Happy birthday to me! Happy birthday miss President. Happy birthday to me!

Hihi idag blir jag gammal. Fast allt beror ju på vad man jämför med. När min mamma var exakt så här gammal hade hon en två veckors bebis hemma (jag då alltså haha). Så jag känner väl att jag inte kommit riktigt lika långt med mitt liv men och andra sidan vill jag inte ha kommit så långt heller så det gör ingenting. Tänk att ha en bebis nu och dessutom vara typ nygift och precis flyttat in i sitt första hus. Kan inte ens tänka mig det. Nej jag är nöjd med det jag har (fast jag hade hellre fortsatt vara 21 hehe).

Imorse blev jag då väckt med sång. Jag fick en jättesöt neccesär av Anna. Den var rund så jag kan ha mina diadem i den för de går ofta sönder när jag har dem med på semester men inte nu längre. Så fick jag ett jättefint armband med berlocker som hon hade gjort. Av mamma och pappa fick jag en tavla som min farbror har målat. Den är superfin. Ska få min andra present av dem på söndag när det är släktkalas. Har önskat mig ett Playstation 2 så jag kan sjunga Singstar hela dagarna. Önskar mig speciellt skivan med 80-tals hits för jag älskar den. Då kan jag sjunga Karma Chameleon hur mycket jag vill :)
Idag flyttade vi runt på jobb. Det var ju min sista dag så vi flyttade bort min dator och skrivbord och allt. Lite tråkigt för jag kommer sakna att jobba. Kommer speciellt sakna lönen så klart haha. Slapp i allafall jobba så mycket idag. Jobbade kanske till tio över nio sen började vi flytta runt. Den datorn jag skulle sitta vid blev aldrig klar så jag satt och läste tidningen istället. Sen kom farmor, farfar, Anna och Sofie med lunch till mig och så fick jag ta långlunch. Skitmysigt. Vi käkade kycklingbaguette och chokladmousse till efterrätt. MUMS. Sen fick jag ta och jobba lite till men vid halv tre tiden fick jag sluta bara för det var min födelsedag. Hann dock med att äta lite kaka innan dess. Sen körde jag och hämtade Anna så nu har vi precis tittat färdigt på One tree hill och Gossip girl.

Ikväll ska vi fira min födelsedag men jag vet inte hur. Har bara fått reda på att jag ska vara finklädd sen fick jag inte veta mer. Får berätta imorgon vad vi gjorde. Blir säkert kul i allafall!
Igår hände inte så mycket. Gjorde lite ärenden och kollade på TV. Sen på kvällen var det Pussycat Dolls dans. Maria var sjuk så jag fick gå själv. Det var riktigt kul faktiskt. Vi hade en annan lärare än vi brukar. Hon kom från Australien och hade vatt här i Sverige i tre månader. Hon hade redan lärt sig svenska och var superduktig men hon föredrog ändå engelska. Som tur är hade jag inte missat så mycket i koreografin fast jag missat de två senaste gångerna. Nu dansar vi loss riktigt med stolarna haha. Kul. Fast jag tänker ändå inte vara med på uppvisningen.

Imorgon är jag ju ledig (eller arbetslös haha). Ska fixa mitt stenskott på bilen (ja redan!). Så ska jag lägga ut bilder på Facebook (också redan). Sen ska jag och Sofie bli brunhåriga för ett litet tag hihi. Ska köpa sån shampoofärg som sitter i typ en vecka. Vi måste ju kolla om blondiner trots allt har roligare. Kommer nog bli en chock när jag ser mig själv för jag har ju alltid varit blond. Inte ens i närheten av brunhårig har jag varit. Hade några gräsliga röda slingor när jag var typ 13 och det ska vi inte göra om haha. Ne vi får se hur det blir. Väntar med spänning. Kommer kanske upp en bild här på bloggen (eller kanske inte haha).

Happy birthday to ME!
XOXO Birthday Girl

Bubble Bubble I'm in Trubble

Guess who's back back back. Back agian gian gian. Charlotte's back back back. Tell a friend friend friend. Haha ne men nu är jag alltså tillbaka i Sverige. Både kul och tråkigt. Har saknat alla mina underbara vänner sjukt mycket. Speciellt när det var festdax. Fanns inga roliga människor att festa med där. Nu är jag riktigt festsugen men får se när det blir av. Kanske fredag redan. Men samtidigt var det ju najs att vara på semester. Roligare än att jobba i allafall.

Nu ska jag berätta lite om min resa. Ska faktiskt vara mer kortfattad än vanligt för jag pallar in skriva så mycket. Vi kom ner någon gång på lördag eftermiddag. Då satt vi på terassen i solen och käkade lunch. Dagen efter åkte vi skidor och vädret var ändå hyfsat. Lite sol och lite moln men ändå okej att åka. På kvällen var det kälkåkning som gällde. Sjukt kul. Man åker på en sån riktigt gammal kälke med medar. Så dras man upp för en två kilometer lång bana efter en traktor. Så får man åka ner tre gånger. Det går riktigt riktigt fort. Speciellt när man åker två och två som vi gjorde. Här fick jag min första skada för veckan. Jag och Sofia hann inte riktigt svänga så vi körde skitfort in i väggen. Slog mitt knä och min lilletå men tror mina Moonboots tog det hårdats. När man bromsade med hälen så blev de helt uppslitna *snyft*. Men ball var det! Sen tog vi oss ner på discot där jag fick min andra skada. Vi spelade fussball och jag slog i mitt lillfinger så det började blöda och blev helt stukat. Haha gjorde sjukt ont.

Sen måndag då. Detta var nog den bästa dagen för skidåkning. Det var soligt men ganska kallt så backen var i perfekt skick hela dagen. Underbar åkning. Denna kvällen var jag megatrött så det blev sängen tidigt. Dagen efter vaknar vi av att man inte ens ser bergen utanför fönstret. Det hade börjat snöa redan på eftermiddagen dagen innan. Vi var tvugna att ta oss upp i berget eftersom Fia gick skidskola. Dock så slutade det med att vi satt på en restaurang typ hela dagen och bara beställde in mer och mer mat hela tiden. Notan hamnade väl på en 150 Euro, lagom haha. Den kvällen var det disco igen. En kille som hette Klaus raggade på mig. Han köpte rödvin och allt till mig och det gillar jag ju inte. Tyckte han var lite konstig dessutom och det dröjde ju inte länge förrän jag upptäckte att han var ganska så hög om man säger så. Lite senare på kvällen började jag prata med några belgare istället och där fanns det ju en godbit hehe. Helt plötsligt var klockan tre och discot stängde. Dags för sängen.

Onsdag morgon och det spösnöar fortfarande. Vi hade bestämt oss för att åka in till backen och käka på ett ställe som heter Auenfelder hütte för de brukar ha goda pizzor där  och det är ganska så mysigt att sitta där. Men när vi kom dit var servitriserna bitchiga och pizzorna borttagna från menyn. Fanns typ korv eller korv att välja på. Jag lyckades dock leta fram en pastarätt som hette Arrabiata. Det stod att den var pikante, på tyska då. Jag visste inte vad det betydde så jag beställde den. Jag kan berätta att det betyder att det är starkt. Mycket starkt! Jag kunde inte ens äta upp den utan satt och flämtade mig igenom maten. På kvällen var det så klart disco igen. Vi var sjukt partysugna vid det här laget. Vi började festa lite med lokalbefolkningen. Där fanns bland annat Sofias ragg. En kille som hette Alfred men som vi kallade Affe (apa på tyska haha). Sen fanns det en kille som hette Mike också och honom gillade vi för han bjöd på shots. Vi drack nånting som heter Vodka Brause. Det innebär att man tar en sött pulver (som egentligen är till för att göra läsk) sen sväljer man ner det med en vodkashot. Innan kvällen var slut hade jag druckit sex stycken. MUMS. Vi köpte med hem en massa Brause så vi kan festa med det här hemma också :) Vi fortsatte festa och den här Mike var helt sanslös på att halsa saker. Han blev full ganska snabbt och gick runt där utan tröja. Men varför klaga haha.
Belgarna kom fram och snackade med oss igen. Vi lirade lite fussball. Jag och min lagkamrat David var sjukt grymma. När det närmade sig discot slut dansade vi tryckare istället. Myspys fast det kändes lite som mellanstadiet. Sjukt söt kille som var hur go som helst ;)

Torsdag snöade det om möjligt ännu mer. Jag hade inte ens mina pjäxor på mig denna dagen. Åkte in till backen till en av restaurangerna nere i dalen liksom. Så käkade vi lunch där och sen åkte vi tillbaka och tittade lite i affärer i byn (alla tre). Blev bara en kort visit på discot eftersom jag var hur trött som helst igen. Så går det när man stannar tills efter de stänger och sen ändå har ambitionen att gå upp tidigt dagen efter för att man hoppas på skidåkning.
Fredag såg ut att vara ännu en dag av dåligt väder. Men vid elvatiden klarnade det upp. Vi gav oss genast ut och åkte satan. Tog ett par rundor i en slalombana som mäter ens tid. Jag förbättrade min tid med flera sekunder fast det var helt uppåkt. På kvällen var det dags för sista discokvällen. Det började inte så bra och jag saknade verkligen mina kompisar. Ville festa satan men det blev inte så. Gick upp på rummet ett tag men sen ringde Fia ner mig igen för min söta belgare letade efter mig. Gick ner där igen och fick mig en portion mys :)

Lördag tidig morgon var det dags för hemfärd. Jag hade fått för mig att jag skulle orka gå på Slagt med Fii och Norrland om jag bara kom hem i tid. Haha vi var hemma redan nio och då kom Fii hem till mig för att hämta mig. Jag ville bara se första halvleken av fotbollen sen skulle vi sticka. Under tiden den varade bestämde vi oss dock för att vi inte pallade utan att vi skulle hem till Sofie och bara ta det lugnt så fort första halvlek var slut. När den väl var det kom vi fram till att vi inte pallade det heller. Så vi såg färdigt matchen och sen drog Sofie hem för då sov vi nästan redan.

Igår så chillade jag bara på dagen. Kollade lite foton från resan (kommer snart på FB I promise). Visade bilderna för Fias föräldrar. Man kan ju lugnt säga att hennes lille Affe hade märkt henne haha. Jag har aldrig sett värre sugmärken i hela mitt liv. Men han var så gullig så. Han gav henne present och kärleksbrev innan hon skulle åka hem. I allafall så på kvällen var det dags för restaurangbesök. Tyvärr inte så kul anledning dock. Min nyaste kompis Nathalie aka Norrland ska åka hem på tisdag så det var avskedsmiddag. De hade bokat bord på Vagabond och vi var åtta stycken som möttes där. Jag, Anna och Emma kom först. Sen Danne. Snart kom då även huvudpersonen med Danni och Martin och så sist kom Sofie. Jag käkade en god fläskfilé med älskad sås (det jag saknat mest att äta i Österrike). Efter maten drog vi hem till Danni och körde lite charader. Sjukt ball. Jag fick bland annat göra: Granntanten leker med sin dildo och Sex i garaget luktar illa. Det värsta var när jag skulle göra en annan mening som innehöll ordet kåt. Jag blev helt till mig och blev alldeles generad haha. När Martin skulle göra Barbapapa höll vi på att garva ihjäl oss allihopa. Riktigt kuligt. Sen gav jag Norrland en BAMSEkram eller två. Kommer sakna dig Nathalie. Hoppas du gillar din Skåneskiva. Du får lyssna på den och tänka på oss. Och komma och hälsa på snart igen ju! Kanske när jag och Fii ska ha födelsedagsfest :)

Ne nu är inlägget tillräckligt långt i allafall. Ikväll ska jag bara fixa lite och titta på One tree hill och Gossip girl. Sen imorgon är det min födelsedag. Wii :D hihi. Då blir det myslunch på dagen och sen på kvällen har familjen planerat nånting för mig. Kuul!
Jaja ha det bra alla!
XOXO Charre  


Mamma Mia!

Tjaao!
Fredag, fredag, fredag. Me likey! Och ikväll bär det av till Österrike. Kul. Efter jobb ska jag först fixa mitt stenskott på bilen eftersom Maria ska låna den. Vill ju inte riskera att rutan rasar in på henne hehe. Sen efter det ska jag hem och packa det sista. Vid halv sju eller sju ska vi vara hos farmor och farfar och få lite middag. De andra vill väl kolla på Let's dance men jag tvärvägrar. Ska se Så ska det låta istället. Även om jag måste kolla själv. Kan kanske övertala Anna att se det med mig. Så nån gång efter det börjar den långa bilfärden ner till Österreich. Jag kör väl första biten ner till Rödby så får mamma eller pappa köra resten hehe. Imorgonbitti ska vi käka frukost i Tyskland hos några vi känner innan vi kör sista biten. Håller tummarna för fint väder även om det ser mörkt ut. 

Igår var en trevlig dag faktiskt fast jag kände mig lite småkrasslig. Direkt efter jobb körde jag bort till nya Entré Malmö och satte mig där för att vänta på Anna, Sofie och Nathalie. Det var kaos där men jag hittade parkeringsplats direkt (det är min dolda talang, och min ända kanske haha). Efter en stund kom de andra också och vi började utforska köpcentrat. På Envy You hittade jag en supersöt rosa kläning med två rosetter på. Men den kostade 800kr plus att den satt inte helt perfekt varken i storlek 36 eller 38. Men fin var den. Jag lyckades dock låta bli den. Jag är ju nyss hemkommen från London så jag skulle inte handla hade jag tänkt. Det sprack ganska snabbt. Började med ett par skitfina loafers på DNA. De var ju ändå på 20% tack vare öppningserbjudandet. Sen var jag inne på New Yorker. Där hittade jag en skitcool T-shirt och ett matchande överfint rosa diadem. Det var mycket folk i kö men jag kunde inte låta bli ju. Sen gick vi in på MQ. Dum idé hehe. Hittade en Bondelidkjol som jag velat ha helt länge. Riktigt söt, blå- och vitrandig med blå typ spets. Har tycket den var för dyr innan, tror den kostade 599kr från början. Nu var den sänkt till 499kr så fortfarande dyr. Men om man handlade för 500kr fick man 100kr rabatt och sen hade jag en bonuscheck på 150kr så nu kostade den bara 250kr. Perfekt. Dock var jag tvungen att komma över 500kr för att få rabatten och då saknades det ju en krona. Men det löste vi snabbt och enkelt med att jag handlade en av Sofies grejer också och så fick jag pengar av henne sen. Här nånstans nämnde Anna att hon skulle önska sig de sakerna hon köpt i födelsedagspresent. Jag riktigt sken upp för det hade jag inte tänkt på. I nästa affär (Sisters Point) hittade jag en jättesöt vit tröja som matchade kjolen helt perfekt. Har jag nämt att skorna jag köpte också passar in i matchningen hihi. Nu hade jag en komplett outfit. Så ska få kjolen och toppen av farmor och farfar. Så ska jag få skorna och T-shirten av mormor och morfar. Hehe bra lösning. Men nu var det definitivt sluthandlat för min del.

Riktigt riktigt fint köpcetrum det här. Hit ska jag fler gånger. Alltid kul med lite nya affärer. Även om en del är samma som på typ alla andra ställen så fanns där ändå en del nya. Klockan började nu bli mycket så vi packade ihop oss och körde hem till Emmisen. Hämtade upp Lotta på vägen också. När vi kom dit roffade jag direkt åt mig en god kanelbulle (hade ätit tre innan jag gick hem). När Sofie och Nathalie väl kom satte vi igång Mamma Mia. Emma va ju Mamma Mia-oskuld och det går ju inte för sig. Vi råkade nog dock babbla lite mycket för att Emma skulle kunna koncentrera oss. Och vi sjöng satan till alla låtar också. Mysig kväll.

Jag hade med mig spetsleggingsen, som jag köpte i London, till Emma. Jag råkade ju köpa dem i storlek 18 istället för 10 haha. Så de var lite stora till mig. Emma är ju så lång så jag tänkte att de nog kan passa henne. De var dock lite stora till henne med men de satt bättre än på mig så hon fick dem. Sen hade jag och Maria köpt en söt liten väska till Emma också och den tror jag hon blev glad för :) Älskar att handla presenter til folk hihi.

Efter filmen var klar gav jag Emma en bamsekram för nu skulle vi ju inte träffas på hur länge som helst. Sen körde vi hem. Idag tog jag en liten lunch med Sofie för att säga hej då till henne. Blev mumsiga Pizza och Spaghettihouse på Svågertorp. Haha när jag skulle köra tillbaka till jobb råkade jag köra på fel håll så jag var på väg mot Trelleborg. Hur dum är jag då! Får hoppas att jag träffar Maria en liten stund ikväll :) Hon ska ju låna bilen och mitt USBminne fullt med Londonbilder.

Nästa inlägg kommer om över en vecka hihi. Ha det bra här hemma. Nu ska jag snart åka skidor och inte bryta några ben har jag tänkt.
XOXO Charre

Svarta skor med guldiga blommor

Igår träffade jag då äntligen Sofie. Sen vi började umgås på riktigt har vi knappt varit i från varandra mer än några dagar. Nu var det ju nästan en vecka sen vi sågs. Tänk nu när jag ska till Österrike då är jag borta i åtta dagar. Kommer sakna dig Fii. Och Maria och Emma och Lotta och ja alla typ :) Vi får ta en riktig rejäl fika när jag kommer hem för nu var det längesen. Då, när jag kommer hem, ska vi ändå fira min födelsedag. Jag får ju inte vara Forever 21 även fast jag vill. Men jaja det är ett senare problem.

Innan jag kom hem igår körde jag först lite taxi. Maria och hennes mamma slutade ändå samtidigt som jag så dem kunde jag lika gärna hämta upp. Sen hade jag redan lovat Anna skjuts med så jag fick hämta upp henne också på vägen. Sen när vi kom till Limhamn ekade det i den stackars bensintanken så det var bara att köra bort till Shell. Sofie smsar och undrar varför det tar så himla lång tid hehe. När vi väl kom hem var mammas kompis Jenny där med sin söta lilla dotter Thea. Så hon busade lite med mig innan jag kunde visa Sofie vad jag handlat i London. Jag började med att visa skorna och Fii tar upp ett par svarta sommarskor med guldiga blommor. Guud så fina de här var sa hon. Lagom stolt sa ja då att de hade jag handlat till henne. Då vet man att man lyckats bra med presenterna :) Sen visade jag resten av det jag köpt och Sofie sken upp. Wii nu har jag nya festkläder att låna. Hihi också ett sätt att se på saken. Och klart du får låna snäckan. Så mycket du vill.

Sen skulle hon träna och jag skulle packa. Fick det mesta packat med lite hjälp från Anna. Sen röjde jag upp på mitt rum så man slipper kämpa sig igenom rummet. Nu kan man till och med se golvet. Sen kollade jag genom mina skor för jag måste klacka om ett par stycken. Ska se fall det kan bli gjort nu när vi är på semester.


Idag ska jag på invigningen av nya Entré Malmö. Finns en del nya affärer som jag ser fram emot att spana in. Sen då även en del affärer som inte funnits i Malmö innan. Till exempel New Yorker och Deichmann. Även Dna öppnar en till butik i Malmö. Underbara skor! Behöver ju verkligen shoppa lite hahaha. Maria är tyvärr sjuk så hon kan inte följa med. Men Anna, Sofie och Nathalie ska också dit så jag får gå med dem :) Emma kanske kommer också när hon är klar. Sen ska vi ju hem till Emma efteråt för vi ska se på film. Ska hämta upp Lotta på vägen också så får inte glömma det hehe. Får se om Maria kan komma förbi Emma en liten stund för vi har ju faktiskt lite fler resepresenter. Jaja men vi får se hur det blir. Ska försöka att inte shoppa ihjäl mig idag hihi.


Ha en härlig dag!

XOXO Charre 


South Park is back!

Helloo!
Idag är det mitt-i-veckan-onsdag. Ändå skön arbetsvecka för mig. Man var ju ledig i måndags så det blir bara fyra dagar att jobba. Mer lagom tycker jag. I allafall så på fredag åker jag till Österrike så då är det ännu mer att se fram emot. Har kollat webcamen där nere lite och vädret ser definitivt bättre ut denna veckan så får hoppas att det håller i sig till nästa vecka med.

Igår efter jobb åkte jag hem till Tobbe. Jag var sugen på glass så det gick vi och handlade. Råkade slinka med ett litet Mars delight och en burk Coca-Cola med hehe. Jag har så sjukt ont i min ena fot efter att vi gått så mycket när vi shoppade att jag knappt kan gå nu. Så det tog ett bra tag att gå och handla. Vi hade bestämt att vi skulle se det första South Parkavsnittet på nya säsong 13 och sen skulle vi se en film som hette Jane Austen Maffia. Bara det att kära Tobbe är urseg så allt möjligt skulle fixas innan vi kunde börja se.

Först skulle han helt plötsligt käka bacon. Jag blev också lite sugen och tog mig en baconmacka. Till slut satt vi i soffan för att se avsnittet. Jag med min dumma glass som trillade av pinnen så jag fick käka den med sked från en tallrik. Men den var god ändå i och för sig. Avsnittet var rätt så ball faktiskt. Det hette The ring men det syftade dock inte på filmen. Sen skulle vi då se filmen. Än en gång skulle allt möjligt fixas. Han gick och gjorde popcorn (som blev brända) och jag snackade med Sofie i telefon en stund. Eftersom vi inte var klara när han kom tillbaka med popcornen passade han på att spela lite dataspel. Så efter hundra år satte vi till slut på filmen. Då visar det sig att han bara hittat den dubbad på italienska! Alltså en engelsk film med dubbat tal. Det funkar ju inte. Jag protesterade vilt och vi bytte film hihi. Minns inte vad den filmen hette men den var bra. Var typ en kille som tog medicin som gjorde att hans fem sinnen blev typ tio gånger starkare. Lite udda film kanske men den var rolig. Och framför allt så var den på engelska.

Efter filmen åkte jag hem. Skulle egentligen städat lite för man ser inte golvet alls på mitt rum just nu. Men sen tänkte jag att Fii kommer ändå idag för att se mina inköp och då är det bara onödigt att städa undan dem för att sen ändå plocka fram dem igen. Så ikväll blir det först att umgås med henne. Sen ska jag städa undan lite och så ska jag packa lite inför skidresan. Ska försöka hinna se One tree hill och Gossip girl från i söndags också och sen ska jag lägga in Londonbilderna på usbn för Maria vill ha dem. Förhoppningsvis kommer jag i säng nån gång ikväll för jag är så trött så jag hade kunnat somna stående hehe.

Ha en solig dag!
XOXO Charre

Underbara London

Jaha då var man hemma igen. Har haft en underbar resa med min underbara Maria i den underbara staden London med underbart fint väder. Hihi bra resa kan man konstatera alltså. Ska börja från början och berätta lite vad som hänt sedan förra inlägget. Bilder från resan kommer förresten att komma upp på Facebook för eller senare (troligtvis förr på Marias sida och senare på min haha).

I torsdags åkte jag direkt hem till Emma efter jobb. En stund senare kom även Sofie dit. Vi satt mest och snackade och umgicks lite. Försökte oss på att äta kakorna som blev över från helgen men de var mindre goda måste jag säga haha, lite smått jästa faktiskt. Men smakade gjorde vi i allafall. Det blev dock en kort visit för jag var ju tvungen att ta mig hem. Även om jag inte skulle packa så mycket var jag ju ändå tvungen att fixa lite. Hämtade upp Maria på vägen. Hon sov hos mig eftersom vi skulle upp så tidigt. Vi gick och la oss ganska tidigt med. Jag tvingade Maria att gå och lägga sig klockan 21 haha. Jag somnade efter typ en timme men hon hade nog inte somnat ens efter tre. Nångång vid tolvtiden pratade jag i sömne med henne och sa att vi måste sätta lappar på våra mobiler så det inte blir stulna när vi har fest. Haha det var sjukt logiskt just då :P

Fredag morgon klockan 04.10 ringer då klockan. Dags att gå upp. Skjutsen skulle komma 20 minuter senare. Allting gick bra förutom att folk var lite otrevliga och efter ett par timmar och ett par turer i tunnelbanan var vi till slut på hotellet vid halv tiotiden. Vi var duktiga på att hitta måste jag säga och det fanns trots allt ett par trevliga människor som hjälpte oss när vi kom fel. Vi började med att duscha och fräscha till oss innan vi gav oss ut på första shoppingrundan. Först fotade vi lite på Trafalgar square, vi var ju trots allt turister. Vi klättrade upp på de megastora lejonstatyerna (de är mycket större när man väl sitter uppe på dem kan jag berätta). Sen gick vi mot Oxford street, eller ja nästan i allafall. Vi kom till Piccadilly Circus och ganska snart hittade vi ett Subway där vi intog vår första Londonlunch. Inte jättegott och än en gång otrevlig personal men va fan. Sen började vi leta efter Oxford street. Till slut hjälpte en kille oss som såg att vi såg lite vilsna ut. Vi var inte alls lång borta.

Vi shoppade i ett par timmar och hann med ungefär halva gatan. Vi avslutade med Primark som vi tyvärr hade lite för höga förväntningar på. Handlade ändå en del där och framförallt sänkte man förväntningarna under helgen så det slutade med att vi var där tre gånger haha. Maria handlade en jättefin resväska som de i kassan visst glömde att slå in och vi glömde minsann säga till också haha. Det var bara att tacka och ta emot. Sen fick hon ju släpa på två stora resväskor på hemvägen hihi men det gick så bra så. Vi intog en god middag på KFC och sen gick vi tillbaka till hotellet (med alla påsarna nerstoppade i Marias väska). Vi körde modevisning för varandra och jag räknade ut att mina nota på första dagen låg på ca 1600kr. Bland mina fynd finns en superfin rosa och svart festklänning som jag bara älskar. Senare på kvällen tog vi en liten runda längs Themsen och tittade på London Eye och Big Ben. Vi satt där i månskenet och drack varm choklad. Myspys!

Lördag då. Vi köpte frukost och satte oss på torget i solskenet och åt den. Våren hade redan kommit dit så vi två var typ de ända i dumma vinterjackor. Efter frukosten promenerade vi samma väg in till Oxford street. Bara det att någon hade flyttat gatorna minsann. Inte lätt att hitta då ju. Vi försökte ett tag sen gick vi tillbaka till Piccadilly och försökte igen. Denna gången hittade vi rätt. Vi fortsatte shoppingen gatan ner. Idag var det sjukt mycket folk överallt. Inne på Primark var det i stort sett kaos. När vi till slut kom ut därifrån var klockan redan halv fyra och vi hade inte ens ätit lunch. Blev äckel-Donkan. Första gången jag åt där på över ett och ett halvt år. Vi fortsatte shoppa tills vi nästan stupade. Vi det laget hade vi så ont i fötterna att vi inte pallade gå så vi tog en cykeltaxi hem (som vi betalade överpris för, men skönt var det). Även denna dagen hamnade den totala prislappen på ca 1600kr hihi. Vi vilade oss ett tag och sen började vi göra oss iordning för en kväll på stan. Vi hade bestämt oss för att äta på T.G.I Friday's. Vid niotiden var vi redo och vi började gå in till restaurangen för vi visste att den låg nära. Bara det att än en gång var det nån jävel som flyttade gatorna så vi hamnade totalfel och efterhand som vi trodde vi svängde rätt hamnade vi mer och mer fel. Det blev cykeltaxi igen men denna gången var det en riktigt trevlig kille som hette Mike som körde oss. Han tog inte alls lika mycket betalt och han gav oss dessutom en massa bra tips.

När vi till slut kom fram till T.G.I så var där över en timmes väntetid så det blev att ta en annan restaurang. Vi åt på ett ställe som hette Bella Italia. Sen skulle vi festa! Vi hamnade på en nattklubb som hette Oxygen. Det var ganska nice ändå. Bara dyrt som satan att dricka där. Fast det gick runt en tjej med shotglas i ett bälte och sålde Tequilashotar för 3£. Istället för citron och salt fick man lite Smirnoff Apple på toppen. Det gjorde det faktiskt lite uthärdligare att dricka. På klubben fanns det fyra strippstänger som man kunde dansa vid. Skitball! Jag dansade så några tjejer trodde jag var strippa och de fotade mig hahaha. Jag försökte fixa så vi fick dansa på baren och den ena bartendern gick med på det men den andra slängde ner oss. Efter ett par timmar var vi så trötta i fötterna att vi knappt kunde stå upp. Vi hade då dessutom slösat nästan 100£på denna kvällen hihi. Vi gick hem och la oss för vi hade trots allt en shoppingdag i morgon med.

Söndagen var vår lite oplanerade dag. Killen i hotellreceptionen hjälpte oss med lite tips. Vi köpte ett en-dags-tunnelbanekort (som för övrigt var billigare än den där första jäkla cykeltaxin haha). Vi tog tunnelbanan västerut till marknaden på Portobello Road (efter ännu en frukost i solskenet). Nu hade våren kommit på riktigt och vi hade en härlig förmiddag i Notting Hill. Maria köpte ett par skor som jag tror hon var väldigt nöjd med och vi hittade ett par klänningar som var gudomligt fina. Likadana kommer vi vara, jag i vitt och Maria i svart :)
Efter marknaden åkte vi till ett av Europas största shoppingcenter (Westfield hette det). Superfint var där men affärerna var lite över vår budget. Vi var där bara en liten stund sen åkte vi tillbaka till stan för att fundera vad vi skulle göra. Covent Garden blev nästa steg för där hade vi inte varit än. Där käkade vi bakad potatis till lunch men sen drog vi ganska snabbt för här fanns inte tillräckligt med affärer hehe. Vi tänkte att eftersom vi var lite trötta i fötterna och det var så fint väder skulle vi åka sightseeingbus. Då fick vi ju samtidigt se allt som vi inte orkade gå och titta på. Dock kostade detta 22£ per person (ca 300kr) så det sket vi på ganska snabbt. Då tänkte vi åka till ett annat shoppingcenter så vi hoppade på tunnelbanan och åkte ganska så långt norrut. Bara det att när vi gick av visade det sig att vi bara hade ett kort som gällde till zone två och shoppingcentret låg i zone tre. Så när vi försökte gå av gick det sådär. Vi hoppade snabbt på tåget igen och åkte tillbaka till centrum. Vi hann med en snabb runda på New Look innan de stängde. Idag handlade jag bara för ca 1300kr hihi.
Jag var riktigt trött på kvällen när vi gick ut och käkade lite på Garfunkels. Vi försökte hitta Buckingham Palace men vi fann det aldrig. Till slut gav vi upp och gick hem och sov.

Sista dagen på resan då *snyft*. Det blev en sista runda till Oxford street där vi inhandlade det sista. Handlade en skitsöt väska på Topshop. Den var egentligen lite dyr men jag skyllde på att jag behöver den när jag ska cykla och handla glass haha. Tog en snabb runda på Primark också och sen åkte vi tillbaka till Trafalgar. Vi tog en av de röda bussarna för de måste man ju åka när man är i London. Vi inhandlade en chickenbox på KFC som vi tog med oss till solskenet på Trafalgar square. Så satt vi där och käkade och njöt i allmänhet av våra sista stunder i London. Vid tretiden hämtade vi väskorna på hotellet och gav oss iväg till Heathrow. Vid tiotiden var jag hemma och visade mina nya saker. Där fanns bland annat tre väskor, tre klänningar, sex par skor och lite smått och gott hihi. En del presenter också faktiskt.

Idag ska jag träffa Tobbe, imorgon Sofie, på torsdag film hos Emma och sen på fredag åker jag till Österrike.
Tack min söta Maria för en överhärlig resa. Nästa gång intar vi New York. Men då ska vi ha en sån liten minibil så vi slipper gå så himla mycket.

XOXO Charre

Dan före dan

Hola!
Idag blir sista inlägget på jääääättelänge (i allafall tills på tisdag hehe). Jag vet att ni kommer sakna mig sjukt mycket haha. När jag kommer tillbaka ska ni få en fyllig Londonrapport. Maria smsa mig igår och sa att hon hade problem att packa. Vi som inte skulle ha med något alls förutom underkläder och neccesärsaker. Men så är det ju alltid det, tänk om man inte hittar något. Vad gör man då. Och kläderna taar ju inte så stor plats ändå. Haha. Jag har inte börjat packa alls men jag ska försöka va duktig. Får se hur mycket extra Maria har packat ner till slut.

Igår när jag slutat drog jag hem till Sofie. Vi kollade lite killar på Facebook :P och lite andra saker. Kollade en massa kläder på Tradera också. Jag hittade en jättesöt väska som bara kostade 20kr. Den går ut när vi är borta så Fii ska bevaka den till mig. Jag råkade köpa en klänning igår på Tradera. Det var inte riktigt meningen. Den är rosa med ett sidenband så den ser ut som en väldigt söt sommarklänning. Så skulle jag bara kolla om jag fick högsta budet om jag bara bjöd en krona över. Så fick jag det visst. Haha var helt säker på att någon skulle bjuda över men icke sa nicke. Så nu har jag köpt en klänning. Jag som varit såå duktig och faktiskt inte handlat sen vi bokade Londonresan. Men va fan den kostade bara 62kr. Det är ju nästan gratis. Hehe förstår mer och mer varför man kände lite likheter med hon i filmen jag såg i tisdags :p
Vid halv sjutiden stack jag från Sofie. Då hade vi snackat av oss en hel del.

Jag åkte direkt hem till farmor och farfar och där fick jag mumsig tomatsoppa med mackisar (makaroner inte mackor) och bacon. Gottigt. En liten Delicatoboll slank också ner minsann :). Jag hann bara stanna en stund och snacka för jag hade lovat att vara barnvakt en stund med till två små söta busiga tjejer. Jag försöker inte alls trycka in så mycket som möjligt på en dag, näää då.
Lite efter åtta var jag hemma hos dem jag skulle passa. Pappan stack efter ca 20 minuter och efter ytterligare några minuter och en bok sov båda barnen. Jag fick alltså betalt för att göra nada. Det är soft hihi.

Idag efter jobb ska jag som sagt en sväng inom Emma. Tror Sofie kommer dit en liten stund med så vi kan godkänna henne för daten med sin lilla Malmökändis hihi. Det blir bara en kort visit för sen ska Emma plugga. Och jag ska hem och fixa och sen kommer Maria och sover hos mig eftersom vi ska upp så himla tidigt. Just det ska inom Mobilia på vägen hem och växla lite pengar också. Bra att ha lite cash med sig även om planen är plastic fantastic annars. Går kanske en sväng in på Malmborgs också och handlar lite gott inför resan.

So long, farewell, Auf Wiedersehen, Adjö
Önska oss en trevlig resa, fast det kommer vi ha oavsett om ni önskar oss det eller ej haha.
XOXO Charre

En shopaholics bekännelser...

När ska man lära sig. Lära sig att det blir aldrig bra. Man läser en bok som man bara ääälskar. Så får man höra att de kommer göra en film av den. Woohoo tänker man då, såå najs. Ibland hoppas jag till och med på en film direkt efter jag läst en bok även om det faktiskt inte kommer hända.
Sen kommer man tillbaka till verkligheten. Filmen kommer, man går och ser den med höga förväntningar. Sen efter åt så tänker man: har de som gjort filmen ens läst boken? Lite så var det med filmen igår. De hade ändrat så många detaljer och sånt. Skitstörigt. Jag avskyr när de gör så. Filmen är säkert jättebra för någon som inte läst boken men jag satt bara och störde mig på allt som var ändrat. Ännu värre var det med en annan film där jag också älskade boken. PS. I Love You. Riktigt bra bok. Men filmen var helt ändrad. Blev så besviken. De ända filmerna som jag faktiskt måste säga följer böckerna bra är Harry Potterfilmerna. Även om de har ändrat en del är de ändå bra. Ne så för er som inte läst boken, gå och se filmen. För er som läst den, gör som ni vill men var beredda på att den är ändrad.

Annars var det inte mycket som hände igår. Skulle se filmen med min älskade Maria men hon blev sjuk. Eftersom hon inte vill riskera att va sjuk i London valde hon att stanna hemma från bion. Anna följde med mig istället. Vi åkte in till stan direkt efter jobb och parkerade på Davidhalls torg. Så gick vi lite i affärer men jag konstaterade att det inte fanns mycket skit att handla. Längtar verkligen efter Londons shoppingmiljö. Sen var det då biodags och efter det åkte vi bara hem. Jag gick och la mig tidigt eftersom jag var trött men jag kunde inte sova. Låg och tänkte på allt jag vill handla i London och vad jag vill handla med mig hem till folk hehe. Riktiga världsproblem jag ligger och försöker lösa på kvällarna.

Idag efter jobb ska jag hem till min HoneyFii. Ska snacka lite och kolla Facebook hihi. Måste titta på lite bilder ju. Sen imorgon sticker jag inom Emma en stund innan jag ska hem och förbereda mig för avresa.

XOXO Charre

Dance :)

Haaj!
Idag är det bio som gäller hihi. Ska se En shopaholics bekännelser med Maria. Vi fick ju gratisbiljetter till förhansdvisningen. Älskar böckerna så får hoppas att filmen är lika bra. Dock så gick Maria hem från jobb innan för att kurera sig. Hon kände sig lite krasslig. Så får hoppas att hon orkar gå med på bion. Men ännu viktigare att hon är frisk till på fredag när vi ska åka ju. Har bokat med farfar att han ska köra oss ända till Kastrup (han är snäll han). Han hämtar oss klockan 04.30 på fredag morgon *Snark*. Men det är det värt ju. För vi ska till London hihi.

Igår efter jobb chillade jag lite först. Var riktigt trött. Sen babblade jag lite med Sofie i telefon och uppdaterade henne lite hehe. Sen bar det av till dansen med Maria. Vi har dansat med sjalar de två senaste gångerna och den koreografin börjar verkligen sitta nu. Så igår gick vi vidare med nästa sak. Vi dansade med stolar! Sjukt kul. Känner dock att om man vill dansa på utställen sen hade man nog haft mer nytta av kursen utan redskap. Jag menar hur ofta kan man låna en stol på Slagt och dansa med den?! Haha hade vatt ball i för sig. Och sen när vi ska dansa med paraply, jo tjena tiihi.

Hade en mysig lunch idag också ju. Vi åt fläskpannkaka hemma igår och det är inte så gott att micra. Så jag hade bestämt med Sofie, Anna och Nathalie att de skulle komma och hämta mig så vi kunde luncha ihop. Jag delade en mumsigt god pizza med Fii. Sen när vi gick igenom Burlövs Center så gick vi med händerna som skygglappar så att vi inte skulle få syn på nått fint och bli frestade att shoppa. I helgen får jag äntligen ge efter för shoppingbehovet igen och det ska bli såå skönt!

Idag hade jag inte mycket att säga faktiskt.
Ha en bra dag alla!
XOXO Charre

Filmkväll, Fika och Fest!

Hello everybody!
Har haft en härlig helg som muntrat upp mig efter att jag var lite dyster efter uppsägningen och så. I fredags åkte jag och Nathalie hem till Danny och då även Martin för att umgås lite. Det blev en lite halvdan kväll måste jag säga. Maria skulle kanske också komma men hon hade somnat där hemma så det blev inget med det. Först kollade vi på Så ska det låta men det var inte jättekul för jag kunde inte låtarna. Av alla låtarna som gömde sig bakom siffrorna kunde jag bara Alla vill till himmelen. Och då menar jag att jag inte kunde dem alls, alltså inte ens när svaret stod i rutan. Skittråkigt. Sen övertalade vi Martin att gå hem till sig och hämta Med andra ord. Under tiden lyckades jag bråka lite med Danny för han var överdum, har visst lite svårt för att komma överens med honom. Stämningen sänktes ganska rejält och stackars Martin fattade ingenting när han kom tillbaka. Efter ett tag bara sket jag i Danny och bestämde mig för att ha kul med de andra istället. Vi spelade två omgångar och jag förlorade ena och vann den andra. Sen kom Danne när han väl slutat jobba och så kollade vi på Baseketball. De två sömntutorna Martin och Danny somnade men vi andra kollade. Jag garvade nog mest tror jag.
Sen körde vi hem för då var det sovdags för resten med.

På lördagen vaknade jag rätt så utvilad. Jag började med att baka. Det stundades knytkalas hemma hos Emma och vi hade bestämt att alla skulle baka något gott att ta med sig. Jag bakade sockerbullar. Jag trodde först att de blev misslyckade men de blev faktiskt goda ändå. Hade ett litet missöde med ägget haha. Råkade tappa hälften av skalet när jag knäckte ägget. Eftersom jag bakar med hushållsapparat blev detta lite problem för jag hade ju på vispen under tiden jag knäckte ägget haha. Men jag fick upp det till slut (vad jag vet i allafall haha). Emma hade bakat mumsiga kolakakor (efter att ha misslyckats med både muffins och sockerkaka men skam den som ger sig). Innan jag stack till Emma mötte jag först upp med Maria på Malmborgs. Hon skulle inhandla sin egen "hemmabakade" kaka och Lottas med (alltså köpt kladdkaka för Marias del och läsk för Lottas haha). Sen stack vi hem till Emma. Dit kom snart Lotta och sen även Sofie (med ännu en "hemmagjord" kaka hehe. Nu väntade vi bara på Nathalie innan det var dags att hugga in på fikan. Hon är ju från Norrland och stackaren skulle ta bussen till Limhamn för första gången i sitt liv. Givetvis fungerade ju inte den som berättar vilken nästa hållplats är så vi sa: gå av efter rondellen och Preemmacken (hon skulle av på Linneskolan). Hon smsar mig och säger att nu är hon här. Så jag går ut och tittar men nää ingen Nathalie. Jag ringer upp henne och hon läser på hållplatsen vad den heter: Bellevue! Haha bara så där en tre-fyra hållplatser fel, visade sig att vi missat att där är en rondell vid Erikslust och sen en mack vid Fairplay. Jag hoppade dock snabbt in i bilen och körde och plockade upp henne.

Vi hade en riktigt mysig fika. Och vi krängde saaatan. Nathalie hade ju också med sig fika (köpt såklar haha) men den hann vi aldrig ens börja på för vi va proppamätta. Mina goda bullar gick åt i allafall. När vi hade fikat och babblat i flera timmar kom vi fram till att vi måste börja planera inför kvällen. Ingen hade lust att käka hemma hos sig själv så det blev pizza hon Martin och Emma. Sex pizzor beställdes. Pizzamakaren ringde till och med tillbaka för att se så vi inte skojade med honom haha stackaren hade råkat ut för det för många gånger redan. Mums med mat fast vi va ganska fullproppade av kakor redan. Sen körde vi en sväng om hem till oss för att plocka på oss lite kläder och andra grejer och sen bar det av till Sofie där vi skulle fixa oss och sen även förfesta. Vi va lite för många i bilen så Maria fick leka hund i bakluckan.

När vi väl var snygga och heta började förfesten. Vi började ganska lugnt. Men efterhand som tequilaflaskan blev tomare blev vi fullare haha. Så till slut stod vi upp i soffan och gallskrek/sjöng Björn Rosenströmlåtar (Rambo sjöng med). Vi fotade massor med bilder. Riktigt heta. Alla trodde de var modeller haha (jaa jag med). Skitballa bilder. Där är en där vi leker älgar (så Nathalie skulle känna sig mer som hemma hihi). Efter att vi skjutit fram bussresan till Slagt ett antal gånger bar det slutligen av. På vägen dit gick vi med en Ouzoflaska och sjöng: Kan humm humm kan humm humm kan humm humm dricka sprit. Och när folk drack: hon/han kunde hon/han kunde hon/han kunde dricka sprit. Haha vi hade hysteriskt kul men vet inte riktigt om grannarna höll med. Där var en stackars kille med på förfesten som hette Pontus men eftersom han hade långt hår kallade jag honom Piraten (han såg ut som en). Haha tillslut kallade alla honom för det :P

Väl på bussen tänkte vi köra lite repris av sist med allsång på bussen. Ända skillnaden var att då var vi på Limhamns bussen och alla sjöng med. Nu var vi på Lindänge bussen och alla skrek Håll käften hihi. Vi hade Bag in da box på huvudet så vi sjöng hela tiden typ: Var är Lotta? Däär är Lotta! Haha kul som satan fast just Lotta tyckte inte det (hon skämdes lite). Till slut var vi framme på Slagt. Tyvärr kom lillsyrran inte in denna gången men det gjorde inte Petra heller och hon har en så snäll och go bror (Nille) så han kom och hämtade dem och körde Anna hela vägen hem. Tack Nille *smack*. Vi andra hade en helkväll på Slagt och vi visade lätt Norrland hur Malmöfolket festar hihi. En gång inne på slagergolvet startade någon en Congaline. Vi var säkert 50 pers som bara hoppade runt efter varandra som en lång orm. Sjukt ball! Hittade även en söööt kille som jag får försöka Facebookragga på hahaha. Får se hur det går med den saken. Till slut tog vi sista bussen hem och jag störde mig som vanligt på att det inte kan gå en buss klockan fem också för jag ville inte riktigt gå hem. Men så blev det.

På söndagen vaknade jag vid tolvtiden. Planen var egentligen att vi skulle åka några stycken till Burlövs Center för Marias shoppingabstinens höll på att svämma över. Detta var vi dock lite för sega för så det blev bara en runda hem till Sofie. Hade så mycket saker där hemma att man kunde tro att jag försökte flytta dit :P

Sen klockan halv sex skulle jag och familjen vara på middag hos farmor och farfar. Jag kom bara tio minuter för sent. Vi fick en god söndagsstek med potatis och sås och kokta morötter. Till efterrätt blev det mumsig jordgubbs- och rabarberpaj. Yummie. Lyckades övertala farfar att han ska köra mig och Maria till Svågertorp eller kanske till och med Kastrup typ klockan halv fem på morgonen på torsdag hehe. Sen åkte vi hem och jag och Anna kollade på One tree hill och Gossip girl. Spanade även in nya Wipeout. Jag skrattade ganska mycket. Sjukt program men ball ändå.

Ne nu är jag klar.
XOXO Charre

Så var det fredag igen

Heej!
I likey the friday :P Idag blir det nog en hyfsad chillekväll. Blir kanske lite South Park med Martin, Danny och Nathalie och kanske Maria och Danne sen med ju :) Fast Maria vill inte se South Park. Ska kanske se en film då. Jag vill se Baseketball. Det är skaparna till South Park som har gjort den och som dessutom medverkar i den. Sjukt ball film hehe. Men vi får se vad som händer. Ska först hem och ta det lugnt och äta lite mat. Sen imorgon blir det knytkalas hos Emma. Ska bli mysigt som tusan. Jag ska baka sockerbullar (det är min ambition i allafall). Emma ska baka muffins med riktigt choklad i, mumsifillibabi. Vad de andra kommer bjuda på vet jag inte men gott ska det bli. Om jag så ska käka tills jag spyr haha. Visningen blev det ju inget av med tyvärr men vi får ha en extra mysig fika istället. Sen på kvällen blir det Slagt. Vi blir förhoppningsvis ett par stycken som drar dit. Blir nog kul :)

Igår direkt efter jobb hämtade jag Anna och Linnea så körde vi bort till MFFshopen. De släppte tågbiljetterna till första bortamatchen. För endast 200kr kommer vi tur och retur till Göteborg med tåg. Alla borde hänga på! Gåå och köp biljett NU! Hihi. Jag och Anna köpte biljett till Linus, Jeppa och Jucke också så det ska bli en kul resa. Fast det är ju alla MFFresor. Lilla TrelleborgarLinnea passade på att köpa ett par fina MFFvantar också när hon ändå var där. Duktig kicka.

Sen körde vi hem och jag halvdeckade framför TVn (fast jag skulle städa). Sen var det käk. Mums. Efter ett tag kom Fii och vi slog oss ner allihopa framför TVn och såg Djävulen och jag. Den är rolig faktiskt. När den var slut provade Sofie mina läppglans som gör att man får större läppar. Men hon liksom jag var väl måttligt imponerade av effekten. Sen körde hon hem för att sussa lite. Jag skulle också sova men jag passade faktiskt på att röja upp lite på rummet till slut ändå. Det blev så fint som det kan bli i mitt lilla överfulla rum.

Arrhhg två och en halv timme kvar att jobba. Och totalt 10 hela arbetsdagar. Shiit. Men allt löser sig. Pallar inte negga....
Have a nice weekend!
XOXO Charre


Fördelar och nackdelar

Hmm jaa nu har det sjunkit in lite mer att jag bara kommer att jobba 12 dagar till (med idag). Jag ska ju på semester och så och då blev det inte så många arbetsdagar kvar i mars. Så jag slutar den 31:e mars, alltså på min födelsedag. Tack för den presenten..... För att se saken på ett annat sätt ska jag göra en lista med för- och nackdelar med att vara arbetslös. Fördelarna kommer ju aldrig väga upp eftersom den stora nackdelen att inte ha någon lön överskuggar alla tänkbara fördelar.


Fördelar                                                                                                    
Hur mycket semester jag vill
Umgås med andra arbetslösa hela dagarna
Tid för fika
Hälsa på Anna på salongen oftare
Tid för mig själv
Ledig på sommaren
Sova länge

Nackdelar
Ingen lön
Lite långtråkigt
Tjat från föräldrarna
Behöva fundera ut vad jag egentligen vill göra 
Slippa jobba (speciellt på detta tråkiga jobb)
Inte kunna leva som jag vill på grund av pengabrist


Hmm ja så är det i allafall. Jag tänker söka nytt jobb direkt och kämpa för att få ett. Fast det är sjukt svårt. Men pengar behöver jag så det får gå. London ska fan inte bli lidande haha. Jag ska ju byta ut typ hela min garderob har jag tänkt. Men vi får se. Får prata med föräldrarna också. Se vad de säger. Tyvärr känns det nu som att min och Sofies lägenhet är ännu längre bort. Man straffas tydligen av att drömma....

Ska berätta om dagen igår. Försökte vara glad och de andra hjälpte mig verkligen. Först hämtade jag upp Anna och Linnea. Sen körde vi och hämtade Nathalie (även kallad Norrland då hon är där ifrån). Och så mötte vi Sofie i stan. Vi hade tänkt ta en fika på underbara Mormors bageri (mitt favvis i Lund), men det i Malmö hade inte riktigt slagit upp portarna än så vi fick ta Ambrosia. Det var ändå okej fast det fanns inte så mycket gott att fika och serveringen stängde kvart i sex så vi hann knappt. Fast det var nog bara jag som inte gillade fikat alla de andra tog nämligen två skapelser var. Efter fikan gick vi in på Lagerhaus för jag och Sofie skulle titta på allt vi ska ha i lägenheten. Vi hittade MASSOR med fint! Allt från kuddar, till ljusstakar, älgservetthållare, krokar och jaa allt möjligt. Vårt place kommer vara sååå fint. Vi var tvugna och ta en sväng in på Åhlens också för att titta lite till där. Fast där i mellan fick vi leta efter min farmor lite för hon skulle lämna en sak till mig men varje gång vi gick dit hon skulle vara hade hon gått vidare för att leta efter oss. Vi hittade varandra till slut i allafall så det var ju bra. På Åhlens köpte Fii en bok som heter typ Den som inte tar bort luddet från torktumlaren ska dö. Det är en bok med samlade lappar som folk skrivit till andra. Skitball! Får låna den sen gummsi. Sen var Sofie tvungen att rusa till träningen. Vi andra gick ner i Källaren. Tänkte Nathalie skulle få se Malmös undre värld. Jag som inte skulle handla nått alls handlade mest så klart. Det blev ett Plumpläppglans (som inte funkade), en ögonskugga, ett roughe och en ansiktstvätt. Allt detta för 170kr. Helt okej!

Sen var det dags för lite middag. Vi fyra körde hem till oss och där väntade Maria. Så lagade vi mat (min favorit, citronkyckling med pasta). Efter maten stack jag, Maria och Norrland till Royals biljardhall där vi mötte Danne och Martin. Vi lirade lite biljard och jag sög precis som sist. Började skitbra med att spränga och sen sätta fyra bollar under en och samma tur. Men sen gick det utför. Jag vann sista omgången även om Maria hävdade att hon lät mig vinna. Sen stack jag och Maria hem till henne och så sov jag över där. Som vanligt babblade vi för mycket så klockan blev skitsent och nu är jag trött som bara den.

Fick precis reda på av Sofie att vår lägenhet är såld. Innan vi ens fått titta på den. Hur dumma är de då. Det var ju till högstbjudande! Då ser man väl till att alla intresserade kollar först så att man får ett så bra pris som möjligt. Men nä, inte i detta fallet tydligen. Jag orkar knappt bry mig. Tydligen ska allt gå emot mig för tillfället så det är väl bara att låta det göra det.

XOXO Charre

Jahaa...

Jävla piss skiiiit! Hatar denna dumma jääkla finanskrisen! Nu blir jag uppsagd också. Slutar första april. Det är om sjugosju dagar. Får alltså lön två gånger till. Och så har vi London framför oss och allt. Kul. Jääävligt kul. :(
Faan

Mysig svullodate :D

Heej
Skönt med onsdag idag, snart helg ju. Och när helgen kommer är det bara en vecka kvar till jag och Maria åker på välbehövlig semester. Den är välbehövlig på två sett. 1. Jag och hon behöver komma bort lite och vara för oss själva, slippa jobba och allt sånt. 2. Vi bestämde att vi inte skulle shoppa alls innan resan och det är ju typ två veckor sen vi bokade så har sån sjuk abstinens nu. Jag sitter och kollar hemsidor med kläder hela dagarna och jag vill bara shoppa, shoppa, shoppa. Men snaart så :)

Jag har förberett väl med att göra en shopping-guide till oss. Den blev fyra sidor lång hihi. När vi kommer hem ska jag lägga ut den här på bloggen. Men först ska jag bearbeta den. Måste ju se om vi besökte alla ställena och om de var värda ett besök i så fall. Haha jag har skrivit upp så mycket att vi kommer kunna shoppa ihjäl oss. Inte en ända sevärdhet är med på listan. Vi ska väl trycka in lite festande nån kväll med men vi bor ganska nära Soho och eftersom det är där man festar så behöver jag nog inte leta upp adresser och så dit.

LÄNGTAR!

Igår var det då date med min baby, Sofie. Myspys. Jag fick sluta tidigare men Fii var inte hemma så jag körde inom Anna en stund. Lilla Nean är ju praoelev där så jag tänkte att hon skulle få fixa lite med mitt hår. Först fick Anna plocka mina ögonbryn så de blev snygga igen. Hon gjorde lite mer som jag sa och plockade så det ser ut som jag höjer lite på ögonbrynet haha. Sen skulle Linnea då fläta mitt hår för hon får absolut inte klippa mig. Men inte ens det klarade hon hahaha så Anna fick göra det istället. Men vi fotade när hon sprayade så hon kan visa upp i skolan. De vet ju inte att det inte var hon som flätade. Efter ett tag ringde Sofie i allafall och jag körde bort till henne. Jag parkerade min bil och hoppade in i hennes så begav vi oss till Coop. Jag hade ett sjukt sug för jordnötsringar så sånna fick det bli. Fii ville ha chips med dippa men hon kunde inte bestämma sig för vilken dippa så vi tog två. Sen lite sockerdricka och ett Marabou apelsinkrokant på det så var kvällen topp.

Vi körde hem till henne och jag började mumsa redan innan vi startat filmen haha. Vi såg Wild child. Den var en av filmerna på vår lista. Jag hade sett den innan men jag gillar den. Killen som är med är väligt söt även fast han bara är 90:a. Bara för att han var söt såg vi en annan film med honom efteråt som heter Stormbreaker. Den var också bra och han var söt fast dock lite liten i den filmen hehe. Sen snackade vi och satt och sjöng Byz låtar så hennes mamma hörde oss en våning ner :P Introducerade Sofie för Moorebruden och hon snappade snabbt upp den. Så vi kan ha allsång fler gånger. Sen kollade vi lite på vår lägenhet. I vår fantasi äger vi den redan. Den är för sjutton redan inredd då haha. Så himla fin. Bara köket som är lite tråkigt men det löser sig haha. Så nu gäller det bara att vinna på lotto innan lördag klockan 15 (när vi ska på vinsing) så är saken biff. Vi håller tummarna. Ska kanske köpa en lott då? Annars blir det svårt att vinna :)

Idag är det fika som gäller. Känns lite oplanerat men det gör ju ingenting. Innan eller efter fikan ska vi dessutom ner i "Källaren" och handla lite mer billigt smink. Jag ska nog inte handla nått för jag har allt jag behöver men jag vet att Anna och Linnea ville handla. Sen imorgon släpps tågbiljetterna till första bortamatchen mot Häcken. Så då får vi åka dit och inhandla sånna hihi.

Nu var det slut för idag!
XOXO Charre

Fyra rum och kök baby!

Heej alla glada!
Måste börja med en rolig historia... :D
Tradarchaffisen stod i en korsning, från höger kom en Helsingborgare på cykel och från vänster var det också fritt...
Hahaha läste den precis på Facebook.

Idag är det tisdag och jag är trött som.... eller ja är egentligen inte såå trött men jag sov urdåligt. Jag sov över hos Maria i hennes föräldrars säng och de har sånna tempurmadrasser som är bra för ryggen. Bara det att det tar lång tid innan man vänjer sig vid sånna madrasser så jag vaknade med Världens huvudvärk. Har aldrig vatt med om värre. Jag tog först en panodil men den hjälpte inte alls. Så när jag kom till jobb tog jag en ibumetin också och då blev det lite bättre. Men ajaj säger jag bara. Shiiiit smärta. Men nu är det bättre. Nu är jag precis tillbaka från lunchen och snart ska jag fortsätta jobba på min och Marias shopping-guide. Jag började igår med att kolla upp affärer vi inte får missa. Jag kollade adresser och allt möjligt. Men den är inte färdig än. Vi kommer få en helt fulländad shoppingupplevelse i London hihi. Lääängtar!

Igår var det då Pussycat Dollsdans igen. KUL! Fast först efter jobb körde jag hem och bara chillade lite och sen käkade jag med mamma, Anna, moster Lena, Fia och Linnea. Myspys. Linnea praoar hos Anna så vi får stå ut med henne hela veckan haha. Sen packade jag ihop mina saker och åkte hem till Maria och vi körde nästan direkt till dansen. Det var jättekul igår med. Ska bara försöka komma ihåg dansen denna gången så att man kan öva hemma. Både jag och Maria hade glömt den förra gången och nu är den dessutom längre. Kommer va skitstörigt att jag missar två gånger sen men får väl försöka komma ifatt sen. Det löser sig.

Idag blir det date med Fii (L). Vi ska se på film (alltså snacka) och så ska vi äta nyttiga snacks (eller inte) Ska bli supermysigt!. Sen ska vi sitta och titta på inredning till vår nya lägenhet. Vi hittade en igår. En fiin fyra på Borgmästargården. Stadion ligger precis bredvid. Närmare än så kommer vi inte. Sen Coop och Snabbt och gott på andra sidan gatan och Mobilia ett kvarter bort. Helt perfekt. Ända lilla haken är ju att vi inte har fast jobb nån av oss och det är köpes så vet ju inte ens om vi får lån. Men vi ska gå och titta på den på lördag så att vi kan drömma lite mer. Ska bli så himla kul. Jag och Sofie värsta vuxna och kollar på lägenhet haha. Och den kommer va så snygg inuti så det knappt är sant när vi är klara med den. Ett helt rum bara som klädkammare/dressingroom. Skitfint. Kommer vara värsta festlägenheten eftersom Partyprinsessorna nummer ett bor där haha. Underbara drömmar Sofie, hoppas innerligt att det blir av. 

Ne nu ska jag gå in på Facebook och se om Sofie är inne så vi kan babbla bort halva min arbetsdag.
Ha det naajs.
XOXO Charre


Redhawks, Arsenal och Pizzeria 28

Hello!
Back at work efter en fullsmäckad helg. Har så mycket som jag ser fram emot nu i typ en månad :D Riktigt kul. Och förhoppningsvis börjar våren visa sig snart också. Om vi har tur.
Ikväll blir det dans och sen ska jag sova över hos Maria så hon slipper sova själv stackaren. Sen imorgon ska jag och Fii chilla lite ihop. Och nån dag tyckte Emma vi skulle fika och det säger man ju inte nä till. Sen ska jag ju träffa Tobbe nån gång snart igen för det va länge sen. So much to do, so litte time haha.

Hmm ska berätta lite om min helg. I fredags hämtade jag sis på vägen hem från jobb och när vi kom hem stod Sofie och lurade på mitt rum. Vi käkade urgod planka med oxfilé. Jummy jummy mums mums. Sen drog jag och hämtade Martin och Emma och så körde vi hem till Maria. Anna och Fii skulle på Slagt. Vi började med att se hockeyn. Och den var ju superspännande fast tyvärr gick det ju inte så som vi hoppades. Men tycker ändå Malmö är värda en applåd *Klapp klapp*. Hehe straffdraman är inget jag föredrar så jag sitter alltid och håller för ögonen (men jag tittar mellan fingrarna). Maria tog dock detta som ett tecken på att det inte va lönt att titta och byter kanal när MIF lägger sista straffen. Jäklar va vi skrek på henne. Och Emma blev så nervös så hon utstötte ljud som lät som om hon sjöng opera haha. Efter hockeyn satt vi mest och halvglodde på TV och snackade lite. Blev ingen jättelång kväll för jag var trött och Maria skulle upp och jobba på lördagen.

På lördagen vaknade jag kanske vid tiotiden. Vid halv ett stack jag hem till Sofie för att hämta min klänning som hon lånat. Vi satt och snackade lite om vad de hade gjort på fredagen och sen helst plösligt var jag sen till Ola för jag skulle vara där klockan ett. Jag kom dit typ kvart över men det gjorde inte så mycket. Först catcha vi upp lite för var ett tag sen vi sågs. Sen såg vi på en film som hette 21, den handlade om ett ungdomsgäng som lärt sig räkna kort och tjänade pengar på detta. Filmen var jättebra faktiskt. Mitt i filmen gick vi och handlade lite lunch. Sen klockan fyra var det dags för Arsenal mot Fulham. Matchen slutade 0-0, fast Arsenal borde ha vunnit. Men näpp inte denna gången. Ser tyvärr ganska kört ut för dem. De måste komma topp fyra för att få spela Champions Leauge nästa år men det ser mörkt ut. De har typ alla topplagen kvar att möta och de måste vinna restrerande matcher. Lycka till!

Efter matchen körde jag hem till Maria. Jag hade beställt pizza till oss som jag skulle hämta på vägen men helt plösligt var jag på Marias gata men utan pizza, haha guldfiskminne. Så först fick jag köra och hämta den innan vi kunde äta :) När vi var mätta och belåtna började vi göra oss färdiga för festen. Planen var att vi skulle fixa oss, sen köra till Linus och lämna bilen och sova-över-sakerna och sen gå bort till festen. Men nu blev det inte så. Mitt i sminkningen blev vi sugna på shots. Maria raggade skjuts till oss med Martin och Danny, så plockade hon ner två glas från sin hylla och hällde i jordgubbsshot. Så frågar hon: är det fruktkött i den här? Haha det visade sig att glasen va lite smådammiga om man säger så. När vi var klara och snygga fick vi ändå vänta på vår skjuts (killar shiiit). Men de var supersnälla och körde först till Linus så jag kunde lämna min väska, och sen till videobutiken så vi kunde handla blannevann och sen till en bankomat så vi kunde ta ut pengar hehe. Vi kom lite sent till festen men jag tyckte bara det var bra efetrsom de andra hade sett melodifestivalen och det var jag inte supersugen på. Efter ett tag kom festen igång och jag hade riktigt ball. Jag och Maria drack giftigt gröna drinkar som alla blev avis på. Jag bröt isen på festen genom att uttrycka mig lite fel så alla garvade åt mig. Någon frågade hur jag kände Danne och jag svarade att jag inte kände honom. Sen sa jag att jag och Maria inte kände någon utan att Martin och Danny hade plockat upp oss på gatan. Haha blev lite fel där men det bjuder jag på. Till slut var klockan halv tre och jag och Maria gick hem till Linus för att slumra lite.

Söndag morgon vaknade jag klockan åtta på morgonen och då mådde jag sådär. Lyckades sova en liten stund men sen var det kört. Försökte titta på TV men hittade först inte fjärren och sen gick den ändå inte att sätta på (den va visst inte på standby, trodde inte det fanns på nya TVapparater). Men sen kom Maria ut och satte på den till mig så sov-tittade vi en stund. Dock blir man ju lite småstörd för varje gång det ringer på dörren eller i telefonen så gastar både dem att man ska stänga av ljudet och va knäpptyst. Någon har visst inte betalat TVlicensen. Så när det helt plötsligt ringer på dörren måste vi va knäpptysta så kryper de två runt där hemma och försöker se om den som kommer oanmäld ser ut som en TVlicenskille. Helt sinnes, som jag garvade!
Jag var sjukt hungrig och sugen på min bakismat (gyrostallrik från Limhamn). Jag och Maria kollade upp när bussarna skulle gå och allt och sen gav vi oss av. Men vi kom på att det skulle vara skönare att åka bil så vi frågade Martin om de skulle hämta hans bil och det skulle dem. Bara det att vi va lite tidiga så vi fick vänta i 45 minuter på dem och då var vi redan utomhus. Jag hade dessutom klänning men tunna strumpbyxor på mig. KALLT! Till slut fick jag min mat i allafall och som vanligt mådde jag bättre efter det.

Efter maten stack vi hem till Maria för att spela lite kotte (hon har typ inga vanliga spel). Men när vi väl kom dit bangade Maria och Danny så det ända vi gjorde hela eftermiddagen var att tracka varandra. Speciellt Danny va elak ;) han mobbade till och med Marias skor. Det får man ju inte! Sen vid sex körde jag hem för att se One tree hill och Gossip girl med syrran och Nean. Egentligen skulle Fii komma och se film också men hon hade somnat så vi ska ta det imorgon istället.

Nä nu har jag skrivit ett så långt inlägg igen att folk knappt pallar läsa. Men det skiter ju jag i haha.
XOXO Charre 

RSS 2.0