Jobba

Helluu
Idag sitter jag på jobb igen. Ganska tråkigt men desto roligare när lönen kommer. Hela sex dagar har jag ju jobbat denna månaden. Har bestämt att jag inte ska shoppa alls för jag måste ha pengarna till annat. Bortaresor till exempel hihi. Finns bara ett undantag och det är om jag hittar en klänning på Tradera. Min kusin har den och jag avgudar den för den är så himla fin. Så finns den bara i brun nu helt plötsligt och jag vill ju ha den i rosa. Så om jag hittar den så ska den inhandlas så är det bara. Men annars ska jag verkligen låta bli. Är väldigt fattig just nu och har inte riktigt vant mig vid att det inte kommer nån ny lön. Så kostade bilen skjortan att serva nu också men det är ju bättre än att betala ännu mer om den går i sönder sen.

Hmm nu har det gått flera dagar igen sen jag skrev. Börjar definitivt tröttna på min blogg tror jag hehe. Men ska försöka lite till. Är ändå rätt skönt att skriva av sig.

Dansen var ganska kul i måndags. Jag var där ju i fredags också och då tyckte jag det var svårt. Men nu gick vi igenom långsammare för vår grupp hade inte kommit lika långt som den andra. Tror jag kan allt vi gått igenom men är inte säker. Får öva lite med Maria. Jag missar ju dansen på måndag för det är fotboll så hon får gå dit och memorera och lära mig sen ;)

I tisdags gjorde jag inte mycket på dagen. Var ute hos farmor och farfar och käkade lite. Pallar aldrig fixa mat själv hehe. Sen på kvällen åkte jag hem till Tobbe. Dags för South Park igen :) Sen såg vi Joe Dirt. Tycker den filmen är hur ball som helst. Sen funderade vi lite på vad vi skulle göra och bestämde oss för att gå ut och gå. Klockan var typ tio på kvällen och ändå var det hur varmt som helst. Vi gick i typ en och en halv timme och bara snackade. Så gick vi till lekplatsen och gjorde hinderbana. Tobbe konstaterade att den var mycket lättare när man är nykter. Vilken överraskning hihi. Vi avslutade promenaden med en runda kring vårt fina stadion.

Igår var det ju så soligt och fint så jag tänkte vara ute hela dagen. Så blev det faktiskt också nästan. Började igen med att åka hem till farmor och farfar. Fick plättar till frukost mums! Sen körde vi och hämtade min älskade bil. Jag passade på att hämta Nathalie på vägen. Vi körde till Limhamn där vi mötte Emma. Vi gick inte på Systemet och handlade lite till Valborg. Sen tog vi en snabb runda på Willys och handlade lite mat till kvällen. Sen åkte vi hem till mig och bara låg i trädgården och chillade och solade. Vi lyssnade på musik, drack sommarsaft och åt Tom och Jerrykex. Mys på hög nivå. Sen spelade vi en omgång Så det kan låta 2. Jag tror att jag och Emma vann :)

Sen åt vi goda toast innan det bar iväg till matchen. Vi tog bussen så vi var på stadion lite innan sex. Där mötte vi Robin och Danne. Anna var också med oss vid detta laget. Vi gick in på stadion och stod där och njöt som vanligt. Tyvärr blev ju matchen 0-0. Mindre kul. Får se till att krossa HIF på måndag!

Efter matchen åkte vi hem och jag såg det sista av hockeyn. Sen såg jag Ugly Betty från i tisdags innan det var dags att sova. Nu är jag himla trött. Har vant mig av med att gå upp så tidigt ju. Men får hoppas jag är pigg ikväll för då blir det grillning. Jonas har äntligen kommit hem från Australien så honom ska vi träffa. Blir grillning med Maria, Lotta, Micke, Linus, Martin, Emma och Jonas. Kanske blir nån mer men så fall vet jag inte. Får se sen. Ska lista ut vad jag ska grilla också men det löser sig.

Nu ska jag jobba lite till. Eller ja, jag tänkte lösa korsord haha.
Ha en trevlig Valborg.
XOXO Charre

En hel veckas redovisning nu :P

Shit, har verkligen blivit urdålig på att skriva i min kära blogg. Har inte direkt tid tror jag. Fast om nån frågar mig vad jag gjort istället kan jag nog inte svara på det för jag gör inget speciellt haha. Nu är det ända sen förra måndagen jag skrev och ska försöka minnas vad som hänt sen dess.

Hmm på dagen var jag mest hemma. Skulle baka till mamma men skjöt fram det hela tiden. Sen på eftermiddagen skulle jag äntligen på ansiktsbehandling. Fick ett presentkort på det i julklapp och det tog evigheter att få tid där. Det var riktigt mysigt men tyvärr är jag väldigt rastlös så blev knäpp av att bara ligga där och kunde inte riktigt slappna av. Speciellt eftersom jag fick tre sms under tiden jag låg där och så blev jag ju bara nyfiken och ännu mer rastlös. Efter jag var klar var det dags för dans med Maria men i ett av smsen stod det att den av inställd. Nu igen. Skittråkigt. Har inte vatt där tillsammans på hur länge som helst ju. På kvällen kom Sofia hem till hos och hon, jag och Anna kollade på Ballar av stål för första gången. Garva halvt ihjäl mig ju. Ska försöka se det idag med.

På tisdagen fick jag ju ta tag i att baka muffinsen så det gjorde jag. Fia hjälpte mig fast hon tittade mest på tycker jag. De blev verkligen på superfina och goda. Riktigt stolt över mig själv. Efter bakandet var det dags för tråkiga arbetsförmedlingen igen. Skulle på basmöte och det tog bara 40 minuter så det var ju skönt i allafall. Sen åkte jag bort till Annas salong där hon och Fia befann sig. Vi satt en stund i solen innan det var dags för mig och Fia att köra och hämta Affe (hennes ragg från Österrike som skulle hälsa på). Jag hade lovat att köra dem eftersom hon har opererat foten och går på kryckor. Stannade en stund hemma hos dem och lirade Guitar Hero. Så dåligt jag har blivit. Skäms ju för sjutton. Sen åkte jag bara hem och chillade lite.


Är de inte fina?

Sen var det då onsdag. Dags för bortaresa igen. Körde först ut till farmor och farfar innan för att få oss lite lunch. Sen vid tvåtiden bar det av till Borås. Vi var framme där vid 18. Det var så himla tråkigt där så vi gick lite i affärer. Sen började matchen till slut. Elfsborg har verkligen missuppfattad vad fotboll är. De trodde det var cirkus. Men jaja förlorade gjorde vi i allafall och det var ju måttligt kul. Dessutom fick vi vänta i evigheter på vår buss efter matchen. Men vi hade en riktigt rolig dag allt som allt så vi får hoppas på bättre framgångar i framtiden.

Sen på torsdagen hämtade jag och Anna upp Nathalie som är nere i Skåneland igen. Vi åkte ut till Svågertorp och Stoff och stil. Där köpte jag tyg till en kjol som Anna syr till mig i skolan. Efter det lunchade vi i solen på Foodcourt, megamysigt! Anna var tvungen att jobba men jag och Nathalie åkte in till stan. Skulle bara handla det sista till syrrans födelsedagspresent men det slutade så klart med en klänning från Gina till mig. Har velat ha den sen jag såg den första gången och den är väldigt söt :D Sen hämtade vi upp Anna igen och körde och plockade upp Emma också och körde hem till oss. Där var Sofie redan och väntade på oss. Vi mumsade i oss det sista av våra goda muffins. Snackade en massa skit som vanligt. Sen var Fii tyvärr tvungen att gå men de andra stannade. Vi grillade hamburgare som var supergoda. Sen tyckte Emma vi skulle spela yatzi så det gjorde vi. Visste inte man kunde bli så kaxig när man spelade det men tro mig det kan man. Värsta aggroyatzi. Sjuktball.

Sen var det då fredag. Dags för arbetsförmedlingen igen... Var duktig och promenerade dit från Gustav och sen efter mötet gick jag vidare till Annas salong. På vägen dit stannade en bli som hade följt efter mig. Ut stiger en man i 50 års åldern och verkligen ber mig att gå och fika med honom. Jag tackar artigt nä och han frågar mig om och om igen. Så sa han att jag var det vackraste han någonsin sett haha. Och frågade mig en sista gång. Jag tackade så klart nä igen och sa att jag föredrar killar i min egen ålder och då gav han upp. Stannade hos Anna en liten stund och sen begav jag mig bort till Pussycat Dollsdansen. Man kunde gå på fredagens lektion om man ville eftersom vår var inställd. Tyvärr kunde inte Maria så jag fick gå själv. Var ganska kul men svårt. Får hoppas att vår grupp inte har kommit lika långt för det var en massa nytt. Efteråt kom familjen och hämtade mig och vi körde hem och åt och tittade på TV lite. Framåt kvällen körde vi bort till Danny där Nathalie, Martin och Danne också var. Vet inte riktigt vad vi hade planerat men blev bara chill för ingen pallade något. Men trevligt var det.

Sen var det då lördag. Vi hade bestämt att det skulle bli grillning i parken. Först körde jag, Anna och Emma bort till Jägerso för att handla. Jag skulle handla nya Singstarskivor och de är billigare på Ekohallen. När vi ändå var där passade vi på att handla mat på Coop och lite Cider på Systemet. När vi kom ut till bilen fick Emma först syn på en orkester som spelade och så sa hon: men guuud vad töntiga de är. Sen fick hon syn på häststatyerna längst bort på parkeringen och sa: dem har jag alltid velat rida på. Ja sagt och gjort hihi. Vi tog oss en tur på hästarna och det var ball. Jag var lilla apan, Emma körde damsadel och Anna blottade sig mest haha. Vi var ju inte alls täntiga ;) Eller hur Emma?!

Först en tur på minihästarna som var lättare att komma upp på ;)


Jag red på den bevingade Pegasus :P i Emmas Güntherglasögon haha.

Sen till slut vid tvåtiden (eller kanske lite senare haha) så var vi äntligen i parken. Tyvärr hittade vi inte kubbet så det fick bli bara fotboll. Vi blev ganska många på picnicgrillningen till slut. Det var jag, Anna, Emma, Nathalie, Danny, Martin och Robin. Efter ganska lång tid kom även Danne förbi. Vi grillade korvar som blev mer svarta än de kanske bör men de var goda ändå. Sen hade vi världens krig med vindruvor. Var sjukt ball. Vi skrattade så vil höll på att dö allihopa. Hittade en vindruva i min jackficka flera timmar senare, mindre trevligt haha. Vi hade en riktigt mysig eftermiddag trots att det blåste lite. Tror alla provade allas solglasögon och jackor hihi. Så fina vi var.

Jag och Emma tror och låtsas att det är sommarvärme.


Nathalie och Anna hade insett lite mer att det inte var så varmt. Men en god korv värmer alltid hihi.

Efter picnicen gick några hem till oss och några hem till sig. Vi var tvugna att börja fixa lite eftersom Anna skulle fira sin födelsedag med spelkväll. Medan Anna och Danny började på maten satt jag och Norrland och övade på Singstar. Robin flummade mest runt och började bygga upp sin fylla haha. Vid sju kom de flesta, vi blev 12 stycken totalt. Vi fick mumsig bakad potatis. Efter maten tittade vi lite på hockeyn men beslutade oss för att köra charader istället. Det var kul som vanligt. En mening var: ensam pojke somnar på Slagt. Bara att jag gissar: ensam pojke somnar på Sofie. Haha det är illa, sorry gumman undrar var jag fick deet i från haha. Sen blev det så klart Singstar, jag hade ju två nya skivor nu. Vi körde utmaningar. Den som vann sången fick fortsätta sjunga och så fick utmanaren välja sång. Måste säga att Nathalie vann överlägset. Men det finns kanske inte så mycket att göra i Norrland annat än att sjunga haha. Jag kom tyvärr aldrig riktigt igång för jag var trött men jag hade kul ändå. Det tror jag alla andra hade också.
Brausen kom fram till slut. Som den gjort på senaste tiden. Vissa blev väldigt fulla snabbt. Inga nämda inga klämda haha.

Som tur är säger en bild mer än tusen ord mohahahaha.

När kvällen började bli sen hörde min lille Marcus av sig (89:an jag träffat på MFF). Han tyckte jag skulle sova hos honom men jag tyckte han skulle sova hos mig. Han bor nämligen i Vellinge och nu var han ändå på Breeze. Men jag gav mig till slut och tog bussen in till stan klockan tre på natten. Då är man desperat att få sova med nån (jaa bara sova haha). Men när jag väl mötte honom på Gustav övertalade jag honom ändå att åka hem till oss istället så det gjorde vi. Han var riktigt full men också riktigt ball. Han satt och klappade tjejen framför oss på bussen i håret och sa att hon hade granbarr i håret. Hon tyckte nog han var skitjobbig men det var sjukt ball. Sen busringde han nummerupplysningen också. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig haha. Sen till slut var vi hemma och sängen kallade. Var megamysigt att sova med nån, fast han snarkade mig i örat haha.

På söndagen låg vi kvar i sängen ganska länge men till slut körde jag både honom och Robin till Vellinge för han hade inte heller lyckats lämna vårt kära hem kvällen innan :P När jag kom hem sov jag ända fram till jag var tvungen att göra mig klar. Det var släktkalas klockan 17. Jag hade på mig Sofias underbart fina klänning som jag funderar på hur jag ska erövra. Min taktik blev att inte ta den av mig när de gick så nu har jag den hemma och vet inte när vi träffas nästa gång hihi. Vi käkade goda grillspett till middag och en fin gräddbulletårta till efterrätt. Så körde vi en runda Med andra ord och gissa vem som vann hihi (jag och Anna om ni inte kunde gissa men och andra sidan fick Emma och Sofia släpa på Martin i sitt lag mohahaha). När gästerna gått kollade vi lite på de vanliga söndagsprogrammen och sen somnade jag bums.

Idag var jag med Anna i skolan för att prova kjolen och den var lite stor men det ska hon fixa. Sen körde vi till salongen och dit kom Emma och Sofie på födelsedagslunch. Vi åt mumsiga kycklingbaguetter med baconröra. Sen efter ett tag var de två tvugna att sticka men jag stannade kvar och så låg vi i solen på baksidan hela dagen. Myspys. Efter hon jobbat klart gick vi en runda på Lagerhaus och sen åkte vi hem och åt. Och här är jag ju. Ska snart göra mig iordning för dansen.

Nu har jag varit duktig och uppdaterat mig. Fast tror i och för sig inte jag har så många läsare kvar (fast har ju aldrig haft många haha). Men det gör inget. Läs om ni vill och skit i det annars :D
Allt för mig, puss och hej.
XOXO Charre

Bella kom hem igen!

Heej
Så var det måndag och jag gör nada. Har dock inte tröttnat riktigt än på att vara arbetslös. Ganska skönt hihi. Sitter här helnöjd just nu. Har precis överfört pengar till Maria för vår resa i sommar. Ska snart baka muffins till mamma. Tänkte göra dem extra fina så hon blir glad. Borde verkligen vara ännu duktigare och lägga in alla bilder som ligger i min kamera och skräpar. Det är typ över 200 stycken haha. Men nee jag tar det en annan dag tror jag.

Hmm vad har jag hittat på sen jag skrev sist? Jo i fredagskväll var det då avskedsmiddag för Bella. Inte alls kul att hon ska åka bort igen ju. Jag kommer sakna dig sötnos. Och det är sant ;) Vi tänkte äta lita tapas för att det skulle kännas som om vi redan var i Magaluf. Maria kom och tänka på ett tapasställe på Lilla torg så vi drog dit. Hittade dock ingen parkering utan fick parkera ända borta vid Hansagaraget typ. Då pallade vi inte gå hela vägen till Lilla tog utan vi ändrade oss till Elyseé. Vi tog fondue som man nästan måste när man är där. Det var jättegott som vanligt om man blev proppamätt. Vi satt där i stort sett tills de stängde sen drog vi hem till Bella en stund. Jag var riktigt trött så vid halv ett gick både jag och Maria hem för att sussa.

På lördagen gjorde jag inte mycket direkt. Slappade mest. När Maria väl hade slutat jobba mötte jag upp henne och Bella och så gick vi till Cellos för lite glass. Vi satt i solen och försökte inbilla oss att det var jättevarmt och skönt men det var det inte riktigt haha. Vi gick hem till Bella istället och satt på hennes terass. Det var mycket skönare. Efter ett tag hämtade vi en pizza som vi satt och mumsade på men allt för snart var det dags att säga hej då :( Himla tråkigt att du inte bor här hos oss alltid ju. Vi tre hör ihop och ska vara tillsammans. Men nu får vi vänta helt länge innan du kommer igen. Men när du väl gör det, Då ska vi ha kuul! Längtar massa mycket.

På kvällen kom Emma hit en stund och min kusin Linnea var också här. Vi spelade Rappakalja (ett spel som pappa älskar men ingen annan vill spela). Tur för honom att Emma kom :) Det gick ändå ganska bra men jag tyckte det var lite svårt. Gillar inte riktigt spel jag inte vinner i haha. Som tur var körde vi lite Med andra ord också så jag fick känna mig bra igen. Ska verkligen försöka komma ihåg att beställa nya poletter.

Söndag och matchdag. Lilla Linnea skulle gå på sin första MFFmatch. Hon är ju född och uppvuxen i Trellehålla även om hon försöker förneka det hihi. Vi stack dit lite mer än en timme innan matchen. Så stod vi bara och njöt i solen. Det var riktigt varmt inne på stadion eftersom det inte blåser alls där. Jag hade bara min matchtröja på mig och så hade jag solen från höger hela tiden. Så nu kan jag stoltsera med en riktigt bonnabränna på min ena arm haha. Fint.
Matchen slutade 1-1 och det var väl ingen höjdarmatch direkt. Men va fan. Mff är fortfarande obesegrade och på onsdag drar vi upp till Borås för att slå Elfsborg på deras tråkiga konstgräs.

Efter matchen gick jag hem till Tobbe. Vi kollade på de två nyaste South Parkavsnitten sen drog vi och åt pizza. Mumsigt värre. Vi skulle gå på bio vid niotiden så vi hade lite tid att fördriva innan dess. Så vi satte oss på hans balkong och spelade lite gin. Jag vann :) (i allafall vad jag minns haha). Ne men jag vann första och han vann andra omgången faktiskt. Sen tog vi bussen in till stan. Köpte världens största popcornmeny och så slog vi oss ner i salongen. Det var Tobbes födelsedagspresent till mig så jag fick välja film. Tänkte välja nått töntigt bara för att han avskyr sånna filmer men ville så gärna se Slumdog millionaire så den blev det. Riktigt bra film faktiskt. Utspelar sig ju i Indien. Och i slutet var det en typiskt indisk film. Ska inte avslöja nånting som har med handlingen att göra men filmen är liksom seriös igenom hela. Så då efter filmen slutat ska de jäkla indierna tvunget lägga in  en sån scen där alla dansar. De står på en tågstation och dansar indisk dans till indisk musik. Tyckte inte riktigt det passade in i resten. Men men, filmen är verkligen värd att se!

Japp det var allt för mig.
Ha det toppen i solen.
XOXO Charre

Fy på mig

Ojoj så här lång tid har det inte gått för att uppdatera min blogg när jag inte varit på semester eller så. Men har haft fullt upp. I lördags på dagen vet jag inte om jag gjorde så mycket. Hmm körde och handlade inför kvällen och så. Kanske gjorde nått ändå men så fall minns jag inte det. På kvällen hade jag ju lite fest i allafall. Vi körde brause och tequila på hög nivå och det gick som det brukar då. Hoppas folk hade ball i allafall. Känns som jag knappt var där. Jag flummade mest runt och sjöng Singstar hela tiden. Körde helst Karma Chameleon för då vinner jag haha. Fick faktiskt bättre resultat full än jag någonsin fått nykter hehe. Vid tretiden gick folk hem. Eller alla utom Bella och Sofie som däckade här hemma.

Vaknade upp söndag morgon och fick ta itu med städningen. Bella och Anna och lite Sofie var snälla och hjälpte till så det gick ändå ganska fort. På kvällen var det påskmiddag hos famor och farfar. Körde det vanliga med att leta lite påskägg och spela spel. Jag och Anna vann överlägset hihi. Eftersom vi var ganska trötta blev kvällen inte så lång.

Sen kom då älskade måndag. Tror aldrig jag har längtat så mycket efter en måndag som då. Jag vaknade typ klockan 07.15. Pigg som satan och helt speedad :) Vid tolvtiden hämtade vi upp Maria och Bella och så åkte vi in till Möllan där vi mötte Linus, Jeppa, Jucke och Robin. Planen var lunch på Ölkafeét men där var redan fullt så det blev Nyhavn istället. Åt lite lunch och drack lite cider och myste i solskenet. När klockan närmade sig tre drog jag och Anna oss bort mot L'Angelo där flera Mffare hade samlats. Vi tog en cider till och minglade runt lite. Klockan fyra började marchen mot vår nya fina stadion. Var ganska många som gick ändå. Sen äntligen var vi framme. Som jag längtat på denna dag :) Väl inne mötte vi Robin, Joel och Palmé men de försvann ganska snabbt igen. Anna var och sålde flaggor så jag, Linus och Jonna stod på ståplats och bara njöt. Invigningen var sådär faktiskt. Framför allt för att man inte hörde ordentligt. Sen började då matchen till slut. Allting var nytt och det märktes men klacken kämpade på och till slut kom även målen. Matchen slutar 3-0 till Malmö och Agon är tvåmålsskytt. Riktigt nice himmapremiär! När jag väl kom hem däckade jag nästan direkt. Mycket spänning och mycket känslor under dagen. Plus att man hoppar upp och ner i 90 minuter. Då blir man trött.

På tisdagen på dagen hade jag lite ärenden som  jag fick avklarade. Bland annat ett besök på Arbetsförmedlingen. Över tråkigt! Sen smsade Bella mig och frågade om jag kunde hämta Maria på jobb så det gjorde jag. Plockade även upp Lotta på vägen (hon bjöd in sig själv ;) hahaha). Hemma hos Bella blev det grillade hamburgare. Riktigt goda. Sen snackade vi lite om allt möjligt ända tills klockan var mycket och det var dags att gå hem.

På onsdagen skulle jag och Fii till The Studio och fotas lite. Tyvärr blev hon sjuk och fick ställa in men Anna följde med mig istället. Var ganska kul att bli sminkad och fotad men jag tyckte de var lite stressade där. Hon som sminkade mig gjorde det inte ordentligt och när hon fixade mitt hår blev det sådär. Men jag fixade det lite själv sen. Vår fotograf tyckte jag inte heller var tipptopp. Vi hade bara tråkiga bakgrunder och hon sa till oss att göra massa konstiga tråkiga poser som bara såg onaturliga ut. Sen hjälper det inte att jag inte blir bra på foto heller. Det slutade ändå med att jag köpte tre bilder (finns på Facebook). De kostade 825kr. Inte klokt ju. Men men. Efter vi hade vatt där körde vi och åt gyrostallrik och sen stack jag hem till Bella en stund. Jag, Maria och Bella satt och kollade på en massa resor. Vi kollade olika priser, resmål och hotell. Till slut blev det en vecka i Magaluf i sommar. Längar som satan. Ska blir sjukt kul. Har velat åka dit helt länge hihi.

Igår var jag i Stockholm. Trodde först inte resan skulle bli av men det blev den. Vi var sju stycken som åkte minibuss upp. Jag körde minibuss för första gången i mitt liv hehe. Det var inte så svårt på motorvägen. Dock desto värre i rusningstrafiken i Stockholm city. Men det gick bra. Vi var först på puben After en stund men där hände det inte så mycket så vi käkade bara lite sen drog vi bort till Råsunda. Så himla ful stadion de har. Riktigt pinsamt att det är Sveriges nationalarena. Matchen var bra i allafall och vad jag kunde se så spelade MFF riktigt bra. De förtjänade lätt vinsten. Speciellt eftersom första målet inte skulle blivit bortdömt. Även idag var Agon vår målskytt!
När vi skulle hem skulle givetvis AIKarna bråka så vi kunde inte komma till vår bil. Han från MFF support fick gå med civilare och hämta bilen så fick vi andra sex hoppa in i en polispiketbil. Jag har aldrig åkt polisbil förr så jag tyckte det var skitball. De körde med blåljusen på och allt. De släppte oss på nån parkeringsplats helt åt tjotahaiti så fick han komma dit med bilen och plocka upp oss. Efter en lång och obekväm resa var vi slutligen i Malmö vid fyratiden på natten. Trötta men glada!

Idag blev jag väckt ganska tidigt av ett sms men det var ändå bra för då kunde jag gå på lunch med min lilla Emma. Passade på att lämna in bilen på tvättning också hehe. Så fick jag handlat lite till present till syrran för hon fyller ju snart år. Så handlade jag en body från HM som jag velat ha helt länge också. Men annars lät jag faktiskt bli att handla även om det var sjukt svårt. Nu sitter jag bara här hemma och tar det lugnt. Har fyllt i lite papper till A-kassan som ska skickas in och nu tänkte jag vila lite.

Ska försöka att inte dröja lika länge till nästa gång med att skriva.
Ha det bäst!
XOXO Charre

Trevlig Långfredag :)

Hello
Kunde inte hålla mig borta ändå hehe. Är lite uttråkad just nu medans jag väntar på att kvällen ska börja så jag tänkte att jag lika gärna kan skriva lite i bloggen då. Är så himla skönt att skriva på denna datorn hemma istället för den på jobb. Den har sånt delat tangentbord så jag trycker mitt i mellan där det inte finns nån knappar hela tiden. Skitstörigt. Men nu är jag hemma i allafall. Har redan fixat allt för ikväll. Har verkligen ingen aning om vem som kommer. Men vi blir nog en del och det blir säkert trevligt.

Ja vad har hänt sen sist jag skrev. Jo efter jobb i torsdags åkte jag och hämtade Maria. Vi körde bort på Skopunkten eftersom hon skulle handla skor. Jag visste nog egentligen redan då att jag skulle gå hem med tre par nya skor haha. Köpte ett par vita med lite rosettliknande där framme som var låga och jättemjuka att gå i. Sen köpte jag ett par sånna som Maria också köpte. Högklackade vita supersöta. Vi konstaterade att vi har så pass många skor att oddsen att vi har samma skor på samma dag är ganska små. Och så köpte jag ett par svarta loafers med guldspänne. Såå fina :) Jag räknade ut att sen vi åkte till London den 13 mars har jag köpt 9 par skor. Ganska lagom. Jag räknade alla när jag kom hem och jag tror jag har 63 par. Hihi precis vad man behöver. Fast skulle inte tacka nej till fler förstås.

Efter Skopunkten stack vi hem till Maria en liten stund och väntade på Bella och när hon kom drog vi till Natalies. Jag ville ha planka fast utan allt typ haha. Alltså bara kött pommes och sås men det fick jag inte utan fick en tallrik med käk men det var gott det med. Vi satte oss på uteserveringen vid halv sju. Vi hade värmelampor och filtar. Mysigt värre. Efter ett tag kom Lotta och satt och snackade med oss också. Vi ska göra en lista med massa saker vi ska göra innan sommarens slut. Dock det ända vi har på listan just nu är att vi ska äta en hoppande böna. Är inte jättesugen haha men en utmaning är alltid en utmaning. Jag hade en sak till på min lista men det fixade jag igår hehe. Vi halv elva tiden begav vi oss till slut från restaurangen och gick hem för att sova lite.

På fredagen hade vi ju tänkt åka till Bokskogen men det blev inte så direkt. Bella var lite seg och sen skulle Maria lite ärenden och alla hade vi tider att passa sen så vi tog en pizza i Västra hamnen istället. Skitdyrt och otrevlig personal men men. Efter lunchen stack jag hem och gjorde mig iordning för att köra till Trelleborg. Lilla Fia fyller 18 på måndag så det var lite släktkalas. Vi åt lite mat och lite tårta men hon skulle själv på fest så vi drog igen vid halv åttatiden. Vi hämtade upp Robin i Arlöv för vi skulle förfesta lite hemma hos oss. Bara det att vi hann inte riktigt. Blev bara en drink och en shot sen tog vi taxi till puben Tröls. Där var det en massa MFFsupportrar. Mest Supras och MT96. Vi hade en riktigt ball kväll. Vi drack en massa cider och lite shotar och snackade med trevligt folk.

Det som var på min lista då var att jag skulle klämma en kille på röven. Inte vilken kille som helst utan en i detta gänget då. Han brukar alltid gå på matcherna och har ofta stått precis framför mig. Så när jag suttit ner i pausen och han har stått upp har jag haft minst sagt bra utsikt. Han hade på sig ett par G star 96 jeans en dag och det var då denna grejen hamnade på min lista för hans röv va så sjukt het i dem så jag kunde dö hahaha. Så igår tog jag då till slut mod till mig och klämde till haha. Han tog som tur var inte illa upp utan lyssnade på min förklaring så fick jag klämma lite till :D Haha. När puben stängde drog vi på efterfest hos Freddy. Den var dock lite avslagen för vi satt mest och spelade Fifa 09 (som jag suger på). Vid fyratiden drog jag hem för lite välförtjänt sömn.

Idag har jag mest sovit och fixat och donat lite. Folket kommer väl vid åtta tror jag. Nu är jag mest hungrig och sitter och väntar på att syrran ska komma hem så vi kan käka.

Snart är det himmapremiär. Längtar.

XOXO Charre

Glad Påsk!

Haaj!
Glad påsk till alla! Passar på att skriva det nu för man vet ju aldrig när jag skriver mitt nästa inlägg. Har en vag känsla av att bloggen kommer bli lite smått lidande nu när jag slutar jobba. Kanske att jag tar mig i kragen där hemma och skriver. Men vi får se :P

Ska bli så skönt med lite ledigt. Verkar som solen vill lysa på oss också så det är trevligt. Ser fram emot sommaren så himla mycket. Då ska vi grilla, mysa, sola, bada och festa. Ahh så nice det är. Det får en att undra varför man ens har de andra årstiderna hehe. Ne men jag gillar faktiskt våren också. Härligt härligt.

Har inte hänt så mycket denna veckan. Har varit så sjukt trött så jag vet inte vad. Igår efter jobb åkte jag bara hem och låg i sängen och halvsov hela eftermiddagen. Och när jag väl gick och la mig somnade jag direkt fast jag vilat helt länge. Men nu är jag pigg som en lärka. Fick ju sovmorgon imorse. Satt ute i solen och käkade spaghetti och köttfärssås till lunch och sen åt jag lite glass till efterrätt. Myspys!

Nu ska jag bara jobba nån timme till sen ska jag och Maria till Skopunkten. Hoppas jag hittar några söta skor. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer mer än att jag ska vara med Maria och Bella :) Vi hittar nog på nått skoj.

Va helt sugen på att köpa lite nya kjolar häromdagen. Satt och kollade runt lite för jag tyckte att jag behövde nya. Men imorse när jag skulle klä på mig plockade jag fram kjolarna jag har haft undanstoppade under vintern. Jag räknade dem och jag hade visst 37 stycken. Har säkert fler nånstans och jag tror jag missade nån hihi. Så jag har nog kjolar så det räcker ändå kom jag fram till. Hela garderoben är sprängfull. Behöver verkligen flytta hemifrån så jag får plats med mina ägodelar. Snart får jag ju inte ens plats i mitt eget rum :D

Jaja ha det bra och ha en skön och solig påsk.
XOXO Charre

Heja Arsenal

Hello
Så skönt med påskvecka. Inte mycket på jobb alls. Imorgon jobbar jag bara halvdag men får betalt för hela tror jag. Inte illa det ju! Sen är det långhelg. Händer så mycket kul nu de närmsta dagarna så jag kan knappt bärga mig hihi. Får hoppas på att jag inte har för höga förväntningar bara men det tror jag inte. Allt ska bli bra.

Igår efter jobb stack jag hem till Tobbe. Vi kollade ju på hela tre stycken South Parkavsnitt. Det ena sjukare än det andra haha. Men dock skitballa som vanligt. Sen skulle vi se film och eftersom Tobbe ville ha nått gott att käka till gick vi till affären. Gick hela vägen bort till Ica när jag kom på att jag ville ha chips som bara finns på Coop (Sourcream and cheese, muums). Vi gick bort till Coop vid stadion då och jag bara gick och tittade på vår nya underbara stadion. Så vacker. Kommer vara obeskrivligt att få gå in där på måndag. Shit alltså. Men jaja vi gick in och handlade i allafall och givetvis fanns inte chipsen jag ville ha hehe. Bra, tänkte jag, då skiter jag i att handla något onyttigt men då svängde Tobbe in i kexgången. Så taskigt, jag kan ju inte motså Ballerinakex. Så det slutade med att jag köpte ett paket sådana och sen åt jag upp hälften. Illa haha.

Sen gick vi hem till honom igen och såg Roadtrip. Har bara sett den en gång innan men den är rolig tycker jag. Sen vid åttatiden drog jag hem för jag var sjukt sugen på fläskpannkaka :) Jag slog mig ner och åt och satte på TVn och upptäckte att de visade Arsenalmatchen på 6:an. Skitbra match verkligen. Eller ja första halvlek för sen somnade jag. Försökte verkligen hålla ögonen öppna för jag ville ju se matchen, men det var en omöjlig uppgift. 1-1 blev matchen i allfall och Arsenal har ett gyllene läge till returen på Emirates! Heja heja.

Lite roligt dock för min pappa hade bett mig om hjälp att tippa matcherna i Champions Leauge. I åttondelsfinalerna hade han bett mina kusiners pappa men det gick så dåligt så han bad mig istället. Det är nått de håller på med på jobb mest på skoj. Jag tippade då Villareal-Arsenal 1-2 så det gick ju åt helvete. Sen tippade jag Man U-Porto 2-0 och så blev det ju inte heller haha. Så han får kanske inte många poäng nu heller :P Får se hur det går i kvällens matcher.

Allt för mig idag.
XOXO Charre

Dansen inställd...

Hmm så tråkigt igår. Dansen blev inställd för typ nån rörspricka. Antar att det inte är nästa vecka heller eftersom det är annandagpåsk då. Så får vänta hur länge som helst innan vi får dansa igen. Men jag och Maria får väl dansa lite där hemma. Jag måste ju dessutom lära henne det sista eftersom hon var sjuk förra gången.

Annars hände det inte mycket igår precis. Fick gå tidigt så jag stack bort till Anna och fick ögonbrynen plockade för det behövdes. Hon tvättade även mitt hår två gånger om för att få bort den här dumma färgen. Jag är helt jävla gråhårig. Ser ut som en tant. Inte det minsta kul ju. Vill verkligen ha min hårfärg tillbaka nu för detta är bara fult!
När vi kom hem sjöng vi lite Singstar igen och jag konstaterade att jag verkligen behöver fler än två skivor haha. Blir lite tjatigt. Men jag är sjukt grym på min favvis Karma Chameleon. Grym för att vara en urdålig sångerska då haha.

Idag ska jag träffa Tobbe efter jobb. Vi har hela tre South Parkavsnitt att se nu. Wohooo. Hoppas de är balla med det brukar de vara.

Så skönt nu har jag typ två dagar kvar att jobba innan jag blir arbetslös. Fast jag kommer nog bara tycka det är skönt ett tag. Man blir väl ganska uttråkad efter ett tag.

Sitter och mumsar på mitt påskägg som jag fick på jobb :) och detta var inte ens från chefen utan från Unionen (typ facket som jag inte ens är med i hihi). Men får nog ge bort lite av ägget sen. Är ju lite kräsen hehe.

Puss till mina Älsklingar (ni vet vem ni är).
XOXO Charre

Hemmafest, fotbollsfest och släktfest (kalas)

Halloj!

Tillbaka på jobb efter en härlig helg. Har varit en festens helg. Underbart. Börjar på fredagen då. Efter jobb åkte jag hem. Käkade god och mysig grillad middag med mamma och pappa. Sen kom Sofie och hämtade mig. Hon hade sin fina nya lila klänning på och jag hade min fina nya rosa klänning. Vi körde hem till Emma och Martin och där var vi nästan först. Fredrik var också där dock. Efter ett tag kom även Kalle och hans kompis Mia och Anna kom direkt från jobb. Vi började lite smått med att dricka några Brause var. Gottigt. Hade 30 påsar med mig och alla tog slut!
Martins kusin Robin kom med sin kompis Adam och sen kom även Emmas kompis Robin och han hade med sig Josefin och Jesper. Vi festade och drack Brause hela kvällen. Vi fick för oss efter ett tag att vi skulle köra charader men det var en ganska dum idé. Folk var lite för fulla för det. De andra drog till Slagt vid ett-tiden men jag och Anna stack hem. Vi skulle ju trots allt upp tidigt.

Lördag då. Underbara efterlängtade lördag. Allsvensk premiär! Gick upp tidigt och åkte till Centralen. Tåget gick 09.17. Vi fick bra platser och det var en riktigt trevlig resa. Folk minglade runt och alla hade roligt. Lite innan tolv var vi framme i Göteborg. Där väntade några spårvagnar på oss som tog oss ut till Hissingen. Där gick vi på en pub som hette Whoopsi Daisy. Där var det nice uppladdning inför matchen. Jag hann dricka ett par cider och en sex-sju shottar. När vi väl kom till Rambergsvallen visste jag knappt var eller vem jag var haha. Som tur var klarnade det upp efter ett tag och jag kunde njuta av den otroligt dåliga matchen. Den var inte superbra precis. Men i 85:e minuten gör Miljan mål och Malmö vinner matchen. Det är sådana här matcher man ska vinna. Sånna som man inte riktigt förtjänar. Vinner man dem plus de självklara och sen ett par stycken med lite tur och så dem när man slår i lite underläge (som Kalmar hemma förra året) då kan man få en bra placering i tabellen. Mitt hjärta hoppas på renaste guld så klart!
Efter matchen hämtade spårvagnarna oss igen och körde oss tillbaka till stationen. Någon jävel hade snott våra platser så vi flyttade längre bak i tåget. Vi hamnade dock på balla platser igen. Min gamla högstadiekompis Hans satt där med några av sina polare. Bland annat en kille som hette Marcus. Han roade oss typ hela vägen hem. När vi väl kom till Malmö hängde jag och Anna med Hans, Marcus, André, Freddy, Dennis och Daniel till Golden. Där satt vi ett tag och snackade och hade det trevligt. Efter ett par timmar var vi dock lite trötta efter en lång och rolig dag så vi gick hem. Bestämde dock att vi ska fortsätta festa på fredag. Bella kom hem i lördags också men tyvärr kom hon så sent så jag orkade inte ta mig dit.

På söndag var det kalasdags. Jag skulle fira att jag blivit 22 tillsammans med min kära släkt. Men kalaset var inte förrän klockan fem så jag, mamma och Anna hann ta en runda på Entré innan. Jag köpte ett par riktigt söta ballerinaskor på New Yorker. De kostade bara 99kr och de var bruna. Jag har ju faktiskt inga bruna skor så var tvungen att köpa dem. Sen då vid femtiden kom folket och det vankade tacos. MUMS!
Jag fick massor med fina presenter. Bland annat lite kläder och ett par skor till. Ett jättesött smyckskrin med fina smycken i av Anna. Ett Playstation 2 med Singstar av mamma, pappa, Lena och Kim. Och en Singstarskiva av dem och en av Fia och Linnea. Så vi firade lite kalas och Maria och Bella tittade förbi en liten stund (L). Sen när folket hade gått sjöng jag och Anna för allt vad vi var värda haha. Skitkul. Ska nog hem och sjunga lite till idag innan dansen.

I veckan händer det lite av varje. Ikväll är det ju dans med Maria. Imorgon ska jag och Tobbe se South Park. Onsdag vet jag inte än. Torsdag är det fika med Fii och Emma och kanske fler man vet aldrig. Resten av vad som händer senare i veckan får jag berätta mer om då för jag har så mycket planerat ända fram till torsdag nästa vecka igen att jag inte pallar skriva nu hehe.

Jaja ha en bra dag och hoppas att solen lyser på er.
XOXO Charre

Älskar alla mina vänner och min familj

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Allt känns så konstigt. Vet inte om jag pallar med bloggar mer. Alla får se för  mycket vad man tänker och inte tänker. Och så feltolkas saker. Jag älskar alla mina vänner och hela min familj. Om nån inte är här hos mig just nu så saknar jag dem oerhört mycket. Även om jag kanske inte skriver det varje dag.
Bella saknar jag definitivt massor och jag trodde att det var uppenbart. Hon kommer hem imorgon och det ska bli himla kul. Jag hoppas att jag får träffa henne en stund imorgon kväll om hon kan och vill. Det kommer bli underbart kul att ha henne hemma i två veckor nu!! Bella du vet att jag saknar dig och att jag älskar dig! Jag ser skitmycket fram emot resan vi tre ska göra i sommar. Då ska vi ha kul!

Hmm sitter i dum telefonkö till a-kassan. Måste ringa och fråga hur man gör nu när jag är arbetslös men ändå jobbar som timvikarie lite då och då. Jobbigt ju. Kommer förhoppningsvis snart fram.

Igår fick jag sluta redan vi tretiden. Skitskönt. Skulle egentligen träffa Tobbe igår men han kunde inte förrän kanske senare på kvällen så vi flyttade det till nästa vecka istället. Så när jag var på väg hem ringde jag till Emma för jag tänkte att vi skulle ut och gå i det fina vädret. Men hon hade redan bokat fika med Sofie så jag hängde på där istället. Vi stack till vårt fik på Jägerso. Vi fikade en liten stund och satt och babblade om mest ingenting. Sofie var superfin i sitt nyfärgade hår som numera är brunt istället för rött :P.

Efter fikan skulle vi bara titta lite i affärer. Vi gick in på CC där Sofie hittade en överfin klänning. Min arbetskamrat, Ulli, hade visat mig den på en blogg dagen innan. Den borde du ha sa hon. Eftersom den var så väldigt rosa. Ja, tänkte jag, bara att lyda henne så jag köpte den. Kunde inte låta bli ju hehe. Sofie kunde inte heller slita sig från den så det fick bli vars en. Fast vi tänkte inte direkt ha dem samtidigt. Älskar den i allafall. Sen gick vi och tittade lite till och hamnade på HM. Där hittade jag en megasöt bikini. Kunde inte låta bli den ju! Gillar egentligen inte att handla sånt på HM för det finns så stor risk att alla helt plötsligt har likadana. Men denna var bedårande så det fick bli den ändå. Den är mörkblå med vita prickar och runt prickarna är det en guldkant. SÖT.

Anna slöt upp med oss på HM och så tittade vi i lite affärer till innan vi åkte hem. Emma följde med oss hem för att käka lite spaghetti med kyckling i gräddig vitvinssås. Riktigt mumsigt. Fast jag undrar om vinet fick koka bort ordentligt för vi blev helt fnittriga alla tre. Vi körde några omgångar spel innan klockan var för mycket så jag körde Emma hem.

Ikväll ska vi också hem till Emma och supa lite. Vet inte hur mycket fest det blir men vi lär ha ball ändå. Sen imorgonbitti bär det av till Göteborg där vi ska se MFF vinna sin första premiärmatch sen 2003. Där kommer vi vara hela dagen. Tåget kommer till Malmö vid 21-tiden. Får väl se vad som händer då.

Pratade med a-kassan nu precis och blev om möjligt mer förvirrad än jag var innan. Han i telefonen sa att jag kan få ersättning redan nu. Fast jag bara betalat sen i januari. Men då ska jag först fixa massa intyg och anmäla mig till arbetsförmedlingen och sånt skit. Ska orka. Men lika bra att göra det. Inte så kul den månaden det inte kommer någon lön ju. Men vi får se hur det blir med det också.

Älskar er alla och ha en trevlig helg!
XOXO Charre 

Brunhårig blondin

Kort inlägg idag för jag tänkte bara lägga ut bilden på mitt hår. Det blev bättre med ett lager färg till. Så jag inte ser gråhårig ut haha. Så nu är jag alltså brunhårig. Kan verkligen inte kalla mig brunett. Jag är och förblir blondin. Så brunhårig blondin får det bli. I helgen ska jag kolla om blondiner har roligare hihi.

Ne nu har jag inte så mycket mer att säga eftersom jag skrev ett inlägg så pass sent igår. Fick grillat till middag dock :D

Jaja ha det bra!
Saknar lilla Norrland.
XOXO Charre


This is not me, I am Blondie!

Hello
Ja, idag var alltså första dagen jag är arbetslös. Dock ringde min chef vid tiotiden imorse och undrade om jag kan jobba imorgon. Så nu ska jag det. Har bokat redan innan att jag ska jobba fredag också och sen hela nästa vecka. Men jaja pengar är pengar. Längtar som fan till på lördag när vi ska se MFF. Ska bli himla kul och hoppas verkligen på seger.

Jag vaknade ganska tidigt idag av att jag var skitvarm. Tror jag måste ta ut mitt vintertäcke faktiskt. Det var ändå bra att jag vaknade tidigt för då hann jag med mer. Först gick jag in på Facebook och la in massor med bilder. Jag var så duktig så. Sen käkade jag en liten lunch innan jag körde och hämtade Sofie. Var ju tvungen att fixa stenskottet så det gjorde vi. Tog en glass på Donkan medan vi väntade. Sen körde vi bort och hämtade Anna och körde till Ica Maxi för att handla hårfärg. Ville ju bara ha sån åtta-tvättars-färg så det fanns inte så mycket att välja på då. Jag tog en som hette mellanbrun fast jag hellre ville ha mörkare. Fii tog en som hette kastanj för hon ville ha lite röda inslag.

Vi började med att färga mitt. Så som det såg ut när färgen satt i var supersnyggt. Dock blev det inte lika fint när vi sköljde ur färgen. Det blev sjukt askfärgat (alltså nästan grått!). Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men ändå så att man kan leva med det. Dock så åkte vi och köpte en till färg men den har jag inte hunnit sätta i än. Jag tog samma färg eftersom det var det ända som fanns men förhoppningsvis blir den snyggare nu när mitt hår inte är lika blondt som när vi började färga. Dock om man jämför mitt hår med Sofies så blev mitt jättebra hahaha.
Sofie är numera typ helt rödhårig fast åt det orangerosa hållet med blonda fläckar lite överallt. Lite som sånna man ser på stan ibland och undrar om de inte ser själva hur illa det ser ut haha. Hon köpte också ny färg. Fast i samma nyans som jag denna gången. Får hoppas att det går att färga över.

Jag lägger inte in nån bild på mig nu men jag lovar att det kommer en så ni får se hur jag ser ut som brunhårigisch. Förhoppningsvis blir det bättre med lite mer färg i. Har tagit beforebilder och ska ta after så ska jag lägga ut dem också på Facebook men tror jag lägger in en bild här med.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Jag och Fii hann med att kränga en halv kanelbulle på vårt favvisfik. Mumsfillibaba var det. Nu hoppas jag att pappa tänder grillen för jag är sjukt sugen på grillat idag.

Just det ska berätta vad vi gjorde igår med. De tog mig till en restaurang som heter La Caravelle. En med typ spansk mat tror jag. Riktigt gott, jag älskar det stället. Jag tog en bit mumsig oxfilé med hennes hemmagjorda bearnaisesås och smaskiga vitlökspotatisar. Fast jag blev sjukt proppmätt! Sen stack vi till Lets go och spelade bowling. Vi suger verkligen på bowling i min familj. Vi anklagade honom i baren för att banorna lutar. Han blev lite stött och kom ut och la ett klot på banan för att bevisa att det inte gjorde det. Sen kom han lite då och då under hela tiden vi spelade och gav oss lite tips (som inte funkade) och så spelade han lite själv och så. Underlig kille men ändå ball hehe.

Jaja imorron kommer jag sitta på jobb hela dagen som vanligt då.
Ha en solig dag/kväll.
XOXO Charre

RSS 2.0