Happy again!

Yes det är sant. Vi har pratat och löst problemen. Jag har fortfarande lite att gottgöra och det gör jag gärna. Om allt kan bli bra igen. Och det ska det. Nu ska vi ha kul och leva livet. Inte bråka. Inte tjafsa och inte va dumma. Bara ha kuuul.

Igår kom Bella hem. Hon pluggar ju i Polen och kommer bara hem någon gång per år. Men nuu är hon hemma. Tjoohoo. Saknat henne juuh! När hon kommit hem gick jag, Bella och Maria till Limhamn pizzeria och pub och käkade lite. Vi pratade ut ordentligt och efter ett tag kändes allt som vanligt igen.

Det är inte ofta man har sån vänskap. Man känner att man hör ihop med sina kompisar. Och det gör vi tre. Hör ihop alltså. Vi förstår varandra på ett sätt som ingen annan kan. Vi har alltid kul och skrattar massor. Jag ÄLSKAR er mina två prinsessor. Vi måste måste se till att vår sommarsemester blir av. Gud va kul vi ska ha igen. Precis som förra året! Längtar redan.

Så underbart att vara glad igen. Mitt svarta moln har äntligen övergett mig!

Nu kan jag berätta lite om vad som hänt annars i mitt liv. Jag hade hittat  en superfin klänning på Tradera från Style by stars. Den var rosa i tubtoppsmodell. Med lite sidendetaljer och så. Problemet var bara att aktionen gick ut klockan 6.14 igår morse. Jag menar palla gå upp bara för att lägga ett bud. Jag tänkte dessutom gå och lägga mig tidigt så jag kunde inte bevaka den på kvällen heller. Till slut hade jag övertalat Anna att bevaka den till mig och sen lägga ett maxbud precis innan hon gick och la sig så fick jag bara hoppas att det räckte.

På morgonen när jag vaknade igår gick jag upp och hitta en lapp från syrran. Jag hade det ledande budet klockan 23.00 på natten. Så jag gick in på Tradera och JAAAAAA jag hade vunnit den. Woohoo så glad jag blev. Får bara hoppas nu att säljaren är seriös för jag har haft tillräckligt med problem med säljare på Tradera. Och hon hade faktiskt nån negativa omdömen där det stod att hon inte hör av sig helt plötsligt. Men får hoppas på det bästa.

Denna helgen kommer nog bli en lite så lagom mysig helg. Ikväll blir det troligtvis lite film med Maria. Förhoppningsvis kommer Bella sen också. Sen imorgon ska jag gå istan med Sofie. Myspys!

Sen på lördagkväll kommer min farmor och farfar, min farbror , min mormor och morfar och mina moster och hennes man och min ena kusin. De ska komma och käka lite middag. Men först ska farmor, farfar, mormor och morfar gå och se Kuta och kör på Slagthuset. De fick biljetterna av oss i julklapp men de vet inte om att det ska gå med varandra. Lite lurigt av oss haha. Blir nog en trevlig kväll men får se om jag stannar hela kvällen eller om det kanske blir feeeest.

På söndag ska vi troligtvis till Tyskland men Linus har vatt lite sjuk så vi får väl se fall det blir uppskjutet till nästa helg. Vi håller tummarna för att han blir helt frisk.

Nä nu ska jag läsa slutet på sista Harry Potter boken. Spännande hehe.
Trevlig helg allihop (eller ja ni två som läser min blogg haha)
XOXO Charre

Today is the day....

Mår inte så bra just nu. Hela mitt inre gör uppror. Varför bryr man sig så mycket om vad andra tycker. Ibland ska man bry sig, andra gånger inte, ibland gör man det fast man inte förtjänar det. Det är så jag känner nu. När man gjort något som man vet är fel men man får tio gånger mer skit för det än man förtjänar.

Jag avskyr att såra männsikor. Speciellt mina nära och kära så klart. Jag gör det givetvis aldrig med vilje. Skulle aldrig få för mig att göra något med ända avsikt att såra. Så ibland händer det ändå. Man gör något utan att tänka. Eller utan att förstå att just denna personen skulle ta det så hårt. Jag får verkligen superångest när någon är ledsen på grund av något jag har gjort. Speciellt när jag ju inte gjorde det med vilje.

Nu kanske jag mest svamlar och antar att detta inte är så intressant att läsa om. Men som jag skrev i första inlägget skapade jag denna bloggen för mig själv. För att jag behöver skriva ibland. Nu är det ju dock så att jag inte kan skriva allt eftersom bloggen än öppen för alla. Egentligen hade jag behövt vara hemma, nerbäddad i min säng och skriva i min vanliga dagbok. Men nu går inte det så detta är nästbästa alternativet.

Dessa veckorna som kommer skulle bli roliga, underbara... Nu blir det kanske inte så. Allt avgörs ikväll. Förhoppningsvis. För det ända som hjälper är att prata. Prata med dem det berör. Men det kan vara svårt när de inte vill. Inte vill prata. Men jag ska göra allt i min makt för att ställa allt till rätta igen.

Jag hoppas att morgondagens inlägg kommer ha rubriken Happy again. Men vi får se. Time will tell......
XOXO (sad ones) Charre 

Boom baby!

Hoolla!
Idag har kungen namnsdag och vi flaggar på jobb. Jaha kul för honom. Han har ju ändå tre namn som han får fira och då måste vi automatiskt fira det med flaggning. Minsann aldrig nån som flaggar på min namnsdag. Kan vara för att Charlotte inte ens har en egen dag. Jag får fira mig på Charlottas dag. Fast det stod i tidningen att man ska fira kungen med en bakelse. Jag hade visserligen nöjt mig med en kanelbulle eller en chokladboll för jag gillar inte bakelser. Natalie attackera chefen direkt när hon läste det om bakelserna och försökte övertala honom att han skulle fixa. Vi får väl se fall han föll för det. Hittills har jag inte sett nått gottigt tyvärr.

Igår var mina planer för kvällen att se MFFs träningsmatch mot FC Köpenhavn för den skulle streamas så att man kunde se den hemma eftersom den danska polisen beslutat att där inte skulle få vara någon publik. Dock så ändrades mina planer ganska fort när jag läste lite noggrannare och såg att matchen var klockan ett på dagen. Då tänkte jag att jag kunde sen den på jobb. Det mesta är i för sig blockat här på jobb. Typ youtube är blockat och alla kvällspostens nyhetsinslag och så. Men MFFtv är det inte så då tänkte jag att jag nog kunde få se matchen. Men icke sa nicke. När jag tryckte på länken fick jag först: Acess denied. Det brukar det inte stå så mina förhoppningar var inte helt grusade utan jag ringde Helpdesk. Men innan de ens hade hunnit hit hade felmeddelandet ändrats och det va BLOCKED: Streaming Media istället. Jaha så var det med det. Fick ringa hem till syrran och få lite rapporter då coh då. Hon är ju hemma och är sjukskriven.

Nu visade det sig väl att matchen inte var så superbra ändå. Då missade jag inte så mycket. Trots att jag tyckte det var dumt att danskarna valde att inte ha publik tyckte jag det var bra eftersom jag inte kunde gå på denna matchen. Nästa träningsmatch är hemma och den är på en lördag så den kan jag se. Nu blir den helt plötsligt liksom "säsongens första match" och det lockar alltid liiite fler folk. Kul kul. Tror min lilla trelleborgar kusin ska gå med och sen den också. Vi håller på att omvandla henne till MFFare. Det går rätt bra faktiskt. Första allsvenska matchen hon ska gå på är hemmaderbyt mellan MFF och TFF, och hon ska givetvis stå på MFFs sida. Bra Linnea du är duktig :D

Igår efter jobb fick jag ju hitta på nått annat istället så jag messade Tobbe. Vi hade fortfarande ett par South Parkavsnitt kvar att se. De var skitballa! Så nu har jag sett alla avsnitt av South Park som finns. Alla tolv säsongerna. En merit tycker jag haha. Älskar verkligen den serien. Klockren är vad den är. Jeah Boom baby :P

Efter vi sett de sista avsnitten kollade vi på film. Han ville se en film som heter: I Kina äter man hundar. Eller som den heter på danska: I Kina spiser de hunde. Det är då en dansk film på danska. Vad den handlar om fattade jag aldrig riktigt för jag var så upptagen med att protestera. Jag ville ju se 10 orsaker att hata dig. Som tur är fick jag som jag ville. Haha :P Men hallå jag ville inte se nån konstig dansk film med en ännu konstigare halvkines i som hette Fjong eller nått. Hur rolig den än sägs vara.

När filmen var slut åkte jag hem. Jag var så kall så jag frågade syrran i fall hon ville bada. Jaaa! sa hon och så slank vi i badkläderna och hoppade ner i jaccuzin. Vi hällde i fyra sorters badsalt tror jag. Och så tre sorters badskum (den ena var sånt prinsessbadskum som jag fick i julklapp). Plus en liten apa med nån tvål i. Sen la vi i en massa badankor. Vi satte på musiken och bubblorna. Mysiiigt juh. Efter ett tag hade vi så mycket skum att vi knappt kunde se varandra hehe. Då hade vi ank-krig. Fast jag råka skada och skvätta på Anna hela tiden och det var ju inte så snällt. Efter ett tag var vi skrynkliga som russin och då hade vi ändå tröttnat så vi gick upp.

Jag stupade i säng som vanligt. Trött som en gnu.
Idag får vi väl se vad som händer... Kanske blir fika, kanske inte. Jag skulle vatt barnvakt med den minsta lilla snuttan hade fått öroninflamation, stackaren.
 
Jahopp sockertopp det var allt för mig.
XOXO Charre

Shopaholic...

Shoppa, shoppa, shoppa. Varför vill man alltid shoppa? Jag börjar nästan bli värre än jag var förr. Eftersom mitt rum är så satans litet vill jag köpa lägenhet. Inte för att jag vill flytta hemifrån.. Nä då. Snarare för att 1. Jag ska ha nånstans att ha mina saker och 2. Då hade jag fått shoppa lite till för det måste man. Kan riktigt se framför mig hur jag hade velat inreda allting. Men framför allt är mitt problem som sagt att jag inte har plats till allting jag handlar. Kläderna bara väller ut ur garderoben. Jag har alla typ 50 par skor på hela golvet och jag kan knappt se min stol för den är dränkt i väskor. Shit sicket I-landsproblem, jaaag veet men ändå.

Igår hände det inte mycket. Låg mest i sängen och myste lite grann. Tittade på Harry Potter 3 med syrran. Den är nog den sämsta av alla filmerna. Plus såg slutet på den när den gick på TV för nån vecka sen så nu var den ännu tråkigare. Stör mig så mycket på att de har ändrat så mycket. De två första filmerna stämmer verkligen bra med böckerna men sen inför den tredje filmen bytte de regissör och han ändrade på allt möjligt. Är inte ens samma slott längre. Tråkigt men man får väl stå ut för filmerna är ju faktiskt rätt bra ändå. Inget mot böckerna men dock bra.

Igår hade jag och Maria bestämt att vi skulle beställa lite klänningar från internet. Har tittat helt länge på Style by stars för där finns en klänning jag jättegärna vill ha men den finns bara i storlek 40 och det kan jag inte ha. Nu hade Maria i allafall hittat några på Forever 21. Jag gick in och tittade lite och jag hittade två klänningar, en korsett och en väska :P
Den ena klänningen var i ljusrött sidentyg med en ganska stor rosett fram på bröstet. Fin men vet inte riktigt om jag skulle använt den så ofta. Den kostade 28$ tror jag. Sen hittade jag en annan som var jättefin. Den var svart med paljetter på bröstet och sen en liten svart rosett som typ ett skärp undertill och sen bara helt vanligt tyg. Den kosta 25$ eller så. Korsetten var helt vanlig svart också med en rosett framme på bröstet (hmm 17$). Den lilla väskan var också svart med rosett (har visst dille på det där med rosetter för tillfället). Väskan låg väl på en 12$ tror jag. Allt detta är ändå okej priser. Vad är då problemet? Jo frakten. Den är sviiindyr. Antar att de lägger på tull eller nått. För frakten går på typ 40$. Jag menar hallå det är lika mycket som klänningarna kostar.

Så nu vet vi inte hur vi ska göra. Fall nån läser detta och känner sig sugen på att beställa nått och vara med och dela på frakten så bara säg till :P Nu funderar vi i allafall att beställa från Asos istället. Där går frakten bara på typ max 100 spänn tror jag. Där har jag hittat två klänningar och ett par skor. I för sig så kostar ju klänningarna lite mer där men ändå. Vi får se hur vi gör. Shoppa vill vi. Vad är inte så viktigt haha.

På söndag ska vi shoppa sprit i allafall hehe. Massor med sprit :P
Ne men Hallå där Blåbär det var allt för mig idag.
XOXO Charre


PS. Måste bara lägga till att ni bör gå in och kolla på mffsupports hemsida. De har lagt upp min och Annas lussebulle (som egentligen bara är Annas). Det är Zlatan i lussebulle. Skiitfiin. Den ligger under mffsupport.com sen trycker man på MFF support uppe i höger hörn. Sen under MFF bild ligger den. *Stolt* DS.

Födelsedag, tjejkväll och Johan Glans

I fredags var ja ju och käka lunch med syrran och farmor och farfar. Alltid mysigt (speciellt när man har äcklig Grandiosa pizza med sig). Jag fick sluta typ en timme tidigare och åkte bara hem och chillade lite. Vi skulle va hos Kalle mellan sju och åtta. Jag sega mig som vanligt och helt plötsligt var klockan tjugo över sju. Mamsen var gullig och körde oss dit.

När vi kom dit fick jag och Anna vänta en stund på de andra. Vi var sju stycken som hade lagt ihop till presenten så vi ville gå in tillsammans. Vi hade köpt sju lite midre flaskor vin av olika sorter och så hade vi köpt brieost, salta kex och vindruvor. Så la vi allt i en korg. Såg riktigt fint ut om jag får säg det själv. Kalle blev glad i allafall och jag tror nog att en del flaskor redan var slut innan kvällen var det :P

Han hade bara bjudit sina närmsta kompisar så det var en ganska lugn kväll. Och tur var nog det för jag var så trött så jag kunde däckat när som helst. Men trevligt var det abslout. Det ballaste var nog ändå Emmas kommentarer om mig. Jag har visst inte så bra rykte hehe. Det började med att hon tyckte att jag var poppigt klädd. Först blev jag helt rädd för jag trodde hon menade som synthpoppare och så och det vill jag ju inte. Men hon mena snarare som en popstar tror jag. Jag hade mina fina Killahjeans med ett rosa sidenband knytet i hylsorna. Till det hade jag ett svart spetslinne och en guldig jacka över. I allafall så säger hon sen: Det var länge sen jag såg dig så påklädd Charre... Hmm jaha hur ska man tolka det va Emma ;)

Sen kommer nästa kommentar. Tror vi diskuterade att Lotta körde bil istället för att dricka och jag vet inte om Emma va lite besviken på det eller vad. Hon säger i allafall: Charre kan man lita på, hon dricker alltid...
Hmm tack snäckan, full och lättklädd det är vad jag är Alltid haha. Vänta du bara nästa fest ska du få igen!

Kvällen blev ganska kort eftersom jag var så trött och syrran hade lite ont efter operationen. Mamma kom och hämta oss igen vid ett och jag gick direkt in och däckade. Tack mammi!

Så var det då lördag igen. Ikväll vankades det tjejkväll. Det hade jag sett fram emot. Jag och Anna körde först och fikade lite hos farmor och farfar på dagen. Vi önskade oss milkshake och så glass med frukt, chokladsås, oboypulver och strössel. Mumsimums men jag va visst supermätt och orka knappt hälften. Sen åkte vi och handlade till kvällen. Vi va lite förvirrade. Jag fick gå och hämta saker i efterhand hela tiden för att vi glömde ta det när vi gick förbi. Sen precis när jag stod och betalade kom jag på att vi glömt räkorna som jag lovat Emma att köpa. Så jag fick packa varorna och så fick syrran springa iväg och hämta räkorna. Dyra jävlar var det också hehe. Nu hade vi fått med allt och tur är väl det. En annan gång när Anna och jag åkte till Coop bara för att handla blannevann så handlade och betalade vi och gick därifrån. När vi va hemma sen fråga jag var hon hade gjort av läsken och hon sa: men den tog ju du. Jag svarade givetvis: nä det gjorde du. Ja så summan av kardemumman är att läsken var kvar på Coop. Betalad och klar :D Förvirrade? Nääädåå!

Klockan sex skulle folket komma. Jag och Anna satt lugnt och kolla på film och tänkte att folk kommer ändå inte i tid. Men ack så fel vi hade. Lotta kommer nästan prick i tid (sant men ovanligt hehe). Så vi började göra i ordning maten. Bakad potatis med goda fyllningar, kyckling och grönsaker stod på menyn för kvällen. När alla hade kommit högg vi in och gott var det. Dock var det lite ombytta roller idag. Jag orka knappt en halv potatis medans Maria åt en och en halv. Väldigt ovanligt.

Trevligt blev det i allafall. Mycket skvaller och allt lite skitsnack om killarna men det får de tåla. När vi snackat färdigt spelade vi lite spel. Jag och Maria var lag The Pinks. Lotta och Emma bildade The Academics (de trodde de var smarta) och Anna och Fanny var lag Prestige. Vi började med Med andra ord. Som vanligt blir det några härliga gissningar och förklaringar. Bland annat säger jag: Han utan näsa. Maria gissar Pinoccio (skulle va Michael Jackson om ni inte fatta det). Men skönast var ändå Lottas. Hon säger: Där lilla Mu bor. Jag bara satt och fundera på alla sagofugurer och trodde hon menade Mamma Mu. Det va ju givetvis lilla MY hon menade men det spelar ingen roll. Från och med nu är Lotta lilla Mu!

Jag och Maria vann överlägset i Med andra ord. Sen körde vi Så det kan låta 1 och där var det ganska jämt hela tiden. Hade inte de sablans frågorna vatt så svåra hade nog jag och Maria vunnit igen (vår åsikt i allafall hehe) men det slutade med att Anna och Fanny spurtade rejält på slutet och tog hem vinsten (trots att de sög på att nynna för varandra). Nästa spel blev Så det kan låta 2. Än en gång fick de andra lida ett svidande nederlag när jag och Maria vann igen. Vi är sjukt grymma eller hur Maria! Sista spelet på tjejkvällen blev Upp till bevis. Som vanligt var jag och Maria suuuperöverlägsna ;) men på nått sätt kom Emma och Lotta där på slutet och gick om oss. Bara för att vi inte var så bra på att tala baklänges hehe. Jag och Maria vann flest gånger och då är vi bäst och det är det som räknas :D Nee skoja bara vi hade sjukt ball och det är det viktigaste.

Precis som på förra tjejkvällen var det dock inte länge vi fick va ifred innan killarna kom och störde. Först ringde de hundra gånger och sen kom de hit. Vi körde en omgång av Kampen mellan kvinna och man. Tjejerna vann men det kunde vi ju räknat ut utan att ens behöva spela. Killarna var lite dåliga förlorare men det får man väl räkna med. För utom att de kom och pajade lite var det en väldigt trevlig och rolig kväll. Det får vi göra om snart tjejer :D

Söndag blev en chill dag, precis som det brukar vara. Förra helgen hade vi hyrt några filmer. Bland annat Johan Glans World tour of Skåne. Så den filmen blev det. Sjuukt ball. Han är verkligen rolig den killen. Fast den var inte riktigt vad jag hade väntat mig. Trodde det skulle vara lite småklipp från lite var stans men nästan hela filmen var från hans uppträdande i Helsingborg förra året. Det var ju kul ändå så klart men hade gärna sett lite fler olika klipp. Dock var där en extrafilm men Johan och Henrik Schyffert. Den va överball! De åker runt i Skåne och så ska Johan visa Henrik vad som är typiskt skånskt och lite sånt. Ball ball BAAAALL :D Efter det såg vi bara lite på Top Model säsong 11. Fick fixa hem några avsnitt i förväg för det är så tråkigt att vänta hehe. Närmar oss finalen med stormsteg. Och min favvis är kvar. Tjohoo.

Nä nu får det räcka för idag. Blev lite långt kanske. Ikväll händer det nog inte ett dugg och det är ju ganska skönt.
Ha det bäääst!
XOXO Charre

Jag skulle ju inte shoppa!

Igår efter jobb körde jag och hämtade Maria på hennes jobb. Vi åkte ju till Burlövs Center eftersom vi var lite trötta på Mobilia. Vi började med att gå in på Stadium för jag skulle titta på en skidjacka som jag sett på internet men den fanns inte. Det slutade med att jag handla en skidhjälm för 400kr som jag fick i en bautastor påse. Sen gick vi och titta lite här och där och Maria handla lite på Hm. Sen käka vi supergod pizza på det pizza och pastastället som ligger där.

När vi ätit färdigt skulle jag baaaara in och kolla på Ur & Penn. Min syrra ville ha nageltatueringar. Helt plötsligt hade jag handlat tre stycken till henne, ett halsband till mig och några sånna blingblingklistermärken, som egentligen är till mobilen, för ytterligare 100 spänn. Så tänkte vi att vi skulle titta in på Bianco och där fanns nu de fiina stövlarna som jag velat ha i typ ett år (som Maria redan har i bruna). Jag har inte köpt dem innan för när jag såg dem först kostade de 700kr och då hade jag inga pengar. Nu har jag pengar och dessutom va de på halva priset så det var bara att slå till. Ännu en baaaauuutastor påse att bära på.

Sen idag fyller ju Kalle 21 år och det var honom vi skulle handla till så vi gick in på Systemet. Tror inte Kalle läser min blogg men kan berätta imorgon vad han fick i fall att liksom. Kan bara säga att det blev ännu mer att bära på. Efter det tänkte vi att vi skulle handla till tjejkvällen på lördag så vi gick bort mot Coop.

Innan vi ens hinner in på Coop blir vi stoppade av en säljare från 3. Innan jag berättar om det kan jag lägga till att jag och Maria hade diskuterat att byta till abonnemang på 3 senast samma morgon. I alla fall så börjar vi prata med dem för att jag skulle beklaga mig lite över 3 (har kontantkort där). Sen kom det då fram att jag faktiskt funderat på att byta till abonnemang och så. Han frågade vilken mobil jag ville ha och jag svarade en rosa Ericsson så sa han att han inte hade det och då ville jag inte ha nån. Sen kom han på att han faktiskt visst då hade en och att den bara fanns i begränsad upplaga. När det då visar sig att det är den superduperfina översnygga megacoola rosa och guldfärgade mobilen som både jag och Maria helt gärna ville ha så var det i stort sett kört. Så när vi väl kom därifrån gick vi båda två med vars en ny mobil och ett abonnemang på 24 månader och lämnade en säljare som precis tjänat 600 spänn på oss (enligt honom i allafall, ska lägga till att han hette Veera. Hahaha liiiite kul ändå :P).

Vi gick därifrån glada men med en känsla av att ha blivit lurade. Fast så känns det väll alltid när man köpt nått av en sån smörig säljare. Har tänkt igenom allt i efterhand och jag fick precis vad jag ville ha till det priset jag ville så jag får väl va nöjd. Vi gick i alla fall till slut in på Coop som vi tänkt men vi han knappt in genom grindarna innan vi kom fram till att vi inte ens fått svar från alla så vi vet inte hur många som kommer och då är det ju svårt att handla. Speciellt eftersom vi ska ha bakad potatis och då ska man ju ha en potatis var. Vi handla bara lite smått och sen körde vi hem.

Väl hemma visade jag mina nyinköpta saker för mamman och syrran. Och så pimpade jag och syrran min nya hjälm med mobilblingblinget jag köpte. Den blev verkligen superfin. Sen var jag ju tvungen att fixa med nya mobilen lite innan jag gick och la mig. Det sluta med att jag hade fixat allt hehe.

Idag har vatt ganska chill på jobb. Farmor, farfar och syrran kom och hämta mig vid lunch så körde vi och käka pasta på Burlöv Center (på samma ställe som jag och Maria käka igår). Det var gott :D
Nu ska jag gå hem och vila lite innan vi ska till Kalle.
Ha det gott
XOXO Charre

Igår var en tråkig dag...

Igår var det första gången på länge som jag inte hade något inplanerat. Skönt tänker säkert vissa och så tänkte jag också först. Men istället för att vila och chilla med lite gottis som jag hade tänkt blev jag bara rastlös istället. Planen från början var att jag och syrran skulle käka fläskpannkaka och titta på World tour of Skåne med Johan Glans. Men Anna fick byta tid på sin operation och ta den igår istället. Det gick hur bra som helst. Jag och mamsen var och hälsa på vid 19 tiden och då såg hon faktiskt väldigt pigg ut. Vi stannade ungefär en timme där för sen tog besökstiden slut.

Vi körde där ifrån och skulle hem och äta men korven vi skulle ha hade visst gått ut den 18:e så det sket sig. Istället körde vi ut vid Svågertorp till Food Courten där för jag ville ha Pizza & Spaghettihouse nr. 1. Men när vi kommer dit upptäcker vi att det är stängt och det ända som är öppet är Burger King (fast det stod att Sibylla skulle va öppet). Jag har alltså då inte ätit på BK eller Mc Donalds på över ett år. Eller jo pommes på Donkan men inget annars. Sen hamburgare på BK är nog ännu längre sen för jag har ätit kycklingbaguetten där de senaste gångerna, då för ett år sen typ.

Men igår blev det ett Whoppermeal. Jag kan ju inte precis säg att jag saknat BK. Usch och fy att det ens får kallas mat. Och då var ändå den hamburgaren igår godare än nån jag fått på länge. Nä jag ska följa min filosofi och bojkotta Donkan och BK!

Efter jobbet idag är det dags för fika med Maria igen. Ska bli kul, kan behöva snacka av mig lite tror jag. Sen ska vi handla present till Kalle också för han fyller år i morgon och tänkte ha lite fest då. Kul kul. Har dock ingen aning om vad vi ska köpa. Blir väl Systemet, det brukar vara ett säkert kort.

Det var allt för mig idag, ett ovanligt kort inlägg men det gör ju inget.
XOXO Charre

Längtar mig bort far, faaaar away!

Finns det inget ställe här i världen dit man kan åka och bara glömma allt? Någonstans där man får glass så fort man kommer dit och helt plötsligt är hjärnan helt tom och man har glömt allt som bekymrar en. En plats där ens största bekymmer är att klänningen man vill köpa bara finns i ljusrosa och inte mörkrosa som man ville ha.....

Nä nu ska jag väl sluta deppa och berätta lite om början på min vecka istället. Kanske ganska tydligt att det inte börjat så bra. Men det finns inte mycket jag kan göra åt saken nu så får väl tänka lite mañana mañana och ta itu med det när det blir läge.

I måndags efter jobb stack jag hem till Tobbe. Han va och handla när jag kom så fick sitta där och vänta en stund och sen nästan direkt när han var tillbaka ville jag också handla så det vara bara att ta på skor och jacka och gå ut igen. Jag köpte ett paket Ballerinakex för det fanns inget Kitkatchoklad som jag egentligen var sugen på. Har vatt sugen på det nu i flera dagar och jag gillar det inte ens så mycket. Tror det påminner mig om Österrike för jag brukade alltid äta Kitkat där när jag var liten och nu är jag sjukt sugen på att åka dit. Men det ska jag ju i mars så :D men jaja i allafall efter vi vatt och handlat bänka vi oss framför datorn med några South Parkavsnitt. Jag ääälskar South Park och har precis sett igenom alla säsonger, har bara några avsnitt kvar på säsong 12 och det var de första av dem vi såg i måndags. Sjukt ball. Jag och Tobbe bestämde också att vi skulle se film nästa gång. Jag valde Elf för den är sjukt ball. Tobbe vill inte se den bara för att nån på IMDB hade skrivit att han hellre skulle äta sina testiklar än sen den igen. Men hallå den är ju sjukt baaall! Han valde i allafall The departed tror jag, bara för att den är helt våldsam och det gillar inte jag. Han måste ju hämnas för att jag valde Elf. Förra gången valde jag Sunes sommar :D Tur du har mig Tobbe som guidar dig genom de balla filmernas värld haha ;)

Sen igår var jag på ganska dåligt humör när jag slutade jobb men hade bestämt med Hannah att vi skulle ses. Eftersom jag inte träffat henne sen i juni kände jag att det hade varit lite taskigt att ställa i så jag fick ta mig i kragen och försöka muntra upp mig. Vi började med att snacka lite och ta igen oss och så titta vi lite på TV. Men sen skulle hennes familj äta så jag gick in i det andra TV-rummet så länge. När Hannah ätit färdigt bestämde vi oss för att spela ett spel. Vi valde Barn-Geni bara för att vi ville känna oss duktiga när vi kunde alla frågorna. Tyvärr måste jag meddela att även om nivån var för tioåringar svarade vi inte rätt på alla frågor hehe. Jag vann fast det skulle nog vatt Hannah som skulle ha vunnit egentligen. Hennes sista fråga var: Hur ofta har vi val i Sverige? Hon svarade: vart fjärde. Satan tänkte jag men vände ändå på kortet och där står det vart tredje... Jaha tänkte vi och blev helt osäkra. Vi kom fram till att följa kortet och det slutade med att jag vann. Och det gör ju ingenting :D
Sen efter det upptäckte jag att de köpt Guitar Hero 3 till sitt PS2. Woohoo äntligen fick jag spela lite. Hannah tyckte hon var så urdålig så jag fick spela hela tiden. Jag brukade va duktig en gång i tiden och bruka spela 100% på flera låtar. Igår klara jag det fan inte även om jag va sjukt nära två gånger. Missa bara en note båda gångerna, och precis i slutet dessutom. Men men mina planer är ju ändå att köpa ett eget PS2 med Singstar och då kan jag ju köpa Guitar Hero också när jag ändå är på G.

Just nu sitter jag mest och oroar mig lite grann. Lillsyrran är hos farbror Doktorn som ska operera bort hennes gigantiska mandlar. Det kommer ju troligtvis gå bra men man är ganska orolig. Vet att hon inte gillar att vara där. Men jag tänker på dig snuttan. Ses senare ikväll.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är mitt uppe i min marathonläsning av Harry Potterböckerna. Men jag har precis läst ut sexan och jag har ju inte nästa bok men mig till jobb idag så nu har jag ingenting att läsa. Får blir skärpning på det och planera bättre till nästa gång. Imorron får det bli mer Harry Potter. Sista boken, oh så spännande. Har i för sig läst den och minns hur den slutar, men ändå.

Nu räcker det för mig idag.
Ha det bra gott folk
XOXO Charre

Måndag igen

Heelloo!

Denna helgen har gått sjukt fort. Fast det gör väl alltid helgerna. I allafall när de är fullplanerade. Jag började lördagen med att sova ganska länge (i allafall för att vara mig). Sen tog jag bussen till stan för att träffa min älskling Maria. Vi börja med att gå och titta lite i affärer och jag köpte en liten vårjacka/kappa/trenchcoat. Den va faktiskt fin och jag har velat ha en sån länge. Annars konstaterade vi att vi längtar tills den dumma rean är över. För just nu finns det bara gamla tråkiga kläder i fel storlek som ligger i en ända röra i affärerna. Vi längtar definitivt till de nya fina vårkläderna kommer in :D då ska vi shoppa snäckan!
Det dröjde inte länge tills vi tröttnade på de tråkiga affärerna och bestämde oss för att gå och fika igen. Vi valde det lilla Ambrosia där vi brukar fika när vi är i stan men de hade inga sockerbullar denna gången. Ve och fasa! Jag fick ta en torr gammal chokladmuffins men det gjorde inte så mycket för det är inte fikan man är ute efter när man fikar :P. Vi fick oss en bra och trevlig pratstund som vanligt. Tycker det är jätteskönt att vi fått tillbaka vår gamla vana att ses lite oftare. Och snart ska vi börja på Pussycat Dollsdans och då jäävlar. Med redskap är det till och med. Både jag och Maria såg strippstången framför oss men det innebar typ hatt och sjal. Haha lite synd ändå eller hur Maria ;) Det ska i allafall bli superskoj.

När jag kom hem från stan var det bara att börja göra sig iordning för vi skulle vara hos min kusin klockan 18. Det blev ett mysigt kalas som vanligt med god mat. Linnea fick jättefina presenter på sin 15 årsdag av mig och Anna. Bland annat fick hon en haklapp (i fall hon dreglar extra mycket över nån snygg kille) och så fick hon ett par älv-vingar (av ingen anledning, de var bara fina) och just det hon fick vår pepparkaksborg som vi bakade i början av december med. Den fick hon för att hon sa att hon inte önska sig något och då måste man ju få nått som man inte hade önskat sig annars.
Efter maten spelade vi lite spel och jag vann nästan hela tiden. Hrm inte riktigt men vi kan ju låtsas. På lördag på vår speltjejkväll ska jag lätt vinna allt haha :D!

Sen var det helt plötsligt söndag och jag och Anna hade bokat biljetter till Malmö Rehawks - Mora. Hur dumma är vi?! Vi hade i allafall jättehärliga plaster. Första raden på långsidan på den läktaren allra högst upp. Man såg jättebra och man inser verkligen hur fin arenan är. Synd och skam att hockeylaget inte kan spela hockey. Jag satt och tänkte på hur ont i hjärtat det måste göra på dem som verkligen är MIFsupportrar att se laget spela som de gjorde igår. Hoppas MFF har bättre tur på sin nya arena till våren. Iiiiihh LÄNGTAR :D

Efter matchen tog vi bussen hem och då hade mamma och pappa maten färdigt. Mumsig mat blev det och vi hade slagit på stort. Först lyckades vi övertala mamma att vi skulle ha planka. Då säger pappa: Ja men det får bli med rostasfilé för oxfilén är så dyr. Jaja säger vi och va nöjda med att vi skulle få planka. Men sen när vi va och handlade hittade vi ändå en oxfilé som bara va lite svindyr så helt plötsligt var det riktig lyxmiddag. Minns inte ens sist vi hade det hemma. Men igår så äntligen. Sen hade vi sån supergod Fresta chokladmousse med chokladbitar i till efterrätt och så hyrde vi film. En riktigt superduper myskväll blev det. Tur att man inte är dålig på att ta förluster eftersom vi kom direkt från den urdåliga matchen.

Jaja nu är det en ny vecka med nya händelser och det börja ju inte så bra men det är en helt annan femma som jag inte behöver ta upp här. Det kommer väl lösa sig för som Timbuktu säger: det löser sig, det gör det ALLTID. Jaja får väl lita på hans ord.
PEACE and LOVE
XOXO Charre
 


My Monkeyman!

Igår var en riktigt najs dag. På jobbet var det ball. Jag och Natalie garvade sjukt mycket och berätta historier för varandra. Helt plötsligt kom min kompis Lester, som jobbar på Helpdesk, och hälsa på och snacka lite. Sen fick jag dessutom sluta över en timme tidigare - med betalt! Så man kan lätt säg att det va en bra dag på jobb.

När jag väl slutat körde jag och hämta mitt USB-minne hos Maria men hon var i badet så vi kunde inte snacka men vi ska ändå fika idag igen så vi tar nog igen det hehe. Efter det körde jag bara hem och chillade ett tag. Träffa lilla pappsen som jag inte sett på evigheter eftersom han har vatt ute och rest och sen jobbat natt. Sen hade vi en mysig liten familjemiddag. Fast Anna och pappa var lite kräsna och spotta ut pastan igen. Det kan ha varit för att mamma hade saltat den. Då blir den alltid lika salt som medelhavet :P

Sen efter vi hade ätit färdigt ringde jag Sofie och det passa superbra för de hade också precis käkat så jag drog dit. Ända till Oxie minsann (och här vill jag speciellt tacka min lilla GPS som ser till att jag inte försvinner). Vi börja med att snacka lite och titta på Are you smarter than a fifthgrader. Hrm det var vi inte. Vad är det nu luft består av Sofie? Koldioxid hehe? Då var jag bara tvungen att visa klippet på den mest tröga person som någonsin varit med i det programmet. Gå in på youtube och sök på: Is Europe a country? Det är sådana som den bruden som ger oss blondiner dåligt rykte. När vi tittat färdigt på klippet säger Marre helt plötsligt: Oh ska vi spela När och fjärran. Jag och Sofie i kör: Jaaaa! Vi spelade DVD-versionen fast utan DVD. Först gick det urdåligt för mig (jag svara inte ens rätt på 50/50 frågorna) men sen helt plötsligt kom jag igen och det slutade med att jag vann.

Sofie och Marre hade hyrt två filmer och vi bestämde oss för att börja med den som hette Stomp the yard. Det var en dansfilm där de trodde stepping var coolt (det var det inte). Filmen var i vilket fall som helst väldigt bra och det slutade med att vi blev på så mycket danshumör efter filmen att vi alla tre stod och dansa loss på Marres golv. Såg nog ganska komiskt ut men ball var det. I filmen var det typ en massa mörka killar (som Sofie kunde dött för :P) och de snackade lite så ghettospråk så vi blev inspirerade. Så numera är jag Cee och Sofie är S och Marie är M. Sen kom vi på att det är lika mycket ghetto som det är Gossip Girl men det gör ju inget. Påverkade som vi var av dansen kom S på att vi skulle titta på ett annat klipp på youtube. Hon visade oss klippet med de två tjejerna som har lådor på huvudet och dansar till Faster, harder, stronger, better eller vad den heter. Varken M eller jag hade sett den och man blev ändå imponerad faktiskt. Då kom vi fram till att vi också ska spela in en ball video och lägga upp på youtube. Men det är dock ett framtida projekt. När vi tittat färdigt på det klippet kom jag och tänka på ett klipp som jag älskar att se på. Det är en kille som heter Nick Pitera som sjunger A whole new world från Aladin. Han sjunger så sjukt fint och både S och M va impade redan från början men sen efter ett tag kommer då det som gör det här klipper så speciellt. Killen sjunger alltså Aladins rader i sången. Men sen sjunger han då även Jasmins! Och han gör det peeeerfekt, man fattar inte ens att det är en kille som sjunger. Underbart att höra på. Efter några klipp till bestämmer vi oss för att se på en film till istället för man blir ju bara så irriterad och avis på alla som kan sjunga bättre än en själv (vilket betyder att jag blir avis på de flesta).

Kvällens andra film blev då Twilight. Jag har aldrig sett den innan men de båda andra hade sett den ett par gånger. Jag måste säg att jag numera är medlem i älska Twilightgruppen. Eller iallafall älska Edwardgruppen haha. De läpparna hade man fan inte tackat nä till.

Nä nu ska jag göra mig iordning och gå på kalas!
Bye everbody and From the Cee to the S to the M, I got the flow - You know =D
XOXO Charre (Cee)

Fika, Fika, Fiiikaa

Hejsan hopp
Idag är det äntligen fredag. Så himla sköönt. Helgen är fullplanerad precis som resten av veckan varit. Men jag gillar och ha fullt upp så va faan. Ikväll blir det lite filmmys skulle jag tro med Sofie och Marre. Myspysigt juuh. Igår va jag och fikade med Maria och det va lika kul som vanligt.

Jag började med att hämta Maria på jobbet. Jag bestämde mig för att chansa och prova en annan väg dit. Det visade sig att denna vägen tog ca en och en halv minut istället för fem som den andra tar hehe. Detta va alltså ett bra beslut och eftermiddagen började bra. Jag frågar henne vad hon är sugen på idag och vi kommer båda fram till att den gamla klassikern Espresso House på Mobilia blir jättebra. Då kan man ju alltid gå lite i affärer när man fikat färdigt. Vi slår oss ner där vi femtiden och börjar snacka.
Vi lyckades täcka det mesta under vår lilla fika. Vi diskuterade vår lilla tripp till Bordershop för att fylla på det ekande tomma spritförådet. Vi planerade även in en lite tjejkväll. Vi hade en för ca två veckor sen och alla tjata om hur kul det va och att vi borde spela spel lite oftare. Då tyckte vi det passa bra med en till nu. Kan va ganska skönt utan killarna ibland. Blir en helt annan stämning liksom. Förra tjejkvällen slutade i för sig med att några av våra killkompisar kom och det var ju kul det med.

En annan sak vi diskutera lite var sommarens semester. För två år sen va jag och Maria och sex andra i Sunny Beach och det var så sjukt kul så vi hade velat åka på en till resa några stycken. Sofie och några av hennes kompisar ska också åka iväg flera stycken nu i sommar och jag har funderat mycket på om jag ska åka med dem med. Men samtidigt vill jag ju väldigt gärna åka med Maria och Bella. Eftersom man tyvärr inte har hur mycket semester och pengar som hest måste man ju då välja och då blir det ju att jag åker med mina närmsta kompisar. Hur gärna jag än hade velat åka med de andra med. Jag tycker att alla ska åka tillsammans för det hade vatt så sjukt ball men tyvärr känns det lite smått omöjligt eftersom man måste passa in semestrar och grejer och bara det att få folk att planera nånting så här tidigt på året är svårt. Nu hoppas jag iallafall att alla tar sig i kragen så att vi faktiskt kommer iväg. Jag är sjukt sugen på Magaluf eller Ibiza (givetvis kommer Sofie och deras resa troligen gå dit så surt om jag inte får som jag vill hehe) annars kan jag även tänka mig nån av de grekiska öarna.

Helt plötsligt när vi sitter där och snackar som bäst hör vi i kundradion att Mobilia stänger om tio minuter. Vi har alltså sutit och pratat och fikat i tre timmar. Min goda hallonrabarberpaj är slut för längesen och likaså Marias scone. Så några affärer blev det inte men det gör ju inte så mycket.

Imorgon blir det nog en ny fika med lilla sötnosen Maria och jag förslog även lite skridskoåkning eftersom jag denna gången inte ska åka med nån med bamsefötter ;) men vi får väl se vad som händer. Min lön kom igår så just nu är jag glad och rik (även om deet inte brukar hålla så länge hehe, speciellt inte om vi ska fika i stan). Sen efter det blir det kalas igen eftersom min lilla snuttekusin Linnea fyller 15. Stor tjej ju haha.

Jaja det va allt för idag! Ha en trevlig helg.
XOXO Charre

Min nya blogg

Hej alla glada
Innan när jag skrev min blogg skrev jag den alltid med ett tema. Detta tröttnade jag ganska snart på och nu har jag ändrat mig. Från och med nu ska bloggen vara som en liten dagbok där man kan läsa om vad jag hittar på i mitt liv. Detta är mest för min egen skull men alla som vill läsa är välkomna. Jag tror att det här är en bra idé för mig eftersom jag är så sjukt glömsk. Om jag skriver ner här vad jag ska göra och så kanske jag kommer ihåg det liiite längre än i två sekunder.
En anledning till att jag tröttna är dock att jag alltid skriver på jobb och eftersom jag jobbar som telefonist ringer det ibland varannan minut och då är det lite smått irriterande. Det programmet vi använder i växeln tar automatiskt över till den sidan det ringer på så om jag skriver för fort hamnar halva mitt inlägg i sökrutan där istället. Sen tappar man faktiskt tråden lite också när man blir konstant avbruten. Men med tanke på att jag faktiskt får betalt under tiden jag sitter och skriver min blogg (för att inte tala om otaliga timmar på Facebook) så ska jag väl inte klaga.

Fram över kommer jag förhoppningsvis att skriva varje dag men nu får jag väl berätta lite om vad som hänt den senaste veckan eftersom detta är första inlägget i min nya blogg.

Jag kan ju börja i fredags. En väldigt go killkompis (Jonas) åkte till Australien i söndags och ska vara där i tre och en halv månad. Bara för detta hade han avskedsfest i fredags. Han hade hyrt en lokal och bjudit in en massa trevligt folk där jag kände de flesta. I allafall de som är värda att känna haha. Vi festade hela natten och alla hade superball och va lagom jättefulla. Bilderna från festen ligger på Facebook. Jag kan väl dock nämna att lika kul som jag hade på natten lika dåligt mådde jag på dagen när jag vaknade. Detta va klockan halv tio på morronen ska jag lägga till. Jag låg och vände o vred och försökte somna om. Till slut gick jag upp, slängde upp syrrans dörr och sa dagens första ord: PIZZA NU! Eftersom jag va redigt bakis och syrran inte har körkort blev det alltså att gå de två kilometrarna in till Limhamn. Väl framme blev det ingen pizza men dock en supergod gyrostallrik. Så efter lite mat, coca-cola och frisk luft mådde jag genast bättre. Syrran och jag gick hem och tittade på första Harry Potterfilmen. Den såg jag säkert fem minuter av innan jag somnade gott.

Nu är vi ju då inne på lördageftermiddag. Linus hade smsat dagen innan och bjudit in till födelsedagsfest eftersom han precis fyllt 21. Oavsett hur sliten man är kan man ju inte missa en fest! Även om man kände att nu jääävlar börjar man bli för gammal för det här hehe. Men dit skulle vi i allafall. Jag bestämde mig för att köra dit för det räckte med sprit för min del. Detta höll i säkert två timmar sen satt jag där med en drink i handen och minst tre shots i magen :P Efter festen drog jag, Martin, Emma, Sofie och Rebecka till Slagt. Lillsyrran skulle också med men hon fick inte komma in av de vrånga vakterna. Hon fyller 19 i april men näpp in kom hon inte. Vakten försökte dessutom hävda att det inte var hennes leg. Men hallå hur dum är man om man går dit med ett falskleg som inte heller har åldern inne.

Sen kommer söndagen. Dagen för vila. Jag vaknade klockan halv två av att syrran väcker mig. Frukost säger hon. Jag kommer upp och så har hon gjort plättar. Mums va det! Resten av dagen chillar vi mest. Vi lyckas övertala pappsen att han ska sponsra till ett restaurangbesök. Sen ska vi dessutom gå på bio med biobiljetter vi fick av mammi. Vi väljer givetvis vår favvis restaurang Limone som vi alltid är sugna på. Jag käkar som vanligt Penne ala Cacciatore utan svamp men Anna vågar prova nått nytt med vitvinssås. Supergott som vanligt va det. Sen hade vi lite dötid innan vi va tvugna att hämta ut biljetterna så vi körde till farmor och farfar ock käka lite glass. Men sen bar det av till bion. Vi hade tänkt se Australia men det blev Changeling istället. Vi köpte våra biljetter och en popcornmeny. Popcornen va slut redan innan vi hade kommit in i salongen men det gör ju ingenting. Filmen var riktigt riktigt superbra och väldigt hemskt. Man blev verkligen chockad av att det va en sann historia och att sånt verkligen kan hända i verkligheten. Detta är en film jag rekomenderar alla att se oavsett filmsmak.

Nu har vi kommit fram till måndag morgon. Det första jag får göra innan jag kan börja skriva om måndag är att tänka för jag har redan glömt vad jag gjorde..... Hmm nu kom jag på det :D direkt efter jobb körde jag till syrrans salong och fick mig en lite klippning. När luggen börjar hänga nedanför näsborrarna är det fan dags att klippa sig. Sen körde vi runt och handla födelsedagspresenter till min farmor som fyllde år igår och till min kusin Linnea som fyller 15 på lördag. Till slut va vi så utmattade och hungriga så vi halvdäcka där hemma. Innan jag gick och la mig hann jag dock lägga in en massa bilder på Facebook eftersom jag skjutit upp det i typ två månader.

Tisdagen kommer och jag jobbar hela dagen som vanligt. Efter jobb hade jag och Tobbe bestämt att vi skulle åka skridskor i Folkets Park. Det va längesen vi sågs så det såg jag fram emot. Sen att jag fick typ världens finaste skridskor i julklapp hjälpte också till. Men när vi kommer dit och han ska hyra skridskor till sina båtar till fötter får vi reda på att största storleken är 45 och han kan aaabsolut inte ens få i foten. Typiskt också. Det blir lite biljard i stället och det är alltid kul även om det va skridskor jag va sugen på. Vi spelade ett par omgångar och det va ganska jämt. Inte som sist vi spela när jag vann med typ 7-2 :D Efter biljarden drog vi till Marathon och käka lite. Ännu en gyrostallrik för min del, dock inte i närheten så god som den på Pizzeria 28 i Limhamn.

Onsdag nu då. Igår fyllde min farmor som sagt år så det vankades lite kalas där. Jag gillar kalas och tycker det är lite småmysigt. Mindre mysigt är det när hon bjudit alla sina tjattrande pensionärs vänner men det får man väl stå ut med ibland. Vi stannade en stund men sen stack vi hem och titta på Top model som jag följer notoriskt för 11 säsongen.

Efter jobb idag ska jag träffa min lilla sötnos Maria så ska vi väl fika och snacka lite skit som vanligt. Det ska bli kul men det är det ju alltid. Mer om detta får jag skriva imorgon när det faktiskt har hänt.

Innan jag avslutar måste jag bara skriva vad som hände min arbetskamrat idag. Hon och hennes man stack iväg på lunchen för att de skulle äta lite sushi. När de sitter som bäst och äter kommer det en tant fram till deras bord och säger att nu får de resa sig för nu ska hon äta sin lunch vid det bordet. Min arbetskamrats man säger ursäkta men vi sitter faktiskt här och du får vänta på din tur! Tanten ställer sig då så tätt in på honom som hon kan och står där och knuffas och stör sig för att de ska äta upp och flytta sig. Till slut blir det nog och han ger henne en knuff tillbaka. Vad gör tanten då? Går där ifrån kanske? Nää då hon tar en varm skål soppa och häller över huvudet på honom! Hur sjukt är inte det. Tanten fortsätter bråka och får tillslut en knuff till och hävdar helt plötsligt att nu har hon minsann brutit fingert. Så min kollega har fortfarande inte kommit tillbaka från sin lunch som hon stack till för två timmar sen för hon sitter och väntar på polisen på en sushirestaurang någonstans med sin man helt nerkletad i soppa. Sinnessjukt säger jag.

Det var allt för denna gången.
XOXO Charre

RSS 2.0