I scared you, I scared you ha ha ha haha

Heej!!
Jaaaa fredag. Älskade fredag. Sen nästa vecka ska jag nog inte jobba alls så det blir långledigt kan man säga :) Idag vet jag dock fortfarande inte vad som händer men någonting brukar det alltid bli. Robin tyckte vi skulle gå på Casinot bara för att de ska ha firmafest där men det kommer ju inte bli som han vill. Ne vi får nog hitta på något annat. Är riktigt sugen på biljard så får väl se om det blir som jag vill istället.

Igår hade jag ju heller inga planer men så kunde vi ju inte ha det. Så jag smsade med min baby Ems. Så bokade vi filmkväll. Jag fick sluta redan klockan tre så jag passade på att hämta upp syrran så hon fick en tidig dag hon också. Vi åkte hem och tittade på dvdfilmen vi hade lånat av Robin. Det var Malmö FF - Guldåret 2004. Riktigt nice och intressant. Sån känsla man fick när man fick se klippen från de två sista matcherna. Fy fan, gåshud på hög nivå för jag minns allting tydligt men en helt annan sak att se det i bilder. Och så i slutet fick man ju se en skymt av Martin med långt hår och rosa jacka haha. Det var ganska roande det med. Efter filmen käkade vi lite och sen drog vi bort till Emma och Martin. Vi hade med ett urval av filmer. Vi hade bestämt att det skulle bli skräckis. Jag och Martin bestämde att vi skulle se Ils (Them, riktigt LÄSKIG). Bara det att den hade vi visst inte hehe. Det trodde jag. Men vi samlade på oss lite andra läskiga filmer.

Innan vi kunde börja filmtittandet var vi tvugna att vänta på sega Robin. Så Anna och Martin passade på att gå ner på Malmborgs och handla lite snacks. De valde den nyttiga vägen och tog gurkstavar, morötter och paprika med lite dippa. Som tur är hade Emma vaniljbullar och Ballerinakex hemma så jag behövde inte vara helt nyttig även om jag faktiskt åt lite. När Emma skulle öppna mineralvattnet sprutade det överallt och jag skrattade så jag fick bulle i näsan. Inte alls skönt haha. Men till slut kom då Robin och då hade vi även bestämt film. Det blev What lies beneath. Den är skitläskig flera gången men tyvärr är filmen i sin helhet lite dryg. Men jag blev rejält skrämd flera gånger och en gång blev jag så rädd att när jag skrek till skrämde jag livet ur Robin. Haha det var skitball. Han bara: meh, du skrämde mig. Och jag bara: men vadå tror du inte jag blev rädd då! Baaall hihi. För att lugna ner oss lite efter det läskiga stoppade vi i Flushed away. En tecknad film som är riktigt rolig. Där är sådana maskar som sjunger, helt söta är de. När även den filmen var slut var klockan riktigt mycket och vi behövde åka hem. Bara det att när man ligger helt skönt nerbäddad i soffan är det sjukt svårt att resa sig. Så när vi till slut kom iväg var klockan på tok för mycket. Dock är jag inte så trött idag som man hade kunnat tro. Nog bara för att det är fredag.

Imorgon funderar jag och Emma på att ha lite spontanfest hihi. Alltid kul och man slipper organisera så mycket. Men får se vad som sker. Nu är det bara några timmar kvar på arbetsveckan. Det har gått riktigt snabbt. Dagen idag har också gått ganska snabbt. I förmiddags städade vi lite. På mitt initiativ till och med. Hade man inte kunnat tro :) Men tangenterna på detta tangentbordet var så snuskigt äckliga att jag fick bacillskräck. Nu är de skinande rena och luktar fräscht. Jag passade på att putsa till allt här omkring också. Så Ulli får sig en överraskning när hon kommer hem från semestern.

Det var allt för idag.
Ha en toppenhelg!
XOXO Charre

Barcelona=Champions!

Hello!
Snart fredag. Wohoo. Fast faktiskt ingen aning om vad som händer varken imorgon eller på lördag. Känns konstigt för jag brukar ju ha fullplanerat. Men hittar säkert på någonting. Är sugen på att festa lite. Ska i och för sig till stan med Sofie på lördag och handla studentpresent till kära Marre. Och på söndag är det picnic och sen fotboll så lite planerat har jag ju allt.

Igår när jag hade jobbat färdigt körde jag och hämtade Anna. Så körde vi in till stan och handlade mascaran till mamma, så hon fick som hon ville :) Sen körde vi snabbt inom Malmborgs för att handla fika. När vi kom hem gjorde vi mumsig pasta med kyckling i gräddig vitvinssås. Den är ljuvlig. Lite innan åtta var vi hos Sofie men där var det ingen som öppnade. Visade sig att hon hade somnat så vi missade allt försnacket. Mindre poppis... Men till slut fick vi komma in och som tur är var det innan matchen hade börjat. Vi var lätt fler Barcasupportrar än United, men det är ju inte så svårt att förstå hehe. På Barcas sida var det jag, Anna, Robin, Palmé, Nisse och Marre (och Rambo, även om Sofie hävdade motsatsen). De som hejade på United var då Sofie, Emma och Martin. Men jag gillar er ändå, bara liite mindre haha ;)
Barca vann ju som de flesta säkert vet så vi var nöjda och glada hihi.

Matchen var ju slut ganska sent så det blev direkt hem i sängen efter. Jag och Robin hann dock drömma oss bort lite innan det var sovdags. Vi tyckte att vi skulle varit i Rom och firat guldet med att bada i fontänen haha. Det hade varit mycket roligare än att gå och lägga sig för att gå och jobba dagen efter. Ganska självklart hehe.

Idag vet jag inte ritkigt vad jag ska hitta på. Är inte direkt sugen på att sitta hemma och glo. Vi får se om jag hittar någon att tracka sen hihi. Men nu har jag svamlat så det räcker för idag. Eller förresten måste ju bara skriva in att mina jeans kom i förrgår och jag hade dem på mig igår. ÄLSKAR dem. Så fina och sköna. Nu ska jag bara försöka hålla mig från att shoppa i en månad till. Fick dock reda på igår att jag får a-kassa. Hela 235kr om dagen. Wohoo nu kan jag köpa allt i hela världen. Ne nu ska jag vara tacksam hehe. Bättre än ingenting så klart.

Ha det gytt.
XOXO Charre 

Onsdag mitt i veckan...

Haj
Idag är jag för en gång skull inte trött! Somnade halv tio igår och sen sov jag gott hela natten. Tog det verkligen bara lugnt igår så har egentligen inte så mycket att skriva om. Igår efter jobb åkte jag hem och tittade på Gossip Girl. Sen var det middag. Mums med spaghetti och köttfärssås :) Sen efter det var jag tvungen att hoppa i badet en stund för jag frös som ett marsvin på antarktis. Jag stoppade i en massa badsalt och badskum och så laddade jag cdspelaren med Låtar som är så där. Den skivan är 40 minuter lång och det var alldeles lagom badtid för mig hihi.

Efter badet kollade jag och syrran på Ugly Betty innan jag däckade. Idag ska jag sluta lite tidigare så att jag kan åka till Anna och klippa mig och plocka ögonbrynen. Ska bli skönt att få det gjort. Sen tänkte vi leta efter en morsdagpresent till vår kära mamma (no shit att det är till mamma haha). Hon önskade sig en mascara så vi får väl se om hon får som hon vill. Vi ska även handla lite fika till ikväll när det är fotboll. Det blir hemma hos Sofie vi ska se den. Hälften av dem som ska titta hejar på United och resten är vettiga och hejar på Barca.

Nu ska jag bara fördriva tiden ett par timmar till. Som tur är var Emma snäll och uppdaterade sin blogg så jag hade nått att läsa. Och fina bilder hade hon också lagt in. Bilder från den underbara Björn Rosenströmkonserten :)
Nu tror jag faktiskt att jag har skrivit färdigt!

Love!
XOXO Charre

Det är inte kul att förlora...

Tjo!
Idag skriver jag sovande. Kom hem sent igår efter matchen så hann knappt sova mer än fem timmar. Usch får bara bli vilodag ikväll. Måste ju vara pigg imorgon när det är Champions Leaguefinalen! Då ska Barca vinna. Ska ha min fina Barcatröja på mig. Köpte den på en marknad för typ 40kr för nått år sen. Det balla är att det står Larsson på ryggen från när han spelade där. Men tröjan har nummer 17 fast han hade nummer 7. Haha så min är minst sagt unik. Men Rbin lovade att vi skulle byta så han får ha min nummer 17 så ska jag ha hans originaltröja. Jo tjena att det kommer gå, min är typ i barnstorlek och det är ju inte Robin precis haha. Ne men matchen imorgon är ett måste. Ska se den hemma hos Sofie, vad jag vet i allafall.

Igår slutade jag ju då tidigt och så körde jag in till stan. Tåget till Göteborg skulle gå klockan 14. Så vi tog plats. Tänkte sitta med killarna i Supras men vissa där är så himla vrånga och säger att tjejer inte ska åka med dem och att de ska ha en egen vagn. Tråkigt. Men vi hittade helt okej platser ändå så det gör ingenting. Typ vid 17 var vi framme i Götet och då gick vi bort till puben Gamle Port. Tyvärr hade de bestämt att ingen under 18 fick komma in fast vi hade hyrt puben. Så det blev inte riktigt samma gemenskap. Men det var så fint väder ute så många stod ändå utanför tillsammans. Jag och Anna tröttnade en stund och gick i affärer istället, men sen gick vi tillbaka. När jag hade varit på toaletten stannade en kille mig för att prata lite. Han var riktigt söt och han började ragga på mig. Dock var han lite småfull så tyvärr vet jag inte om han minns att han pratade med mig ens. Han fick mitt nummer så vi får väl se. Söt var han i vilket fall som helst.

Sen vid 19 gick vi bort till Nya Gamla Nya Gamla Ullevi. Tyckte faktiskt arenan var rätt så fin. Finaste bortaarenan jag varit på iår i allafall. Göteborgarna hade förberett ett litet roligt tifo. Alla på läktaren hade fått blåa eller vita tröjor som det stod Glenn på ryggen på. Och så sjöng de Alla heter Glenn i Göteborg. Lite småkul att de bjuder på sig själva. Fast samtidigt lite töntigt. Det är som när alla andra sjunger: Vi skänker Skåne till Danmark, för oss för då sjunger vi samma. De tror de mobbas men det gör de ju inte. Göteborgarna känner sig i och för sig kanske inte mobbade av att vi säger att de heter Glenn för det är ju ren sanning.
Matchen slutade ju tyvärr 2-0 till dem och fjärde raka bortaförlusten var ett faktum. Dock så skötte sig klacken skitbra på matchen. Hela sista kvarten hoppade vi konstant och försökte överrösta hela Ullevi. Vi lyckades nästan men de var ju faktiskt rätt många fler och de sjöng för en vinst. Men det var ändå förvånande glada miner. Och marchen tillbaka till Centralen gick också utan några större missöden. Några kaxiga Göteborgare men dem tog polisen hand om typ. Sen när nästan alla kommit på tåget är det några människor som ser att där är moppsiga IFKidioter utanför så mer än halva tåget bara rusar av igen för att slåss eller vad vet jag. Verkar som en kille bröt armen till och med. Dock så blev det inget bråk för polisen fick på folk på tåget igen. Killen som skadade sig (om det är han jag tror det är) var helt galen. Han hyperventilerade efter matchen och det såg ut som om ögonen skulle ploppa ur hans hålor. Men i allafall rullade tåget till slut tillbaka till Malmö och vi var framme typ halv två.

Idag ska jag som sagt bara hem och chilla hade jag tänkt. Kolla på lite inspelade tv-program och så kanske. Får se om det händer något annat. Nu ska jag bara försöka fördriva resten av dagen. Var inne och läste på allas bloggar men det var typ bara Maria som uppdaterat sen sist jag läste så det tog inte så lång tid. Men hittar nog på något :)

Ha det...
XOXO Charre 

<3 Björn Rosenström <3

Hello.
Måndag, måndag, måndag. Den kommer varenda jäkla vecka hehe. Ne men inte så farligt. Idag slutar jag ändå klockan 13 för jag ska upp till Göteborg och förhoppningsvis se mitt älskade MFF vinna. Just nu sitter jag bara här helt finklädd för att Akzos högsta chefer kommer hit. Då måste man se proper ut ju :P Men jag har med mig extrakläder för detta kan jag inte gå på fotboll i.

Först och främst ska jag lägga in bilden på kjolen som syrran sydde till mig. Hon hade ju en kjol från Asos som inspiration så jag lägger in den bilden först och sen bilden på min kjol.

Detta är som sagt Asoskjolen.


Här är då min nya fina kjol. Jag älskar den verkligen. Har dock inte haft tillfälle att använda den än, men det kommer.

Hmm i fredags åkte jag då hem efter jobb. Fick sluta lite tidigare så det var skönt. När jag kom hem käkade vi god grillad mat och sen vid åttatiden kom Robin och hämtade mig så stack vi till Adam på fest. Vi hade en riktigt ball kväll. Jag kände typ ingen på festen men där var ett par trevliga männsikor (ett par som jag tyckte var mindre trevliga men de behövde jag inte beblanda mig med). Vi festade hela kvällen och jag var lite lagom full. Tyvärr var det i Vellinge så det var helt segt att ta sig hem. Jag lyckades somna i soffan innan vi tog taxi hem vi halv fem på morgonen. Och jag kan säga att jag har tur som lever. Vår taxi var inte långt ifrån en rejäl krock. Chauffören tittade inte när han gjorde en omkörning och hade vi kört ut några sekunder tidigare hade vi krockat. Hårt. Men nu hade vi tur. Annars var taxichauffören ganska rolig. Jag satt och snackade MFF med honom hela vägen till Limhamn och sen när de släppt mig där snackade han om mig med Robin hela vägen till Arlöv. Haha tur man gör intryck på någon.

Sen när jag vaknade på lördagen var jag riktigt trött. Tänkte bara gå upp och käka frukost och sen hoppa ner i sängen igen. Men när jag gick upp hade de andra redan ätit så det fick ju så klart bli en gyrostallrik. Pappa körde så vi slapp gå också. Skönt. Sen gjorde vi lite ärenden innan vi (jag, Anna och Sofia) kröp ner i sängen och såg på film. Det var ju ikväll vi skulle se Björn Rosenström. Vi skulle totalt vara 8 personer. Tyvärr ställde fem stycken in. Så nu var det bara jag, Anna och Fia men vi bestämde oss för att ta med Emma ändå. Hon hade ju övat så flitigt på att lära sig Björns texter. Vi körde vid åttatiden och var framme vid halv tio. När vi kom dit trodde vi det skulle vara mycket folk... men nää, det var det ju inte. Klockan 22 skulle konserten börja men då var det bara disco. Med en massa fulla fjortisbönder. Vid det här laget övervägde vi nästan att gå och kräva pengarna tillbaka för det var inte fjortisdisco jag hade betalat för. Men klockan 23 började förbandet Soundtrip spela. Det var ett band med två killar som spelade covers. Låtarna och killarna var bra (fast de sjöng fel ibland) men folket var riktig störigt. Vi stod längst fram i mitten för vi skulle se Björn så är det bara. Vi fick knuffas och slåss för att behålla våra platser. Men när Björn väl kom var det värt det! Men har dock aldrig haft så många blåmärken i hela mitt liv haha. Kände mig helt mörbultad igår. Men fy faaaan vad bra Björn var. Jag kan lätt lova att jag ska se honom live igen. Helst snart. Nu är min dröm ännu mer att han ska spela på Malmöfestivalen.
Konserten var som sagt underbar. Vi skrålade och sjöng ikapp med Björn. Han kom till och med bort till oss och gjorde Gimmie Five och lät oss sjunga i micken. Synd bara att det var under en låt som jag inte kunde helt perfekt. Jag fick gömma mig och se blyg ut haha. Men sen när det var Raggarrock fick vi spela på Gitarristens elgitarr. Han var skitball. Han tog oss i handen och skojade hela tiden. Han som var deras fotograf fotade oss typ hela tiden så får hålla utkik på hemsidan om vi kommer med. Basisten kom också bort och tog oss i hand. Och efter konserten kom Björn och så fick jag en kram av honom :D En ganska svettig kram men det gör ju ingenting. Så lite innan två åkte vi glada, trötta och mörbultade söderut igen.

Igår träffade jag Robin. Vi skulle hitta på något men vi kom ingenvart. Vi var bara hemma hos mig och babblade hela dagen. I slutet på kvällen gjorde vi små minipizzor som Anna och jag ska ha på tåget idag. Riktigt mumsiga. Jag passade också på att handla lite på Tradera. Har varit så duktig och inte handlat sen den 23 april men igår sprack det. Skulle ju köpa den guldiga Styleklänning som min kusin glömde bevaka förra helgen. Nu hade jag hittat den i ett paket med tre andra Styleklänningar. Tyvärr så fick jag inte den. Aktionen slutade på 870kr plus 60kr i frakt och det tyckte jag var lite saftigt. Jag hade dock även hittat ett par jeans som jag velat ha helt länge. Det är ett par G star raw 96-jeans. Överfina. Och de blev som tur är mina. Så nu väntar jag på dem hihi.

Nu väntar jag bara på att jag ska sluta så att vi kan bege oss upp till Götet och spöa skiten ur dem.
Trevlig måndag önskar jag er.
XOXO Charre


Grillat är godast!

Heej!
Nu sitter jag helt ensam på jobbet. Alla andra är lediga. Känns helt meningslöst för det ringer knappt alls. Men men jag behöver väl så mycket pengar jag kan få ju.
Hmm vad har nu hänt sen sist jag skrev? Jo i tisdags gjorde jag ingenting. Det var därför jag inte ens orkade skriva i onsdags. Tobbe bangade ur av någon anledning så det blev bara att glo på tv lite, men ändå ganska skönt faktiskt.

Men i onsdags hände det desto mer. Först, innan jobb, var jag där Anna går i skolan. Hon höll ju på med en kjol till mig och det var sista provningen som skulle göras. Den var lite lite stor men det fixade sig. Nu är den färdig och den är överfiin. Jag får lägga in en bild sen på den! Efter jag varit där drog jag till jobbet. När jag kom dit fick jag veta att min arbetskamrat bestämt sig för att ta halva dagen ledigt så jag fick jobba själv då med. Tråkigt och även lite stressigt. Men jag överlevde :) Innan jag skulle gå hem var jag tvungen att spela in ett meddelande på vår telefonsvarare eftersom det var helgdag dagen efter. Så alla som ringde till Akzo från hela världen den 21 maj hörde min röst haha. Så efter jobb körde jag och hämtade upp Robin för han skulle gå med mig och Anna på MFFmatchen. Så körde vi och hämtade Anna också men innan vi körde bort mot Stadion tog vi en runda på Systemet för att fylla på lite inför kvällen hehe. Där inne såg vi en alkoholist som stod och halsade öl i en av gångarna. Vad ska man säga? Det gäller att passa på haha. Sen tog vi en liten hamburgare på Snabbt och gott innan vi körde och parkerade bilen. Nu var det snart match. Förväntningarna var höga på att det äntligen skulle släppa för MFF så de börjar göra mål men NÄ! Inte då heller. 0-0 blev matchen och det var bara att lite halvbesviket lunka därifrån igen. Men man får försöka se allt positivt. Vi är trots allt obesegrade på Nya Stadion och vi släppte inte in några mål denna gången. Minst insläppta mål i hela Allsvenskan. Så ska vi bara se till att göra fler. Men nog om fotboll nu. Vet att alla inte gillar det haha.

Efterår bar det av hem till mig för lite grillkväll. Jag visste typ inte vem som skulle komma men helt plötsligt var vi elva personer. Riktigt mysig kväll blev det. Grillning i mörkret. Vi käkade mumsig kyckling. Älskar verkligen att grilla. Kvällen blev som sagt trevlig. Alla satt och snackade och drack lite smått. Kvällens nöje var att ringa Akzos nummer för att lyssna på mig som telefonsvarare haha. Lite skämmigt. Fast alla hade trevligt var där dock en kille som var jättedum. Han sa att jag såg gravid ut och så kallade han min bebis för Vincent. Sjukt taskigt. Jag ville inte alls äta min grillade banan med choklad när han höll på så. Men jag åt den när de hade gått. För det är ju så gott haha. Men dum var han i allafall. Lite efter halv tre tror jag alla hade gått hem och då var jag megatrött. Men jag och Anna var duktiga och röjde undan allt så vi skulle slippa det dagen efter.

Igår var det då planerat lunch på Gränden med Sofie och Anna. Men när vi kom dit visade det sig att det hade stängt för att det var röd dag. Så himla dumt. De hade tjänat massor på att ha öppet igår. Men men det fick bli Jensens istället. Gott det med men inte riktigt vad vi var sugna på. Efter maten åkte vi hem till Sofie för lite fika. Maria mötte upp oss på vägen. Hemma hos Sofie smakade jag sensationen "Svart vinbärsdamsugare". Sofie älskar dem men jag kan ju inte precis säga att jag höll med henne. Nä då högg jag hellre in på hallonpajen som Anna hade bakat. Efter en stund kom Fredrik och hans kompis Elvis också. Han var från Lettland så nu var det engelska som gällde. Mitt i fikan kom även Lotta in en stund. Men hon och Maria hade andra planer så de stack efter en stund. Då bestämde vi oss för att spela spel. Ända problemet är ju att alla spel är på svenska. Men vi körde två omgångar Med andra ord. Vi bestämde att alla var tvugna att förklara allt på engelska. Jag spelade med letten. Vi ledde hela tiden och ändå kom vi tvåa båda gångerna. Sofies mamma var också med och hennes engelska var ganska roande. Hon var duktig som försökte men ibland var vi tvugna att skratta lite. Hon sa bland annat "the big man i room". Vi tänkte bara vadå i vilket "room". Som tur är fattade hennes lagkamrat att hon menade Rome och då var det ju påven hehe. När hon skulle beskriva Michael Jackson sa hon: the singer who likes children. Och när vi skrattade försvarade hon sig med: men det har jag sett på tv. Hihi hon är för go! Elvis var också jätteduktig med tanke på att allt stod på svenska. Riktigt kul att spela så här. Sen började vi lite på ett spel som hette Ombytta roller. Tjejerna får killfrågor och tvärtom. Nu hade även Emma anslutit till oss. Men helt plötsligt började det regna så vi fick flytta in och då bestämde vi oss för att köra och handla lite middag innan vi fortsatte. Vi körde till Coop men där var det stängt så det fick bli Ica Maxi. Vi handlade lite av varje. Innan vi åkte tillbaka plockade vi även upp Martin och när vi kom hem till Sofie hade Robin också kommit dit. Jag hade visst glömt att jag sa till honom att han kunde komma när som. Men de gjorde ingenting för Sofies familj hade roat honom. Vi började fixa maten. Sofie var duktig och grillade medan jag gjorde sås och pasta. Sjukt god mat blev det än en gång. Men som sagt, grillat är svårslaget. Dock så är det nog bättre att grilla när det inte öser ner men det gick bra ändå. Efter maten spelade vi ett tag till. Men det var så svårt så vi kom aldrig i mål hehe. Till slut kom vi överens om att det blev lika (fast tjejerna vann) och så åkte vi hem. Trött som en gnu stöp jag i sängen.

Idag jobbar jag då som sagt och sen ikväll ska jag bara hem och käka och sen ska jag på fest med Robin. Får se om det blir ball för killen vi ska till kan vara lite smådryg. Men han är snäll ju. I värsta fall får ju jag och Robin göra festen hehe. Vi får se hur det blir.

Jag önskar alla en trevlig helg.
XOXO Charre

Sista dansen

Haj!
Tisdag idag och ändå är veckan snart slut :) Så skönt. Jobbar halv dag både idag och imorgon också. Så det är nice. Igår när jag kom hem var jag megatrött. Låg bara i sängen och försökte sova men det gick inte alls för sig. Låg och glodde på tv istället. Helt plötsligt säger mamma att jag har besök. Blev helt paff för jag väntade mig inte besök. När jag kommer ut står Kalle där. I full motorcykelmundering. Han har precis klarat sitt MC-körkort och nu har han köpt en hoj också som han kom och visade. Grattis Kalle, du är duktig. Men nästa gång ska du ha en hjälm till med för jag vill också åka ;) Han kom för att hjälpa mig att kolla bilen lite. Och det såg bra ut så det var ju skönt.
Sen var det dags för middag och sen skulle jag och Anna kolla på One Tree Hill och Gossip Girl, som Anna varit duktig att sätta på inspelning när vi var i Stockholm. Men söndagen hade ju redan klyddat med oss så varför inte detta också. Hon hade råkat trycka på fel knapp så vi hade istället två timmar av dansk tv inspelat. Inte det minsta kul. Till slut fick jag göra mig klar för dansen. Var ju sista gången igår. Så jag hämtade upp Maria och sen körde vi dit. När vi anmälde oss i receptionen frågade tjejen där oss om vi var syskon?! Det har nog ingen frågat mig och Maria innan. Men men vi var kanske ovaligt lika igår haha.
Sen började då dansen. Vi körde igenom allt det gamla och det tog tyvärr ganska lång tid. Precis i slutet började vi med paraplyerna men vi hann inte så långt. Vi slutar ju ändå klockan tio och jag ville inte stanna där hur länge som helst. Behövde dessutom tanka på vägen hem. Men när vi kom ut så spöregnade det och då var jag inte så sugen precis. Så vi körde direkt hem istället.

Imorse när jag vaknade ringde jag till killen som skulle fixa lamporna på min bil. Jag fick tid klockan halv 11 och jag körde dit och ha fixade det på några minuter. Sen körde jag in och gjorde ombesiktningen. Den gick igenom nu utan problem. Lite roligt var att det var våran gamla fritidsledare Mange som jobbade där. Var längesen man såg honom. Sen efter det körde jag till jobb och här är jag nu.

I veckan händer det förhoppningsvis lite olika roliga saker. Ikväll skulle jag träffa Tobbe men får se hur det blir med det. Imorgon är det äntligen match igen mot Örebro. Tror vi grillar och super lite efter matchen hehe. Torsdag är man ju ledig och då är det lite fika och lunch och så inplanerat. Ska bli mysigt. Fredag är det nog fest tror jag och sen på lördag ska vi ju se Björn Rosenström :D Längtar!

Hoppas alla ni andra får en trevlig vecka också!
XOXO Charre

Myskväll, konfa och hjärtesmärta...

Hello
Så trött jag är idag. Helt sinnes. Och ändå började jag klockan halv tolv. Men jag var hemma typ klockan tre inatt. Jag berättar mer senare om det. Får väl börja från början med hur min helg varit. Slutade ju tidigt i fredags och då åkte jag direkt för att besiktiga bilen. Jag fick komma in helt tidigt så det var ju skönt i allafall. Men sen kom då killen som skulle titta på min bil. Och jag såg direkt att detta var en riktigt suris. Han bara snäste åt mig och var inte alls trevlig. Som tur är har ju bilens förra ägare, min kära kompis Kalle, varit väldigt noggrann med bilen så surgubben kunde inte hitta nått mer än att mitt ena halvljus bländade (som han kunde ställt in på tre sekunder) och att lamporna som ska lysa upp min skylt där bak inte fungerade. Så det blev efterkontroll som kommer kosta ytterliggare 200kr. Inte kul alls. Men effektiv som jag är tänkte jag fixa det direkt så jag ringde min bilkille men han rekommenderade mig till någon annan. Han hade tyvärr inte tid just då så jag ska förhoppningsvis fixa det imorgon. Sen efter det körde jag hem och satte mig i solen och läste. Skönt. Men efter ett tag blev det lite kallt så jag fortsatte läsningen inne istället. Maria smsade mig och sa att hon var trött och hade huvudvärk så vi kunde väl hitta på nått en annan dag. Jag tänkte hitta på nått annat men jag var själv helt trött och sugen på myskväll. Så när mamma och pappa kom hem började vi fixa med maten. Pappa grillade och jag gjorde sås, potatis och grönsaker. Helt själv! Det blev en supergod middag. Sen tittade vi på Så ska det låta och det var kul. Jag var himla sugen på gottis så jag och pappa körde och handlade lite och sen åkte vi hem och kollade på Talang. Innan sovdags såg vi även på filmen Raising Helen. Bra film. Jag roades också under tiden av fyllesms från Robin. Han kan inte riktigt stava när han blir full och då är han ganska underhållande haha.

På lördagen vaknade jag ganska tidigt och gick upp och gjorde mig iordning. Mamma hade hittat en annons i tidningen om en skoaffär som skulle stänga. Alla skor kostade bara 79kr. Så vi åkte dit. Mamma hittade ett par fina stövlar som hon köpte. Jag hittade ett par jättesöta tygskor men de fanns bara i minimala storlekar så jag köpte inget. Alltså har jag fortfarande varit duktig och låtit bli att shoppa. Sen gick vi snabbt in på Entré för vi skulle hämta ut ett par skor som Sofia lagt undan. Vi funderade på att titta lite i de andra affärerna men jag bestämde att vi skulle låta bli. Bästa sättet att inte shoppa är att inte veta vad som finns att handla haha.
När vi kom hem började vi göra oss iordning för Linnea skulle konfirmeras. Vi skulle egentligen inte vara i Trelleborg förrän klockan 15.30 men vi körde dit lite tidigare. Anna fixade mitt hår så det blev vågigt och fint. Sen körde vi och handlade lite goda gyros för vi visste att det väntades buffé med kallmat sen (inte min favvis). Efter käket kollade vi lite på Camprock. Jag, Anna, Sofia och pappa hade fått slippa kyrkan för snälla Linnea så vi slapp sitta där och plågas. Men jag ville fortfarande vara lite delaktig så jag körde ner vid kyrkan lagom till det var slut för att möta min lilla kusin. Jag hade köpt ett sånt sudentgosedjur som jag hängde runt halsen på henne. De andra tyckte jag var knäpp men jag tyckte att hon tagit studenten från Gud och det var ju bra :P
Sen blev det lite Efter-konfa-fika i en lokal med en massa släktningar, på deras sida, som jag inte känner direkt. Men det var trevligt ändå. Efteråt drog vi oss tillbaka upp i deras lägenhet för att titta på Melodifestivalen. Jag blev ju också kär i Norges bidrag som så många andra och för första gången på länge tyckte jag att rätt låt vann. Vi hann med att spela lite spel och ta lite tokiga foton också innan det var dags att åka hem.

Igår skulle då jag och Anna upp till Stockholm för att stötta vårt kära MFF när de skulle vinna mot Bajen. Kanske skulle insett redan då att det inte skulle bli så för dagen började fel och allt fortsatte så. Anna skulle väcka mig klockan 06.20 men det gjorde hon inte för hon sussade gott själv. Som tur är vaknade jag av mig själv fem minuter senare så vi hann ändå. När vi kom till samlingsplatsen där bussarna går visste vi fortfarande inte riktigt vad som skulle hända. Vi hade anmält oss som bussvärdar för då får man åka gratis. Men vi fick ingen riktigt info. Men bussvärdar blev vi och vi klarade oss ändå bra. Vi hade lite strul på vägen upp med vrånga chafförer och poliser som tyckte vi skulle vänta i evigheter innan vi skulle få poliseskort till Söderstadion. Hammarbyarna var tydligen "stökiga", vilket vi inte såg alls. Sen började då matchen och MFF var överlägset bäst och de borde ha gjort mål redan i första halvlek och sen även i andra. Men istället får de dumma HIFarna in ett jäkla mål och så var tredje bortaförlusten i rad ett faktum. Och denna kändes riktigt mycket i mitt stackars MFF-hjärta. Fy fan. Sen blev det bråk efter matchen för att några Hammarbyare var inne på vår sektion och började bråka. Men polisen missförstår och attackerar oskyldiga MFFare istället, med fucking PEPPARSPRAY! Idiotas alltså. Till slut fick vi in alla arga och upprörda killar i bussen så vi kunde åka hem.
Jag hade en klänning på Tradera från Style som jag jättegärna ville ha men kunde ju inte bevaka den eftersom jag var på bussen. Så jag bad min kusin att fixa det. Hon behövde bara vänta i fem minuter med att lägga budet så hade allt varit klart. Jag ringde henne och allt för att påminna. Men hon glöööömde ändå. Blev skitarg. Säg inte att du ska hjälpa mig och inte gör det för då hade jag bett någon annan! Men nu får jag hoppas att någon annan lägger in en likadan klänning någon gång. Men detta var liksom ingen trevlig avslutning på dagen. Sen kom vi inte till Malmö förrän lite innan tre heller. Så jag fick inte många timmars sömn innan det var dags att gå upp igen. Ne hård dag igår. Men lite kul hade vi som alltid på match. Men vinst på onsdag mot Örebro hade inte suttit fel. Inte heller borta mot Gbg nästa måndag. Hoppas...

Ne nu ska jag jobba några timmar till innan det är dags att gå hem och förbereda sig för sista lektionen i Pussycat Dollsdans. Synd att det slutar för det var himla kul men klockan nio på måndagkvällar är en ganska dryg tid. Men men nu ska jag sova erhm jag menar jobba lite till ;)

XOXO Charre

Lyckad matdag igår!

Heej
Jippie fredag idag. Så skönt! Idag jobbar jag mellan 8 och 11. Helt okej faktiskt. Klockan halv tolv ska jag besiktiga bilen. Letade som satan innan efter den jäkla varningstriangeln, för den ska ju ligga i baksätet när man besiktigar, men jag hitta den bannimej inte. Så till slut gav jag upp och skulle stänga bakluckan och då ser jag den. Den hade en alldeles egen liten fin plats där så man aldrig behöver bli av med den hehe. Sån tur för mig. Får hoppas att den går igenom utan problem för pallar inte betala en massa :P

Hmm i onsdags när jag slutade körde jag in till stan och gick in på Triangeln. Där väntade jag på Maria en stund. När hon kom gick vi och tittade lite i affärer men jag handlade ingenting :) Sen gick vi och fikade istället. Där satt vi och hade en ganska seriös och välbehövd konversation. Hoppas att allt löser sig nu snart för det skulle göra det mesta mycket lättare. Vi är i allafall på rätt spår. Vi fortsatte snacka i bilen på väg till Linus men till slut skulle Maria gå. Då körde jag oh hämtade Anna och så körde vi till Mobilia. Vi var tvugna att handla några saker till min kjol som hon håller på att sy till mig. Den blir så himla fin! Snart är den färdig också. Tack syrran (L). Sen skulle vi handla något mer som jag trodde att jag hade sett på Mobilia men jag måste ha hallucinerat för det fanns ingenstans. Men men skit i det.

Sen igår hade jag ju inget jobb. Jag sov väldigt gott till klockan 11 sen smsade jag Emma. Innan hon svarade låg jag bara kvar i sängen och gosade. Men sen när hon svarade sa hon att hon och Martin ville till ÖB och undrade om jag ville följa med och det ville jag ju så klart. Så vi körde dit. De skulle handla lite shampoo och sånt och jag var ute efter mina älskade Paprika-Pringles som inte finns nån annanstan typ. Mums. Vi köpte även en påse pasta för vi hade bestämt oss för att grilla lite till lunch. Vi åkte hem om dem och hämtade lite kyckling och matlagninsgrädde sen åkte vi hem till mig för att grilla.

Jag och Emma fixade ingredienser medans Martin fick vara Grillmeister (fast det var jag som startade grillen). Vi tjejer skulle då göra sås, marinera kycklingen och koka pasta. Vi kletade på en massa olika grilloljor och lite kryddor, typ timjan och lite annat, på kycklingen. Det som inte fastnade på den hällde vi sen i en kastrull och så skickade vi ut kycklingen till Martin. Så nu hade vi början till en sås i allafall. Men hur gör man sen? Vi tänkte att sprit brukar vara en bra grund men vi vågade inte ta något av pappa med risk att vi råkade ta något dyrt. Så hittade vi en Slots Guldöl i kylen som någon nog glömt efter en fest. Vi hällde i typ halva den och så fick Martin dricka resten. Sen lät vi det koka så alkoholen skulle försvinna. Sen hällde vi i lite av varje. Tror varken hon eller jag kan berätta. Men shit så god den blev. Vi blev helt paffa ju. Den var lite stark men det var bara gott. Sen var även pastan klar och även kycklingen så vi slog oss ner och käkade. Mumsigare lunch får man leta efter. Allt var supergott. Möjligtvis ÖB-pastan som var lite grynig men va fan den smakar ju samma ändå.

Sen lyckade jag och Emma övertala Martin att spela lite spel. Vi körde två olika och jag vann båda. Woohoo! Sen tyckte Martin att vi skulle gå och fiska men det tyckte inte vi. Utan vi ville spela kubb. Så vi smsade en annan Martin som vi visste hade ett kubb och frågade om han ville komma och spela med oss och det ville han. Men innan han kom hann vi först baka lite. Vi bakade kolakakor och en supergod kladdkaka. Vi måste ha haft magiska fingrar igår för allt vi försökte oss på blev ovanligt gott. Har aldrig sett en kladdkaka ta slut så fort. Kolakakorna var på väg mot samma öde men jag lyckades rädda undan dem i sista sekunden för jag hade ju bakat dem till Natalie på mitt jobb (i allafall hälften av dem).
Sen var det dags att käka middag (fast vi inte var så hungriga). Men det blev grillad korv så vi kunde inte riktigt motstå. Sen kom Martin (kallad M2) och så gick vi ut i parken och spelade kubb.Vi körde ett par gånger och man vann ungefär varannan gång. M2 var nog duktigast tror jag även om vi andra blev bättre på slutet.
Sen gick vi hem till oss igen för vi var ändå sugna på lite mer spel. Martin ville inte vara med så vi andra körde en runda kotte. Jag och Anna var lätt bäst och hade överlägset flest poängkort men de andra två hade turen att få båda jollarna så de vann med 7 poöng (orättvist!). Sen körde vi en omgång Upp till bevis. Vi garvade halvt ihjäl oss. Jag och M2 vann i allafall. Sen började klockan bli mycket och det var sovdags efter en härlig och rolig dag.

Och nu är det snart helg. Ikväll vet jag fortfarande inte vad som händer mer än att jag ska träffa Maria. Om vädret håller i sig känns väl inte grillnig helt långt borta. Sen blir resten av helgen förhoppningsvis najs också. Ne nu har jag svamlat så det räcker.
Trevlig helg gott folk!
XOXO Charre


Rekord

Wohoo igår hade jag hela 11 läsare. Det är fan rekord :P Försökte lista ut vilka det kan ha varit men måste vara några okända för jag vet bara 9 personer som läser. Hihi synd bara att jag är så slarvig med att skriva oftare nuförtiden. Men nu har det blivit två inlägg i rad (bara för att jag jobbat två dagar i rad hehe).

Ja igår var det lite småstressigt på jobb på eftermiddagen men det var nog mest för att jag försökte skriva bloggen samtidigt som jag jobbade. Men det ringde faktiskt mycket. Hade 675 samtal igår. Men idag är det mycket lugnare. I allafall så när jag tillslut slutade igår körde jag och hämtade Maria. Så körde vi och satte bilen och sen promenerade vi bort till Storgatangallerian. Vi var lite tidiga så vi gick in på Gina och HM och tittade lite. Men jag var inte ens nära att handla hihi. Sen klockan halv sex kom Emma och Lotta och så gick vi in på Espresso House. Jag tänkte först ta en sån god paj som jag brukar men när Maria tog scone blev jag också helt sugen på det.
Vi gick upp och satte oss och snackade om allt möjligt. Bland annat pratade vi om barnomsorg och liknande och diskussionen blev lite väl hetsig. Men men alla har olika åsikter även om jag tror att jag uttryckte mig lite fel så jag blev missförstådd. Jaja resten av fikan var hur mysig som helst i allafall!

Sen när jag kom hem låg det en liten paket till mig från farmor och farfar. Det va ju faktiskt min namnsdag och de är typ de ända jag vet som firar det. Fick ett par jättefina rosa solglasögon som jag velat ha helt länge. De ska bli mina bilsolglasögon så att jag alltid har ett par där :D

Idag jobbar jag som sagt men får gå lite tidigare. Då ska jag in till stan och träffa Maria. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på om det blir fika igen eller vad. Sen imorgon ska jag träffa Emma. Vi ska gå på Åhlens och se fall där finns ett annat par solglasögon. Råkade sitta på mina favvisar så ska se om de fortfarande finns där. Sen får vi se vad vi hittar på. Ska vara duktig och lägga ut bilder på Facebook och så ska jag köpa Hammarbybiljetter. Det är mina planer. Fick precis reda på att jag ska jobba halva fredagen också så det är bra med lite extrapengar. Och så ska jag besiktiga bilen efter det. Hoppas det går bra. Sen är det helg :) Fredagkväll är inte direkt planerad än men på lördag blir det konfa och på söndag bär det upp till Stockholm och Bajen-MFF.

Får väl kanske titta lite på den där jäkla melodifestivalen också. Gillar verkligen inte Sveriges bidrag så tänkte strunta i att se skiten. Men så igår var jag tvungen att kika lite ändå. Är så patriotisk att jag måste heja på Sverige. Fast jag tyckte Finlands bidrag var bra faktiskt. Såg visserligen bara snabbgenomgången så kan inte säga så mycket om de andra låtarna. Tyckte dock att programledarna verkade mer intresserade av varandra än av artisterna. Men men, ryssar ;) hehe.

Bara typ en timme kvar nu att jobba. Skönt.
Längtar efter solen och värmen.
XOXO Charre

Jobb=blogg haha

Hello
Idag jobbar jag. Fick hoppa in för en av tjejerna här i receptionen fick vara hemma för hennes son har fått en spricka i armen. Naaw stackare hoppas han blir bättre snart! Jag har nog också fått en spricka. Fast i lillfingret. Skadade mig ju när vi var i Österrike och jag har fortfarande hur ont som helst. Slår mig där hela tiden så det går aldirg över. Så nu är jag tejpad och hoppas att det läker en gång för alla. Dock är det sjukt obehagligt och klaustrofobiskt att ha sitt lillfinger fasttejpat i ringfingret hela tiden. Men får försöka stå ut så att det blir bättre.

Nu har jag ju slarvat igen med mitt bloggande. Fy på mig. Haha kom dock på att jag glömde skriva en sak om måndagen sist jag skrev. När jag och Robin skulle köra hem från Helsingborg så visste vi inte riktigt var vi skulle så vi körde dit vi kom i från och vipps så var vi vilse. Varje gång vi försökte svänga rätt hamnade vi istället mer och mer fel. Illa haha. Till slut sa Robin att jag skulle hitta ut och det gjorde jag. Sen när vi kom till Malmö pallade jag inte gå ut ur bilen för det var så mysigt att bara sitta där och snacka. Så vi cruisade en runda. Hamnade först i Staffanstorp. Sen såg jag en skylt till Åkarp och sa att jag aldirg varit där så då åkte vi dit. Tog en sväng inom Hjärup också innan jag till slut var tvungen att köra hem. Haha Robin skulle ju faktiskt jobba dagen efter.

På tisdagskvällen var det fika hemma hos Sofie. Fotbollsfika! Jag och Anna hämtade upp Emma och Martin och så åkte vi hem till Sofie. Robin kom också en stund senare. Det var Manchester United - Arsenal som var matchen för kvällen. Tyvärr gick det inte så bra för mitt Arsenal som fick se sig utslagna ur Champions Leauge. Så Man U möter Barca i finalen. GO BARCA!

På onsdagen åkte jag hem till farmor och farfar. Kände mig fortfarande förkyld och var sugen på lite tomatsoppa till lunch. Efter maten bakade vi kanelsnäckor. Riktigt mumsiga. Jag gjorde bautastora med äpple i och farmor gjorde lite mindre utan äpple. Efter en stund åkte jag hem till Emma och Martin med nybakade bullar för att se på film. Vi såg en som hette Gameplan men ingen av oss gillade den så mycket. Så vi tittade på Solstollarna efter istället. Mycket roligare. Klockan kvart i sex skulle jag och Emma möta Nathalie, Sofie, Martin och Danny på Vagabond. Vi hämtade upp Anna på vägen också. Fattig som jag är fick det bli en hamburgare för 49kr men va fan. Mysigt var det i allafall. Sen efter maten stack alla utom Sofie (som skulle träna) till Mobilia för att äta lite glass. Emma bjöd mig på en Puck Lakrits. Synd bara att jag kom på efter halva att jag var sugen på nått annat haha. Tack Emma för glassen :) Efter glassen släppte vi av Emma hemma och vi andra åkte hem till oss. Där spelade vi en omgång eller två av Så det kan låta. KUL! Sen var det dags att ta adjö av Nathalie som skulle åka tillbaka till Norrland. Nu är det ju helt länge tills du kommer igen :( Men men då ska vi ha kul i allafall.

På torsdagen smsade jag Tobbe för vi skulle se på South Park men han var seg som vanligt så vi träffades inte förrän typ klockan två. Då sa han att serien är slut för säsongen så det fanns inget nytt avsnitt *snyft*. Men vi tog en promenad i Pildammsparken istället. Mysigt. Vi (eller ja jag) lekte med slussarna. Tobbe fick gå lite före mig hela tiden och jaga bort alla läskiga gåsar så jag kunde gå förbi. Sen gick vi hem till honom för jag var tvungen att visa lite HippHippklipp. Han hade aldrig ens hört talas om HippHipp. Shiiit. Dock verkade han inte tycka det var så kul. Sen såg vi en film som hette Pineapple Express. Urtråkig!
Efter filmen var jag tvungen att sticka hem och äta för jag skulle med familjen på HippHippkväll. Det var typ sån spånarkväll där man skulle hjälpa dem med nya ideér till den nya säsongen. Som kommer på TV hösten 2010 för övrigt. Skrattade så jag höll på att dö. Verkar som de har en massa kul saker till nästa säsong :D Det längtar vi efter. Jag har anmält mig som statist också så får väl se om jag kommer med.

Sen var det då fredag. Jag åkte hem till Sofie för ännu en film. Vi såg Uptown Girls. En av mina absoluta favvisar! Underbar film. Sen skulle Fii på möte så jag åkte till Anna för att plocka ögonbrynen lite. Hämtade upp Sofia på vägen också för vi skulle stå ut med henne hela helgen hehe. Efter en stund körde vi till Burlövs Center för Anna hade lite ärenden. Hon fick ha mitt kontokort i förvar så jag inte kunde handla haha. Har varit riktigt duktig. Inte handlat alls sen jag köpte den svarta klänningen för några veckor sen *STOLT*. Sen åkte vi hem och åt riktigt god grillad mat med världens godaste sås typ. Lagom till hockeyn skulle börja åkte jag hem till Robin för att sen den där. Tyvärr losade ju Sverige så det var mindre kul. Vi kollade på en film efteråt. Det blev Green Street Hooligans för den hade han inte sett. Så sjukt bra! Sen såg vi Goal 2 också för den hade inte jag sett. Hade dock hellre väntat med att se den till trean kommer för nu fick man ändå inte veta slutet. Men den var bra ändå. Sen pallade jag inte köra hem så jag skulle sova där. Men det var så himla ljust i rummet så jag somnade inte förrän halv sex på morgonen. Ångest. Sen ringde pappa typ halv tio på morgonen. Hade visst lovat att köra dem, det hade jag ju glömt. Men det var bara att pallra sig upp. Sen bara chillade jag hela dagen och försökte sova men nepp det gick ju inte för sig. Kollade på en massa My Supersweet Sixteen på MTV hehe. Vi sextiden var det äntligen dags för mat. Eftersom föräldrarna inte skulle vara hemma till maten hade pappa gått med på att jag, Anna och Fia skulle få gå på Limone. Mumsfillibabba. Vi brukar aldrig boka bord där så det hade vi inte gjort idag heller och givetvis var det fullt. Men vi var så sugna så vi valde att sitta på uteserveringen. Det var värt det fast det var kallt. Sen vid åttatiden hämtade jag upp Maria så körde vi till BK så hon kunde få i sig lite middag också. Linus och Jonas och några till skulle till Sibbarp och grilla så vi tänkte hänga på dem. Körde hem till mig och satte bilen. Laddade upp med lite sprit och en filt och så gick vi ner till stranden. Bara det att då har de andra ändrat sig så vi skulle vara på Ribban istället. Jaha vad gör vi nu. Ville inte köra och Maria hade ingen cykel. Så det blev att gå. Ganska skönt ändå. Om inte påsen med spriten varit så satans tung. Men vi hade en lösning på det! Vi hällde upp vars ett glas så blev den lättare :D Martin mötte upp oss på vägen och då var han snäll och bar påsen sista biten. Vi kom fram till Ribban lite efter tio och då hade de andra gjort en brasa där. Det var Linus, Robin, Jonas, Jepser, Fanny, Kalle, Rebecka och Sofia som var där. De grillade lite allt möjligt och vi satt och myste framför elden. Mindre mysigt var det när vi skulle dra oss tillbaka eftersom vi hade en lång väg hem. Men Jonas var snäll och körde oss. Jag slocknade i samma sekund som huvudet nuddade kudden.

På söndagen vaknade jag med världens leende på läpparna. Äntligen hemmamatch igen! Det var Djurgården som stod för dagens motstånd och vi hade förhoppningar om vinst. Först käkade vi lite frukost med familjen sen fick jag och Anna skjuts till stadion där vi mötte Linnea. Malmö gjorde två mål och vann rättvist med 2-1. UNDERBART!!! Under matchen fick jag sms av Sofie som föreslog grillning hemma hos sig och det bangar man ju inte. Så vi åkte dit efter matchen och då kom även Sofia med goda hamburgare som vi kunde grilla. Vi satt på filtar i trädgården och bara mös och käkade mumsmums. En stund senare kom även Kalle, Rebecka, Sofia, Emma och Nathalie förbi men de stannade inte så länge. Dock kom Emma och Martin också och de stannade desto längre :D Vi skrev listor på tio saker vi ska göra innan sommaren är slut. Ska se till att göra allt på listan nu också. Fast jag har inget överläskigt faktiskt hehe. Sen tävlade vi vem som kunde proppa in mest godis i munnen. Tror min bredflabbade kusin Sofia vann faktiskt. Hon pregade in 9 stora marshmellows i munnen medans Sofie fick in 7. Tror Fia hade fått in fler också men de tog slut. Det gjorde Pollyna också. Martin fick fem stycken haha medans jag nog åt 25 :P Jag, Sofia och Emms stoppade in 16 stycken på en gång hihi. Snacka om jobbigt att tugga. Lite senare kom även Fredrik. En trevlig kille som Sofie har hittat ;) Vi spelade två omgångar Med andra ord och jag vann båda hihi. Sen spelade vi en omgång Värsta språket men då vann Emms och Fii även om jag och Fredrik bara snubblade på målsnöret. Det var så mörkt ute vid det här laget så vi hade fått hänga upp en skrivbordslampa i trädet. Smart och mysig lösning. Men sen var det till slut dags att ta bussen hem.

Sen igår gjorde jag inte så värst mycket. Gick upp och gjorde mig iordning sen cyklade jag och mötte Sofia när hon hade lunch från skolan så åkte vi till Pizzeria 28 och käkade lunch där. Riktigt gott med min älskade gyrostallrik. Sen åkte jag hem och såg älskade Twilight. Så bra! Skulle egentligen träffa Robin en stund men klockan blev helt mycket för vi babblade i telefon i typ en timme istället. Så när Anna kom hem lagade vi god kyckling och kollade på Ugly Betty som vi missade förra veckan. Sen vid halv nio var det dags att hämta Maria för vi skulle på dans. Det var kul och vi är snart helt klara med dansen. Bara sista delen med paraplyer kvar nu. Sen när jag kom hem kollade jag och Anna på One Tree Hill innan det var dags för mig att sova.

Det var riktigt hårt att gå upp i morse för jag var så trött. Sen när jag kom till jobb hade jag massor av saker att läsa eftersom jag inte suttit vid datorn på helt länge. Sen fick min kollega gå tidigare idag efter som hennes dotter fyller år (Grattis!) så nu har det ringt helt mycket och jag har skrivit blogg i typ två timmar för jag blir avbruten HELA tiden. Jobbigt. Men men. Får skriva mer imorgon om vad som händer i veckan för nu pallar jag fan inte skriva mer.

Ha en bra dag.
XOXO Charre

Förkyld, förlust och förjävligt väder - Kul?! NOT!

Hello
Usch jag har blivit helt förkyld. Säkert bara för att jag har trott att det varit sommar och haft för lite kläder på mig (eller för att jag andades äcklig HIF-luft igår). Men men det går väl över. Är helt däckad just nu och har ingen röst typ. Kollade precis på Highschool musical 3 och fy vad den var dålig tyckte jag. Är väl inte världens största fan av de två första heller men de är ändå bra. Denna kändes bara riktigt överdriven hela tiden. Nepp den ser jag nog inte igen faktiskt.

Hmm i torsdags var det ju valborg. Först jobbade jag på Akzo med snälla gulliga Natali ;) Hon köpte en delicatoboll till mig hihi. Sen åkte jag hem efter jobb. Bara det att på vägen hem satt jag i bilen och lyssnade på lite Gyllene Tider. Då började bilen låta helt kontigt. Den tickade och knakade tyckte jag. Sen upptäckte jag att det bara va min mobil som ringde haha. Ljudet från den skar sig helt mycket med GT så det lät skumt. Så bra är jag på att höra när bilen låter konstigt hehe.
Väl hemma började jag göra mig iordning. Var supersugen på att ha min nya svarta klänning på mig men tänkte att det nog blev för kallt så det blev jeans och en topp istället. Vi skulle vara hemma hos Micke klockan sju så jag, Emma och Martin tog bussen dit. De skulle grilla hamburgare och jag hade en färdigmarinerad entricotte att grilla. Bara det att köttet var så himla starkt så jag fick svälja ner det med en massa dricka. Och det ända jag hade att dricka var cider. Så det tog inte lång tid innan jag fnittrade lite mer än alla andra. Tvingade Emma att börja halsa sitt vin så hon skulle hamna på samma nivå som jag. Det tog inte så lång tid det heller haha. Vi åt mumsiga varma bananer med choklad till efterrätt. De som var hos Micke var då Micke så klart, jag, Emma, Martin. Lotta, Maria, Linus, Kalle, Jonas och Nille. Riktigt kul att träffa Jonas igen eftersom han varit bortrest så länge. Vi hade en ganska lugn men trevlig kväll. Även Maria drack en del så hon var helt vinglig när hon skulle gå på toa haha. Vid ett typ drog jag, Martin och Emma hem. På bussen träffade vi några snubbar som var lite konstiga. Han ena killen mobbade mig för att jag uttalade skor på skånska. Sen började han prata danska och avslutade med att ragga lite på Emma för att hon log så fint. Bara det att det var snarare ett hånflin mot honom hon hade hehe eller hur baby?

På fredagen var det så klart dags för det traditionella bakisgyrostallriken! Jag och Anna spatserade glatt in till Limhamn redan vid elvatiden. Vrålhungriga. Bara för att upptäcka när vi kommer fram att de öppnar klockan ett. Ball liksom, vad gör man då? Jo först går man till Willys och handlar lite dricka. Sen ringer man Martin och Emma och väcker dem och bjuder in sig själv hehe. Så vi fick komma in och sitta på balkongen och sola lite. Så klart blev de också sugna på Pizzeria 28 och det slutade med att de hängde med oss för lite lunch. De var bortbjudna klockan tre så jag och Anna började fundera på vad vi skulle hitta på resten av dagen. Mamma, pappa och deras kompisar Daniel och Jenny och deras två barn Amanda och Alex hade åkt till Kivik så vi beslöt oss för att hänga på dem. Vi satte oss i bilen och började köra. Jag hade verkligen ingen aning om att det var så himla långt dit. Tog ju evigheter för sjutton. Men väl där gick vi lite i affärer och så käkade vi glass. Dock var det kallt som satan så man längtade tillbaka till Malmö igen hehe. Väl hemma igen så grillade vi lite och hade det trevligt. Men vid elvatiden drog jag och Anna hem till Robin för att se film. Vi babblade mest men till slut satte vi på Alphadog. En riktigt sjukt bra och hemsk film som är baserad på en sann historia. Se den! Efter filmen babblade vi lite till innan det var dags att åka hem.

På lördagen vaknade jag ganska sent och det var skönt som satan. Käkade lite frukost ute i trädgården med familjen. Sen var jag duktig och tvättade bilen lite innan jag drog hem till Sofie. Vi gjorde väl inte mycket mer än bättrade på solbrännan hehe. Och så tog vi en ganska lång promenad och pratade om hur komplexa killar är :P Vid fem åkte jag hem igen för att äta lite mer grillat :) Sen efter maten var mamsen sjysst och körde oss till Sofie. Vi hämtade upp Martin och Emma på vägen för vi skulle förfesta hos Fii. Jag hade på mig Sofias underbart fina klänning som jag absolut inte vill lämna tillbaka! Jag hade hittat några cider i kylen som jag drack, vet inte riktigt vems det va men det gör nog inget hehe (hade dessutom med mig 3 cider men drack typ 7 så jag snodde nog nån annans med hehe). Robin och Palmé skulle också komma till Sofie men de skulle först se El classico. Jag hade också velat sen den men jag fick nöja mig med smsrapport från Robin när det blev mål. Eftersom matchen slutade 6-2 till Barca blev det många glada sms :D Till slut kom de också hem till Sofie. Då hade vi redan skrålat Björn Rosenström som vanligt och även druckit lika mycket som vi sjungit haha. Men det hade de också gjort så det var bra ändå haha. Tii slut tog vi taxi till Slagt. Där hade vi en riktigt ball kväll. Vi dansade och minglade och träffade massa roligt folk. Vi träffade bland annat några holländare. En av dem spanade in mig hehe. Jag pussade lite på Emma och Sofie bara för att se hur han reagerade. Han såg mest glad ut. Så jag drog med honom till det andra dansgolvet en stund. Då hade hans kompis frågat Sofie om jag var lesbisk för han ville inte att hans kompis skulle bli sårad. Jag garvade ihjäl mig när jag hörde det hehe. Sen gick holländarna men vi fortsatte festa och ha ball. Jag dansade med Robin så jag till slut trillade in i väggen (hans fel hihi). Till slut var klockan tyvärr så mycket att vi skulle ta sista bussen hem. Bara det att Anna och jag lyckades missa den. Så himla störigt för då kunde man lika gärna stannat en timme till. Vi gick in på MAX och chillade lite. Där träffade vi Olof Persson (en gammal MFFare). Han sa respekt till mig (jag hade Robins Barcahalsduk på mig). Till slut tog vi dock taxi hem...

Sen var det söndag och jag var trött som bara den. Jag gick upp och åt lite, glodde på tv och sen gick jag och la mig igen. Vid fem tog jag ett bad och sen la jag mig igen haha. Helt död. Somnade ganska tidigt också för jag skulle ju faktiskt jobba dagen efter.

Så igår var det då måndag. Dags att jobba. Idag var det då underbara Ulrica som jag skulle jobba med :) Tyvärr var det ganska långtråkigt att jobba igår men det var nog mest för att jag bara ville att arbetsdagen skulle vara slut så att jag kunde åka till Helsingborg. Till slut var ju klockan halv fem och jag fick sluta. Jag körde hem till Robin och ställde min bil där och hoppade in i hans. Så bar det av mot bondelandet. Vi var framme vid kanske halv sex och då parkerade vi och gick bort mot Olympia. Vi råkade gå förbi en pub full med HIFare. De såg min halsduk plus några MFFare som gick bakom oss. Och alla började bua som satan. Har aldrig haft så många som buar åt mig förr. Det var lite läskigt haha. På Olympia skulle jag kissa och upptäckte att de bara hade bajamajjor på arenan. Snacka om U-land alltså. Efter vi var klara där letade vi upp Anna på läktaren och sen en stund senare började matchen. Den var väldigt jämn och jag tyckte nog att det var en typisk 0-0 match. Hade MFF bara haft nån som kan göra mål hade vi nog vunnit för vi hade ett litet litet övertag. Men nä nu finns det ju ingen som kan det. Istället gör ju HIF mål i 89:e minuten. Inte rättvist för fem öre! Sen var matchen slut och vi tackade laget för deras insats och sen samlades alla supportrarna utanför för gemensam march till Knutpunkten (de andra skulle ta tåget och vi hade parkerat där). Vi kom kanske 20 meter innan det blev bråk. Tror en polis fick en glasflaska i huvudet men annars lyckades de styra undan ganska fort. Resten av vägen gick hyffsat smärtfritt och väl framme smet jag och Robin iväg till bilen. Tror dock att det blev ganska mycket bråk vid tågen. Så himla tråkigt.

Idag har jag bara gjort ingenting. Varit förkyld och tyckt synd om mig själv för det haha. Såg som sagt på den tråkiga filmen och nu har jag suttit vid datorn en stund. Ska snart äta middag och sen vid åtta blir det fotbollsfika hos Sofie. Vi ska se Arsenal - Manchester United. Man U vann första mötet så Arsenal måste måste vinna idag. Sofie hejar på äckliga United och jag på bästa Gunners hehe. Vi får väl se vad som händer :)

Hoppas det fina vädret kommer tillbaka snart!
Ha det...
XOXO Charre

En kortis bara

Hello. Idag blir det bara ett superkort inlägg. Ska skriva om helgen imorgon istället. Anledningen är att jag sitter på jobb med min kollegas tangentbord och den vanliga stor-bokstavknappen fungerar inte. Så det är skitjobbigt att skriva.

Idag jobbar jag till halv fem och sen bär det av till Helsingborg. Vi ska krossa dem!

Uppdatering imorgon som sagt.

Tack för idag.
XOXO Charre

RSS 2.0