Malen Malin!

Hallå ja!
Nu är helgen slut än en gång. Men det har varit en väldans trevlig helg måste jag säga. Förutom då att mitt öga klyddade. Kom fram till att det nog var drag. Typ från AC:n i bilen eller nått (säkert Robins Volvo haha). Jag såg i allafall helt galen ut med mitt röda öga så jag fick ha solglasögon på när jag skulle gå ut.

När jag kom hem från jobbet i fredags fick jag stressa lite. Vi bestämde oss raskt för att se fotbollen i stan trots allt. Mammi var snäll och körde oss och vi kom lagom till att matchen började. Emma och Martin hade satt sig på en filt på gräset men jag och Anna tyckte man såg för dåligt så vi valde att stå istället. Ungefär när första halvlek var slut stod vi så långt fram man kunde komma och vi såg bra faktiskt. Matchen började ju dåligt och det var riktigt hårt när Sverige låg under med 3-0. Det trodde jag knappt att de skulle hämta upp men jo då :) När Berg gör reduceringsmålet tändes hoppet. När sen Ola gick fram för att lägga frisparken var jag säker på att det skulle bli mål. Det var en riktigt upphämtning de gjorde och hela Sverige är sjukt stolta. Guille gjorde en lysande insats och jag kan säga att jag är väldigt stolt och glad att han spelar i Malmö FF!
Sen när matchen var slut var alla helt hängiga. Vi hade ju tänkt grilla men humöret var inte direkt på topp för det. Men sen snackade jag med Danne som fortfarande ville och jag och Anna hade inte hunnit äta middagt så vi grillade gärna. När sen Danne kom och hämtade oss övertalades Martin och Emma att följa med också. Mycket trevligt. Det blev supergod mat måste jag säga. Vi är Grillmeisters haha.
Under kvällen hade jag även smsat en del med Mattias (söte killen jag träffade i Göteborg). Han undrade fall han kunde komma hem till mig för han ville träffas. Visst sa jag men trodde inte riktigt att han skulle komma men jo då. Han smsar att de är utanför och jag går ut för att möta dem. Precis då ringer de på hus nummer 1 (jag bor i 6:an). Klockan är typ tjugo över elva haha. Vet inte riktigt hur glada mina grannar blev när det ringde på två väldigt fulla killar så sent. För fulla var de. Som vi garvade åt dem (vi var nyktra allihopa). Danne kommer då med den lysande idéen att vi ska spela Med andra ord. De här två killarna vet alltså knappt var de är men han tycker vi ska spela. Ingen ville vara i deras lag så de fick spela med varandra. Dock blev det lite väl ohållbart så vi bytte och jag spelade med Mattias. Vi var trots allt ganska bra ihop, eller ja han gissade rätt på mina förklaringar. Han förklarade myggnät med: Helsingborgarna har svårt att ta sig igenom det. Haha inte lätt att gissa. Kvällen bästa var ändå när den andra killen (Erik) skulle förklara gudmor. Han sa: Han där uppe och min bästa flicka. Hehe rätt fyndigt men Anna kunde inte lista ut det.
Mattias var överball när han var full och han satt och sjöng MFFsånger typ hela tiden. Vid ett tillfälle frågade Emma honom: Är du full? Då svarar han: beautiful! Haha klockrent, den har vi snott nu kan jag säga (fast han förbjöd oss). Sen var det dags för Martin och Emma att åka hem för Emma skulle upp tidigt och jobba. Anna och Danne drog till Breeze, Erik in till stan och jag och Mattias till Donkan. Jag garvade halvt ihjäl mig hela kvällen. Väldigt söt kille det där hihi.

På lördagen under dagen gjorde jag inte mycket. Ögat klyddade fortfarande så jag var tvungen att ha glasögon på mig. Inte många som har sett mig i glasögon. Dock hade jag lovat Ems att jag skulle handla cider till kvällen så det var bara att ta sig in till Limhamn. Syrran följde med och eftersom vi bara hade en fungerande cykel fick hon cykla och jag åka hehe. Började med Systemet och sen en runda på Apoteket. Där fick jag Fysiologiskt ögonvatten (fancy va) för att skölja ögat med. Senare på dagen kom Fia som skulle mysa med Anna under kvällen. Vi körde och handlade lite middag. Blev grillad kyckling med pasta och whiskeysås. Jättegott. Vi bestämde oss för att lyxa till det lite. Så vi dukade helt fint och dekorerade helt festligt. Såg ut som om vi firade midsommar och nyår samtidigt hihi.
Sen efter maten chillade vi lite, kollade på tv, gjorde mig iordning, sjöng Singstar och bråkade med bilen (larmet klyddar). Vid halv nio tog jag bussen till Bellevuegården där jag mötte min älskling. Vi skulle på fest till Hans. Men när vi kom dit så verkade där helt dött så vi gick på promenad först istället. Till slut bestämde vi oss dock för att gå in och det visade sig att de satt på baksidan så det var därför det verkade dött haha. De flesta som var där kände jag igen från MFF. Det blev en väldigt trevlig kväll. Det var dock nice att jag hade min Emma med mig för vi har alltid så kul. Träffade även en trevlig tjej som hette Iris :)
Första gången vi skulle gå på toaletten gick vi uppför trappan och jag hoppar till för jag trodde jag såg någon och när jag säger det till Emma vänder hon sig om och skriker för hon såg också någon. Bara det att det var våra spegelbilder vi såg haha. Nästa gång vi skulle kissa var där en mal på toan. Vi döpte malen till Malin och Emma ska försöka döda den. Hon tar först en nagelsax och sen ångrar hon sig och tar en kam. Haha vet inte riktigt vad planen var där. Till slut spolade jag ner Malin i vasken. Precis när vi kommer ut från toan ringer då Robin (tror jag det var) och jag tjuter: iiih jag har dödat Malin! Han blev lite förvirrad innan han fattade vad jag gapade om. Han var i vilket fall som helst med Martin och de kom och hämtade oss för vi skulle till Breeze. Robin hade varit så himla full på fredagen så han var nykter och snäll och körde oss.
På Breeze var det ingen kö så det var skönt. Behövde inte ens visa leg. Där inne träffade vi Maria och Bella. Så himla kul att träffa Bella för det var jättelängesen. Jag och Emma hade en toppenkväll och helt plötsligt var Maria och Bella borta hehe. Jag och Ems festade vidare och drack två shotar (vet inte varför haha). Helt plötsligt kom en kille fram till mig och frågade om jag ville dansa med hans kompis. När jag frågade varför sa han att det var för att han var norrlänning och han visste inte att man kunde dansa med tjejer. Dock sög killen på att dansa så jag gav upp efter det tag och dansade med den första killen istället hehe. Men sen var det dags att gå hem för att hinna med sista bussen.

Igår var det ju soligt och fint så jag låg i trädgården hela dagen och bättrade på solbrännan. Käkade även lite grillad brunch med familjen. Sen på eftermiddagen somnade jag en stund men sen smsade Maria och sa att det var dags för picnic. Så jag cyklade bort till Malmborgs där jag mötte Maria och Bella. Vi handlade godis, gifflar och Coca-cola sen åkte vi hem till dem. Först satt vi på Bellas terass med de tyckte att småbarnen på gården var så störiga så vi tog en filt och la oss på gräsmattan istället. Bara för att störa oss. Där babblade vi bort halva kvällen som vanligt. Sen var jag tyvärr tvungen att gå hem och lägga mig eftersom jag skulle upp och jobba idag.

Ikväll är det final i U21 EM. England mot Tyskland. Jag ska dit och sen den live men jag ska ha min Sverigetröja på mig för jag vill inte heja på dem. Ska bli kul och se framtidens stjärnor live dock. Har fått tag på killen nu som sålde biljetterna på Tradera och han sa att han kan ta pengarna efter att vi gått igenom biljettkontrollen så jag vet att de är äkta. Det var skönt faktiskt.

Jaja nu har jag skrivit färdigt för denna gången. Nu ska jag ringa och jaga folk för att se om jag kan få rätt på larmet på min kära bil.

XOXO Charre 

Nykter helg... Eller INTE! :D

Hello
Skönt med fredag, äntligen. Ikväll är det fotboll och jag är himla nervös. Hoppas, hoppas att Sverige klarar det här. Man är ju inte så van vid fotbollsframgångar för svenska landslaget precis hehe. Men vi får väl se. Heja ska jag göra i allafall. Jag, Anna, Martin och Emma har bestämt att vi ska titta. Har smsat lite mer folk men inte fått så mycket svar än så vi får väl se vad som händer. Är riktigt sugen på lite grillning sen efter matchen. Ska dock vara nykter på riktigt. Haha låter som om jag har värsta alkoholproblem men det är bara himla kul att festa. Men kom ändå fram till att helt nykter är tråkigt så ska helt enkelt börja dricka med måtta som jag gjorde förr. Verkar vara en bättre plan.

Blev dessutom bjuden på fest på lördag och då är det bara tråkigt att sitta där helt nykter. Så ska se om jag hinner till Systemet för att handla några cider. Festen är hemma hos en kille som gick i min paralellklass och som jag börjat träffa lite mer nu. Det ska bli himla kul och trevligt med lite nytt folk. Även om jag älskar att umgås med de kompisar jag redan har så klart! Emma ska följa med mig på festen så vi kommer säkert ha ball. Det brukar vi ha. Vad jag ska göra imorgon på dagen har jag inte riktigt bestämt än men det händer säkert något kul. Min syrra ska ha några av sina kompisar över på middag så jag kanske käkar med dem innan jag drar på fest.

Just nu sitter jag bara på jobbet och har helt ont i mitt öga. När jag vaknade imorse var alla blodkärlen spruckna. Men det är inte ögoninflamation för det har jag haft förr och det var inte alls så här. Obehagligt är det i allafall. Framför allt för att jag ser ingenting om jag tar ut linserna och då blir det svårt att jobba så får sitta med dem i och allt. Hoppas jag hinner vila ögat lite hemma innan det är fotbollsdax!

Nu får ni ha en trevlig helg allihopa. Jag kommer uppdatera redan på måndag för jag ska jobba då med.
Peace!
XOXO Charre

Härlig dag på Liseberg!

Hej hej
Snart är det fredag och det ska bli så skönt :) Har visserligen inte jobbat så mycket denna veckan, men ändå. Kära Bella kommer ju snart hem och det ska bli himla kul. Brukar bli en massa bus när hon är hemma, och en massa restaurangbesök med för den delen. Sen om mindre än två veckor bär det av till Mallis :D

I måndags efter jobbet körde jag hem till Robin. Han ville prata lite med mig men det var inget allvarligt så det är bra med det. Så tittade vi lite på tv men sen var jag superhungrig och så ringde syrran och sa att det var köttfärsås och då var jag ju tvungen att snabba mig hem. Mums! Sen resten av kvällen minns jag inte vad jag gjorde. Ingenting antagligen.

I tisdags satte jag klockan på nio men det ändrades ganska snabbt till halv tio hehe. Jag, Anna och farmor skulle plocka jordgubbar. Vi åkte ut i Klagshamn där vi brukar plocka och de var supergoda! Sen åt vi lite lunch hos farmor och farfar innan vi begav oss vidare. Jag skulle bara fixa nya p-piller och var tvungen att gå på sån öppen mottagning för där jag brukar gå var semesterstängt. Jag gillade det inte riktigt men det gick snabbt i allafall. Så fort jag var klar körde jag och sis till Lomma istället. MFF skulle spela träningsmatch mot Elfsborg. Inträdet kostade 50kr för vuxna och 20kr för ungdomar. Så jag lämnade snällt fram min 50-lapp. Jag tänkte ju att ungdom max kan vara 20 år och då är jag ju för gammal. Men nä jag fick 30kr tillbaka utan frågor eller undrande blickar. Haha undrar hur gammal hon trodde jag var. I vanliga fall har ju MFF 16 årsgräns på ungdomsbiljetter, men vi får hoppas att det inte var så illa! Matchen slutade 2-2 och den var väl så där. Men riktigt mysigt att sitta där i värmen. Och man var väldigt nära spelarna hela tiden och det är också trevligt ju.
Efter matchen åkte vi hem och käkade grillade grillspett med hemmagjorda pitabröd och hemmagjord tzatsiki. Inte fy skam det inte :) Syrran bakade även Kladdkakemuffins till kvällen. Sverige skulle ju spela match mot Serbien. Vi såg matchen med Martin och Emma hemma hos dem. Och så åt vi muffins med glass och jordgubbar. Så gott så man kan dö! Matchen gick ju bra även om den var lite medioker. Imorgon spelar Sverige semifinal mot England och jag hoppas verkligen de vinner. Inte minst för att jag hittade två biljetter ganska billigt till finalen på Tradera. Hoppas bara innerligt att de är äkta. Men man betalar inte förrän man får dem så ska möta han som säljer biljetterna i stan så får kolla noga då.

Igår var jag på Liseberg. Det var jag, Anna, Fia och Robin som drog dit. Vi lämnade Malmö vid halv tio (efter en tur inom Arlöv för att smarte Robin hade jeans på sig haha). På vägen upp stannade vi vid Susedalen och åt lunch och det var mysigt. Sen kom vi till Götebaorg lagom till att Liseberg öppnade men vi fick stå i kö överlänge. Vi hade i allafall himla tur med vädret och Flume-ride var given som första åk. Sen provade vi den nya och den var rolig men den som höll fast en satt helt hårt på min kota så jag fick lite ont. Men annars var den riktigt härlig. Vi bara njöt och hade roligt hela dagen. Jag vann ett par gosedjur som Fia glatt tog med sig hem. Bara kul att vinna dem. Hon lyckades även flörta till sig en stor anka från några Stockholmare. Jag trodde hon kände dem men nej då, inte det haha. Men det var trevliga så vi åkte ett par turer med dem med. Och i Flume-ride ville vi bli så blöta som möjligt så vi letade upp en kille som såg ensam ut och frågade om han ville åka med oss. Det ville han. Så vi trängde ner oss fem stycken i båten och åkte tre gånger i rad, sen var man inte torr någonstans. Så sjukt kul. Man bara ser värsta vågen gå över en och det är uppenbart att den snart kommer slå ner hihi. Kul kul! Sen till slut stängde dem och dagen hade gått megafort. Men oj så kul vi hade haha. På parkeringsplatsen sen blev det ombyte. Allt åkte av för vi hade joggingbyxor och tjocktröja med oss (en läxa vi lärde förra året). Sen bar det hemåt och lite efter ett rullade bilen in på vår gata med mig sovandes i baksätet.

Idag är jag ju inte pigg precis men tror inte jag ska göra så mycket senare så det gör ju ingenting.
Nu är jag klar för idag i allafall.

XOXO Charre


Farväääl älskade Slagt... Farväl Farväl

Heelloo
Jobbar idag igen och tänkte göra en uppdatering eftersom jag inte skrivit på en hel vecka. Är fortfarande förkyld och idag är jag dööötrött. Blev sängen sent igår plus att det var en riktigt hård helg. Rolig.. men hård!

Hmm förra måndagen då efter jobb skulle jag äntligen fika med min älskade Maria. Var överlängesen vi sågs och vi måste verkligen skärpa oss :) Jag babblade på ganska bra om allt möjligt hit och dit och Maria lyssnade bra på mig hihi. Mitt i fikan börjar vi dock bråka med några brudar på Espresso House som inte kunde hålla koll på sina ungar. Så jag och Maria började kaxa lite med dem och hon ena tjejen sa till Maria: Du ska vara glad att jag inte spottar dig i huvudet ditt jävla svin! Jag menar hallå, hur moget är det?! Till slut gick de jäkla brudarna därifrån men sen kommer de fan ta mig tillbaka. Tjejen har ett glas vatten i en plastmugg. Så säger hon: vill damerna ha lite vatten! Jag bara så: men låt oss vara nu. Då häller hon vattnet i min kopp (som var urdrucken, tur för henne haha) sen kastar hon muggen på Maria. Bra förebild man är för sina barn då. Sen fikade vi färdigt ifred. Men lite rädd var jag där ett tag. Mest för att man aldrig vet vad vissa människor kan ta sig till. I slutet på fikan hittade vi Jonte så vi snackade lite med honom också. Skönt med uppdatering med Maria i allafall. Nu närmar sig Magaluf med stormsteg också. *Längtar*.

Sen på tisdagen umgicks jag med Anna och Emma hela dagen. Vi började med att köra in på salongen. Där färgade vi ögonfransarna (SMÄRTA!) och plockade ögonbrynen (nästan skönt i jämförelse). Anna och Emma passade även på att färga håret lite. Jag tramsade mest under tiden :) När vi var klara åkte vi hem till oss för att käka lunch. Blev de supergoda texmexburgarna igen, mums! Dock blev det helt plötsligt bråttom. Vi skulle se matchen Sverige - Vitryssland klockan 18.15 på stadion och det skulle vara en march från Gustav dit och den ville vi gärna gå i. Så vi klädde på oss våra fina Sverigetröjor. På min stod det Toivonen 7, på Emmas Harbuzi :) 15 och på Anna Molins 14. Så fina så. Sen målade vi oss på kinderna med svenska flaggor. Supersupportrar haha. Sen tog vi bussen in till Gustav och gick med i världens långsammaste march. Väl på stadion mötte vi upp med Martin, Danne och Linda. Jag hade ju vunnit sex stycken biljetter så jag tog med lite fotbollssuget folk. Platserna var faktiskt riktigt bra. Kändes konstigt att vara på sittplats på stadion men man såg jättebra i allafall. Sverige vann ju matchen med 5-1 så det var en härlig upplevelse! Tack allihopa för ni ville gå med mig :D

Sen på onsdagen var det shoppingdag men min söta Linnea inplanerad. Vi möttes på buss 34 och direkt när vi kom till Entré gick vi upp på översta våningen och käkade lunch. Blev kyckling... ingen smaksensation precis men ändå trevlig´t med lite alternativa restauranger. Sen började vi shoppa. Vi bestämde att inte dissa affärer utan vi skulle kolla det mesta. Jag började med att köpa ett par solglasögon. Sen handlade jag ett par rosa jeansshorts. Tuffa som satan haha. Sen blev det en ny bh som jag behövde till min Nellyklänning och där handlade jag även en ny puderborste. Nu var det bara en midsommarklänning jag behövde också. Linnea hade handlat lite av varje hon med men just en ny klänning var ju vad vi var ute efter. När vi hade gått i alla affärer utom Sisters Point, Bik Bok och Cubus sa jag till Linnea att nu är det sista chansen. Så vi gick in på Sisters Point och där hittar vi vars en söt klänning. Hennes var kort och gul och min var spets och chockrosa. Kommer bilder på Facebook så ni kan spana in oss. Sen när vi hade shoppat färdigt ville Linnea att vi skulle hälsa på Thea så vi ringde Patrik och frågade om vi fick komma och leka lite och det fick vi så klart. Så vi gick iväg till lekplatsen med henne. Men där var tråkigt så vi gick till Afrikaparken istället och tittade på djuren. Till slut var både hon och vi trötta så vi gick hem och jag och Linnea åkte hem till oss och käkade spaghetti och köttfärssås. Efter det körde vi till Arlöv och åkte hem till Nisse för att se skräckfilm. Men filmen pajade så vi såg bara halva och till slut slängde Nisse ut oss för han ville sova.

Torsdag nu då. Det första jag fick göra var att köra till jobb fast jag var ledig för att hämta nya papper till a-kassan. Alltid en massa klydd. Sen hämtade jag upp Anna och så åkte vi ut till Svågertorp där vi mötte Robin. Tyvärr var det för kallt och blåsigt att sitta ute så vi slog oss ner på ovanvåningen. Där satt vi och snackade i evigheter som vanligt. Hehe Robin har ju avslöjat att han läser min blogg så får väl passa mig vad jag skriver nu haha ;) Ne men efter vi hade käkat åkte vi bort till Plantagen för att handla blommor till min och Annas midsommarkrans. Sen var det dags för ett besök på Systemet. Shit så mycket folk där var. Riktigt drygt, men vi fick handlat vad vi skulle. Tror det var tur att vi inte köpte ingredienserna till Flaming Lamborghini som vi tänkte. Jag tror vi blev fulla så det räckte ändå. Sen åkte Robin hem och jag och Anna åkte ut till farmor och farfar för lite fika. Fick dock bli en kortis för det var ju snart middag hemma. Resten av kvällen chillade vi nog bara, om jag gjorde något annat minns jag det bara inte haha.

Sen var det då fredag och midsommarafton! Mamma väckte mig vid niotiden och så käkade vi lite frukost och gjorde iordning både oss och här hemma. Det vankades ju fest med en massa folk. Tror att det var lite över 30 personer totalt. Vid elvatiden kom Emma och Martin och då gjorde jag, Emma och Anna våra fina kransar. Sen vid ett kom de flesta andra gästerna. Så vi började med en trevlig lunch med en massa snapsar och andra shotar. Man blev lite smålullig måste jag säga. Efter maten busade vi lite med barnen. Där var tre solstrålar hos oss idag. Amanda, Alexander och lilla Linnea. Linnea är så bedårande så man kan dö. De andra två också så klart :) Linnea satt i mitt knä och så ritade vi på pappersduken. Sen satte jag på Rap das armas och hon dansade med mig. Varje gång refrängen kom dansade vi som satan haha. Såååå söt! Sen var det dags för marknad. Det är ju alltid midsommarmarknad nere på Sibbarp med tivoli och så. Vi åkte en massa karuseller och det var dökul. Speciellt Extreme var helt härlig att åka lite småfull. Dock fick jag mest huvudvärk när vi åkte Virvelvinden. Som det snurrade, men kul var det! Sen gick vi en kort runda på marknaden innan vi gick hem. Dock innan vi gick hem kom Kalle förbi med lilla Milan. Så himla söt, synd han är så pappig bara. Men jag mutade med lite godis haha. När vi kom hem hade även Robin och Nisse anslutit. Vi snackade och flamsade hela eftermiddagen och sen var det dags för grillning. Jag hann även snacka lite med P.A. och skälla på honom för att han inte önskade mig glad midsommar. Hoppas ni kommer ner och festar med oss i sommar. Efter maten fortsatte vi festa och senare på kvällen kom Sofie och Fredrik också hem till oss. Då var det dags för ölbrännboll. Hann kanske bli lite väl mörkt men det gjorde ingenting. Dock så slutade det illa för en kille slängde sig på marken så att hans axel gick ur led. Han fick åka ambulans därifrån. Jag bara garvade hela tiden eftersom jag lider av skadeglädje haha. Jag var den första som kom fram till honom och jag sa bara: upp med dig Pontus Wernblom (fotbollsspelare i IFK Göteborg). Haha sen satt jag och Robin och skrattade i gräset för alla andra tog ändå hand om Nisse så bra. Men sen urartade allt och folk blev ovänner så festen slutade helt plötsligt. Allt löste sig dock till dagen efter. När jag gick och la mig hade jag världens huvudvärk efter nästan tolv timmars drickande :P

På lördagen mådde jag inte så dåligt som jag trodde jag skulle men jag tyckte ju ändå att en gyrostallrik skulle sitta fint. Så jag, Anna, Linnea och Robin gick in till Pizzeria 28 där vi mötte Martin och Emma och så käkade vi vår älskade bakismat. De öppnade till och med 40 minuter tidigare för vår skull. Stackars Ems mådde tyvärr för dåligt så hon fick gå hem och käka pizzan sen. Efter maten bar det hemåt igen. Jag, Anna och Linnea chillade lite och kollade på tv. Men sen kom Maria och Linus och mötte mig så gick vi ett varv på marknaden. Var lite småskönt att gå där. Men sen gick de två hem igen och jag chillade lite till innan det var dags för fest igen. Jag tog på mig min fina nya guldiga Nellyklänning och fixade håret helt fint. Sen åkte vi hem till M & E där det var förfest. Dock bara jag, Anna och Robin som kom dit. Men vad gjorde det. Vi festade på som satan och hade överball. Sen kom även Palmé och hans väldigt söta kompis Basti dit. Men strax var det dags att dra för vi ville inte riskera att det skulle vara fullt på Slagt. Det var ju trots allt sista gången (vemod!). Vi hade det ball inne på Slagt och jag kan inte påstå att jag minns så mycket för jag drack för mycket så klart haha. Men när det närmade sig de sista låtarna lyckades jag och Emma tjata till oss att Linsan skulle spela Raggarrock. Så sista låten som någonsin spelades på Slagthusets nattklubb spelades för oss :D Och sen moonade Linsan haha, det kunde vi dock varit utan. Ingen ville gå hem utan alla bara stod och hoppade upp och ner och sjöng Seven nation army. Så ball. Till slut föste vakten Mattias ut oss hehe. Vi vägrade ändå gå och till slut var vi verkligen sist på stället. Min jacka var den sista som hämtades ut på Slagt. Status det ni ;)
Till slut fick vi ge oss ändå och åka hem. När jag gick och la mig gick min pappa upp haha. Då var klockan sju och jag var trött....

Igår gjorde jag nada. Skulle egentligen på kalas men jag kom fan inte upp. Så vid halv fyra på eftermiddagen lyckades jag gå upp för att käka lite frukost men sen kröp jag ner i päronens säng istället. Där låg jag och Anna hela dagen och ojade oss. Mådde kasst alltså hehe. Får väl skylla mig själv antar jag. Ska försöka vara nykterist fram till Magaluf!

Idag efter jobb ska jag träffa Robin och se vad han har på hjärtat haha.
Have a nice day!
XOXO Charre

...Uppdatering om söta killen från Göteborg. Han har hört av sig igen, ett par gånger till och med :) Får se vad som händer...

Rap das armas!

Sommarens låt är här. Cidinho och Doca med Rap das armas. Den är skitbra! Älskar den. Underbar att dansa till och allt. Ni kommer få se. Kom ihåg var ni läste det först :) Jag hörde den för första gången i lördags natt och jag har lyssnat på den säkert 20 gånger redan. Man blir helt glad hihi. Men nu ska jag sluta prata om den och berätta lite om hur min nyktra helg var.

I fredags jobbade jag tillsammans med en tjej från Manpower. Hon sa inte så mycket och det ringde inte så mycket så dagen gick långsamt. Men till slut var klockan halv fem och jag åkte hem. Anna hade sagt till lite folk att vi skulle spela spel hemma hos oss så vid sju skulle de komma. Martin 2 kom först (mitt i maten till och med för vi trodde ingen skulle vara i tid). Sen kom Robin, Emma och Martin också. Lite senare släntrade även Sofie in. Danne kom inte förrän efter tio när han slutat jobba så pappa ställde upp som medspelare i första spelet eftersom vi skulle vara jämnt antal. Vi började med den gamla klassikern Med andra ord. Körde dock med M2s version eftersom han har skickat efter lite nya paletter. Jag spelade med Martin första gången och han är sämst. Den ända jag någonsin sett honom spela bra med är Emma, tur han har dig baby. Andra omgången spelade jag med pappa och vi kom tvåa. Dock var det typ första gången i världshistorien som jag inte vann någon av gångerna. Kändes lite jobbigt faktist haha. Sen tog vi lite paus i spelandet och åt chokladfondue. Hade visst blivit lite fel så vi hade matlagningsgrädde istället för vispgrädde så det var lite rinnande men gott ändå. När sen Danne hade kommit spelade vi Kampen mellan kvinna och man. Det var kul och tjejerna vann även om killarna ledde hela tiden. Fast alla skällde på mig och Robin för att vi snackade och tramsade. Men vi hade sjukt kul i vår lilla bubbla hehe.
Sen började klockan bli mycket så alla utom Robin och Danne åkte hem. Så vi spelade lite X-box. Robin trodde på fullt allvar att han skulle vinna över mig i mitt favvisspel. Mohaha han fick så han teg. Han lyckades skrapa ihop hela 35000 poäng. Men jag körde över honom med 645000 haha. Jag är bäst :). Vid fyratiden gick även de två hem. Då snackade jag lite i telefon med Marcus som tyckte jag skulle sova hos honom. Det tyckte inte jag...

På lördagen väckte mamma och pappa mig och Anna tidigt. Vi skulle på kalas på eftermiddagen och vi hade en massa ärenden innan. Så vi åt frukost och sen gjorde vi oss iordning. Jag och mamma skulle på Mobilia och handla födelsedagspresenterna. Dock så ringer de som skulle ha kalaset och sa att det var inställt för tösen hade fått vattenkoppor, stackaren. Men vi körde och handlade ändå för hon hade ju faktiskt fyllt år. När vi hade handlat klart tog vi en fika på Espresso House och kom fram till att vi ville shoppa mer (mamma hade fått skatteåterbäringen och det hade pappa inte sett hehe). Men vi var trötta på Mobilia så vi körde till Burlöv Center. Jag hann med att handla en kjol på HM innan det som tur är. På Burlöv hittade mamma en del kläder och jag köpte en fin och gosig tjocktröja på Carlings. Trodde jag hade hittat min midsommarklänning också för jag hittade en översöt med fjärilar på. Men den var helt lång och alldeles för mycket tyg och dessutom ganska genomskinlig. Men på onsdag ska jag på Entré med min söta kusin Linnea och då ska vi shoppa satan :D
Senare på kvällen kom först mammas och pappas kompisar hem till oss. De hade sina två söta barn med sig som vi gullade lite med. Sen efter maten stack jag och Anna hem till Emma. Killarna skulle spela poker så vi blev också helt sugna på det. Dock var det så himla längesen att jag fan nästan glömt hur man spelade. Men det gick bra och det slutade med att jag vann hihi. Efter vi spelat färdigt begav vi oss till Hemmakväll. Där köpte vi godis, läsk, chips och hyrde filmen Pojken i randig pyjamas. Den var riktigt bra men himla sorglig. Ni borde sen den! Sen satt vi mest och snackade och vi åkte inte hem förrän klockan halv tre. Då hade jag bestämt med Marcus att jag skulle hämta honom på Slagt och sen sova hos honom i Vellinge. Så det gjorde jag och det var mysigt. Dock sover jag så himla dåligt ibland när jag sover med någon och dessutom vaknade vi redan vid 10 så jag fick inte mycket sömn denna natten heller. Var sjukligt trött hela dagen igår. I typ två timmar tänkte jag gå hem från honom men jag pallade inte. Till slut kom jag hem i allafall och då bestämde jag och Anna oss för att åka och käka lite. Valet föll på Burlöv Center av någon anledning. Så när vi ändå var där ute i ghettot ringde vi Robin och frågade om han skulle med. Han hade redan käkat men hängde på ändå. Sen åkte vi hem till honom och kollade på film. Denna gången såg vi Stepbrothers med Will Farrel. Han är överball och filmen var också rätt ball. Sen hjälpe Robin mig och fixa lite låtar som jag velat ha. Annars busade vi mest. Jag mixtrade lite med hans mobil också haha. Tror inte han läser min blogg så kan skriva vad jag hittat på. Han avskyr låten Fairytale så den skickade jag ju till hans mobil och så la jag den som personlig ringsignal på massor av hans kontakter, dock inte på alla. Sen skicka jag låten Rap das armas och visade honom att jag la den som ringsignal. Så han tror att det är den han har och den kommer även ringa när vissa ringer. Men annars är det då Fairytale och även om han går in och bytar signal kommer den ligga kvar på de personliga sidorna så länge han inte raderar antingen dem eller låten. Men jag bad honom att inte radera låten så tror inte han vågar det haha. Ska bli ball och sen om han säger något. Sen var det någon som skickade en sån busrigning som man kan köpa till honom. De i telefonen sa att någon hade ringt taxi från hans mobil i lördags och sen inte betalat så det skulle han göra. Sen att han hade varit hemma hos Nisse och ingen hade åkt taxi eller lånat hans mobil reflekterade han inte över. Han blev helt arg på telefonen och kallade tjejen dum i huvudet. Skitball! Haha.
Sen vid niotiden åkte jag och Anna hem för då var jag nästan medvetslös av trötthet.

Idag ska jag fika med min lilla Maria. Var aslängesen vi sågs och jag känner att vi behöver uppdatera oss. Ska hämta henne efter jobb men sen vet jag inte var vi ska. Men det känns inte som att det spelar så stor roll. Kommer nog bli mysigt. Och imorgon är det tre veckor till vi åker till Magaluf! Nice :)

I veckan händer lite av varje. Idag är det fika som sagt. Imorgon på dagen ska jag och Emma till Annas salong för att färga ögonfransarna och sen på kvällen ska vi se Sverige mot Vitryssland i U-21 EM. Ska bli himla kul. Sen på onsdag är det shoppingdag med Nean. Torsdag vill jag och Emma till Bordershop men vi behöver minst två eller max tre till som ska följa med. Någon som är sugen? Annars ska jag nog fika lunch med Robin på torsdag. Sen är det ju midsommar på fredag och då ska vi festa. Var ju nykter hela denna helgen och det kan ju inte hända allt för ofta. Går rykten om att Slagt stänger på lördag också och i så fall måste måste måste vi dit ju.

Nu har jag nog berättat allt och lite till hehe.
Bye :)
XOXO Charre

Just det... en sak till hihi. Den jättesöta killen som raggade på mig i Göteborg hörde av sig igår. Så håll tummarna hihi.

Dagens fråga: Förkylningar - Varför finns de?

Halloj!
Äntligen fredag. Har verkligen varit tufft att jobba denna veckan. För det första har vi haft ganska lite att göra så det har varit sjukt långtråkigt och sen har jag ju dessutom varit krasslig ett tag nu. Då är det tusen gånger skönare att bara ligga kvar i sängen. Plus att man blir frisk fortare då. Men nu är det helg och då ska jag må bättre. Trots allt bättre att vara sjuk denna veckan än nästa. Ska ha en helt lugn och nykter helg för det behöver jag verkligen.

Igår gjorde jag inte så mycket. Tog det lugnt och såg lite tv och ännu en oändlig film haha. Man blir beroende av film när vädret suger. Den jag såg igår hette Boys don't cry. Först tyckte jag den var dålig och tråkig men den blev skitbra sen. Var dessutom tydligen en sann historia vilket gör filmen ännu bättre. Sorglig som satan. Sen efter filmen somnade jag gott.

En sak jag gjorde igår var att shoppa lite. Jag sa ju att jag inte skulle men har lite pengar nu och då är det svårt att låta bli. Skatteåterbäringen har ju kommit och allt. Först köpte jag en supersöt klänning på Tradera. Det stod dock att bystmåttet var 78 cm och eftersom jag var på jobb kunde jag ju inte mäta. Resonerade som så att jag har 75 i BH och då borde det passa. Men jag hade visst lite större bröst än så haha :D Ne men det saknades några centimeter. Så får se om den passar annars får jag väl leta efter någon som vill köpa den som är lite mindre än mig. Kostade bara 200kr.
Sen köpte jag den klänningen från Nelly också. Och där mätte jag så jag hoppas att jag får rätt storlek. Har hört att folk sagt att de klyddar när man ska skicka tillbaka och byta storlek och så nämligen. Vi får se. Den lär komma någon gång i nästa vecka. Har visserligen tänkt att min blogg ska ta semester men kan kanske gå in och skriva lite då och då ändå.

Nu får vi se vad som händer denna helgen. Jag orkar varken planera eller organisera. Så om någon annan bokar något är jag på tror jag hehe. Får se om det blir lite spel eller film ikväll. Det blir säkert bra.

Ha nu en trevlig helg allihopa och hoppas att ni mår bättre än jag gör! Och att det slutar regna så förbannat...
XOXO Charre

Zlatan!

Hello
Fick tips av Linda att jag ska söka till högskolan i Borås. Det är kanske ingen dum idé. Har inte hunnit kolla än på skolor och så och därför vet jag inte vad som finns var. Vill egentligen inte flytta hur långt som helst men Borås är ju inte så farligt. Jag har varit där en gång och det var kanske inte min favoritstad (kan bero på att jag var där för att se MFF förlora mot Elfsborg haha). Men hur länge till ska du plugga där Linda? Jag ska snacka om det med dem på Arbetsförmedlingen nästa gång jag ska dit så får jag se vad min val och möjligheter är.

Idag har mitt halsont blivit lite bättre men och andra sidan har min hosta blivit värre haha. Ser ut som vädret fortsätter vara piss också. Men det är okej så länge jag jobbar hehe. Men ikväll skulle vi kanske spela kubb men känns som att det inte blir så. Får kanske köra inomhuspicnic igen eller nått istället. Vi får se, jag kanske känner mig helt klen och vill stanna inne i sängen istället haha.

Igår var det i allafall fotboll igen. Älskar verkligen när det är så mycket fotboll att titta på :D Igår spelade ju Sverige mot Malta och vann med 4-0. Min idol Zlatan gjorde ett av målen. Han är kung!! Bäst helt enkelt. Vi samlades hemma hos Martin och Emma och såg matchen. Anna och Danne var också där. I halvtid var de andra hungriga och jag var sugen på chokladpudding så vi begav oss i väg för lite snabbhandling. Jag och Emma gick till Malmborgs och de andra tre till Pizzeria 28. Jag och Ems kom tillbaka lagom till matchen började medans de andra missade början. Under tiden Martin fixade med pizzan i köket missade han alla tre målen haha. Vi ville helst inte släppa in honom i vardagsrummet igen för det gick ju bättre med honom i köket ;)
Jag var ganska trött och som sagt lite krasslig så jag och Anna gick hem nästan direkt efter matchen.

Nu är det snart semester. Haha känns inte som man är arbetslös ju. Längtar till Magaluf. Ska bli skönt, kul, härligt, roligt, ja allt ska bli bra.

Ha det!
XOXO Charre

Minigolf!

Hello!
Hoppas alla mår bra idag fast vädret är piss... Jag har helt ont i halsen och när jag vaknade hade jag nästan ingen röst alls. Men har inte tid och råd att vara sjuk så jag tänkte va sjuk på lördag haha. Får hoppas jag blir frisk istället.

Igår var jag skitsugen på att spela minigolf så jag snackade lite med Robin och han ville också det. Men sen regnade det ju satan så först ställde vi in men sen ångrade vi oss och åkte till Let's Go där man kan spela inomhus. De har nyöppnade banor där som de kallar Discogolf. Dock fanns det bara nio banor och det va helt dyrt. Och så betalade man för en timme men det tog bara typ 25 minuter att spela men sista banan äter upp bollen så man kan inte fortsätta. Så Robin gick och frågade om vi inte kunde få lov att spela lite Äventyrsgolf också eftersom vi hade en halvtimme kvar. Först sa gubben att vi fick. Men så frågade Robin om det kostade något och då sa han att ja det gör det. Men han vågade nog inte säga nej till Robin för han sa till slut att han bjöd på det. Jag vann på Äventyrsgolfen. Och Robin vann på den vanliga. Fast jag fick 3 hole-in-one, det är fan inte illa tycker jag.

Efter golfen åkte vi hem till honom och såg på film. Vi så Zack and Miri - Make a porno. Den var ball men underlig. Fast det tycker jag ju alla filmer är för tillfället. Underhållning i allafall. Sen snackade vi en massa som vanligt. Väldigt intressant!

Hittade en helt fin klänning på Nelly.se som jag ska köpa. Älskar den. Får lägga in en bild sen någon gång. Översöt är den. Ska bara lista ut vilken storlek jag ska ha för jag orkar inte hålla på att skicka tillbaka och så. Vi får se, det blir säkert bra.

Ikväll ska jag se på fotboll. Med Emma och några till tror jag. Heja Sverige och hoppas innerligt att de vinner! Men det är ju tyvärr ganska kört ändå.

Ne nu vill jag inte skriva mer. Får bli mer imorgon kanske.
XOXO Charre

Flytta hemifrån?

Hello
Idag blir det inget långt inlägg minsann. Igår gjorde jag i stort sett ingenting. Båkade med syrran. Snackade med Emma i typ en timme i telefon (L). Vi fick snackat om en hel del haha. Tur jag har sånna I-landsproblem hehe. Kunde varit värre men jag kan inte hjälpa att jag är älskad hahaha ;) Eller hur babe. Hihi snart ska vi fira midsommar och sen är det Liseberg! Fast jag läste idag i tidningen idag att berg-och-dalbanan Kanonen hade stått stilla med folk i en hel timme. Och det vill man ju inte råka ut för. Inte för att jag hade varit rädd men hallå tro man vill slösa en hel timme av sin dag i en karusell som står stilla. Nej tack.

Jag kommer fram till en sak mer och mer för varje dag. Att jag vill flytta hemifrån. Så om någon behöver en rumskamrat är det bara att höra av sig. Anledningen till att jag kommit fram till detta nu är att jag behöver komma bort lite från dem som jag annars umgås 24 timmar om dygnet med. Inte riktig men ändå. I lördags när vi hade fest lackade helt plötsligt pappa för att vi var för högljudda och som sagt igår så bråkade syrran med mig. Och jag orkar inte. Fattar inte varför folk ska vara så sura och bråkiga. Det vill inte jag. Så ett eget ställe att komma hem till hade inte varit helt fel. Men vill ju inte bo helt ensam. Så som sagt om någon ställer upp är det bara att höra av sig hehe.

Igår kom jag kanske på vad jag vill göra med mitt liv. Jag har tittat helt mycket på The Hills och på Project Runway och jag har kommit fram till att jag vill jobba med mode. Det är en av de få saker jag kan tänka mig att jag hade varit lycklig att jobba med. Inte som designer för där tror jag inte att jag har någon talang. Men med typ modevetenskap och marknadsföring eller så. Vet inte riktigt själv vad jag menar. Men till exempel som någon som jobbar på en tidning och väljer ut vilka kläder som ska matchas när man ska fota. Eller de som matchar kläderna i fönsterna på affärer och så. Där mode och marknadsföring samarbetar liksom. Haha låter flummigt. Men får väl försöka förklara för dem på arbetsförmedlingen så att de kan skicka mig till en syokonsulent eller något sånt så jag får lite hjälp att reda ut mig själv haha.

Nu har jag definitivt babblat färdigt för idag!
XOXO Charre

Charre är vår idol!

Oj oj nu skäms jag. Jag brukar ju vara så duktig med min blogg. Nu kommer det säkert bli ett riktigt långt inlägg så för er som inte pallar kan ni sluta läsa nu haha. Så går det när man inte jobbar. Orkar verkligen inte sitta vid datorn när jag är ledig. Men var beredda nu för här kommer lite läsning.

Vi börjar där jag slutade sist. Fredagen den 29 maj. Jag jobbade på dagen och sen när jag slutade träffade jag Martin och Emma. Jag var sugen på biljard men Martin ville fiska. Danne ville också med och spela men han slutade inte förrän vid tio så vi komprimissade. Martin fick fiska en stund och så satt jag och Emma i solen och tittade på. Ganska långtråkigt hehe så vi bestämde oss för att åka hem och baka lite istället. Jag hade sett recept på internet som såg helt smaskiga ut. Så dem prövade vi. Var dock inga goda kakor. Vi körde tillbaka och hämtade Martin och körde bort till biljardhallen, där vi mötte Danne. Vi spelade ett par omgångar och jag vann två gånger. När vi skulle gå därifrån kom Robin. Han var ganska full eftersom han kom från sin firmafest och han var helt sur och odräglig bara för att han inte kom in på Lilla Torg haha. Danne var hungrig efter jobb så vi körde bort på Donkan. Där mötte vi Martin 2 som tydligen också var hungrig. Sen åkte vi hem till Martin och Emma för att käka det vi bakat och så passade vi på att kolla lite på Solstollarna. Kul :) (förutom att Robin surade haha).

Sen var det då lördag. Jag och Sofie skulle gå i stan och handla men jag fick inte tag på henne så jag passade på att sola satan i trädgården istället. Till slut fick jag tag på henne ändå och så träffades vi på Triangeln. Vi handlade studentpresent till Marre och lite sånt.
Sen på kvällen var det spontanfest hos Martin och Emma! Det var himla kul. De var jag, Martin, Emma, Danne, Nathalie, Danny, Bex, Kalle, Fii och Fredrik. Jag och Danne kom fram till att vi var de ända singlarna så vi förlovade oss med jordnötsringar, hur gulligt som helst haha. Efter ett tag bestämde vi oss för att dra ut. Dock bara jag, Martin, Emma och Danne som ville ut. Det blev Breeze denna gången. Där träffade vi Martin 2 och Robin. Jag träffade även en väldigt söt dansk där :) Jag och Danne sjöng karaoke för att fira för förlovning haha. Doch var karaokevärdinnan helt vrång så vi fick inte sjunga den låten vi ville. Vi fortsatte dansa lite sen och jag lyckades ge Robin ett karateslag i ögat så han tappade linsen haha. Inte så snällt mohaha. Sen var det till slut dags att gå hem.

Söndag då. Varma underbara söndag! Idag var det parkhäng planerat. Supras organiserade det och det blev verkligen superlyckat. Jag och Anna begav oss dit med lite cider, läsk, chips och en filt. Väl där käkade vi mumsiga hamburgare och njöt i solskenet. Efter ett tag kom Robin också dit och sen även Adam. När klockan närmade sig match begav vi oss bort till stadion. Malmö hade spelet och borde ha vunnit men inte denna gången heller. Var riktigt hårt och jag var skitsur efter matchen. Kändes som förlust. Men nu är det uppehåll så pratar vi inte mer om det!

På måndagen var min kära pappa ledig eftersom Annandag Pingst fortfarande är röd dag i Danmark. Vi grillade till lunch och satt i trädgården och myste. Fast innan det passade jag faktiskt på att städa mitt rum. Det var mycket välbehövligt. När jag skakade mattan i trädgården så kom det massa glitter från den. En riktig prinsessa har glittrig smuts haha. Efter lunchen tog pappsen och jag en promenad nere på stranden och så käkade vi glass. Sen när vi ändå var på gång stack vi ner och förtidsröstade. Lika bra att få det gjort. Måste säga att jag skämdes idag när jag läste tidningen och såg att inte ens hälften av svenskarna pallrade sig ner och röstade. Skärpning! Men i allafall så när Anna kom hem från jobbet sen kollade vi på film. Först en underlig som hette Jack & Jill vs. the world och sen en som hette The prinsess bride. Den var väldigt konstig men ganska underhållande.

Tisdag då... Jag hade lovat pappa att klippa gräset så det gjorde jag. Fast jag missade nog en hel del för jag hörde hur pappa startade gräsklipparen igen när jag hade gått in, men jag försökte ju. Jag hade bestämt med Robin att vi skulle äta lunch på Food Court för han jobbar precis där. Det blev Pasta Bolognese. Så gott! Vi satt och snackade i typ en och en halv timme trots att han bara hade 30 minuter lunch. Men han får ta det på komptimmar. Han sa till sin arbetsledare att han skulle ta längre lunch för att han skulle luncha med en viktigt person haha. Efter lunchen körde jag snabbt inom Stoff och Stil och köpte tygblommor som jag tänkte ha i håret och sen körde jag in till Anna så hon skulle fixa mig. Det blev fina "blatteflätor" med blommor där snudden satt (kommer bild på Facebook). Fint som satan i allfall. Efter hon var klar åkte vi hem för att fixa oss för studenten. Jag skulle till Marie och hon till någon annan. Jag tog på mig min fina vita klänning som jag köpte i London. Sen åkte vi in till stan och bort till Latinskolan där de skulle springa ut. Där mötte jag Sofie. När Marre kom ut strålade hon som en sol (sötnos hehe). Efteråt åkte vi hem till henne. Där fick vi god mat och det var lite småtrevligt. Kände inte så många men det gjorde ju ingenting. Deras studentfest var på Amiralen och jag hade också biljett så vi drog dit. Det var så himla tråkigt så man kan dö. Gick hem igen efter typ en timme. Bortslösade pengar! Musiken var piss. Till och med flera av studenterna gick hem vid 2. Tråkigt. Men resten av deras dag har förhoppningsvis varit bra.

Sen var det onsdag. Jag hade möte på Arbetsförmedlingen. Tråkigt som vanligt men det tog åtminstone inte så lång tid. Direkt efter mötet tog jag bussen till Limhamn och träffade Emma. Vi handlade hamburgare på Malmborgs. Köpte även några färska svenska jordgubbar. Sen tog vi en skön promenad hem till mig. Där grillade vi våra texmexburgare som vi dessutom kryddade lite extra och sen åt vi dem med stark chilisås. Starkt och gott - precis så Emma och Charre vill ha det :D Vi satt ute i solen och bara myste och snackade. Så blev vi helt sugna på Kladdkakemuffins. Jag hade fått det på Marres student och de var så himla goda. Så vi bakade några sådana som vi sen åt i solskenet tillsammans med våra jordgubbar. Vardagslyx på hög nivå! Sen hjälpte jag Emma med lite bilder på datorn och sen kollade vi på filmen Patrik 1,5. Den var ändå ganska bra hehe. Sen tyckte syrran att vi skulle hämta henne på ön så det gjorde vi. Jag tog på mig mina sköna loafers och gick ut i bilen. När vi kom tillbaka utbrast Emma: men Charre, vad gör du!? Jag fattade ingenting men såg att hon stod och tittade på mina skor. Jag har lyckats gå ut med en av varje sko. En vit och en blå loafer. Haha, höjden av förvirrad eller vadå. På kvällen när vi hade käkat lite spaghetti och köttfärssås var vi grymt sugna på att spela minigolf och kub. Så vi kollade med Martin 2 om han var sugen och det var han. Men när vi kom till minigolfen stängde de precis så vi stack till Donkan istället för M2 var hungrig. Sen blev vi sugna på glass (läs Anna blev sugen) så vi körde till ICA Maxi. Sen körde vi hem till Martin och spelade Buzz. Jag var skitgrym och ledde hela tiden men sen slutade jag näst sist. Efter en stund kom Danne och så spelade vi två omgångar Med andra ord. Mitt lag vann båda haha. Efter spelet kollade vi lite på killen som kallar sig för Kaffehörnan. Så ball så jag garvar ihjäl mig. Men sen var klockan lite mycket så vi åkte hem.

Nu har jag täckt typ halva tiden sen jag skrev sist. Sa ju att det skulle bli långt haha. På torsdagen började jag med att hämta Anna i skolan för jag hade lovat att försöka klippa hennes hår lite. Dock hann jag knappt börja innan hon stoppade mig igen för hon tyckte jag gjorde fel. Det tyckte ju inte jag men är man kinkig så är man hehe. Sen åkte vi in till stan och åt lunch på Gränden. Myspys, vi har längtat helt länge på det. Sen gick vi in och kollade lite på Gina och jag råkade handla två klänningar. Så söta! Och sen var det utförsäljning på DnA så där gick vi in. Jag köpte ett par svarta slipinskor med stjärnor för halva priset. Fina som bara den. Sen träffade jag Tobbe en stund och vi gick en lång promenad i parken och sen satt vi bara och snackade lite. Vi käkade även glass på Lilla Glassfabriken, gottigt. Men till slut frös jag jättemycket så vi åkte hem till honom för att se på film. Vi såg Yes man för den har jag velat sen helt länge. Den var riktigt rolig! Efter filmen hade jag lovat Robin att köra honom till Vellinge för han skulle på student. De hade haft taklagsfest på jobb så han var redan full och förvirrad när jag kom haha. Resten av kvällen tog jag det lugnt bara ;)

Sen var det fredag. Jag åkte in till Annas salong och där var farmor och farfar med lunch till oss. Vi fick kycklingbaguette med bacon- och vitlöksröra. Sen körde vi bort till Gina för jag hade spanat in en klänning och en kjol. Klänningen passade dock inte och kjolen fanns ingenstans. Sen var jag tvungen att åka hem och vila mig lite för jag var supertröttis. Var studentdags igen. Denna gången var det Annas gamla kompis Emelie som skulle firas. Vi åkte dit och fick god mat med grekiskt tema. Vi hamnade vid ett bord med ett par stycken av hennes kusiner och deras kompisar som bara var ett par år äldre än oss. Vi hade överball hela kvällen. Vi byggde bland annat rymdskepp av alla tomma ölburkar (där var en hel del). Sjukt kul! Tyvärr somnade huvudpersonen redan innan klockan elva men vi festade vidare ändå. Jagt snackade även en massa fotboll med hennes morfar. Intressant som satan. Han har till och med spelat med Bosse Larsson när de var unga. Han var förbluffad över hur mycket fotboll jag kunde. Han sa att han aldrig snackat med den så ung tjej som kunde så mycket *stolt*. Till slut fick vi ju gå hem ändå och mamsen var gullig och hämtade oss.

Så var det ju helg igen och lördag då. Jag gjorde typ ingenting på hela dagen för jag var helt trött. Klockan 17.30 hade jag bjudit hem folk på grill-fotbolls-förfest-kväll. Vi blev ganska många till slut. Det var jag, Anna, Emma, Martin, Robin, Palmé, Danne, Max, Bex, Kalle, Mickis, Mickis, Adam, Linda och Markus. Vi grillade och käkade gott och sen såg de som ville fotbollen. Det var supermysigt, synd att Sverige sög bara... Sen började vi festa och Tequilan kom fram. Tog fler än jag någonsin gjort tror jag. Drack så mycket att jag fick sången: Charre är vår idol, Charre är vår idol, dricker massa alkohol, Charre är vår idol. Haha fast kanske var mest jag som sjöng den. Lite senare kom även Sofie och Fredrik dit. Hon var redan full när hon kom så det var ju bra. Tiden gick fort och snart var det dags att dra ut. Vi var 9 stycken som var på. Jag, så klart, och Anna, Sofie, Emma, Martin, Danne, Adam, Robin och Palmé. Ikväll var det Slagtdax. Väl där fortsatte vi dricka som de alkisar vi är haha. Jag tog ytterliggare 3 Tequilashotar. Fast med jordgubbe istället för citron, mycket godare. Jag och Sofie passade på att pricka av en sak på vår lista med saker vi ska göra innan sommaren är slut. Denna gången var det bodyshots som gällde haha. Så det gjorde vi. Dock inte på bardisken som man egentligen ska för det var lite väl klibbigt där. Men vi gjorde det i allafall. Vi hade en riktigt överball kväll. Med massa dans och annat bus. Danne sa till och med att det var den bästa utekvällen han haft i hela sitt liv! Och han gillar inte ens Slagt egentligen. Jag satt och snackade en massa med Robin också och han berättade en massa hemligheter för mig hihi. Kvällen var så rolig att jag helt glömde tiden och så hade vi missat sista bussen hem men som tur är var Danne snäll och körde oss. Kom hem nästan halv sju på morgonen då vi stannade på Slagt tills de faktiskt föste ut oss haha.

Igår var jag då helt död! Och när jag vaknade var jag inte ens bakis men det berodde på att jag fortfarande var helt full haha. Gyrostallriken var ett måste så jag och Anna slängde oss på cyklarna och trampade in till Limhamn. Lite vingligt men det gick bra. När vi kom hem igen hoppade vi i jacuzzin och tog ett välbehövligt bad. Sen såg vi Hur man blir av med en kille på 10 dagar i mamma och pappas säng. Mysigt. Klockan 17.30 väntade middag på oss hemma hos farmor och farfar. Vi fick Flygande Jacob med rabarberpaj till efterrätt. Alltid gott! Sen stupade jag i sängen.

Nu sitter jag här och har ett tag kvar på jobb. Men men bara två timmar ju. Ska jobba hela veckan men sen är jag ledig i fyra veckor så länge inget ändras. På den tiden ska jag hinna fira midsommar, åka till Liseberg och semestra i Magaluf med töserna :) Ska bli en härlig sommar det här.
I veckan har jag inte så mycket bokat. Ska träffa min underbara älskling Emma. Det är det ända jag vet.

Shit nu har jag skrivkramp haha. Undrar om någon orkade läsa allt detta :P Men som sagt, jag tvingar ingen haha.
Jaja, ha det.
XOXO Charre

RSS 2.0