Dumma huliganer!

Hello!
Blir ett kort inlägg idag. Det ända jag gjorde igår var att gå på match. Efter jobbet åkte jag hem och käkade tacos. Har varit sugen på det hur länge som helst och det var megagott. Sen tog jag och Anna bussen till Möllan där marschen skulle gå ifrån. Så vi gick med den till stadion. Dock lite mycket bengaler och rökbomber för min del. Speciellt eftersom de använde färgerna blått och rött (Hifs färger), hur dum är man då.

Sen själva matchen slutade 0-0 och det var ju sådär. Men det kändes inte så tungt igår för de spelade trots allt bättre än i de två tidigare matcherna. Tifot var superfräckt med ballonger, konfetti och serpentiner. Tjusigt värre. Och klacken var ovanligt på G. Där var ju i stort sett fullsatt för en gång skull.

Men sen kommer då fotbollens baksida. Alla dessa idioter. Tappar folk vettet helt så fort det är match. De absolut största idioterna är givetvis dem som bråkar innan och efter matcherna. Igår hade de ju vandaliserat gravplatsen inne vid Gustav. Shiit det har ju inte med fotboll och göra. Hur kan man göra så? De pajar dessutom ryktet för klubben och för de andra supportrarna som inte ängnar sig åt sånt skit.
Sen finns det vissa andra idioter som jag bara måste skriva några rader om. Igår innan tifot delades det ut serpentiner som skulle kastas när spelarna kom in på planen. Och folk håller på och kastar hela tiden under uppvärmningen. Hallå?! Varför? MT96 har ordnat med ett coolt tifo som slår alla Hifs tifon tillsammans och så vill folk förstöra.
Och inte nog med det för sen sparar de en massa och kastar senare under matchen. Det är strängt förbjudet att kasta in saker på planen och om det händer kommer de att sätta upp nät framför ståplats. Det vill vi verkligen inte. Speciellt inte eftersom det igår var en massa folk som inte brukar gå på match utan bara var där för derbyt och det var säkert dem som kastade. Så om nätet kommer upp kommer det inte påverka dem ju. Hoppas bara att MFF har lite överseende just igår eftersom de lär ha godkänt tifot och man kunde ju räkna ut med lillfingret att det skulle kastas under matchen också. 
Sen kan jag förstå att det var lite kul att kasta på motståndarnas målvakt och så men puckona kastade även på vår egen! Så när han skulle göra utspark hade han en massa papper runt benen för det fastnade i hans spikskor.
Banna alla idioter från matcherna, tack (vet att det är omöjligt men jag kan väl få drömma).

Hehe man kan nästan tro att detta är en fotbollsblogg ibland. Men det är det inte. Kommer andra blandade saker snart. Men det var allt för idag.

XOXO Charre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0