Bara en liiiten stund kvar nu...

YO!
Nu sitter jag här nästan helt själv på kontoret. Jag måååste jobba till halv fem fast det inte är någon här och fast det inte ringer. Men sen är jag ledig i nästan två veckor :) Det finns två bra saker med att jobba och det är lönen och semestern hehe. Man uppskattar ju att få vara ledig nu istället för att ta det som en självklarhet.

Jag har en timme och en kvart kvar att jobba och det är ju inte så farligt. Dagen har ändå gått ganska så fort. Till lunchen körde jag iväg dit Chrille jobbar och så åt vi tillsammans. Det var himla mysigt. Och väldigt nice bara att få vara ute i solen en liten stund. När jag har slutat ska jag köra och hämta älsklingen och sen ska vi direkt till Stadion. När matchen är slut tänkte vi sticka hem till honom och se Danmark mot Japan och grilla lite. Vi ska nog provsmaka en och annan drink också. Men inte för mycket för jag vill ju må bra imorgon hehe.

Igår när jag hada skrivit klart mitt inlägg på bloggen var jag så uttråkad att jag läste gamla inlägg. Dock var det ju lite kul att läsa om när jag och Chrille precis hade träffats och så. Roligt att se vad man skrev om honom och sånt. Men han är och har alltid varit underbar så där stod ju inga överraskningar precis.

Idag tänkte jag inte skriva något långt inlägg utan jag tänkte ägna sista tiden åt att läsa min New Moon-bok. De är ju himla bra de böckerna och jag vill helst läsa tredje boken innan jag ser filmen. Men vet inte om jag kommer kunna vänta...

Ha nu en underbar midsommar alla mina kära vänner! Nu kommer jag inte skriva på ett tag för jag ska till CYPERN! Woooooohooooo :D

Damma

Hallå!
Ja, jag vet vad ni tänker. Shit lever hon den där blondinen. Det ser man ju inte på hennes blogg i allafall haha. Men jo då, jag lever :) Har bara slutat skriva blogg helt enkelt. Jag tyckte det var ganska drygt. Man skriver något som någon missuppfattar och ja så blir det bara problem. Men nu ska jag ge det en chans till. Tänkte inte berätta att bloggen är igång igen utan nu kan jag skriva för att själv få skriva av mig lite. Om någon av mina läsare fortfarande kollar in här är ni så klart hjärtligt välkomna. Jag ska jobba på Akzo nu hela sommaren och då kommer jag att ha en massa dötid. Så bloggen får bli min tidsfördrivning. Försvinner lite tid så i allafall. Förr läste jag alltid alla andras bloggar också men det har jag slutat med. Jag tar hellre en fika och får lite riktig uppdatering :) Så om någon är sugen på en fika eller vad som helst (utom bowling!) så är det bara att höra av sig.

Jag såg att sist jag skrev var i december. En hel del har hänt på ett halvår så klart. Men inga drastiska förändringar än så länge. Jag är fortfarande tillsammans med min älskade Christian. Snacka om att ha hittat rätt alltså! Han är så himla underbar så man kan dö. Vi kommer flytta ihop så fort vi har pengar och så. Jag ÄLSKAR dig, Christian (även om du inte läser här hehe).
Annars är jag fortfarande arbetslös. Dock har jag sökt in till en skola i Köpenhamn. Jag har gjort intagningsprovet och det var skitsvårt. Den 31 juli får jag reda på om jag kommit in eller ej så håll tummarna! Om jag inte kommer in där vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har hittat en annan utbildning också. Men den måste jag antingen läsa på distans eller i Båstad och inget är superlockande. Men jag kan ju för sjutton inte gå runt och vara arbetslös resten av livet. Så någonting måste hända.
Ja och som ni då förstår bor jag fortfarande hemma hos päronen då också. Den största förändringen i mitt liv är nog att syrran flyttat till Madrid. Vi får väl se hur länge hon stannar där.

På måndag åker vi till Cypern. Det ska bli så skönt och roligt och allt möjligt! Vi ska bara sola, bada, festa och ha det superskoj. För första gången på någon chartersemester är det någon som vill gå på badland med mig. Jag har velat det på alla de senaste resorna jag har varit men dem jag har åkt med då ville inte. Men nu så :) Chrille var lätt på och jag tror nog att Sofia och Robin var riktigt sugna de med. Gaah, jag längtar så sjukt mycket. Hoppas bara att vi har tur med vädret i år. Jag och töserna hade ju lite otur på Mallis förra året. Alla säger att Cypern är solsäkert men jag kollade på väderleksrapporten igår och då skulle det regna imorgon och va molnigt på fredag och lördag. Men vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Kul ska vi ha oavsett!

Nu är det snart midsommar. Och det ska bli kul det med. Vi brukar ju ha riktigt kul alltid. Vi är ganska många ungdomar i år så det blir nog bra. Men det är inte bara midsommar att se fram emot innan resan. Imorgon direkt efter jobb drar jag till Stadion för att se träningsmatchen mellan MFF och Bröndby. Och senare på kvällen spelar Danmark en helt avgörande match i VM. Jag hoppas verkligen att de går vidare för det hade varit roligt att ha ett speciellt lag att följa vidare i turneringen. Och ett skandinaviskt lag är extra kul att följa, speciellt på Cypern.
Sen dagen efter midsommar är det familjedag på min pappas jobb. Det brukar vara nice som satan. Massor med gratis mat, dricka, glass och popcorn. Och gratis popcorn sitter ju aldrig fel :D

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva för jag har så många saker att berätta om. Men kan ju inte skriva ett inlägg som räcker till månen precis. Kan i och för sig berätta lite om gårdagen. Jag jobbade mellan 8 och 16.30. Sen körde jag och hämtade Chrille på hans jobb (vi är så miljövänliga att vi samåker haha). Vi körde bort till Triangeln och till Malmö Vaxning där vi hade en tid inbokad. Jag gick in först och fick mina ben vaxade för första gången. Jag tyckte att det gjorde ganska så ont måste jag säga. Däremot var hon usel för hon missade MASSOR! Men skit samma, jag får raka dem som vanligt helt enkelt. Men sen var det älsklingens tur. Om hon hade svårt att se mina små fjun så hade hon desto lättare att se Chrilles aphår haha ;) Hon började med ryggen på honom för hon sa att om det gör för ont så gör vi inte magen. Men min lille viking rörde inte en min. När hon skulle dra av första på magen var hon mer nervös än vad han var. Och när hon var klar var hon helt svettig haha. Så sa hon till Chrille att han varit väldigt duktig. Jag väntade mig nästan att han skulle få en klubba eller nått :P
När vi var klara där körde Chrille bort mig till Centralen. Där gick jag in på O'Learys där jag skulle på middag. Alle var där redan när jag kom så vi slog oss ner. Det var MFF Support som var vänliga nog att bjuda på middag som tack för all hjälp vi ha gett dem. Innan maten fick vi ett lite quiz som var så svårt så vi gav upp ganska snabbt. Sen fick vi in våra (äckliga) burgare och käkade dem och kollade på första halvleken av Argentina-Grekland. Sen var jag så trött så jag nästan somnade vi bordet så vi drog oss hemåt. Där hemma kollade jag och min babe färdigt på fotbollen och myste lite innan det var sängdags.

Nä nu har jag skrivit nog för idag. Vi får se om det kommer ett nytt inlägg redan imorgon. Annars blir det när jag kommer hem från Ayia Napa. Men jag lovar inte för mycket hehe, jag kan hinna tröttna igen.

So long suckers!

RSS 2.0