar igen mig efter Slagt, om jag ska orka vara vaken hela kvällen sen :P Eller så kanske det blir fika med någon vem vet. På eftermiddagen sen ska jag till Sofie för jag ska hjälpa henne lite och göra mig i ordning där. Hon ska ju ha bojkotta-alla-hjärtans-dag-middag. Ska bli sjukt kul faktiskt. Sen ska jag sova hos henne. Myspys juh :)

På söndag blir det nog lite Maria-och-Bella-dag men vi har inte bokat så mycket än. Men älsklings-Bella åker ju snart bort igen så man får ju ta vara på tiden.

Ne nu får jag väl jobba lite (yeah right haha). Men ni får ha en övermysig helg för det tänker jag ha.
XOXO Charre

Full på kaffe?!

Heelloo!
Får tokspel på min dator här på jobb. Den fungerar helt enkelt inte. När jag skriver mail kommer de aldrig fram eller så försvinner de så fort jag trycker på skicka. När jag skriver här på bloggen och har skrivit ett antal rader och trycker på spara försvinner det. Superskojigt. Ibland gör jag sånna testet på kvp.se och när jag är på typ fråga 15 av 18 börjar testet om från början. Vad som händer när jag försöker använda Facebook ska jag inte ens gå in på. Fungerar gör det inte i allafall. Det som är mest störigt av allt är att jag har en ny dator som bara ligger och väntar på att installeras, men så är där en kille på it-avdelningen som är så superöverseg som det bara går att vara. Givetvis är det just han som har fått i uppdrag att fixa den sista saken som måste fixas innan min dator kan installeras. Så jag väntar och väntar, har gjort det i över en månad nu. Jaja det kommer väl...

Hmm igår slutade jag halv fem men jag hade lovat att hämta Maria klockan fem så jag fick slöa mig lite från jobb. Så precis när jag funderade lite på hur jag skulle fördriva tiden kom min kompis från Helpdesken och snackade med mig i tjugo minuter. Vi snackade om lite allt möjligt och jag fick lite uppdateringar.

Sen körde jag och hämtade Maria och så körde vi till Mobilia för att möta Bella. Vi tog först en fika på dumma Espresso House hehe. Jag och Maria satt chill och snackade som vi brukar men rastlösa Bella ville hellre shoppa. Men först hann vi fika en liten stund och Bella drack kaffe som hon svor på hade blivit spetsad med nånting. Förutom att det inte var så troligt logiskt sett så började hon uppträda lite småpackad haha. Till slut gick vi med på att shoppa istället (som om det tog mycket övertalning hihi). Jag och Maria hade bestämt att Bella skulle köpa nya svarta pumps för just nu spatserar hon runt barfota i ett par sandaletter när hon ska ut och festa. Detta funkar ju inte heller! Vi lyckades få henne att köpa ett par men hon vägrade att prova dem så när vi kom hem var de ändå förstora. Bäst för dig att du bytar dem mot de andra med lite högre klack haha! Maria köpte dem med lite högre klack hon med fast hon tog ett par ursnygga i mörkrosa. Jag förbannar den dumma skoguden som inte gav oss samma storlek...

Maria hade ju fått avin för ett paket som låg och väntade på posten. Efter som de stängde redan sju fick vi snabba oss dit. Och jaaa det va mina nya Asos-skor i lådan. Woohoo de var fina faktiskt. Lite höga för min smak egentligen, det blir så jobbigt att gå i dem för trampdynan. Och vänsterskon var lite stor men det löser man med sån gelepads bara. Så nu kan jag stappla runt nästan 1,80 lång :D Kuuul! Min syrras skor som hon hade beställt var dock ännu högre. Och tyvärr passade bikinibyxorna Maria så dem kan jag sluta hoppas på :P

Efter vi hämtat paketet åkte vi hem till Bella. Jag visade Maria några av hotellen i London som jag kollat på. Sen tittade vi på lite roliga klipp på youtube och så letade vi efter resa till Bella. Vi tycker hon ska komma hem till den 28:e igen. Men tyvärr verkar det som att hon har mycket skola och som att biljetterna är lite dyra.
Dock så känns det som att jag och Maria kommer närmare och närmare vår Londonresa. Och vem vet Bella kanske dyker upp där med. Hoppas det blir av. Vi har hittat lite olika paketresor till helt okej priser. Och alla hotellen är antingen typiskt engelskt pampiga eller typiskt engelskt lite smågulligt pittoreska. Vi ska nog hitta nått bra. I allafall om mitt mail någonsin kommer fram till Maria så hon kan se på alternativen hehe.

Idag efter jobb blir det Laserdome med Tobbe, Bella, Andreas och några till fast jag vet inte vem än. Ska bli kul faktiskt. Har bara spelat en gång där och en gång på Lasercity. Jag tyckte det var lite läskigt sist för alla var helt vilda. Men nu är vi en större grupp så blir nog kul.

Nu räcker det för idag. Ska kolla fall Facebook funkar för tillfället. Måste kolla in mina nya bilder som Maria hann lägga upp innan mig :( haha så går det när man är slööö...
XOXO Charre

Man borde märka killarna!

Goddagens!
Idag är det onsdag. Skönt. Bara två och en halv dag kvar att jobba innan helgen. Det går snabbt, men det gör det nästan alltid. Var precis inne och kollade på Blocket. Köpte en jacka där igår och jag kom överens med tjejen att hon ska skicka den till Malmö för hon bodde i Jönköping. Men jackan låg fortfarande kvar på Blocket. Hoppas innerligt att hon inte drar sig ur. Vill sjukt gärna ha jackan ju. Det är en sån rosa och mörkblå Henri Lloyd seglarjacka, knappt använd. Fick den för 700kr och de kostar ju 2000kr i nypris. Jag har velat ha en sån ända sen de var så superpopulära men jag ville inte ha en då för alla andra hade sånna. Jag vill hellre ha en nu och vara lite ensam om den.  Men jag håller tummarna så ser vi vad som händer.

Skorna som jag skulle bjuda på igår på Tradera fick jag inte. Jag väntade ända tills sista minuten men sen hade en annan tjej lagt ett maxbud som var högre än jag trodde så jag hann aldrig bjuda upp till det. Men det gör inte så mycket. Skor är ändå lite dumt att köpa utan att prova. Fast det har jag ju i och för sig gjort på Asos redan. Maria skrev ett mail och sa att hon hade ett paket att hämta ut på Malmborgs. Förhoppningsvis är det mina nya skor. Iiihh hoppas på det. Är lite nyfiken på dem. Kommer säkert bli besviken bara för det. Nää nu ska vi inte vara negativa. Jag får vänta och se helt enkelt.

Igår slutade jag vid halv fyra ungefär. Då körde jag till Jägersro Center och väntade där på Sofie, Emma och Marie. Jag gick runt för mig själv i affärerna medans jag väntade. Jag lyckades inhandla ett par nya rosa skidvantar. Superfina och matchar nya hjälmen gör de också :D. Kostade dessutom bara 59kr, rena klippet ju! Hann in en runda på Systemet också och konstaterade att en Baja Päron bara kostar 139kr. Så en sån får jag gå och köpa sen. Tänke köpa den till Sofie i alla hjärtans dag present (men bara om hon delar den med mig hihi). Efter ett litet tag kom då de andra till slut. Vi slog oss ner på fiket Hot n' Cold och jag körde samma sak som förra gången. Coca-Cola med jättekanelbulle. Mumsi.

Det blev som vanligt en hel del tjej och sex snack. Underbart kul tycker jag. Jag blev även lite uppdaterad om helgens händelser. Vi kom fram till att man aldrig någonsin ska följa med en kille hem innan man har kysst honom. Fall han kysser riktigt dåligt kan man bara vänta sig att resten är dåligt också. Plus att då är det lite svårare att slingra sig ur. Upptäcker man redan på utestället hur dålig han är på att kyssas kan man bara *puff* försvinna hihi. En läxa för framtiden haha.

På lördag ska vi ju ha tjejkväll och vi kom fram till att vi borde ha kill-aktion hehe. Kuuul. En kille har redan ställt upp. Sofie skulle få en gratis eftersom vi ska vara hos henne. Men hon skulle få den som blev över fast det gjorde inget för alla skulle vara snygga ju. Vi är inte alls sexistiska näädå....

Vi gick och tittade lite i affärer och letade efter en sak som jag inte skriver här hihi. Vi hittade det inte i allafall. Vid det här laget hade Marre gått hem och det var bara jag, Sofie och Emma. Vi fortsatte diskussionen om det här med kyssar och så och att man kan få tag på en som kysser som en hund eller en som helt enkelt försöker käka upp en. Vi kom fram till att man borde märka dem. Olika betyg så andra tjejer kan veta i framtiden. Tänk ändå, du hittar en kille som är het och så ser du att han bara fått en etta i betyg. Tänk vad du kan bespara dig själv. Hahaha vet inte riktigt hur vi skulle genomföra detta men det är en annan sak. Bra idé i allafall. Fast jag hade i och för sig aldrig någonsin velat att killarna skulle göra samma sak och det är ju lite dubbelmoral men skit i det :)

Sen gick vi runt på Lindex ett tag och letade efter en rosa tygros som Sofie ville ha. Den fanns inte någonstans förutom i skyltfönstret på en docka. Men den fick hon visst inte köpa förräns de tog ner skyltningen. Lite sjukt eftersom då har de ju falsk marknadsföring då det de gör reklam för faktiskt inte finns i affären, men men inget att göra åt. Jag hittade ett par helt fina benvärmare men jag orkade inte stå i kö. Men idag ska jag troligtvis till Mobilia med Maria och Bella så kanske slinker in och köper dem idag istället. Vi får se. Efter Lindex tog vi en snabbis in på Din sko. Sofie hittade ett par skor som hon blev blixtförälskad i. Eftersom hon inte hade någar pengar köpte jag dem så länge (till henne alltså hehe). Vet så väl hur det är när man hittat något man jättegärna vill ha och så väntar man på att man ska få pengar och då är det slut. Sörjer fortfarande de underbart snygga G-star raw 96 jeansen som jag hittade. De satt helt perfekt och var megasnygga. Men jag hade inga pengar då och nu finns det ingenstans. Inte vad jag kan hitta i allafall. Snyft! Men jaja ville inte att det skulle bli samma sak för Sofie så jag lånade henne pengarna så klart.

Ne men som sagt så blir det date med mina små älsklingar idag. Får se vad vi hittar på. Sen ikväll spelar MFFs U-21 lag mot Stadslaget men får väl bara kolla resultatet. Sverige spelar ju landskamp mot Österrike men jag får se om jag hinner hem och kan se den. Klockan 21 ikväll är det ett program på fyran tror jag som heter God natt 90 gånger om dagen, eller nått sånt. Det handlar om människor med narkolepsi. Och jag vet att detta jag kommer säga nu kommer göra att vissa tycker jag är elak men jag kan inte hjälpa det. Jag tycker det är hysteriskt roligt att titta på när folk bara somnar hux flux. Som sagt vet att det är supersynd om dessa människorna men jag kan inte hjälpa att jag garvar satan när jag ser det hahaha. Illa! Men jag är ärlig i allafall.
Hoppas ni inte avskyr mig nu...
XOXO Charre :)

Resor...

Jag vill resa. Nu. Imorgon. Eller ja när som helst hehe. Planerar och snackar alltid om att vi ska åka hit och dit men det blir sällan av. I år har jag dock en del planer som nog ska bli av. Har ju redan kommit iväg till Tyskland. Sen den 21:e mars blir det Österrike en vecka med familjen. Förhoppningsvis kommer jag och Maria och kanske Bella ha vatt i London då, eller i allafall att vi ska dit när jag kommit hem. Sen har vi ju pratat om att åka några stycken på tvåveckors semester i sommar, kanske till Turkiet. Det ska nog också kunna bli verklighet. Den 4:e april ska jag åka till Göteborg, eller ja utanför tror jag. Vet inte riktigt men jag ska se Häcken spöas av MFF så jag ska ju dit de spelar hehe. Ska bli kul. Sen lär det ju bli fler MFFmatcher jag åker på också. Har ju funderat på att åka en vecka med syrran också på solsemester. Mitt största problem är att jag inte har så mycket semester. Men det löser sig. Maria tyckte vi ska åka till Ullared med och det vill jag ju också. Men helst inte på helgen men då behövs det en semesterdag till hehe. Var ska jag få det ifrån.

Igår gjorde jag inte mycket. Slappade mest och kollade på TV med mamma. Vi såg Familjen Annorlunda. Shit kom verkligen fram till att jag ska ha max två barn. Fast jag konstaterade i och för sig att jag jättegärna vill ha en flicka. Så om jag bara får pojkar vad gör jag då? Fortsätter tills jag får en flicka? Helt plötsligt kanske man har en 7 barn då. Orka! Haha ne inget jag behöver fundera på nu.

Idag efter jobb blir det fika med Sofie och Emma. Najs najs. Får höra vad jag missade när jag inte hängde med ut i fredags. Sen ikväll ska jag ta tag i att lägga in lite foton och så. Har lovat Maria att hon ska få dem så får väl ta mig i kragen. Hon ville ha en massa låtar också så får fixa det.

Jaja idag har jag inte så mycket att säga. Kortaste inlägget hittills tror jag.
XOXO Charre

Sällskapsspel, charader och Bordershop

Helloo
Ännu en måndag här. Tråkigt. Helgen har dock varit desto roligare. Just nu sitter jag här och är proppmätt på jobb. Så fort jag har skrivit färdigt ska jag ut och kolla resor. Maria vill så himla gärna åka till London. Speciellt nu när Rebecka berättat hur najs det var. Så jag ska kolla runt lite och se om jag hittar något till ett bra pris. Vi får väl se hur det blir. Hade varit kul om det blir av.

I fredags fick jag sluta lite tidigare (ovanligt va haha). Jag körde och hämtade syrran så hon också fick sluta lite tidigt. Vi käkade min favvismat. Citronkyckling med pasta, vårt eget recept nam nam. Sen hade jag lovat att jag skulle köra mammorna och papporna så det fick jag ju göra. Tänkte hämta Sofie på vägen men hon var i duschen så hon fick ta sig hem till mig själv. Plockade dock upp Emma på vägen och strax efter vi kommit hem kom även Bella och Maria. Vi körde en snabb omgång Med andra ord medans vi väntade på Sofie. Mitt lag vann (jag, Anna och Emma). Sen när hon kommit körde vi en omgång till men med tre lag denna gången. Mitt lag vann igen (jag och Sofie). Här kom en hel del sköna beskrivningar som vanligt. Bland annat skulle jag komma fram till ordet "näshår" men missuppfattade och gissade snorhår hehe. Sen skulle Emma förklara Mark Levengood för Maria. Hon fattar Levengood men hon kommer inte på förnamnet. Emma ska hjälpa på traven och säger: sånt du går på ute. Maria gissar gräs. Haha juust det, det är han den där kända människan Gräs Levengood. Underbart! Piano piano blev nästa spel och jag och Anna var i samma lag. Och gissa vaad? Vi vann hehe. Sen körde vi en snabbis på Så det kan låta 2. Jag och Maria mot Anna, Emma och Sofie. Jag och Maria vann men eftersom vi började krävde de andra att de skulle få sitt sista kort så då blev det väl lika då...

Här någonstans kom Sofie och Emma fram till att de skulle börja dricka och dra ut och festa. Jag hade gärna följt med men kände mig trött och hängig efter förkylningen. I allafall så berättade Sofie om ett samtal hon hade haft med sin kusin som tyckte att hon festade mycket när hon festar varje helg (tycker inte jag är så mycket men ändå). Sofie kom då med veckans citat: Sprit löser ingenting... Men det gör ju inte mjölk heller. Hahaha klockrent.
Efter detta drog sig Maria hemåt eftersom hon skulle jobba lördag morgon och Bella hade också redan dratt. Vi andra körde en omgång av Brainstorm. Jag och Emma mot Sofie och Anna. Vi fick bland annat temat 90-talet. Fatta så svårt det var. Allt som kom på 90-talet är så självklart att man inte tänkte på att det kom då. Vi fick noll poäng och min första förlust för kvällen var ett faktum. Vid ett-tiden, tror jag, stack Emma och Sofie till Slagt och jag gick och la mig.

På lördagen ringde min klocka vid tio. Den fina svarta klänningen från Style gick ut 10.18 på Tradera. Jag kunde tänka mig att betala runt 500kr med frakt. När aktionen var slut var prislappen på 560kr plus 50kr frakt. Det är fan inte värt det. Kunde sovit lite till istället.. Jag och Anna skulle se MFFs träningsmatch klockan 13 men innan det åkte vi ut till farmor för hon behövde hjälp med en sak. Det var snabbt fixat och vi fick skjuts till Konstgräsplan nummer 9. Där träffade vi Linus och Oskar och sen kom även Fanny och Jucke. MFF besegrade Landskrona BOIS med 3-0. Underbar seger men isande kallt. Ne längtar supermycket till Allsvenskan istället. När man slipper stå bakom ett staket i 2 plusgrader och se sitt MFF spela mot ett uselt motstånd på konstgräs. Annat blir det på nya stadion.
När det var en liten stund kvar av matchen kom Linnea. Hon tränas för att bli en riktigt MFFare. När matchen var slut tog vi bussen hem för att hämta bilen. Sen körde vi ut till Svågertorp och käkade sen lunch och sen handlade Linnea på Rusta till julklappsspelet.

Vi skulle vara hemma hos Danne och Jenny på julfest klockan 18. Jag och Anna stannade bara på middagen för vi skulle på inflyttningsfest hos Fanny (som flyttat in hos Jeppa). Fast innan vi stack hann vi allt busa lite med sötnosarna Thea, Amanda och Alexander. Jag hade bestämt mig för att vara nykter på kvällen eftersom denna veckan skulle vi verkligen komma iväg till Tyskland. Vi skulle egentligen vara hos Fanny klockan 20 men det blev framflyttat en halvtimme. Jag kör och hämtar upp Maria, Bella, Emma och Martin och så kör vi in till stan och parkerar. Precis när vi kommer ut ur bilen kommer Linus och vem har han med sig? Jo Fanny och Jesper. Allt kändes inte riktigt planerat men det blev en sjuk fest och en sjukt ball fest med för den delen.

Vi började med att köra lite charader. I mitt lag var det jag, Jepser, Maria, Lotta, Emma och en kille som hette Jörgen. Vi spelade mot Anna, Fanny, Bella, Martin och Linus. Under spelet kom fler med i de olika lagen men det var vi elva som började och som då skrev de olika meningarna. Vi kom överens om att vi skulle ha tio meningar var med max fem ord i varje. Några exempel på våra meningar är:
Handlingsförlamad häst hoppar över hinder.
Jättebläckfisken suger av sin tandläkare.
Sparkcykel krockar med rosa elefant.
Borttappad ölburk hittas av myra.
Och ja resten fortsatte i den stilen. Ganska svåra saker att göra charader på men det är ju lite det som är meningen, det är då det är ball att titta på folk. Dock hade det andra laget inte gjort det riktigt så svårt så vissa av dem blev lite sura. Bara för att våra meningar var lite ologiska haha. De hade typ: köper te, rostar bröd, solnedgång och pungsvett. Dock så hade de sexställning: piraten. Jag tog den direkt nästan haha. Lite sjukt men sant. Ball var det i allafall och vårt lag vann ju överlägset. Det var i och för sig vi som räknade poängen men ändå.

Resten av festen var också ball fast jag var nykter. Men det var lite halvkaos hela tiden. Hela lägenheten såg ut som ett bombnedslag när vi gick. Jag var övertygad om att nån skulle ha hjärnskakning innan kvällen var slut. Detta på grund av att alla brottades och spelade Twister hit och dit. Ball men kaos... och aldrig någonsin en sån fest hemma hos mig. Fanny blev glad för Piña Coladan som hon fick av oss i allafall. Framåt kvällen gick hon och åt den med Coco Puffs hehe.

Söndag morgon då. Snaaark. Jag fattade inte varför den jävla klockan ringde redan halv nio. Men juuust det, Tyskland! Jag gjorde mig i ordning och försökte lägga in lite låtar på ett USB-minne så vi skulle ha lite musik till resan. Tyvärr hann jag inte så långt och till Linus förtret så var där inga Disneylåtar heller (vi hade haft allsång med en massa Disneylåtar på lördagskvällen). Jag körde hemifrån ca klockan tio och var tillbaka hemma igen vid nitton. Lång dag men riktigt härlig. Vi var ganska trötta allihopa. Jag körde dit och Maria satt framme med mig medan Linus, Bella och Jesper satt bak. När vi körde sa jag till Maria: shit vad den drar, för bilen drog verkligen mycket fast den inte var så tung än. Till min förvåning svarar Maria: Ja, jag känner det. Så paff jag blev och jag bara: hur kan du känna det liksom? Då menade hon att det drog kallt i bilen haha. Trodde hon hade nån ny dold talang.
Vi körde lite allsång i bilen och snart var vi framme i Rödby. Där käkade vi lite lunch innan vi körde på båten.

Sen kom vi till Bordeshop. När vi var klara där hade jag, Maria och Bella fyllt en hel kundvagn. Linus och Jeppa hade nästan fyllt en själva också (i sin stulna kundvagn hehe). Mitt kvitto landade på ca 3000 DKK. Dock var där åtta flaskor whiskey till min pappa och sen några flaskor till syrran och kusinen. Jag handlade en Bols Strawberry, en Tequila, en Passoa, en Apricot brandy licor (till Sex on the beach, kom dock på att det var aprikos jag köpte och inte persika men men), en Skyy och en Absolut vodka, en Blue curacao, en Cinzano Limetto, en Strawberry fields (som vi ska shotta mums) och en Montegua bay lemon. Nu har jag så det räcker ett tag fram. Hoppas jag haha. Fast jag kan inte bestämma mig var jag ska börja nånstans. Vill ha med mig allt men det går ju inte. Vi får se nästa helg vad jag bestämmer mig för. När vi sen skulle köra och registrera vår båtbiljett i en sån automatisk maskin bara registrerar brobizzen en resa. Whoops, nu hade vi helt plötsligt betalt 64euro till (vi hade ju redan köpt en T&R biljett för 500DKK). Men vi snackade med en dam på båten och hon sa att det löser sig. Så får hoppas det. Vi hade nämligen lagt bizzen upp och ner och då ska den inte kunna registrera, men tydligen. Vi kom hem säkert i allafall och som tur är stoppade varken polisen eller tullen oss för jag vet inte riktigt om vi höll oss innanför lagen där. Men skit samma hem kom vi!

Nu idag ska jag nog bara hem och chilla men resten av veckan är det fullt upp. Får berätta mer sen för nu är inlägget lika långt som Nobelvägen hehe. Ha en bra dag allihopa.
XOXO Charre

Yes vi var INTE på Espresso House :D

Äntligen fredag!
Naaaaaw just nu är här typ världens sötaste bebisar och hälsar på. Hon som jag är vikarie för, hon som är mammaledig, är här med sina tvillingar. De är pyttesmå, fast de är fem månader gamla. Skitsöta. De har sånna små nallebjörnsoveraller på sig. Alltså det rycker nästan lite i livmodern när man ser dem, haha nä så äckligt deet lät. Nä men söta är de i allafall så mycket kan man konstatera. Men just nu nöjer jag mig faktiskt med att hålla och titta. Annars händer det inte mycket på jobb idag. Sitter och käkar kakor som syrran bakade igår. Mums supergoda, tack snäckan!

 Igår efter jobb körde jag och hämtade upp Sofie. Det var dags för lite fika. Jag var inte alls sugen på Espresso House så jag tänkte länge och väl på var jag ville fika istället. Helt plötsligt kom jag och tänka på det lilla kafeet som ligger på Jägersro Center. Det som hette Ritas innan men numera heter Hot n' Cool Café eller något sånt. Mysigt var det minsann. Och helt okej priser faktiskt. Jag käkade typ världens största kanelbulle och den kostade bara 18kr. Sofie käkade en panini som till och med jag tyckte såg smaskig ut även om jag inte tycker om ingredienserna. Det stället får vi satsa på oftare. Inte långt till Skopunkten sen heller fall man skulle bli sugen på att handla lite skor på vägen hehe.

Vi fick en riktigt trevlig pratstund där vi täckte det mesta hehe. Pratade lite om hennes senaste ragg. Verkar va en goo kille, lycka till snäckan och hör av dig med nyheter :) Så snackade vi lite om nästa lördag när jag ska hem till henne för att bojkotta Alla hjärtans dag. Så är det när man inte har pojkvän då får man hålla ihop med de andra singlarna. Det ska bli trevligt minsann. Hmm sen snackade vi en riktig massa tjejsnack men det ska vi nog inte ta upp här haha.

Naw igår när vi satt där och fikade som kom en annan av världens sötaste ungar. En liten kille på max två år som var så himla söt och glad. Sjukt charmig. Sofie bara: shit sån tjejtjusare han kommer bli när han blir stor. Megagullig var han! Tänk att ha en sån glad lite unge som bara charmar alla. Hmm vi får väl se i framtiden hur det blir hehe.

Sån ångest igår. Hade hittat den rosa Style by stars klänningen i en storlek större på Tradera. Den låg på 330kr när det var en minut kvar. Jag la ett maxbud på 360kr men någon annan hade lagt ett högre maxbud redan. Så jag bjöd upp till 385kr men sen tyckte jag det blev för dyrt. Klänningen gick till slut för 460kr!!!! Helt sinnes, jag köpte ju min för 309kr. Nä alltså så mycket vill jag inte betala. Det är ju mer än den kostade på Style när den va splittny tror jag.
Jag gick in och googlade klänningen för jag ville hitta en av Styles egna bilder på den fall jag skulle bli tvungen att sälja min på Tradera. Helt plösligt hade jag hamnat i nån tjejs blogg och där stod det att Blondinbella har en likadan klänning. Alltså jag blev helt så, jag vet inte ur jag ska beskriva det. Jag avskyr att ha likadana saker som alla andra. Och att hon Blondinbella har den det skiter jag i för jag känner inte henne. Men jag pallar inte om folk skulle se mig i min nya fina klänning och säga: oh en sån har Blondinbella med. Usch nä den förlorade lite av sin charm där. Men jag får väl se hur jag gör. Hittar jag en ny aktion med den i kanske jag köper den till slut ändå.

Imorgon är där en annan Styleklänning som går ut vid tiotiden på morgonen. Den är svart med sånt brett rosa band i midjan och lite rosa detaljer i kanten både uppe och nere på klänningen. Också tuptoppsmodell. Den är storlek 36 men jag mailade tjejen som har aktionen och hon sa att hon har 34 och att den var för stor för henne. Då borde den passa mig. Men vi får väl se om jag vinner den. Den ligger på 290kr nu så lite rum är där ju att bjuda och hoppas på det bästa. Återkommer med resultatet sen hehe.

Ikväll får vi se om det blir någon spelkväll. Jag hoppas det men vi får väl se. Kan kanske bli av även om inte alla kan komma. Vi kan nog bli några stycken ändå. Men vi får se. Blir nog en lugn kväll i allafall. Sen imorgon är det äntligen match, dock bara träningsmatch men ändå. Ska bli kul.

Jaja men ni får ha en trevlig helg så återkommer jag på måndag med den redovisning av helgens bravader.
XOXO Charre

Hmm vad pratade ni om igår?

Tjabba!

Så var det torsdag igen. Snart fredag wohoo! Blir nog lite spelkväll igen. Alltid kul ju. Fast denna gången bjuder vi in killarna redan från början så de inte kommer och förstör sen.
Sitter här och har precis ätit lunch. Helt ont i magen fick jag. Säkert bara för jag slängde det i mig för jag var vrålhungrig. Har så ont i min läpp också. Fatta att jag har FYRA förkylningsblåsor inom ett område som är mindre än en halv centimeter i diameter. Ajaj ont gör det. Försökte ta en sån Alvedon som smälter i munnen och höll den på blåsorna så den skulle liksom smälta in i dem på nått sätt. Vill tillägga att detta faktiskt funkar med Treo för det bedövar direkt (alltså bara om blåsan har spruckit). Men nu fungerade tyvärr inte dessa smälttabletterna riktigt lika bra. Stod bara där och typ dreglade halvsöndrig tablett. Måste sett ut som jag fått rabies eller nått haha. Ont har jag fortfarande i allafall men det går väl över förr eller senare.

Igår efter jobb körde jag direkt till stan. Hade bestämt träff med Maria, Bella, Emma och Lotta klockan 17 vid HM på Gustav. Hann inte riktigt i tid men nästan. Vi bestämde oss för att gå till Espresso House på Lilla Torg. Otroligt hur ofta jag fikar på Espresso med tanke på att jag inte gillar det eller stödjer deras priser. Men tillängliga är de och pajerna är goda, mumsfillibaba.

Vi satt och snackade om lite allt möjligt och så helt plötsligt kommer vi in på sjukare och sjukare samtalsämnen. Det börjar med att vi berättar olika historier om sjuka saker barn har gjort eller sagt. Där var historier om bajs på golvet, om hur "vissa" skickar iväg barnen till någon annan när de bajsat istället för att ta det själv och saker om andra snorungar (som våra två lärarstudenter brukar kalla dem hihi).

Sen helt plötsligt gick snacket överstyr. Jag tror inte jag kan skriva vad vi snackade om för då finns det risk att vi blir arresterade eller att socialen ringer haha. Men kan hinta om att både E-bay och fryspåsar var inblandade. Snacket fortsatte sen en stund på gatan, efter att vi blivit utslängda från Espresso eftersom vi suttit där 25 minuter efter att de stängde. Historierna där ute handlade mest om Lottas kärlek till hundar. Eller ja vissa hundar. Inte de hon sparkar iväg utan bara de hon leker blindbock med hihi. Sorry Lotta en liten känga var du tvungen att få efter allt du slängde ur dig igår. Har då ändå varit ganska mild i mina beskrivningar.

Efter att vi stått utomhus ett tag beslutade vi att vi skulle gå på Donkan eftersom vissa var hungriga. Där fortsatte historierna. Det var slut på bajskatastroferna och istället gick vi över till ganska vulgära sånger och uttryck som vi eller andra sagt när de var små. Hehe jag tror nästan Lotta och Marias bror hade sagt värst saker av alla. Fast min sång som börjar med typ visa pattarna och slutar med fuck you-tecknet, som jag sjöng för mina chockade förskolefröknar, var ganska illa den med haha. Tillslut hade vi garvat tills vi nästan dog (det är träningsverk i käken och sex-pack på magen efter igår) och vi bestämde oss för att åka hem. Jag var dessutom svinhungrig och hemma väntade god flygande Jakob på mig, yammy.

Jag hade ju ändå bilen där så jag körde alla hem. Precis när vi släppt av Lotta hos Micke, som bor nära Sofie, tyckte jag mig se Sofie i en bil som stod parkerad i vändsonen. Jag höll ju på att vända runt när jag såg att det var hon så jag stannade mitt i mitten av vändsonen så ingen kunde komma fram hehe. Så då gick vi av bilen allihopa och stod där ett tag och snackade. Marie var också där och hon berättade lite om va de gjort under dagen. Fullständigt normalt hihi. Sofie berättade lite om lammköttet som hon precis smsat. Får väl följetången (och kanske början också) av den här historien senare idag. Ska ju nämligen fika med Fii idag :) Var ska vi fika? Hmm kanske Espresso House hehe.

Nu kom precis min arbetskamrat tillbaka från lunchen. Hon hade vatt och käkat kebab hahahaha. Nån mer som är sugen? Maria kanske hehe eller du Bella? Hmm ännu en sak från diskussionerna igår. FULLSTÄNDIGT NORMALT! Eller som en kille sa igår om mig, Maria och Bella:  Ni är lite speciella och virriga, fast på ett bra sätt. Hahaha så kan man också uttrycka det.

Nä nu är inlägget långt nog idag med. För jag har ju så mycket tid över så jag hinner skriva långa inlägg. Så det så :D
Idag blir det som sagt fika och imorgon spelkväll. På lördag ska jag hitta på lite allt möjligt mer syrran på dagen, bland annat MFFs första hemmaträningsmatch för året. Sen på kvällen ska vi ha julfest (ja i februari) med några av mina föräldrars kompisar. Får se hur länge jag stannar där. Blir kanske fest sen. Inte för att jag tänkte festa för mycket för på söndag ska vi verkligen till Tyskland och då tänker jag inte va bakis. Kul helg ska det bli förhoppningsvis.
Ha det!
XOXO Charre

Middag för tre

Hallooj

Imorse när jag vaknade mådde jag sådär faktiskt. Redan igårkväll kände jag mig lite krasslig och misstänkte att jag nog kommer bli sjuk. Men imorse var det sånt mellanting. Jag var liksom lite för dålig för att gå till jobb men samtidigt mådde jag inte riktigt så dåligt att jag ville stanna hemma heller. Det slutade med att jag dividerade med mig själv fram och tillbaka och tillslut gick jag till jobb. Får väl se hur jag mår i morgon. Hoppas innerligt på nån mirakulös tillfriskning snart.

Igår fick jag sluta redan 14.50 fast jag slutar 16.30 egentligen. Skitskönt. Bara det att jag hade lovat Maria att jag skulle hämta henne så jag körde in och hälsade på syrran på salongen en stund. (Salong HoS Anna, lite gratis reklam hehe, skiitbra salong med världens bästa frisör). I allafall så kände jag för att fixa mina ögonbryn lite så det fick Anna i uppgift denna dag. Faktiskt första gången jag fick dem plockade. Har liksom inte riktigt orkat innan. Mina ögonbryn är ju så ljusa så de syns inte, eller jo om du står max 30 cm från mitt ansikte syns de haha. Men nu jävlar plockades det. Och saatan vad ont det gjorde. Fast Anna var duktig och det gick ganska snabbt och det blev fint.

När klockan började närma sig halv fem körde vi bort och hämtade Maria. På vägen hem hämtade vi även ett paket på Söderkulla som mamma beställt från Tradera. Hämtade det i en videobutik. Kändes lite underligt, speciellt eftersom jag var tvungen att hämta det på Söderkulla och det är ju faktiskt en bit hemifrån mig. Men det gjorde vi i allafall sen körde jag hem lillsyrran och så körde jag och Maria hem till henne. Efter bara en liten stund gick vi in till Bella. Vi skulle bestämma var vi skulle äta. Alla var överens om att vi var sugna på planka men varifrån var lite svårare. Tillslut enades vi om Pub Vagabond på Kulladal.

Så vi körde dit, fick ett bord och beställde. Jag kom med en lite underlig förfrågan. Eftersom jag inte gillar potatismos fick jag alltså en plankstek med endast kött på hehe. Ser kanske inte lika aptitligt ut men gott var det. Mums med pommes och bearnaisesås till :D Efter maten började jag dock känna mer och mer att jag inte var riktigt tiptop så medans Maria och Bella satt och skrattade halvt ihjäl sig över ett skämt satt jag nästan och somna. Sorry tjejer inget personligt haha. När vi käkat och snackat färdigt körde jag hem dem för jag behövde verkligen gå och lägga mig. Jag däckade nästan så fort jag kom innanför dörren.

Dock innan jag somnade hann jag smsa med Sofie lite. Vi kom fram till att det blir fika imorgon så länge jag inte insjuknar helt. Så frågade jag henne fall några andra kompisar hade kommit fram till London. De åkte nämligen dit i måndags när det var snökaos där och många plan var inställda och så. I allafall så svarade hon att ja de hade kommit fram. Sen skrev hon: ska nog till Big Ben ikväll tror jag. Då trodde jag hon hade slutat prata om dem och berättade vad hon själv skulle hitta på så jag satt och funderade var sjutton Big Ben låg i Malmö och vad det är för något. Jag kom ju inte fram till något så jag skrev tillbaka: Vad är Big Ben? Hon svarar lite halvförvirrat kan jag tro att det är ju den stora klockan. Som jag garva åt mig själv sen haha. Hur dum får man bli liksom. Sorry Sofie, jag är inte så trög som jag verkade hihi.

Idag efter jobb blir det fika i stan. Mysigt juh. Får hoppas att jag inte smittar. Och får se till att ta det lugnt. Får innerligt hoppas att vi ska hålla oss inomhus i allafall för jag har bara mina jacka med den dumma dragkedjan på. Den gick sönder i lördagskväll så nu fryser jag för den går inte att stänga hehe. Får väl rota fram förra årets istället.
Japp nu ska jag snarka mig igenom resten av dagen. Får se om jag är frisk imorgon, om jag inte är det blir det nog inget nytt inlägg då tyvärr.
But I'll be Back!
XOXO Charre

Tjockis haha!

Arrghh blev så deprimerad när jag kom hem igår. Min efterlängtade klänning från Tradera hade kommit. Jippie! Men passar den mig? Nää då för det gör den inte. Snyft... Det stod i aktionen att den var 36. I klänningen står det S. På Style by stars hemsida står det : Välj Alltid din vanliga storlek. Så allt pekar ju på att jag borde kunna ha den här klänningen. Jag är typ modellen för storlek 36. Jag har det alltid, eller S då. Och jag har snarare 34 än 38 men tydligen inte i detta fallet. Blir till att banta rejält haha. Hmm eller inte. Får köpa klänningen i en storlek större istället. Ska bara lyckas sälja denna först. Men jag har sett ut mitt offer. Så länge den passar lilla kusinen Fia så köper hon den. Hon behövde liksom en rosa klänning för hon vill sticka ut när hon ska på gothfest hehe.... :D

Gårdagen var annars ganska händelselös. Jobbade först som vanligt. Körde sen och hämta syrran på vägen hem. Väl hemma hittade jag då klänningen och började att ha lite slagsmål med den. Fick den på mig men i den såg jag ut som faan. Jag hade lugnt kunnat konkurera med en viss tjej i lila klänning som firade nyår med oss hrmm haha. Inte fint i allafall.

Sen kollade jag och Anna på finalen av Top Model. Min favvis vann inte tyvärr. Hon kom bara trea. Tjejen som vann var i och för sig en av de första jag hejade på men hon var ändå inte den jag ville skulle vinna. Nu ska jag inte avslöja mer fall någon som läser inte har gjort som jag och laddat ner avsnitten i förväg.

Sen blev det middag och igår fick vi fläskpannkaka MUMS. Jag käka typ halva plåten som vanligt. Smaskis :D Efter maten ringde jag Maria för hon skulle beställa lite från Asos och hon hade sånt erbjudande med bara 10kr i frakt. Det vore ju synd att missa det så då kunde jag lika gärna beställa med. Jag hade hittade tre klänningar och en kjol jag ville ha. Men två av klänningarna tyckte jag var lite dyra. Eller alltså hade jag hittat dem i en affär hade jag inte brytt mig så mycket men jag orkar inte beställa något som kostar så mycket när man inte vet om det passar. Den tredje klänningen och kjolen var på rea så de fanns givetvis inte i min storlek. Supersynd för fina var dem. Sen fanns där ett par superfina bikinibyxor men de hade Maria redan paxat så jag får väl hoppas på att de inte passar henne så jag kan köpa dem, haha ;) Nä i slutändan blev det ett par skor som jag tittat på ett tag. De sitter helt fult på tjejen som har dem på sig men det är kanske bara hon som har fula fötter. Får hoppas det. Syrran lyckades också slänga in en liten beställning på ett par skor. Så vi får hoppas att leveransen kommer snabbt och att allt passar för nu är jag nyfiken på min nya skor. 

Sen innan jag skulle gå och sova bakade jag och Anna lite av mina goda kolakakor som jag skulle ha med på jobb. De blev mycket uppskattade kan jag säga. Under tiden vi bakade lade pappa även fram ett litet förslag. Syrran vill supergärna åka utomlands i sommar men hon har liksom inga pengar. Så mamma och pappa har sagt att de kan bidra med upp till 2500kr. För att göra detta rättvist så får jag ju samma summa pengar. Då kunde jag välja att åka på en veckas semester med syrran eller ta pengarna till den semester jag ska åka på med Maria, Bella och co. Bara det att jag har ju bara 5 veckors semester. En kommer gå till Österrike, två till semestern med kompisarna och sen har jag då två veckor kvar, eller nio dagar för jag har redan använt en dag. Så hade jag ju tänkt använda några av de andra dagarna för att kunna åka på MFFs bortaresor. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Jag älskar ju att resa så det hade vatt underbart och suerkul. Ball att åka med syrran dessutom juh. Men samtidigt känns det lite bull att inte ha en ända dag ledigt på hela sommaren där man bara är hemma och chillar. Jaja detta tål att tänkas på, men blir det någon resa blir det troligtvis en sista minuten i början av juni så jag har ju ganska mycket tid på mig att tänka.  

Idag efter jobbet ska jag träffa <3 Maria och Bella <3 fast vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det löser sig. Sen imorgon blir det fika med Maria, Lotta, Emma och troligtvis Bella med. Så det ser jag också fram emot. Går mot en rolig och fullsmäckad vecka. Men det är ju så jag gillar det hehe.
Ha en härlig dag allihopa. Själv längtar jag efter värmen :D
XOXO Charre

Biljard, fest och jacuzzi!

Hmm denna helgen har gått sjukt snabbt. Fast vilken helg gör inte det... I fredags efter jobb åkte jag först hem och chilla lite och käkade och så. Väntade på att Maria skulle sluta jobba för hon jobba ända till 19 stackaren. Under tiden jag väntade på henne smsade Emma och fråga vad jag hittade på. Vi bestämde att jag skulle höra av mig när jag snackat med Maria så det gjorde jag.

Vi kom fram till att vi skulle dra och spela biljard. Martin hängde också med så vi var fyra stycken. Vi spelade på två bord och körde att vinnaren mötte vinnaren hela tiden. Det fick jag dock aldrig uppleva då jag inte vann en ända gång. Men hallå hur kul var det liksom. Jag brukar i allafall vinna nån match men näää inte denna gången. Jag fick se mig besegrad helt enkelt. När vi spelat färdigt hängde jag med Martin och Emma hem för att se på film. Maria valde sängen istället eftersom hon skulle jobba lördag morgon klockan 9.

Vi bestämde att vi skulle se Don't mess with Zohan. Bara det att vi fick leta i en halvtimme efter filmen första haha. Men som tur var va jag där och rädda situationen. Jag vände på en DVDskiva och det var ju givetvis rätt film :D Jag tyckte faktiskt att filmen var sjukt ball. Lite underlig kanske men dock ball. Jag menar Adam Sandler och Rob Schneider i samma film då blir den konstig helt enkelt. Men vi garva gott och käka jordnötsbågar MUMS. Sen skulle jag gå hem men jag var så trött så det tog mig en evighet att ens komma upp ur soffan. Men upp kom jag och gick hem och stöp i säng.

På lördagen vaknade jag redan klockan nio på morgonen. Skitrött! Jag hade bestämt med Sofie att vi skulle gå i stan. Vi sågs i stan vid halv två tiden tror jag. Båda var helt hungriga så vi bestämde oss för att börja med lite lunch. Vi provade ett av de matställena inne på andra våningen på Triangeln. Jag måste skamligt nog erkänna att jag aldrig ens varit där. Och då har jag ändå varit på Triangeln en miljon gånger typ. Jag käkade grillspett med pommes och bearnaisesås. Det var faktiskt gott. Vi satt och snackade ett tag om lite allt möjligt. Vi hade bestämt innan att vi skulle åka skridskor vid fyratiden med min syrra och min kusin. Helt plötsligt ringer syrran och säger att de är på väg och då hade vi inte ens gått ifrån matstället. Så vi hann aldrig gå i stan. Men det gör ju inte så mycket. Innan vi gick till Folkets Park gick vi ner i Källaren för jag behövde en ny foundation. Hittade äntligen en som verkar bra. Och till pangpriset 60kr istället för det dubbla som den kostar på HM.

På väg till isbanan ringde Sofies telefon och hon var tyvärr tvungen att sticka. Men Anna och Sofia kom och så åkte vi skridskor. Vi hade skitball. Vi åkte och lekte övergrymma och dansade Stjärnor på is haha. Alla barnen tittade beundrande på oss. Speciellt en liten sötnos i rosa hjälm. Fast sen trillade jag för första gången på evigheter. Eller trilla och trilla. Jag typ lyckade snubbla på skridskorna på nått underligt sätt. Ett vackert blåmärke har jag numera på mitt knä i allafall.

Sen åkte vi hem för det vankades ju släktmiddag. Vi käkade god fläskfilégratäng. Fast min var utan gratäng eftersom jag är lite kräsen hehe. Gott var det i vilket fall som helst. Sen hade jag bestämt med Maria och Bella att vi skulle dra ut och festa men eftersom vi skulle till Tyskland igår bestämde jag mig för att köra. Som tur var blev Tyskland framflyttat till nästa helg så jag kunde supa jag med. Men innan jag åkte till förfesten spelade jag en omgång Med andra ord med Anna och Fia. Jag och Anna vann tjoohoo!

Min snälla moster körde mig till förfesten som var hemma hos en kille som heter Martin och som jag inte kände innan. När jag kom dit var det Maria, Bella, den här Martin och två killar till där. De andra två hette Danne och Danny. Vi hade en sjukt ball förfest. Jag och Maria drack Tequila. Tyvärr bangade de andra. Tur vi är riktiga män haha eller hur Maria! Fast Danne (som är nykterist tror jag) ställde dock upp att dricka en shot med mig eftersom jag inte ville dricka själv. Så han tog salt, dricka och citron och drack det precis som man ska. Bara det att det var Sprite i hans shotglas hehe. Tur du ställer upp Danne :P

De andra hade bestämt att vi skulle gå till Breeze senare eftersom vi skulle sjunga lite karaoke. Jag var lite neggo på detta för jag har hört lite allt möjligt om det stället så jag var inte alls sugen utan ville hellre till Slagt. Men jag blev postitivt överraskad. Vi hade skitball hela kvällen och musiken var överbra. Bara det att jag och Maria fattade inte ens att där var ett rum till hehe. Och någon karaoke blev det aldrig för de ropade aldrig upp våra namn. Lite synd men det gör ju inget. Till slut var jag så trött så jag kunde somnat på dansgolvet. Precis när vi ska gå kommer Martin (inte han vi festa med nu utan han vanliga haha) och så säger han: men, ska ni gå nu?. Då var klockan nästan fyra.

Maria och Bella tog taxi hem men jag ville åka buss. Dock slutade det med att Danne sa att han kör mig hem istället och det var ju snällt. Men innan det bar hemåt ville de andra käka på Max. Där fixade jag så vi hamnade först i kön och sen fixade jag ett bord på en sekund fast där va överfullt. En av mina dolda talanger hehe. När vi satt där och käkade kom han där Markus Fagervall från Idol eller nått in och han hade sin kompis Kicken från The Poodels med sig tydligen. Det var då alltså killarna som kände igen dem. Jag bara konstarerade att Markus hade skitfula skor!

Söndagmorgon då. Mamma släpar upp mig vid ett ungefär ur min tillfälliga koma. Tröött som satan men dock törstig så man kunde dö. Efter ett tag smsa Maria mig och undrade om vi skulle hitta på något. Mitt förslag var promenad in till Limhamn ock käka gyrostallrik på Pizzeria 28. De lät bra tyckte både hon och Bella så det gjorde vi. Sen köpte vi lite godis som vi skulle ha eftersom vi skulle hem till mig och bada jacuzzi. Dock så glömde vi godiset när vi väl hoppa i men det gör ju ingenting. Det var skitmysigt med lite bad. Massor med badskum och badsalter. Även ansiktsmask och hårinpackning. Najs najs.

Sen gick vi upp och de gick hem. Mammas kompis dotter Thea var hemma hos oss så jag busade lite med henne. Sen tittade jag och Anna på nästsista avsnittet av Top Model. Har det sista hemma så får väl försöka se finalen ikväll. Nyfiken på vem som vinner ju. Hoppas det blir min favvis.

Nu sitter jag här på jobb och halvsover. Bara två och en halv timme kvar.. Snark. Fast jag måste berätta en ball grej. En kille som jobbar inne på frabriksdelen på företaget ringer hit för att han inte kan logga in. Natalie hjälper honom och frågar efter hans lösenord. De flesta brukar typ ha några siffor eller så. Men inte denna killen. Hans lösenord var FNATTIS haha för det hette hans katt. Jag höll på att garva ihjäl mig när Natalie berättade det. Jag menar vem döper sin katt till Fnattis och om man nu gör det är det kanske inte supermacho att ha det som lösenord på jobb sen. Hahahaha. Veckans skratt lätt!!

Nu får det räcka för idag....
God natt och sov gott :)
XOXO Charre

RSS 2.0